argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.166
- Πόντοι
- 9.297
Δεν νομίζω να έχει άλλο χρώμα εσώρουχα πέρα από ροζ και κόκκινα....
Μπαααα ! Δεν θα πάρω !!Κ για την sigural logistιc που λες να εστεινε εκλογές όπως λέει ο πιο πάνω φίλος;;
Σου έχω πεί τόσες φορές οτι απο Καρταχένα και Μαρακαίμπο θα ξεκινήσεις.Άσε τις φιλονικίες κ λέγε αν ψήνεσαι για Νοέμβριο να πετάξουμε για cali και από εκεί road trip cali - Chimporazo mountain+ contopaxi parquw kaι guayaquil και πετάμε με τα γκομενετα μετά για galapagos islands ........λεγε
Φέτος οι ινσταγκραμερ έπαιξαν πολυ στο νησί του δικηγόρου- ....Πυργί αναβατος Μεστά... Βροντάδες ...τον καλοπιανω για να με πάει στο νησί του του χρονουΣου έχω πεί τόσες φορές οτι απο Καρταχένα και Μαρακαίμπο θα ξεκινήσεις.
Και καλά εσύ έχεις ταξιδέψει. Ο άλλος πρέπει να μπουσουλήσει πριν πετάξει.
703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.Έχω δύο ερωτήσεις
Μία ξέρεις ή υποψιάζεσαι ότι πράγματι τους διώξανε τους συγκεκριμένους;
Και αποφάσισε κάποιος admin να τους διώξει για το δικό τους καλό αν τους διώξανε;
Δεύτερη αν τους έχουνε διώξει εννοείς ότι έχουν επανέλθει με άλλα ψευδώνυμα;
Γιατί οι φανατικοί συριζαίοι που θα μπορούσαν να είναι ο Κλοντ μπορώ να φανταστώ αρκετούς
Φανατικούς πασόκους στυλ Τζώννυ σήμερα δεν βλέπω στο μπου
Σου έχω ιδέα. Να του γνωρίσεις συγκεκριμένη γκόμενα για να τον καλοπιάσεις.Φέτος οι ινσταγκραμερ έπαιξαν πολυ στο νησί του δικηγόρου- ....Πυργί αναβατος Μεστά... Βροντάδες ...τον καλοπιανω για να με πάει στο νησί του του χρονου
τι βλεπουν τα τσακιρικα μπιρμπιλωτα μελι ματακια μου;703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.
Μετα το φιασκο των υποκλοπων η νδ επρπεενα δηλωσει παραιτηση και να παει σε εκλογες,εχει καταληθει η δημοκρατια στη χωρα και ο κουλης ελεγχει ολους τους αρμους της εξουσια αυτη τη στιγμη,επρεπε ο συριζα το κκε και το πασοκ να εβγαζε τον κοσμο στους δρομους.
Μπα αδύνατη τού πέφτειΣου έχω ιδέα. Να του γνωρίσεις συγκεκριμένη γκόμενα για να τον καλοπιάσεις.
Μια και ως γνωστόν του αρέσουν οι...μεστές γυναίκες !!
Καλώς μας ξανά ήρθες703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.
Μετα το φιασκο των υποκλοπων η νδ επρπεενα δηλωσει παραιτηση και να παει σε εκλογες,εχει καταληθει η δημοκρατια στη χωρα και ο κουλης ελεγχει ολους τους αρμους της εξουσια αυτη τη στιγμη,επρεπε ο συριζα το κκε και το πασοκ να εβγαζε τον κοσμο στους δρομους.
703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.
Λες να πιάσουν δουλειά? Να έρθει κ ο johny χώνειΚαλώς μας ξανά ήρθες
Τώρα περιμένουμε κ τον μπαρμπαπηδουλας
Το 2015 (τυπογραφικό λάθος)Δεν είχαμε εκλογές τι 18 ρε τυπε
θα την ρωτησωΆσε τις φιλονικίες κ λέγε αν ψήνεσαι για Νοέμβριο να πετάξουμε για cali και από εκεί road trip cali - Chimporazo mountain+ contopaxi parquw kaι guayaquil και πετάμε με τα γκομενετα μετά για galapagos islands ........λεγε
Δεν εχει νοημα να γινει η νυχτα μερα παλι. Επομενως ας αφησουμε την συζητηση για αλλη φοραΤύπε θελεις να το συζητησουμε? Σοβαρα τωρα? Αληθεια?
Τους αρέσει να γλύφουν τους κώλους των πλουσίων!Παρακαλείται ένας ψηφοφόρος των μπλε να μου εξηγήσει με βάση ποια διαστροφή υποστηρίζει αυτό το κόμμα.
Λεω καλυτερα να ανοιξουμε ενα τσοντοσινεμα εκει που μενεις στ' αρβανιτοχωρια και να το γεμισουμε θεατες λ@θροΠακια (για να σε μπουκωνουν) τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Απο αυτους που ξεφορτωνετε κρυφα στην ενδοχωρα και τους στοιβαζετε κατω (απ το χαλι). Ξερεις εσυΕγώ λέω να του ανοίξεις ένα μπουρδέλο
Υπομονή θα δροσίσει…
Κακώς τ αρχίδια μας τα δυο.703 μη το ψαχνεις εχω φαει πολυ μπαν και οι δεξιοι εδω περα αλωνιζουν.