The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Τύποι για να χαλαρωσουμε και λιγο, τον αναγνωριζετε αυτον?
Ο Ερνέστο Γκεβάρα;
τον βρήκα με tin eye όμως...
Το καταλαβαίνεις ότι η Ρωσία έχει εισβάλει σε ευρωπαϊκή χώρα ,έτσι;Να σουυπω εγώ πώς θα το έκανα;
Θα πήγαινα στην Ευρώπη να πιασω και τούς άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, και να λέγαμε στον Αμερικανο ότι σε αυτή την ιστορία θα έπρεπε να μείνουμε όσο ουδέτεροι μας έπαιρνε να μείνουμε. Θα έκανα ότι μπορούσε να γίνει από πλευράς Ευρώπης, για ειρηνευτικές συνομιλίες.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι κανείς Μητσοτάκης και κανείς Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα οσο η Ευρώπη ακολουθεί τους Αμερικανούς, που κερδίζουν χοντρά, σε αυτή την ιστορία.
Απάντησα σε μια ερωτηση του Σάπιενς, δεν με ενδιαφέρει πως αυτοχαρακτηρίζεσαι.
Ας κυρηξουμε πόλεμο τότε κ.ας αφήσουμε τα σάπια ...ότι έγινε κ το 1941Το καταλαβαίνεις ότι η Ρωσία έχει εισβάλει σε ευρωπαϊκή χώρα ,έτσι;
Αν η ΕΕ κάνει τον κινέζο για αυτό το γεγονός γιατί θα έπρεπε οι Αμερικάνοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ;
Είναι εντυπωσιακό πόσο κουτοπόνηροι γινόμαστε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα ,μακριά από τον κωλο μου και ας είναι και της αδελφής μου.
Ας κυρηξουμε πόλεμο τότε κ.ας αφήσουμε τα σάπια ...ότι έγινε κ το 1941Το καταλαβαίνεις ότι η Ρωσία έχει εισβάλει σε ευρωπαϊκή χώρα ,έτσι;
Αν η ΕΕ κάνει τον κινέζο για αυτό το γεγονός γιατί θα έπρεπε οι Αμερικάνοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ;
Είναι εντυπωσιακό πόσο κουτοπόνηροι γινόμαστε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα ,μακριά από τον κωλο μου και ας είναι και της αδελφής μου.
Καλε μου ανθρωπε, εσυ που δεν παιζεις το πουλι σου, σε ειχα καποτε για σοβαρο νικ εδω μεσα.Απόψε στις 22:00 στο live «Αλήθειες με τον jormakka»:
Λεπτομερής ανάλυση για τις ημέρες ευημερίας που θα διένυε η Ελλάς και η Ευρώπη αν κυβερνούσε ο κωλόγερος και όχι ο Κούλης.
Μιλάμε για τέτοια ευμάρεια και ευδαιμονία που δεν είχε ονειρευτεί ούτε ο Καρλομάγνος.
Απτές αποδείξεις από τον jormakka για το τι έχασε η Ελλάς από την απόσυρση του κωλόγερου στο Ιόνιο να παίζει το πουλί του…
Κοπρολαλία είσαι μηδέν κατάλαβέ τοΕσυ εισαι ο αρχηγος των αυστικων και επιπροσθετα παπαγαλος με μικροφωνο....
άψογος !! όντως μοιαζειdonald sutherland?
Ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι φιλελευθερισμός απλά είναι κοινωνικός φιλελευθερισμόςΔεν συγκρίνονται ανόμοια πράγματα κύριε. Σύγκριση θα μπορούσε να γίνει αν οι δύο αυτές κυβερνήσεις ήταν της ίδιας πολιτικής αποχρώσεως. Δεν είναι δυνατή (και δεν πρέπει να είναι δυνατή) η σύγκριση μεταξύ φιλελευθερισμού και σοσιαλκομμουνισμού. Είναι δυο πολιτικές εκ βάθρων αντίθετες. Εκτός πάλι αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί τη Ν.Δ. κόμμα τύπου Ποτάμι. Οπότε είναι πρόεδρος λάθος κόμματος.
Ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι φιλελευθερισμός απλά είναι κοινωνικός φιλελευθερισμός
Σου γράφω από το site της Νέας Δημοκρατίας τι σημαίνει κοινωνικός
Κοινωνικός», γιατί παραπέμπει στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των αδύναμων και των ευπαθών κατηγοριών. Γιατί μόνον με τη σφυρηλάτηση της συλλογικής αλληλεγγύης, εδραιώνεται η αίσθηση της κοινής μας μοίρας στο πλαίσιο του εθνικού κράτους.
Για αυτό πολλά από τα επιδόματα πηγαίνουν στους οικονομικά αδύνατους
Αν δεις τον προϋπολογισμό του οπεκα που δίνει τα επιδόματα για τα έτη 18 19 και 20
Είναι γύρω στο 4 τόσο τοις εκατό το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνονται για κοινωνικά επιδόματα
Και είναι ίδιο και επί Νέας Δημοκρατίας και επί ΣΥΡΙΖΑ
Μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας στο μη προεκλογικό έτος είναι και λίγο περισσότερο
Λαμπρά. Έστω ότι τον επιθετικό προσδιορισμό "κοινωνικός" τον βλέπουμε. Ο κυρίως πολιτικός προσδιορισμός "φιλελευθερισμός" , που είναι;
Τι λέει για το φιλελευθερισμό η Νέα ΔημοκρατίαΛαμπρά. Έστω ότι τον επιθετικό προσδιορισμό "κοινωνικός" τον βλέπουμε. Ο κυρίως πολιτικός προσδιορισμός "φιλελευθερισμός" , που είναι;
το εμπεδωσαμε τι προσφερεις, οκ.εγώ τύπε παπαφιλιπς δεν κάνω τέτοιες υποσχέσεις από την πρώτη συνέντευξη για να μην έχει υψηλές προσδοκίες στην συνέχεια ο εργαζόμενος. Το μόνο σταθερό που προσφέρω είναι η πολύ και σκληρή εργασία
Kardasim dailyk yok bordaέμαθα τύποι ότι ο leader ειπε γιοκ τα νταιλίκια στον Ερντογάν...φήμες λένε οτι απο χτες οι τουρκοι εχουν αλλαξει 10 πανες...δε ξερουν που να βρουν τρυπα να κρυφτουν