barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Αφού γράφεις άσχετα ρε Γιώργησυνελθε λεω.
Αφού γράφεις άσχετα ρε Γιώργησυνελθε λεω.
συνελθε γιωργαρε... συνελθε.Αφού γράφεις άσχετα ρε Γιώργη
ωραια παπα μωακιΠάλι απότιστη έμεινε η ροδαλή κωλοτρυπίδα σου ρε δροσερούλη και σε έχουν πιάσει οι υστερίες;
το λες και όπως σε βολεύει πανάθεμά σε.κοκκινα μουρα,
μαυρα μουρα,
εισαι μια... παλιοχαμουρα
Μπαλάκια ήσουν ΠΑΣΟΚ όταν ο Αρβανίτης δικηγόρος του δολοφόνου Καλαμπόκα έκοβε την πίτα της ΟΝΝΕΔ Πάτρας κ έκοβε ένα κομμάτι για τον αγωνιστή ..Εγώ πάντως βλέπω τα χρυσαύγουλα να έχουν γίνει οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη.
δε μ'αρεσουν τα παλατια κυρ γιαννη μας.το λες και όπως σε βολεύει πανάθεμά σε.
δούλεψε ρε να πάρεις κι εσύ παλάτι...
οταν σου ερθει το ρευμα και θα ξηλωσεις την λεντ ταμπελα απο τα νευρα σου ,να την τριψεις κομματακια να την βαζεις στα σουβλακια σου για ριγανηΡε μαλάκα, δε σου'χω πει να μη βάζεις ρίγανη στη μπουγάτσα σου;
Εγραψα εγω καπου πως δεν ειναι πανευρωπαικο/παγκοσμιο το προβλημα του πολεμου; Ή πως δεν το αντιμετωπιζει αντιστοιχα ολη η γη το θεμα της ακριβειας της ενεργειας;συνελθε γιωργαρε... συνελθε.
οχι οτι μας συμφερει.
συνελθε γιωργαρεΕγραψα εγω καπου πως δεν ειναι πανευρωπαικο/παγκοσμιο το προβλημα του πολεμου; Ή πως δεν το αντιμετωπιζει αντιστοιχα ολη η γη το θεμα της ακριβειας της ενεργειας;
Ρε, τι πινετε;
τύπε δεν ξέρεις τι χάνεις, έλα στα παλάτια μας και στην παρέα μας...δε μ'αρεσουν τα παλατια κυρ γιαννη μας.
ειμαι τυχοδιωκτης εγω.
ω ρε παπά, "μαζί" γαμάγαμε χθες?συνελθε γιωργαρε
άλλαξε ο τουρκος;;; εγώ μια ζωή θυμάμαι ότι τουλάχιστον η εξωτερική πολιτική τους απέναντι σε εμάς ήταν ίδια ανεξάρτητα από ποιος ήταν κυβερνήτης τους. ΠΑΝΤΑ ήταν επιθετικοί, πότε λιγότερο πότε περισσότερο, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να κάνουμε κουμπαριές....Ναι. Και ο Αβραμοπουλος ειχε παει να συναντησει τον Ερντογαν οταν ηταν στη φυλακη ως δημαρχος Κωνσταντινουπολης, για να του μεταφερει τη συμπαρασταση της Ελλαδας. Και λοιπον? Ιδιος ηταν ο Ερντογαν πριν χρονια? Αλλαξε αυτος, αλλαξαμε κι εμεις.
οταν σου ερθει το ρευμα και θα ξηλωσεις την λεντ ταμπελα απο τα νευρα σου ,να την τριψεις κομματακια να την βαζεις στα σουβλακια σου για ριγανη
τύπε έχεις έρωτα με άλεξ έτσι?Ειναι απο το Νησι του @alex71 που καινε πολυ ρευμα και τσιμπανε κ 600ρι pass
ζηλευεις ρε στρακι?τύπε έχεις έρωτα με άλεξ έτσι?
ο χασοδικης ειναι κινητη προκληση ρε τυπε....στηριζουμε,δεν ειναι να ξεμενουμε τετοια εποχη απο τετοια τεμαχια!τύπε έχεις έρωτα με άλεξ έτσι?
στράκι όπως καστράκι?ζηλευεις ρε στρακι?
Εχω αδυναμια σε μπλε στρουμφακια..
Την ξερεις την πραγματικοτητα Γιαννακη. Δεν σου χρειαζεται επιβεβαιωση.στράκι όπως καστράκι?
ή όπως εσύ ?
πήρες αέρα...νομίζειςΤην ξερεις την πραγματικοτητα Γιαννακη. Δεν σου χρειαζεται επιβεβαιωση.
ακι οπως σου σκιζω το κολαρακι βρε Γιαννακη.
Σου πηρε περισσοτερο ωρα απο οτι περιμενα...!πήρες αέρα...νομίζεις
τράβα να σκίσεις το κωλαράκι του γιάννη σάντσο πάντσο (άρα είσαι στράκι). σάπιενσ σπίκινγκ...
μετά πήγαινε για το γνωστό σας τρίο