barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Αφού δεν ξέρεις να διαβάζεις ρε καθυστερημένε.Δεν εχει νοημα να γινει η νυχτα μερα παλι. Επομενως ας αφησουμε την συζητηση για αλλη φορα
Αφού δεν ξέρεις να διαβάζεις ρε καθυστερημένε.Δεν εχει νοημα να γινει η νυχτα μερα παλι. Επομενως ας αφησουμε την συζητηση για αλλη φορα
Θα μας ξαναγράψεις μωρή τζασλή για την πουτάνα που σε πέταξε έξω από το μπουρδέλο και ξεροστάλιαζες να γαμήσεις ενώ αυτή έπαιρνε τα πάκια που είχαν σειρά;Λεω καλυτερα να ανοιξουμε ενα τσοντοσινεμα εκει που μενεις στ' αρβανιτοχωρια και να το γεμισουμε θεατες λ@θροΠακια (για να σε μπουκωνουν) τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Απο αυτους που ξεφορτωνετε κρυφα στην ενδοχωρα και τους στοιβαζετε κατω (απ το χαλι). Ξερεις εσυ
Δεν υπαρχει ούτως ή αλλως εδαφος για συζητηση. Εν προκειμενω ενας ανθρωπος (εγω) μιλαει σωστα και καποιοι αλλοι (εσεις) λετε ανοησιες. Δεν υπαρχει κανενα νοημα.Δεν εχει νοημα να γινει η νυχτα μερα παλι. Επομενως ας αφησουμε την συζητηση για αλλη φορα
Παρακαλείται ένας ψηφοφόρος των μπλε να μου εξηγήσει με βάση ποια διαστροφή υποστηρίζει αυτό το κόμμα.
Δεν πιστεύω να θες απάντηση στο πρώτο σου post καλώς ήρθες703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.
Μετα το φιασκο των υποκλοπων η νδ επρπεενα δηλωσει παραιτηση και να παει σε εκλογες,εχει καταληθει η δημοκρατια στη χωρα και ο κουλης ελεγχει ολους τους αρμους της εξουσια αυτη τη στιγμη,επρεπε ο συριζα το κκε και το πασοκ να εβγαζε τον κοσμο στους δρομους.
Εγώ το αντίθετο ξέρωΌχι θα λες για ότι ισχύει. Οι Ισπανοί και Γερμανοί μείωσαν τον ΦΠΑ στο αέριο στο 5%. Λες ότι το ίδιο ποσό σε μείωση να το δώσει σε κουπόνια. Και σου λέω τις διαφορές που πας να μας πασάρει ο Κουλης ως μέτρο. Αποτέλεσμα λοιπόν τα 50-200 ευρώ που ΘΑ ΔΏΣΕΙ ( ΕΜΕΙΣ ΔΛΔ) θα είναι τρύπα στο νερό όπως είπες γιατί ΑΜΕΣΑ θα αυξηθούν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΆ. Φαντάζομαι δεν το είχες καταλάβει εεε
Καλη σας σαιζον παιδια ..Δεν πιστεύω να θες απάντηση στο πρώτο σου post καλώς ήρθες
Και καλές πολιτικές μονομαχίες
Φαντάσου είναι η ζαλάδα έχει πάει πιο πάνω γιατί οι απαντήσεις σου τέτοια δείχνουνΚαλη σας σαιζον παιδια ..
Για την προσωπικη διαφορα που εμας ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ;
Γιατι εγω δεν εχω προσωπικη διαφοράΦαντάσου είναι η ζαλάδα έχει πάει πιο πάνω γιατί οι απαντήσεις σου τέτοια δείχνουν
Εσύ γιατί δεν του λες ότι στο φανερό γκάλοπ ψήφισες Νέα Δημοκρατία και τη βρίζεις συνεχώς
Να πας στον hell να σε κάνει καλάΓιατι εγω δεν εχω προσωπικη διαφορά
εσυ μας πρηζεις τα αρχιδια ανα ενα μηνυμα
θα βριζω εσενα θα ψηφιζω ΝΔ και εδω μεσα θα γραφω για ΣΥΡΙΖΑΝα πας στον hell να σε κάνει καλά
Δεν νομίζω βέβαια
Γιατί το πρόβλημά σας πρέπει να είναι κοινο
Ξέρεις πόσο με νοιάζει που σε πειράζει που γράφω για την προσωπική διαφορά
Καθόλου
Καθόλου
Καθόλου
Τρεις φορές μήπως και το καταλάβεις
Τι θα γίνει θα μου κάνεις πάλι αναφορά
Γιατί εκεί είναι που θα σε γράψουν κανονικά
Όπως σε γράψαν και με τις προηγούμενες
Είσαι μηδέν για να κανονίζεις τι θα λέει ο καθένας
Κανένας μας εκτός από τους admin δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει τι θα λέει ο άλλος και τι δεν θα λέει επειδή δεν του αρέσει ή δεν τον ενδιαφέρει
Και διπρόσωπος μηδέν
Αλλά δεν έχεις απαντήσει
Τι θα κάνεις τελικά θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία όπως ψήφισες στο γκάλοπ
Ή θα συνεχίζεις να τη βρίζεις όπως κάνει συνεχώς
Ή το διπρόσωπο και τα δύο
Δεν περίμενα τίποτα άλλο από σένα και βαρέθηκαθα βριζω εσενα θα ψηφιζω ΝΔ και εδω μεσα θα γραφω για ΣΥΡΙΖΑ
θα βριζω εσενα θα ψηφιζω ΝΔ και εδω μεσα θα γραφω για ΣΥΡΙΖΑ
στο γραφω 4 φορες για να το καταλαβεις
Δεν περίμενα τίποτα άλλο από σένα και βαρέθηκα
Εσυ ομως βγηκες Μιστερ Μ@λακας μερικες φορες εδω μεσα με τις Μπαρουφες που λες οχι εγω. Επομενως χαλαρωσε..Δεν υπαρχει ούτως ή αλλως εδαφος για συζητηση. Εν προκειμενω ενας ανθρωπος (εγω) μιλαει σωστα και καποιοι αλλοι (εσεις) λετε ανοησιες. Δεν υπαρχει κανενα νοημα.
Βρε κοψομεσακια κομπλεξικε σαλτιμπαγκο και κλοουν του bou. Πηρε η σουφρα σου αερα και ξεκινησες τις παπαριες σου παλι. Ουτε το γυμνασιο δεν εβγαλες καλα καλα και μιλας; Λοβοτομημενη κρυφοαδελφωΑφού ξέρεις να διαβάζεις
Θα μας ξαναγράψεις
Αποφυλακίζονται λογω εκλογών;Λες να πιάσουν δουλειά? Να έρθει κ ο johny χώνει
Ενεργοποιηθηκε το ρηγμα νοτιου κρητης;