Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.507
- Πόντοι
- 8.846
Ίδια μαλακια κι οι δυο...Οι άλλοι λένε πως ήταν ο kman.
Ίδια μαλακια κι οι δυο...Οι άλλοι λένε πως ήταν ο kman.
#35,60748. Απο το 1974.
παλι επικες μαλακιες πεταει ο απιθανος ?Έχεις δίκιο 40+χρόνια κυβερνάει η αριστερά
με τετοια "αγορευση" αν ημουν πελατης σου , ειχα σηκωθει στην αιθουσα και σου εσκαγα χλεπα μεσα στα ματια τυπε. εισαι πιο χαζος και απο το μπαροκ εσυEχω το οφελος οτι ειναι επωφελής η διακυβερνηση της για την χωρα μου. Και κάνω ό,τι μπορω για να μην επιστρεψουν στην εξουσια οι επικινδυνοι ερασιτεχνες ιδεοληπτικοί λαϊκιστές κατσαπλιαδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
48. Απο το 1974.
To οτι ενας ηλιθιος οπως εσυ, εχει κακη γνωμη για μενα, ειναι τιτλος τιμής.με τετοια "αγορευση" αν ημουν πελατης σου , ειχα σηκωθει στην αιθουσα και σου εσκαγα χλεπα μεσα στα ματια τυπε. εισαι πιο χαζος και απο το μπαροκ εσυ
Κανει άλλη δουλειά? Για να είμαι δίκαιος όταν θελει λέει κ σωστά πράγματαπαλι επικες μαλακιες πεταει ο απιθανος ?
Ο δον κιχώτης ήταν λίγο στην κοσμάρα του?Β Λ Α Κ Ο Γ Ι Α Ν Ν Η Σ
Οι πολίτες κατακεραυνώνουν τη νέα πλατεία Συντάγματος: «Πετάξαμε 4 τσίγγινα και λέμε ότι έγινε κάτι» | ROSA.GR
Πέρα από λίγα καλά σχόλια, ο κόσμος δεν μοιάζει ικανοποιημένος από την πλατεία Συντάγματος, όπως επιβεβαιώνεται από τους πολίτες.www.rosa.gr
αυτο να μου πεις, ειναι πολυασχολος ο πιμποδικηγορος μας βλεπεις.Κανει άλλη δουλειά? Για να είμαι δίκαιος όταν θελει λέει κ σωστά πράγματα
χαιρετε κυρ γιαννη μας.Ο δον κιχώτης ήταν λίγο στην κοσμάρα του?
Τον έλεγες κι ηλίθιο?
Ρομαντικά ουτοπικό?
Αυτιστικός μη διεγνωσμένος ίσως...
Πάντως προκαλεί θυμιδία και συμπόνοια.
Ο τρελός του χωριού και της καρδιάς μας...
Ο σάντσο πάντσο πάλι...?Κανει άλλη δουλειά? Για να είμαι δίκαιος όταν θελει λέει κ σωστά πράγματα
χαιρετε κυρ γιαννη μας.
πως ξυπνησατε σημερα, ολα στη θεση τους ?
Ο δον κιχώτης ήταν λίγο στην κοσμάρα του?
Τον έλεγες κι ηλίθιο?
Ρομαντικά ουτοπικό?
Αυτιστικός μη διεγνωσμένος ίσως...
Πάντως προκαλεί θυμιδία και συμπόνοια.
Ο τρελός του χωριού και της καρδιάς μας...
ξυπνησατε ορεξατος κυρ γιαννη μας βλεπω.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ...
Ναι. Βλεποντας αυτη την εικονα= 1000 ωριμες σκεψεις. Και ο νοων νοειτω..Την χωρα την εχουν καταστρεψει οι πετρες της τρανς δεξιας. Καποια στιγμη σκεφθειτε λιγακι πιο ωριμα.
Ελα, καληνυχτα
Είπε ένας από τους δυνατούς πανίβλακες του σαιτ.με τετοια "αγορευση" αν ημουν πελατης σου , ειχα σηκωθει στην αιθουσα και σου εσκαγα χλεπα μεσα στα ματια τυπε. εισαι πιο χαζος και απο το μπαροκ εσυ
καταρχας πανιβλαξ71 ολοι για πανιβλακα σε περνανε εδω μεσα, δεν ειμαι ο μοναδικος, οποτε εχεις λαβει τον υπερτατο τιτλο τιμης του πιο βλακα εδω μεσα , αντε κανας μπαροκ να σε κοντραρει. το ποσο γραμμενο μεχεις σταρχιδια σου φαινεται απο το οτι τρεμμουν τα χερακια σου απο τα νευρα την ωρα που πληκτρολογεις αυτο το μηνυμα, γιατι οντως εγω σε γραφω στα παπαρια μου και απλα σε βγαζω σεντρα καθε φορα που πετας μια επικη μαλακια (οχι καθε φορα, γιατι σχεδον καθε φορα μαλακια λες και δεν προλαβαινω να σε ακολουθησω). το να σε λεω ηλιθιο, αφου γραφεις αυτα που γραφεις δεν αποτελει προσβολη αλλα απλη καταγραφη της πραγματικοτητας , υποτιθεμενε δικηγορισκε, γιατι με αυτα που λες ενας νορμαλ τυπος μονο ηλιθιο θα μπορουσε να σε αποκαλεσει. οσο για τον τιτλο του "attention whore" που με χρεωνεις, θα σου πω το εξης: το να αποκαλεις τον οποιονδηποτε ετσι εσυ συγκερκιμενα , την ωρα που ερχεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες, με ανωνυμους χρηστες, και μας μοστραρεις τον επαγγελματικο σου τιτλο για να κερδισεις καποιο credibility (με το νου σου) και το παιζεις περισπουδαστος και παντογνωστης σε αυτο το συγκεκριμενο χωρο, εκτος απο θλιβερο, ειναι τρανη αποδειξη του ποιος οντως χρειαζεται να απευθυνθει σε ψυχολογο, μαλλον γιατι στην πραγματικη ζωη , στον εξω κοσμο, δεν παιρνει τον σεβασμο που νομιζει οτι αξιζει. αλλα για να σε προσγειωσω, οντας ηλιθιος ειτε εξω ειτε εδω μεσα αυτο το σεβασμο που σου αξιζει θα παρεις, μαζι με τα παπαρια μας. απο την αλλη μπορει να φταιει απλα η ισοτιμια.. ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑTo οτι ενας ηλιθιος οπως εσυ, εχει κακη γνωμη για μενα, ειναι τιτλος τιμής.
Θα σε συμβούλευα να απευθυνθεις σε κανεναν ψυχολογο, επειδη καθε τοσο ασχολεισαι μαζι μου και με βριζεις, ενω εγω σε εχω γραμμενο στ' αρχιδια μου. Μια attention whore εισαι. Ειναι η τελευταια φορα που ασχοληθηκα μαζι σου. Ηλιθιε