Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.099
Πόντοι
1.106
"Δεν υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, οι άνθρωποι έπρεπε να κάνουν καλά την δουλειά τους, να κάνουν σύλληψη, να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα με 1,3 μέτρηση στο αλκοτέστ. Το γιατί έγινε, για να μην δημιουργούμε θεωρίες, εδώ είναι καθαρό είναι ότι ο νόμος δεν εφαρμόστηκε». Αυτό δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για το τροχαίο στην Κρήτη με τον 22χρονο Παναγιώτη να χάνει τη ζωή του από σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί μεθυσμένος αλλά δεν συνελήφθη.

«Δώσαμε αγώνα τις προηγούμενες δύο ημέρες όλο αυτό να μεταφερθεί στη δικαιοσύνη για να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν διάφορες αντιλήψεις και συνήθειες σε τοπικές κοινωνίες και υπηρεσίες που είναι αδικαιολόγητες. Στους αστυνομικούς που εμπλέκονται θα υπάρξουν όλες οι αναγκαίες κυρώσεις μέσα από τις διαδικασίες τις διοικητικές και της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Διαμήνυσε, μάλιστα, ότι «θα αποδοθούν κυρώσεις και συνέπειες για πιθανή έλλειψη εποπτείας και ελέγχου στην υπόθεση αυτή»

ρε μαλακά Χρυσό 7 χρονια κυβερναει η ΝΔ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.667
Πόντοι
6.256
αμα επινε καφέ κάτι θα γινόταν , τωρα ειναι μια χαρα , το κινητο δεν πιανεται :rockon::rockon:
Για το πετ δεν τολμας να πεις κάτι ε; Αν πεις θα σε γαμήσουν οι λεσβοβιγκανογατόφιλες έ; Τουμπεκί

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.158
Πόντοι
8.346
Τελευταια στο κουλισταν βλεπω συχνα καθυστερημενους ψυχακηδες που εχουν τα πετ τους αγκαλια ενω οδηγανε.
Πάρτε εναν, εχει το πετ αγκαλια μιλαει κινητο χωρις ζώνη φυσικά σε μια χωρα που ο κουλης κατηργησε την αστυνομια.
IMG_20250111_145751.jpg
IMG_20250111_145744.jpg
Καφέ δεν βλέπω.. αν είχε καφέ θα είχαν κατέβει τα swat

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.873
Πόντοι
12.756
Για το πετ δεν τολμας να πεις κάτι ε; Αν πεις θα σε γαμήσουν οι λεσβοβιγκανογατόφιλες έ; Τουμπεκί

Δεν χρειαζεται να πω κατι , γιατι στο πρωτο σοβαρο φρενάρισμα θα γινει αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ , να εχει να το βλεπει ο ιδιοκτητης του :rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.030
Πόντοι
26.141
Καλημέρα ιντερνετικοπουλα μου ..
Σε ποιον έδωσε τα κλειδιά της μαλακίας ο αλαικσανδρος71 για να τον σαδομιζουμε ;;;;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.158
Πόντοι
8.346
Καλημέρα ιντερνετικοπουλα μου ..
Σε ποιον έδωσε τα κλειδιά της μαλακίας ο αλαικσανδρος71 για να τον σαδομιζουμε ;;;;
Δεν τα πηραν από μόνοι τους , βλαροκ και ντολμας?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.099
Πόντοι
1.106
Έλα Κουλη εγώ είναι πάλι ρε μπρο
Ρε συ δε μου λες για κοίτα ρε αδερφέ το παρακάτω
Να υποθέσω θα αποδοθούν κι εδώ ευθύνες ετσι
Ρε συ μην ειστε τοσο αδιστακτοι πραγματικα
Είναι εκείνη μπαγκάζιερα ρε αδερφέ που ήταν δεξαμενή νερού αλλά όπως λέει κι ο κολλητός σου μάλλον το 100 έδινε μάχη για να πάει κάποιος να δει
Η ισχύει αυτό που λέει ο Μπαλάντας έχουν δουλειά στο τηλεφωνικό

dimosieuseis__2_.jpg

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.099
Πόντοι
1.106
Τότε, λοιπόν, πήρα τηλέφωνο το 100 και ενημέρωσα και αυτοί μου είπαν να καλέσω και το 112.Και έτσι έκανα και τους ενημέρωσα όλους. Και έκανα και αναρτήσεις στα social για να το δει ο κόσμος και να προφυλαχτεί. Όταν αργότερα διάβασα ότι σκοτώθηκε το ζευγάρι, σοκαρίστηκα. Και τώρα σοκαρισμένη είμαι, δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό το πράγμα» κατέληξε η γυναίκα που έκανε την ανάρτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom