μα αυτο ακριβως ειναι η δεξια διαχρονικα
Τα χεις παιξει εντελως ανθρωπε μου...Και καλα εγω τα διαβασα...Εσυ που τα ζησες ζουσες σε παραλληλο συμπαν?
μα αυτο ακριβως ειναι η δεξια διαχρονικα
Τα χεις παιξει εντελως ανθρωπε μου...Και καλα εγω τα διαβασα...Εσυ που τα ζησες ζουσες σε παραλληλο συμπαν?
αμα ξεφυγεις απο το μαντρι θα δεις την αληθεια
Απολύτως σωστα.Κα να θυμίσω ότι η ιστορία διδάσκει ότι οι επαναστάσεις δεν γίνονται συνήθως απο πεινασμένους.
Γίνονται απο χορτάτους που μένουν νηστικοί για 2-3 εβδομάδες.
Οι δικοι σας που κατα το 90% εφυγαν απο το μαντρι ειδαν την αληθεια δηλαδη?αμα ξεφυγεις απο το μαντρι θα δεις την αληθεια
Οι δικοι σας που κατα το 90% εφυγαν απο το μαντρι ειδαν την αληθεια δηλαδη?
Αναρωτιεμαι γιατι δεν αντιλαμβανεσαι οτι εκτιθεσαι σε καθε τι που λες.
Επρεπε να εισαι σεμνος και προβληματισμενος.
Στις εκλογές στηρίζουμε άδωνι ... χαλαρά ...
δεν κατεβενει ο αδωνις εκτακτο
τωρα εγινε αποσυρει υποψηφιοτητα τελευταια στιγμη
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/960x/1860180.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε μεγάλε, το διάβασες το βιβλίο;
Γιατί υπάρχουν κάποια θεματάκια αξιοπιστίας εκεί μέσα.
Ή βάζεις ότι γράφει αυτή η άθλια φυλλάδα;
(άσε που αποκλείεται ο Καραμανλής να πρότεινε οτιδήποτε στον γιό της Φρειδερίκης).
δεν εβαλαν μυαλο το 2009
Εταιρεία λογισμικού επιχειρεί να μπλοκάρει τις εκλογές στη ΝΔ
Κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητά την αναβολή της διαδικασίας
Νέα εμπλοκή φαίνεται να προκύπτει με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, καθώς εταιρεία που είχε δώσει επίσης προσφορά για να διενεργήσει εκείνη την διαδικασία κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναβολή των εκλογών στο κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Genius Systems στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων καταγγέλλει μεθοδεύσεις και ζητεί τη ματαίωση των εκλογών μέχρι τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής.
Από τη Συγγρού υποβαθμίζουν το θέμα και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα αυτά ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.
αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω ... μια ιδιωτική εταιρεία γκρινιάζει γιατί κάποιος ιδιωτικός φορέας δεν επέλεξε την προσφορά της και προτίμησε κάποιου άλλου...
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ρε παπάρα