Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Είπε ένας από τους δυνατούς πανίβλακες του σαιτ.
τυπε μου με 56000 πνευματικα φλοκια που εχεις πεταξει εισαι εκτος συναγωνισμου. πανιβλαξ71 στρατηγος και εσυ συνταγματαρχης της μαλακιας . ρε πες μου ΙΒΑΝ να σου στειλω κανα 50ρικο , να το κολλησεις μαζι με τα κουπονια του κουλη να βγεις ρε καμια βολτα να πιεις κανα ποτο να ξελαμπικαρεις . κριμα εισαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρητορικη τυπου πανιβλακ71. τον φανταζομαι μεσα στις αιθουσες να λεει τετοια βαθυστοχαστα με το υφος με το οποιο γραφει εδω μεσα και να γελανε και οι καθαριστριες

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.458
Πόντοι
27.261
το ουφο απο τον υμηττο λετε να ειναι ο μπαροκ η ο βλαξ71?
πιμποδικηγορος μακραν, χροοονια τωρα :crazy:

Cow Ufo GIF by Pablo Lopez

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.458
Πόντοι
27.261

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
καταρχας πανιβλαξ71 ολοι για πανιβλακα σε περνανε εδω μεσα, δεν ειμαι ο μοναδικος, οποτε εχεις λαβει τον υπερτατο τιτλο τιμης του πιο βλακα εδω μεσα , αντε κανας μπαροκ να σε κοντραρει. το ποσο γραμμενο μεχεις σταρχιδια σου φαινεται απο το οτι τρεμμουν τα χερακια σου απο τα νευρα την ωρα που πληκτρολογεις αυτο το μηνυμα, γιατι οντως εγω σε γραφω στα παπαρια μου και απλα σε βγαζω σεντρα καθε φορα που πετας μια επικη μαλακια (οχι καθε φορα, γιατι σχεδον καθε φορα μαλακια λες και δεν προλαβαινω να σε ακολουθησω). το να σε λεω ηλιθιο, αφου γραφεις αυτα που γραφεις δεν αποτελει προσβολη αλλα απλη καταγραφη της πραγματικοτητας , υποτιθεμενε δικηγορισκε, γιατι με αυτα που λες ενας νορμαλ τυπος μονο ηλιθιο θα μπορουσε να σε αποκαλεσει. οσο για τον τιτλο του "attention whore" που με χρεωνεις, θα σου πω το εξης: το να αποκαλεις τον οποιονδηποτε ετσι εσυ συγκερκιμενα , την ωρα που ερχεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες, με ανωνυμους χρηστες, και μας μοστραρεις τον επαγγελματικο σου τιτλο για να κερδισεις καποιο credibility (με το νου σου) και το παιζεις περισπουδαστος και παντογνωστης σε αυτο το συγκεκριμενο χωρο, εκτος απο θλιβερο, ειναι τρανη αποδειξη του ποιος οντως χρειαζεται να απευθυνθει σε ψυχολογο, μαλλον γιατι στην πραγματικη ζωη , στον εξω κοσμο, δεν παιρνει τον σεβασμο που νομιζει οτι αξιζει. αλλα για να σε προσγειωσω, οντας ηλιθιος ειτε εξω ειτε εδω μεσα αυτο το σεβασμο που σου αξιζει θα παρεις, μαζι με τα παπαρια μας. απο την αλλη μπορει να φταιει απλα η ισοτιμια.. ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ:2funny::2funny::2funny:
ΚΡΑΚ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
απαντηση 4 γραμματων (3 διαφορετικα) και ενα σημειο στιξης. καπως ετσι πρεπει να εκανε ο εγκεφαλος σου μετα την καταβολη τοσο υπερανθωπης προσπαθειας!
νο55.534 πνευματικης μαλακιας! keep going! επισης περιμενω το ΙΒΑΝ να σε φτιαξω ανθρωπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπα... μάλλον διαβάζει και γελάει...
εμεις να δεις οταν μιλαει για πολιτικα και οικονομικα τυπε, ειδικα αυτο με την ισοτιμια που ειχε για τις τιμες καυσιμου, πρεπει να μεινει ως μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχει εκτοξευσει ποτε ανθρωπος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.758
Πόντοι
6.256
Εχεις δικιο ρε τζανετακο της φαπας. Η ζωη ηταν αδικη με εσενα..
Ο τζανετακος παντως ηταν τίμιος γιατι δεν προσκύνησε κανενα κόμμα , δεν ηταν γλύφτης ουτε τεμπέλης να σερνεται στα πολιτικα γραφεία.

Θλιβερά κομματοσκυλλα , ανικανα να κανουν κατι αλλο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Οι γνωστοί 4-5 μαλάκες σε νέες περιπέτειες.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Ο τζανετακος παντως ηταν τίμιος γιατι δεν προσκύνησε κανενα κόμμα , δεν ηταν γλύφτης ουτε τεμπέλης να σερνεται στα πολιτικα γραφεία.

Θλιβερά κομματοσκυλλα , ανικανα να κανουν κατι αλλο
δε νομιζω να βγαινει απο τη σπηλια του ουτε καν για να συρθει στα πολιτικα γραφεια για να φαει κανα κοκαλακι εστω. ουτε καν τα επιδοματα του κυριακου δεν πρεπει να εχει παρει , γιαυτο ειναι ολη τη μερα εδω μεσα. αυτος ειναι κατι πιο θλιβερο απο ενα κομματοσκυλο απλα δεν εχει βρεθει ο χαρακτηρισμος ακομα

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Όλα τέλεια ψέκια εδω μαζί παρτουζίτσα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Έτσι μπράβο, θα τρέχεις ξωπίσω μου σα σκυλάκι για λίγη προσοχή.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.758
Πόντοι
6.256
δε νομιζω να βγαινει απο τη σπηλια του ουτε καν για να συρθει στα πολιτικα γραφεια για να φαει κανα κοκαλακι εστω. ουτε καν τα επιδοματα του κυριακου δεν πρεπει να εχει παρει , γιαυτο ειναι ολη τη μερα εδω μεσα. αυτος ειναι κατι πιο θλιβερο απο ενα κομματοσκυλο απλα δεν εχει βρεθει ο χαρακτηρισμος ακομα
Εγω ειπα γενικως για τα κομματοσκυλλα, που ξεκινανε απο φοιτητες σε δαπ κλπ μετα πανε στις νεολαιες κλπ.
Γλύφτες τελειωμένοι , σαπρόφυτα που δεν εχουν καμια ελπίδα χωρις τα κόμματα.
Για μενα ειναι εχθροί της χωρας .

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Έτσι μπράβο, θα τρέχεις ξωπίσω μου σα σκυλάκι για λίγη προσοχή.
θα μπορουσες να πεις "οπως τρεχει ο μπαροκ πισω απο την τεα, οπως ετρεχε πισω απο τη χατζη κτλ " για να εισαι πιο ευστοχος

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Εγω ειπα γενικως για τα κομματοσκυλλα, που ξεκινανε απο φοιτητες σε δαπ κλπ μετα πανε στις νεολαιες κλπ.
Γλύφτες τελειωμένοι , σαπρόφυτα που δεν εχουν καμια ελπίδα χωρις τα κόμματα.
Για μενα ειναι εχθροί της χωρας .
μα γιαυτο ειναι και τετοιοι γυμνοσαλιαγκες τυπε. χωρις το γλειψιμο δεν τους μενει να κανουν κατι αλλο, γιαυτο και τους ξεμπροστιαζουμε.
ακομα περιμενω απο τους παντογνωστες γαλαζιους γυμνοσαλιαγκες να μας πουν για το 10ετες ομολογο και τι σημαινει αυτο για τη χωρα μας

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Το ακόμα μεγαλύτερο κακό με τους τρισάθλιους, είναι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους ακροδεξιούς ναζί από τους αριστερούς πατερούληδες...
Ίδιες απόψεις, ίδιες μούρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom