Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.638
Πόντοι
12.756
Έρχεται το ΠΑΣΟΚ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στις δεύτερες εκλογές 20 θα έχει....εκεί να δεις τι θα γίνει
Δεν εχω δει την δικιά σου σε κανα νήμα σημερα , μεχρι τις αγγελίες εφτασα να ψαξω..
Τι έγινε ; σε χωρισε ; :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Ολοι την προσωπικη διαφορα την εχουν γραψει στ αρχιδια τους , και για να στο κάνω πιο λιανά γιατι βλεπω δυσκολευεσαι να το κατανοησεις :

ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
ΟΛΟΙ, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ο Ξενάκης του blue sky στις 23:00 στην ξενογιαννακοπούλου

Επειδή πολλοί τηλεθεατές μας ρωτάνε ποια είναι η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση ή όχι της προσωπικής διαφοράς παρακαλώ απαντήστε

Ο κόσμος ενδιαφέρεται

Αλλά εσύ και πολύ όμοιοι με σένα δεν θέλεις να συζητήσουμε αυτό γιατί θέλετε να συζητάτε πάντα αυτά που δεν ευνοούν την κυβέρνηση και ειδικότερα τις υποκλοπές
Τον κόσμο τον νιαζει η τσέπη του πρώτα

Και ξέρεις πόσο με ενδιαφέρει η γνώμη σου για αυτό το θέμα όπως και η γνώμη των άλλων που δεν ενδιαφέρονται

Σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια

Νομίζω το μένος εναντίον είναι που αποκάλυψα την ψήφο σου στο φανερό γκάλοπ

Τι έγινε με τις 4 αναφορές σου ακόμα εδώ είμαι

Φαντάζομαι που τις έγραψ ε ο αντισθένης

Άλλη μία φορά θα γράφω οπότε θέλω και ότι θέλω σύμφωνα με τους κανόνες του site και ούτε εσύ ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους αντμιν του site θα υπαγορεύσει η θα απαγορεύσει να γράψω ότι θέλω

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Ο Μητσοτάκης δεν ξέρουμε ότι ήξερεο τότε υπεύθυνος ήξερε και το παραδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς λέει ότι εξακολουθούσε τηις παρακολουθησεις που υπήρχαν
από την προηγούμενη κυβέρνηση

Αυτή η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και σωστή;

Γιατί αν ένα από τα δύο δεν ισχύει
Τότε ο υπεύθυνος όποιος και να ήταν πρέπει να διαγραφεί από το ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ πάντα
Και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές
Θα γίνει αυτό;
Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Ποιον είχε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟ Η ΕΥΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΡΙΖΑ?? Καλύτερα τώρα??

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Εγώ σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Ποιον είχε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟ Η ΕΥΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΡΙΖΑ?? Καλύτερα τώρα??
Εκατό φορές έχω γράψει ότι η αλήθεια με τις μυστικές υπηρεσίες δεν φανερώνεται

Άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά

Όποιοι παίρνεις προπαγανδες του ενός κόμματος
Είναι απλώς φανατικοί

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Εκατό φορές έχω γράψει ότι η αλήθεια με τις μυστικές υπηρεσίες δεν φανερώνεται

Άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά

Όποιοι παίρνεις προπαγανδες του ενός κόμματος
Είναι απλώς φανατικοί
Πάμε πάλι..

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.315
Πόντοι
3.556
Ο Μητσοτάκης δεν ξέρουμε ότι ήξερεο τότε υπεύθυνος ήξερε και το παραδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς λέει ότι εξακολουθούσε τηις παρακολουθησεις που υπήρχαν
από την προηγούμενη κυβέρνηση

Αυτή η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και σωστή;

Γιατί αν ένα από τα δύο δεν ισχύει
Τότε ο υπεύθυνος όποιος και να ήταν πρέπει να διαγραφεί από το ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ πάντα
Και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές
Θα γίνει αυτό;
Δημοσιογράφος: Κύριε Μάτσιο ισχυρίζεται η Καλαμαριά οτι είχε την καλή διάθεση με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία ενός επόπτη να γίνει. Όμως ο Εδεσσαικός ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την κλήρωση. Έτσι λοιπόν δεν έγινε το μάτς?

Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαικός: Ναι, ναι, ναι. Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτόοο το παιχνίδι αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

Δημοσιογράφος: Δεν έπρεπε να υποχωρήυσετε και οι δύο, δεδομένο οτι δεν σας επιτρέπουν και οι αγωνιστικές, υπήρχε το κύπελο, όλα αυτά.

Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός: Όχι δεν πειράζει, εμάς δεν μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κανει θα ξορίσει εεε αυτή η ΕΠΑΕ.

Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν οτι Εδεσαικός στην αρχή ήθελε, αλλα απο την πρώτη της Καλαμαριάς...

Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός: Ναί, ναί, α μπράβο. Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256

Επειδή πολλοί τηλεθεατές μας ρωτάνε ποια είναι η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση ή όχι της προσωπικής διαφοράς παρακαλώ απαντήστε

Ο κόσμος ενδιαφέρεται

Αλλά εσύ και πολύ όμοιοι με σένα δεν θέλεις να συζητήσουμε αυτό γιατί θέλετε να συζητάτε πάντα αυτά που δεν ευνοούν την κυβέρνηση και ειδικότερα τις υποκλοπές

Και ξέρεις πόσο με ενδιαφέρει η γνώμη σου για αυτό το θέμα όπως και η γνώμη των άλλων που δεν ενδιαφέρονται

Άλλη μία φορά θα γράφω οπότε θέλω και ότι θέλω σύμφωνα με τους κανόνες του site και ούτε εσύ ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους αντμιν του site θα υπαγορεύσει η θα απαγορεύσει να γράψω ότι θέλω
Να πας να παρεις μπαταριες για το μικροφωνο ψυχακια!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Ο κόσμος ενδιαφέρεται

Δίνεις απαντήσεις με το ήθος και την ισοπεδοτική λογική σου.

Αλλάζεις την αντζέντα της συζήτησης και αυτό δεν αρέσει στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Μέλος Νίπλης έχει τατουάζ τον πυρσό στο δεξί του μπράτσο.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

:hi:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256

Αλλάζεις την αντζέντα της συζήτησης και αυτό δεν αρέσει στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Τωρα φορτιζει το μικροφωνο και σου ερχεται ο πονεμενος συνταξιουχος με νεο αυτιστικο σεντονι!!!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Τί ρωτάς κι εσύ τώρα;
Ο τύπος θα σου απαντήσει ότι αφού οι δημοσκοπίσεις δείχνουν μπροστά τον Κούλη, τα κάνει όλα καλά και να μη μας πέφτει και λόγος δηλαδή...
Ουτε στον Βούδα δεν πέφτει λόγος??? Κρακ κρακ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.315
Πόντοι
3.556

5 ποστ ακόμα για τις προσωπικές διαφορές και ο Νίπλης θα τον καλέσει σε ραντεβού θανάτου για να λύσουν τις προσωπικές διαφορές τους :uzi:

καλά ο άλλος τέτοιο κόλλημα με τις συντάξεις ούτε συνταξιούχος για 100€ ... που οι συνταξιούχοι τα κατουράνε τα 100€ στα καφενεία με τη δηλωτή :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Ψοφος στο Μητσοτάκη και τη συμμορία του τα επιχειρήματα τελείωσαν άρχισαν οι κατάρες σε λίγο και το :zfuck: το καλοκαίρι τελείωσε το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ποτέ
Ψοφος στο Μητσοτάκη και τη συμμορία του τα επιχειρήματα τελείωσαν άρχισαν οι κατάρες σε λίγο και το :zfuck: το καλοκαίρι τελείωσε το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ποτέ
Όταν οι παππούδες και οι γονείς κάποιων λιποθυμούσαν έξω από τις κλειστές τράπεζες καλοκαιριατικα τι έλεγες τότε;"Μπράβο σύντροφε Βαρουφάκη και εσύ Αλέξη που σπάσατε τον τσαμπουκα της Μέρκελ";
Εκτός αν ήσασταν αριστερομπρουκληδες και εσείς ,όπως ο ανεκδιηγητος πρώην υπουργός και νυν (από)κομματαρχης που δεν ξέρει ούτε το όνομα του να γράψει ,οπότε στα αρχιδια σας...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.683
Πόντοι
3.656
Όταν οι παππούδες και οι γονείς κάποιων λιποθυμούσαν έξω από τις κλειστές τράπεζες καλοκαιριατικα τι έλεγες τότε;"Μπράβο σύντροφε Βαρουφάκη και εσύ Αλέξη που σπάσατε τον τσαμπουκα της Μέρκελ";
Εκτός αν ήσασταν αριστερομπρουκληδες και εσείς ,όπως ο ανεκδιηγητος πρώην υπουργός και νυν (από)κομματαρχης που δεν ξέρει ούτε το όνομα του να γράψει ,οπότε στα αρχιδια σας...
τύπε θυμήσου ότι πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που θα ξεροσταλιάζουν έξω από το σούπερ μάρκετ για μια μερίδα φαγητό και νερό με βαουτσερ...και να δούμε μετά από αυτό πόση ανέχεια στις πολιτικές των ηλιθίων θα έχετε...

και όπως γίνεται πάντα σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις...πρώτοι οι πεινασμένοι ψηφοφόροι του είναι που θα τον κρεμάσουν....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
τύπε θυμήσου ότι πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που θα ξεροσταλιάζουν έξω από το σούπερ μάρκετ για μια μερίδα φαγητό και νερό με βαουτσερ...και να δούμε μετά από αυτό πόση ανέχεια στις πολιτικές των ηλιθίων θα έχετε...

και όπως γίνεται πάντα σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις...πρώτοι οι πεινασμένοι ψηφοφόροι του είναι που θα τον κρεμάσουν....
Οψομεθα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Μην είσαι απαισιόδοξος συναγωνιστή Saul...πάρε λίγη από την αισιοδοξία του αγαπημένου μας ήρωα στο avatar σου...

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Ποιος είναι αυτός που ο Τσίπρας είπε ότι έχει μειωμένη αντίληψη,
ο Καραμανλής τον είπε ανόητο,