καταρχας πανιβλαξ71 ολοι για πανιβλακα σε περνανε εδω μεσα, δεν ειμαι ο μοναδικος, οποτε εχεις λαβει τον υπερτατο τιτλο τιμης του πιο βλακα εδω μεσα , αντε κανας μπαροκ να σε κοντραρει. το ποσο γραμμενο μεχεις σταρχιδια σου φαινεται απο το οτι τρεμμουν τα χερακια σου απο τα νευρα την ωρα που πληκτρολογεις αυτο το μηνυμα, γιατι οντως εγω σε γραφω στα παπαρια μου και απλα σε βγαζω σεντρα καθε φορα που πετας μια επικη μαλακια (οχι καθε φορα, γιατι σχεδον καθε φορα μαλακια λες και δεν προλαβαινω να σε ακολουθησω). το να σε λεω ηλιθιο, αφου γραφεις αυτα που γραφεις δεν αποτελει προσβολη αλλα απλη καταγραφη της πραγματικοτητας , υποτιθεμενε δικηγορισκε, γιατι με αυτα που λες ενας νορμαλ τυπος μονο ηλιθιο θα μπορουσε να σε αποκαλεσει. οσο για τον τιτλο του "attention whore" που με χρεωνεις, θα σου πω το εξης: το να αποκαλεις τον οποιονδηποτε ετσι εσυ συγκερκιμενα , την ωρα που ερχεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες, με ανωνυμους χρηστες, και μας μοστραρεις τον επαγγελματικο σου τιτλο για να κερδισεις καποιο credibility (με το νου σου) και το παιζεις περισπουδαστος και παντογνωστης σε αυτο το συγκεκριμενο χωρο, εκτος απο θλιβερο, ειναι τρανη αποδειξη του ποιος οντως χρειαζεται να απευθυνθει σε ψυχολογο, μαλλον γιατι στην πραγματικη ζωη , στον εξω κοσμο, δεν παιρνει τον σεβασμο που νομιζει οτι αξιζει. αλλα για να σε προσγειωσω, οντας ηλιθιος ειτε εξω ειτε εδω μεσα αυτο το σεβασμο που σου αξιζει θα παρεις, μαζι με τα παπαρια μας. απο την αλλη μπορει να φταιει απλα η ισοτιμια.. ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ