Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 3.656
ούτως η άλλως φαίνεται ποιος καλοπερνάει...ο Άδωνης σε λίγο θα γίνει Nelson Mandela αν κάτσει λίγο ακόμα στον ήλιοενταξει τοτε...
ούτως η άλλως φαίνεται ποιος καλοπερνάει...ο Άδωνης σε λίγο θα γίνει Nelson Mandela αν κάτσει λίγο ακόμα στον ήλιοενταξει τοτε...
Χειρότερα από εμάς ΑΛΛΑ έχει κομποδεμα, ποιότητα ζωής, ΚΡΑΤΟΣ Κ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑΔεν πρόκειται να γυρίσει ακόμα και αν δυσκολέψει και άλλο η κατάσταση...δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι θα καταντήσουν χειρότερα από εμάς στην Γερμανια.
Το μεγαλύτερο μέρος από τις επιδοτήσεις είναι από πόρους της Ε.Ε.Γενικα όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.
Αστον τον τρελο στη τρελα του...η Γερμανια η πιο πλουσια χωρα της Ευρωπης με τα τεραστια αποθεματικα θα ειναι χειροτερα απο την Ελλαντα 2.0 του Κουλη που προερχεται απο χρεοκωπια και μεχρι τον Γεναρη δεν θα εχει ουτε σεντ στα ταμεια.Χειρότερα από εμάς ΑΛΛΑ έχει κομποδεμα, ποιότητα ζωής, ΚΡΑΤΟΣ Κ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
Ρε μαλεα, τι ειναι η Ελλαδα, σαν και σενα που σου λειπουν 99σεντς για να συμπληρωσεις ενα Ευρω;Αστον τον τρελο στη τρελα του...η Γερμανια η πιο πλουσια χωρα της Ευρωπης με τα τεραστια αποθεματικα θα ειναι χειροτερα απο την Ελλαντα 2.0 του Κουλη που προερχεται απο χρεοκωπια και μεχρι τον Γεναρη δεν θα εχει ουτε σεντ στα ταμεια.
Εσενα σου λειπουν 99 Πακοπουτσες για να συμπληρωσεις τα 10000 ξεκωλιασματα παντως λουγκρα....Ρε μαλεα, τι ειναι η Ελλαδα, σαν και σενα που σου λειπουν 99σεντς για να συμπληρωσεις ενα Ευρω;
Πρωτη φορα βλεπω πρωην σερβιτορο να ταυτιζονται τα συμφεροντα του με αυτα του Λατση. Για αυτο λεω οτι πασχεις απο το συνδρομο της ΣτοκχολμηςΡε μαλεα, τι ειναι η Ελλαδα, σαν και σενα που σου λειπουν 99σεντς για να συμπληρωσεις ενα Ευρω;
Οτι πεις αφραγκε μπουστηΕσενα σου λειπουν 99 Πακοπουτσες για να συμπληρωσεις τα 10000 ξεκωλιασματα παντως λουγκρα....
Ε αν δεν ησουν μαλακας θα ηξερες τι εγραφες, τωρα κατσε και σκουξε.Πρωτη φορα βλεπω πρωην σερβιτορο να ταυτιζονται τα συμφεροντα του με αυτα του Λατση. Για αυτο λεω οτι πασχεις απο το συνδρομο της Στοκχολμης
τωρα κατσε και σκουξε
Τι απάντηση είναι αυτή εγώ λέω ότι ένας που βρίζει την κυβέρνηση σε αυτό το γκάλοπ ψηφίζει Νέα Δημοκρατία τι σχέση έχει αυτά που λες;Ε.. αφου το δειχνει το bou.com τοτε σιγουρα θα βγαλετε κυβερνηση στις επομενες... Στανταρακι
Ετσι πουστρακι Μαξιμε....Με γαμανε Πακιστανοι και με στραπονιαζουν πουτανες....
Μωρέ θα έχει αλλά μάντεψε ΔΑΝΕΙΚΆ. Θα ζήσουμε αλλά 10 χρόνο μνημόνιο όπως το 2009 και θα μαλώνουμε ποιος φταίει.Αστον τον τρελο στη τρελα του...η Γερμανια η πιο πλουσια χωρα της Ευρωπης με τα τεραστια αποθεματικα θα ειναι χειροτερα απο την Ελλαντα 2.0 του Κουλη που προερχεται απο χρεοκωπια και μεχρι τον Γεναρη δεν θα εχει ουτε σεντ στα ταμεια.
Τσάμπα περιμένεις. Τα γκάλοπ θα δείχνουν τουλάχιστον 8 πριν και 11 μετά.Τι απάντηση είναι αυτή εγώ λέω ότι ένας που βρίζει την κυβέρνηση σε αυτό το γκάλοπ ψηφίζει Νέα Δημοκρατία τι σχέση έχει αυτά που λες;
Επανειλημμένως έχω πει ότι δεν ξέρω πού βρισκόμαστε και περιμένω τα γκάλοπ πριν αλλά και μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης
Ανοιξε γκαλοπ εδω μεσα τι περιμενεις;Οτι βγει εδω μεσα ειναι εγγυηση!!!Τι απάντηση είναι αυτή εγώ λέω ότι ένας που βρίζει την κυβέρνηση σε αυτό το γκάλοπ ψηφίζει Νέα Δημοκρατία τι σχέση έχει αυτά που λες;
Επανειλημμένως έχω πει ότι δεν ξέρω πού βρισκόμαστε και περιμένω τα γκάλοπ πριν αλλά και μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης
οκΕπανειλημμένως έχω πει ότι δεν ξέρω πού βρισκόμαστε και περιμένω τα γκάλοπ πριν αλλά και μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης
Ε ρε τύπε ανεβαίνει η KWH να μην ανέβουν ακόμα περισσότερο οι τιμές??Περιεργο, αφου οι τιμες των καυσιμων επεσαν και νικάμε.Έρχονται αυξήσεις τιμών στο ράφι από Σεπτέμβριο - Πόσο θα ανατιμηθούν 500 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Οι ανατιμήσεις αφορούν τουλάχιστον 40 κατηγορίες, με το ποσοστό αύξησης μεσοσταθμικά να ανέρχεται στο 10% με 15%www.newmoney.gr
Περιεργο ρε.
Μην περιμενεις να καταλαβουν και να μπορουν να απαντησουν καθυστερημενοι εκ γενετηςΤι απάντηση είναι αυτή εγώ λέω ότι ένας που βρίζει την κυβέρνηση σε αυτό το γκάλοπ ψηφίζει Νέα Δημοκρατία τι σχέση έχει αυτά που λες;
Ρε μαλακα ντελιβερα, αυτο ειναι το πιο αξιολογο που μπορεις να κανεις;Ετσι πουστρακι Μαξιμε....
Ότι να ναι,συγκρίνεις εμάς με την γερμανία,την πιο δυνατή οικονομία της ευρώπης,με 4 φορές πάνω τον βασικό μισθό,1/4 του χρόνου άδειες και κόστος ζωής πάνω κάτω τα ίδια με μας.οντως θα καταντήσουν χειρότερα που μαςΔεν πρόκειται να γυρίσει ακόμα και αν δυσκολέψει και άλλο η κατάσταση...δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι θα καταντήσουν χειρότερα από εμάς στην Γερμανια.
Το μεγαλύτερο μέρος από τις επιδοτήσεις είναι από πόρους της Ε.Ε.Γενικα όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.