Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Στο πάρκο του Ελληνικού.

Αν όλος ο φιλελευθερισμός εξαντλείται στο πάρκο, την κάτσαμε τη βάρκα. Δίνονται κίνητρα για να έρθουν κι άλλοι στην Αθήνα, και να ερημώνει η επαρχία. Για τους ακρίτες που τώρα δοκιμάζονται σκληρότερα από κάθε άλλη φορά, τι κίνητρα δίνει για να παραμείνουν ακρίτες;

Όλοι στον πατριωτισμό τους επαφίονται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Τι λέει για το φιλελευθερισμό η Νέα Δημοκρατία

Φιλελευθερισμός», γιατί έχει στόχο την απελευθέρωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και την υπέρβαση του παρασιτισμού.

Κάθε κόμμα που προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ στου τι πρέπει να κάνει ώστε να ωφελησει και τον εαυτό του και την Ελλάδα

Πράγματα λοιπόν που πρέπει να κάνει ένα κόμμα αλλά αν τα κάνει θα χάσει τις εκλογές δεν τα κάνει

Π.χ αν εφαρμοστούν οι νόμοι
Στην εκπαίδευση θα μείνουν είτε από απόδοση είτε από απουσίες τόσοι πολλοί μαθητές που η κυβέρνηση θα πέσει

Αυτό δεν είναι θεωρία είναι πράξη και έγινε επί αρσενη υπουργος που άλλαξε πολύ γρήγορα λόγω των αντιδράσεων μαθητών αλλά και γονιών

Ήταν η μοναδική χρονιά που οι μαθητές διάβαζαν

Και έχω γράψει και για ένα έργο που πάντα το μπερδεύω τον τίτλο τον ξέρει ο dantemc μοιάζει σαν τα παράπονα σας στο δήμαρχο

Υπήρχε ένας διεφθαρμένος δήμαρχος
Βγήκε ένας με την ψήφο των πολιτών που είχε υποσχεθεί διαφάνεια αντικειμενικότητα και λοιπά

Τα εφάρμοσε παντού και στους φίλους και στην οικογένειά του
Ήταν τέτοιες οι αντιδράσεις σε πολύ λίγο μικρό χρονικό διάστημα τον διώξανε και επαναφέρανε τον διεφθαρμένο

Τι σχέση έχουν αυτα με το φιλελευθερισμό;

Η κοινωνία δεν τον δέχεται και πολύ
Κόμματα που τον υποστηρίζουν σαν τον τζήμερο ούτε καν μπαίνουν στη Βουλή

Πολιτικοί που πήγαν εν μέρει να τον εφαρμόσουν σαν τον ανδριανόπουλο και το Μάνο
Έφυγαν από την πολιτική

Φιλελευθερισμός λοιπόν όσο τον αντέχει η κοινωνία

Αν ήθελα να διαβάσω κομματικά ευχολόγια, θα έμπαινα και στον ιστότοπο του κόμματος να τα διαβάσω. Δική σας άποψη έχετε; Ή ό,τι πει το κόμμα είναι θέσφατο;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
έμαθα τύποι ότι ο leader ειπε γιοκ τα νταιλίκια στον Ερντογάν...φήμες λένε οτι απο χτες οι τουρκοι εχουν αλλαξει 10 πανες...δε ξερουν που να βρουν τρυπα να κρυφτουν :confused::confused::confused:
ούτε αυτό σας αρέσει...
προφανώς γουσταρετε δηλώσεις τύπου "θα το διακινδυνεύσουμε"...
καλά το πάτε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Αν ήθελα να διαβάσω κομματικά ευχολόγια, θα έμπαινα και στον ιστότοπο του κόμματος να τα διαβάσω. Δική σας άποψη έχετε; Ή ό,τι πει το κόμμα είναι θέσφατο;
Σου έγραψα για το κοινωνικός και μου λες καλά το φιλελευθερισμος και σου έγραψα και για το φιλελευθερισμό

Οι έξι πρώτες σειρές ήταν αυτό που λέει το κόμμα όλο το άλλο που είναι και μεγάλο κειμενο είναι αυτό που λέω εγώ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.602
Πόντοι
6.515
Αν όλος ο φιλελευθερισμός εξαντλείται στο πάρκο, την κάτσαμε τη βάρκα. Δίνονται κίνητρα για να έρθουν κι άλλοι στην Αθήνα, και να ερημώνει η επαρχία. Για τους ακρίτες που τώρα δοκιμάζονται σκληρότερα από κάθε άλλη φορά, τι κίνητρα δίνει για να παραμείνουν ακρίτες;
φτιαχνει κι αλλα camp με λαθρο για να διορισει προσωπικο απο την περιοχη να τους εξυπηρετει :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
ούτε αυτό σας αρέσει...
προφανώς γουσταρετε δηλώσεις τύπου "θα το διακινδυνεύσουμε"...
καλά το πάτε
Μπα...απλά δεν μου αρέσει να καπηλεύεται κάποιος την Εθνική συνείδηση για να πάρει ψηφαλακια. Εσένα σου αρέσει?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Μπα...απλά δεν μου αρέσει να καπηλεύεται κάποιος την Εθνική συνείδηση για να πάρει ψηφαλακια. Εσένα σου αρέσει?
φίλε αλήθεια?
μήνες τώρα ο αλλος απέναντι βρίζει μια ολοκληρη χωρα και καπηλεύεται ψήφους ο μητσοτάκης που επιτέλους απαντησε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
φίλε αλήθεια?
μήνες τώρα ο αλλος απέναντι βρίζει μια ολοκληρη χωρα και καπηλεύεται ψήφους ο μητσοτάκης που επιτέλους απαντησε?
Ναι φίλε αλήθεια. Γιατί το έκανε με μια εφετζίδικη έκφραση στην ΔΕΘ.

Αν θέλει να απαντήσει μπορεί να το κάνει με πραγματικές πολιτικές όχι με ηλιθιότητες. Άντε για να δούμε..τι σημαίνει νταηλίκι γιόκ? Εσύ ξέρεις τι σημαίνει? Θα εδραιώσει ΑΟΖ? θα επεκτηνει τα ναυτικά μίλια???? θα καταριξει αεροσκάφη που κάνουν υπερπτήσεις??? θα τορπιλίσει τουρκικά ταχύπλοα??? Θα τορπιλίσει τουρκικά καΐκια δουλεμπόρων??? Τι θα κάνει πες μας????

Όχι....θα πάρει μερικά εκατομυριακια ακόμα για να φτιάξει περισσότερα κέντρα κράτησης για να ταΐσει μερικά γαλάζια παιδιά ακόμα.

Αλήθεια ε?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ναι φίλε αλήθεια. Γιατί το έκανε με μια εφετζίδικη έκφραση στην ΔΕΘ.

Αν θέλει να απαντήσει μπορεί να το κάνει με πραγματικές πολιτικές όχι με ηλιθιότητες. Άντε για να δούμε..τι σημαίνει νταηλίκι γιόκ? Εσύ ξέρεις τι σημαίνει? Θα εδραιώσει ΑΟΖ? θα επεκτηνει τα ναυτικά μίλια???? θα καταριξει αεροσκάφη που κάνουν υπερπτήσεις??? θα τορπιλίσει τουρκικά ταχύπλοα??? Θα τορπιλίσει τουρκικά καΐκια δουλεμπόρων??? Τι θα κάνει πες μας????

Όχι....θα πάρει μερικά εκατομυριακια ακόμα για να φτιάξει περισσότερα κέντρα κράτησης για να ταΐσει μερικά γαλάζια παιδιά ακόμα.

Αλήθεια ε?
να μην ξαναγραψω για το πόσα έχει κάνει στην εξωτερική πολιτική και στην άμυνα. βαρετό πια...
ότι δεν είχε γίνει τα τελευταια 20 χρόνια. και βαλε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
να μην ξαναγραψω για το πόσα έχει κάνει στην εξωτερική πολιτική και στην άμυνα. βαρετό πια...
ότι δεν είχε γίνει τα τελευταια 20 χρόνια. και βαλε...
Ρε ναι μαζί σου...πες μας τι σημαίνει το νταηλίκι γιόκ...την επόμενη φορά που ο εντογάν θα κάνει προκλητικές δηλώσεις η ακόμα πιο προκλητικές ΚΙΝΗΣΕΙΣ τι θα κάνει ο ηγέτης? Τι σημαίνει νταηλίκι γιόκ πρακτικά? Τι νόημα είχε αυτό να ειπωθεί? Για να τον χειροκροτήσουν? Πες μου τι πρακτική εφαρμογή θα έχει αυτό? Ξαφνικά θα ξεχάσει την γραμμή της εξωτερικής πολιτικής του και θα αρχίσει να γαμεί και να δέρνει?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ρε ναι μαζί σου...πες μας τι σημαίνει το νταηλίκι γιόκ...την επόμενη φορά που ο εντογάν θα κάνει προκλητικές δηλώσεις η ακόμα πιο προκλητικές ΚΙΝΗΣΕΙΣ τι θα κάνει ο ηγέτης? Τι σημαίνει νταηλίκι γιόκ πρακτικά? Τι νόημα είχε αυτό να ειπωθεί? Για να τον χειροκροτήσουν? Πες μου τι πρακτική εφαρμογή θα έχει αυτό? Ξαφνικά θα ξεχάσει την γραμμή της εξωτερικής πολιτικής του και θα αρχίσει να γαμεί και να δέρνει?
τέσσερα πιθανώς πράγματα
α. θεωρεί ότι πλέον είμαστε έτοιμοι για όλα
β. θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί απάντηση σθεναρή μήπως και το ξανασκεφτούν οι απέναντι
γ. κάτι από τα παραπάνω + προεκλογικό
δ. εντελώς φούμαρα προεκλογικά (εγκληματικό)
είσαι σίγουρος τι είναι από όλα?
θέλω να πιστευω όχι το δ, και μεχρι τωρα η εξωτερικη πολιτικη του έχει δείξει σοβαρότητα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Τύπε βλέπω έχεις τις βλακείες στο τσεπάκι σου...
Για πες πως θα το έκανες εσυ...

Αν έχεις ως "κανονικότητα" στο κεφάλι σου τη Γερμανία και την Αμερική, οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται εξωπραγματικό.

Επίσης δεν είναι ανάγκη να αντιγράφεις συνέχεια κάποιον.
Υποτίθεται έχουμε τόσα μυαλά, ας κάνουμε και μια καινοτομία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
τέσσερα πιθανώς πράγματα
α. θεωρεί ότι πλέον είμαστε έτοιμοι για όλα
β. θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί απάντηση σθεναρή μήπως και το ξανασκεφτούν οι απέναντι
γ. κάτι από τα παραπάνω + προεκλογικό
δ. εντελώς φούμαρα προεκλογικά (εγκληματικό)
είσαι σίγουρος τι είναι από όλα?
θέλω να πιστευω όχι το δ, και μεχρι τωρα η εξωτερικη πολιτικη του έχει δείξει σοβαρότητα
Δεν θέλω να χαλάσω το ωραίο κλίμα αλλά :

α. Εννοείς ότι είναι έτοιμος να μας πάει σε πολεμική σύρραξη? Ζηλέψαμε την Ουκρανία? Ούτε σε 1000 χρόνια από μόνος του τέτοια πρωτοβουλία για να λέμε και αλήθειες.

β. Στην πραγματική πολιτική δεν υπάρχουν αυτά...όλοι οι παίχτες ξέρουν μέχρι που φτάνει ο άλλος και τι λέγεται για τα μάτια του κόσμου...τα μισά από αυτά που λέει ο ερντογάν είναι για τα μάτια του κόσμου.

γ+δ. Μόνο προεκλογικό...αυτό είναι το point μου....δεν ειναι τυχαιο οτι το εκανε στην ΔΕΘ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??????

Και για να έρθω να συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου...αυτή η έκφραση σε καμία περίπτωση δεν δείχνει σοβαρότητα....αυτό λέω εξ αρχής. Νομίζω μιλάω με επιχειρήματα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936

α. Εννοείς ότι είναι έτοιμος να μας πάει σε πολεμική σύρραξη? Ζηλέψαμε την Ουκρανία? Ούτε σε 1000 χρόνια από μόνος του τέτοια πρωτοβουλία για να λέμε και αλήθειες.

β. Στην πραγματική πολιτική δεν υπάρχουν αυτά...όλοι οι παίχτες ξέρουν μέχρι που φτάνει ο άλλος και τι λέγεται για τα μάτια του κόσμου...τα μισά από αυτά που λέει ο ερντογάν είναι για τα μάτια του κόσμου.

γ+δ. Μόνο προεκλογικό...αυτό είναι το point μου....δεν ειναι τυχαιο οτι το εκανε στην ΔΕΘ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??????

Και για να έρθω να συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου...αυτή η έκφραση σε καμία περίπτωση δεν δείχνει σοβαρότητα....αυτό λέω εξ αρχής. Νομίζω μιλάω με επιχειρήματα.
Μην τον ζορίζεις. Ερωτοαπαντησεις κονσέρβα ήταν. Τίποτα δικό του.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

α. η πολεμική σύρραξη με την τουρκία είναι απλα θεμα χρόνου
β. ο ερντογάν έτσι και δεν είχαν γίνει όσα έγιναν με τον επαναξοπλισμό μας και τις συμμαχίες, θα έιχε ήδη κάνει μανούρα
γ+δ δεν ξέρω. και στη βουλή πάντως να το έλεγε το ίδιο impact θα είχε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην τον ζορίζεις. Ερωτοαπαντησεις κονσέρβα ήταν. Τίποτα δικό του.
έκλασε κανείς?

βγάλε τον πουστορώσο...ντροπή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
α. η πολεμική σύρραξη με την τουρκία είναι απλα θεμα χρόνου
β. ο ερντογάν έτσι και δεν είχαν γίνει όσα έγιναν με τον επαναξοπλισμό μας και τις συμμαχίες, θα έιχε ήδη κάνει μανούρα
γ+δ δεν ξέρω. και στη βουλή πάντως να το έλεγε το ίδιο impact θα είχε
Τύπε τα μεγάλα αφεντικά δεν τα συμφέρει να γίνει πολεμική σύρραξη με την Τουρκία. είναι ωραίο το οικοσύστημα...ο ερντογάν παίρνει λεφτά από την εε για τους πρόσφυγες...εμείς παίρνουμε για τον ίδιο λόγο..αυτός μας τους στέλνει εμείς τους πάμε στα κέντρα...ο ερντογαν αγοράζει όπλα...εμείς αγοράζουμε όπλα...

τώρα που βρέθηκε και κοίτασμα στην Κύπρο...εκεί να δεις γλέντια...οι φίλοι μας οι αμερικανοί θα φροντιοσουν να τα βρουμε...και να εκμεταλευτουμε μαζί το κοίτασμα...κάτι θα μείνει και για μας...

Σημείωση : Αν το έλεγε στη Βουλή θα υπήρχε και κάποιος από κάτω να τον ρωτήσει ''τι ακριβώς εννοείς μεγάλε με την ρητορική αυτή?" και τι θα απάνταγε? Δε ξέρω ένας μαλακάς pr μου το έγραψε για να το διαβασω στην ομιλία?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Oτι σημαίνουν και οι παπαριές του σουλτάνου "θα κολυμπήσετε στη θάλασσα". Μην κάνεις σα μωρό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
Oτι σημαίνουν και οι παπαριές του σουλτάνου "θα κολυμπήσετε στη θάλασσα". Μην κάνεις σα μωρό.
Αν εννοείς ότι είναι και οι 2 καραγκιοζηδες που λένε παπαριες για τις ψήφους το είπα και πιο πάνω. Γιατί κάνω σαν μωρό?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Σημείωση : Αν το έλεγε στη Βουλή θα υπήρχε και κάποιος από κάτω να τον ρωτήσει ''τι ακριβώς εννοείς μεγάλε με την ρητορική αυτή?" και τι θα απάνταγε? Δε ξέρω ένας μαλακάς pr μου το έγραψε για να το διαβασω στην ομιλία?
Αν βρισκόταν κάποιος να πει κάτι τέτοιο, πόσο μεγάλος μαλάκας θα ήταν, για πες μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom