Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δημοσιεύτηκαν απόρρητα στοιχεία στο μπαμ πού εκθέτουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακολουθούσε στελέχη του
ΣΙΑΓΑ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ

Και μάλλον το πράγμα είναι σοβαρό γιατί τον κυνηγάνε Οι εισαγγελείς και αστυνομία
Ότι δημοσίευσε απόρρητα στοιχεία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Φυσικά ο πτυχιούχος νομικής. Αν εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους πες μου στα πόσα μπορεί να φτάσει ο πτυχιούχος νομικής σε μια πενταετία και στα πόσα το γκαρσόνι στη Ρόδο για σεζόν.

Ναι, έχει πολλά στραβά η Ελλάδα της γενιάς του Πολυτεχνείου και ένθεν αλλά εντελώς στον πούτσο μας η άποψη του Μπαγκλαντεσιανού.
Ρε τραβα να σε χυσουν σε κανενα τσοντοσινεμα τρυπιε Μαξιμε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Μα είναι δυνατόν ρε φίλε τώρα να το λες αυτό το πράγμα και να το εννοείς;

Βάλτα κάτω και που μου με 4 κατοσταρικα τι μπορείς να πληρώσεις.

Αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν υπήρχαν έστω αυτά τα πενιχρά επιδόματα θα επικρατούσε χάος;

Δεν είναι θέμα τεμπελιάς ρε φίλε όπως το παρουσιάζεις, είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Αν δεχτείς να γίνεις σκλάβος γιατί να μην γίνεις εγκληματίας.

Δεν στο λέω για πλάκα. 100Κ να χτυπήσεις με 10 χρόνια στη στενή είναι 10Κ τον χρόνο και όλα πληρωμένα, ρεύματα, φαγητό κτλ.
Αν αυτο ειναι απαντηση, δε μπορω να σου πω και πολλα. Παντως εκει εξω υπαρχουν πολλοι που αξιοπρεπως κανουν και δευτερη δουλεια απο το να χαζολογουν και να περιμενουν επιδοματα και λεφτοδεντρα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αν αυτο ειναι απαντηση, δε μπορω να σου πω και πολλα. Παντως εκει εξω υπαρχουν πολλοι που αξιοπρεπως κανουν και δευτερη δουλεια απο το να χαζολογουν και να περιμενουν επιδοματα και λεφτοδεντρα.
Αν η δουλειά δεν είναι με μαύρα μερικές φορές συμφέρει να μη δουλέψεις και να παίρνεις τα επιδόματα
Επειδή εγώ είμαι μεγάλος θυμάμαι μία τέτοια ιστορία όταν ήμουνα μικρός με μία σκανδιναβική χώρα νομίζω Σουηδία

Παίρνουν επιδόματα και επειδή τα επιδόματα ήταν καλά πήγαιναν διακοπές στην Ελλάδα

Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά την αποκάλυψη αυτή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Αν η δουλειά δεν είναι με μαύρα μερικές φορές συμφέρει να μη δουλέψεις και να παίρνεις τα επιδόματα
Επειδή εγώ είμαι μεγάλος θυμάμαι μία τέτοια ιστορία όταν ήμουνα μικρός με μία σκανδιναβική χώρα νομίζω Σουηδία

Παίρνουν επιδόματα και επειδή τα επιδόματα ήταν καλά πήγαιναν διακοπές στην Ελλάδα

Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά την αποκάλυψη αυτή
Ειναι θεμα οπτικης. Φιλος με μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα σε κοσμοπολιτικο νησι προσπαθουσε να πεισει καποιους απο το πολυαριθμο προσωπικο του για χειμερινη εργασια σεκιουριτυ στη μοναδα με κανονικο 8ωρο και προσληψη και 750 το μηνα και οι αλλοι προτιμουσαν να καθονται στο σπιτι με τα περιπου μισα του επιδοματος ανεργιας. Αλλος λεει καλυτερα αραχτος με λιγα αλλος προτιμαει να εχει μια απασχοληση με παραπανω χρηματα να μην καθεται ολη μερα στον καναπε. Θεμα οπτικης καθαρα και ορεξης φυσικα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Δημοσιεύτηκαν απόρρητα στοιχεία στο μπαμ πού εκθέτουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακολουθούσε στελέχη του
ΣΙΑΓΑ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ

Και μάλλον το πράγμα είναι σοβαρό γιατί τον κυνηγάνε Οι εισαγγελείς και αστυνομία
Ότι δημοσίευσε απόρρητα στοιχεία
???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Βρες μου ενα απο αυτα που εγραψα παραπανω οτι ειναι μ@λακιες και αιτιολογησε το..
Τι σχεση εχουν αυτες οι μπουρδες με τα εργασιακα και τους μισθους που γραφουμε τοση ωρα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ρε τραβα να σε χυσουν σε κανενα τσοντοσινεμα τρυπιε Μαξιμε....
Ρε καθυστερημενο ναυαγιο, καταλαβαινω πως ειναι τιμη σου να με παραθετεις αλλα τραβα να βγαλεις κανενα φραγκο απο το να γραφεις παπαριες.
Αχρηστο ζωο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ενα πουλακι (εκ των εσω) ειπε οτι δεν παρακολουθουσαν μονο τον ανδρουλ@κη αλλα και τον δενδι@. Κουλα ακους πολυ καλοπαιδο ο κυριακ@ς :embarrased:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.628
Πόντοι
3.506
Σε ενα χοτελι (angelina) στην περδικα (αιγινας). Ειχε 3-4 πακιστανους κηπουρους εκει γυρω και ειχαν τρελαθει στο ματι με τις λουομενες της πισινας. Ειναι θεμα χρονου να αρχισουν και οι βι@σμοι :embarrased:
Τα πράγματα είναι πιο τραγικά φίλε αφού ούτε τα πακι δεν ήρθαν φέτος για δουλειά αρκετοί ξενοδόχοι πάνω στην απελπισία τους πήγαν σε καταυλισμούς και πήραν ορδές γύφτων (αλήθεινα γεγονότα) μιλάμε για κλαψειγελο :tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Ναυάγιο της Ζακύνθου
Επένδυση του Κατάρ

Επειδή πρέπει να βλέπουμε όλες τις απόψεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ το παραδέχεται και λέει ότι οι παρακολουθήσεις αυτές είχαν αρχίσει από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν μπορούσε να της διακόψει

Χωρίς να λέει τίποτα για τη νομιμότητά τους

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Οκ να στο αλλάξω. Υποτίθεται ότι το κίνητρο για να ζούμε στην κοινωνία και να είμαστε σύννομοι είναι τα οφέλη που παρέχει το να ζεις σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Βλέπε νοσοκομεία, παιδεία κτλ.

Ξαναρωτάω ρε αδερφέ και πες μου το εξής.

Ένας σκλάβος είχε λίγο φαγητό, μια στέγη για να μην πεθάνει, λίγη ζέστη και εργασία μέχρι να πέσει κάτω.

Ρωτάω και πάλι με τα 400€ πληρώνεις κάτι πέρα από τα παραπάνω;

Αν μπορείς απόδειξε μου ότι ένας εργαζόμενος των 400€ δεν είναι ένας σύγχρονος σκλάβος σε ένα "δημοκρατικό" καθεστώς.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Οκ να στο αλλάξω. Υποτίθεται ότι το κίνητρο για να ζούμε στην κοινωνία και να είμαστε σύννομοι είναι τα οφέλη που παρέχει το να ζεις σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Ένας σκλάβος είχε λίγο φαγητό, μια στέγη για να μην πεθάνει, λίγη ζέστη και εργασία μέχρι να πέσει κάτω.

Αν μπορείς απόδειξε μου ότι ένας εργαζόμενος των 400€ δεν είναι ένας σύγχρονος σκλάβος σε ένα "δημοκρατικό" καθεστώς.

Και ποιος σου ειπε ρε τυπε πως ζεις με τα 400; Φυσικα και δε ζεις. Αν περιμενεις παντως να ξεκινησεις με 1500 και 2000 δε θα γινει ποτε. Αλλα εδω οι περισσοτεροι απο αυτα ξεκινησαν και ο καθενας εφτασε οπου μπορεσε. Τοσο απλα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656

Και ποιος είπε ότι τις κοινωνίες τις σωστές και τις πλούσιες μας τις χαρίζουν?? Επίσης με 400 ευρώ αν έχεις και ανοίκειο δεν ζεις ούτε με τα βασικά. Επίσης βέβαια τα 400 ευρώ είναι μισθός για part time...αν παιρνεις 400 για 8ωρο πλεον να κανεις καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας.

Από την άλλη πρέπει να παλέψουμε οι ίδιοι για να καλυτερέψει ο μισθός μας και η κοινωνία μας με πολλούς τρόπους...να κατεβάσουμε την οποία κυβέρνηση δεν μας φέρεται καλά..και μετά να κατεβάσουμε και την επόμενη που θα έρθει και να θα κάνει το ίδιο. Να γίνουμε καλύτεροι και πιο αναγκαίοι στη δουλειά μας....για να δώσουμε κίνητρα στον εργοδότη να μη μας έχει για τον βασικό μισθό. Να αναζητήσουμε εργασία σε κλάδους που ναι μεν είναι πιο σκληροί αλλά πληρώνουν καλύτερα.

Αυτή είναι η διαφορά με τους σκλάβους...αυτοί δεν είχαν επιλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom