tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
είδα φως και μπήκα!
δε βλέπω αλλαγές στο μαγαζί...
έλα να δεις το φώς το αληθινόν ρε...
με τον τσίπρα είσαι τώρα ή με τον λαφαζάνη ??/
είδα φως και μπήκα!
δε βλέπω αλλαγές στο μαγαζί...
έλα να δεις το φώς το αληθινόν ρε...
με τον τσίπρα είσαι τώρα ή με τον λαφαζάνη ??/
ήμουν και είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ!
Τον "εναπομείναντα" Συριζα που λεει η Ζωη?ήμουν και είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ!
συλλεκτικο postήμουν και είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ!
συλλεκτικο post
καλά πλάκα μας κάνεις τι εννοείς ολοι είναι λιγο πολυ φιλελεύθεροι; εδω εκτος απο τον αδωνι και τον κυριακο,( μιλάω για ενεργούς πολιτικούς, )κανεις αλλος δεν τολμούσε να μιλησει για φιλελευθερισμό. Ο τζιτζικώστας το γεναρη ελεγε ακριβως οτι ελεγε και ο συριζα στα οικονομικά. Και δευτερον το τι λεει ενας πολιτικος για τα οικονομικα σημερα ειναι τρομερα σημαντικό. οπως επισης και για το μεταναστευτικό. αυτα ειναι τα μεγαλα μας προβληματα, οχι τον αν παει σε εκλησσιες και αλλες τετοιες παπαριες...
απορια
σε περιπτωση που βγει τζιτζιμπυρα
στο κοινοβουλιο υποχρεωνονται να εχουν αρχηγο η δεν παιζει ρολο ?
Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπάρχει τεράστια σημασία στον τρόπο που πολιτεύεται ο καθένας. Μπες στο προφίλ του Άδωνι στο facebook και θα δεις ότι κάθε μέρα τρέχει σε δοξολογίες και εκκλησιασμούς. Αντίθετα, στο προφίλ του Κυριάκου δεν θα δεις την παραμικρή αναφορά στη θρησκεία. Αν δεν είναι αυτή μία τεράστια πολιτική διαφορά τότε τι είναι; Μιλάμε για μία τελείως διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση του κοινού.
καλα αστο μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινόμαστε...για τον αδωνι και το τζιτζι μιλαγαμε τον κυριακο μου εμπλεξες. τελοσπαντων προφανως και ο αδωνις με τον κυριακο εχουν τεραστια διαφορα στα κοινωνικα, ο κυριακος για παραδειγμα ειναι υπερ του τζαμιου στην αθηνα, ο αδωνις κατα. και αλλα...Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπάρχει τεράστια σημασία στον τρόπο που πολιτεύεται ο καθένας. Μπες στο προφίλ του Άδωνι στο facebook και θα δεις ότι κάθε μέρα τρέχει σε δοξολογίες και εκκλησιασμούς. Αντίθετα, στο προφίλ του Κυριάκου δεν θα δεις την παραμικρή αναφορά στη θρησκεία. Αν δεν είναι αυτή μία τεράστια πολιτική διαφορά τότε τι είναι; Μιλάμε για μία τελείως διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση του κοινού.
καλα αστο μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινόμαστε...για τον αδωνι και το τζιτζι μιλαγαμε τον κυριακο μου εμπλεξες. τελοσπαντων προφανως και ο αδωνις με τον κυριακο εχουν τεραστια διαφορα στα κοινωνικα, ο κυριακος για παραδειγμα ειναι υπερ του τζαμιου στην αθηνα, ο αδωνις κατα. και αλλα...
διαλυμενο ειναι ηδη
αντε και στα δικα σας
το 16 να μην υπαρχετε
παλι για το πασοκ μιλας?