You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 216
Δεν ασχολούμαι για τα πριν από το μνημόνιο
Με το παράδειγμά σου στη μαφία πας να δανειστείς Αν δεν σου δανείζει κανείς άλλος
Εμείς λοιπόν προσπαθήσαμε με Ρωσία με κίνα κάτι με νότια Αμερική να μας δώσουν
πετρέλαιο τίποτα
Οι αγορές μας δάνειζαν με κάτι τεράστια επιτόκια
Και βρέθηκε η Ευρώπη να μας δανείζει με επιτόκια μικρότερα από ότι δανείζονταν η ίδια
Και επειδή ήξερε ότι στα παλαιότερα δάνεια που περνάμε
Να το πω ευγενικά δεν υπήρχε και η καλύτερη διαχείριση
Για να μη συνεχιστεί αυτό μας έβαλε σκληρά μέτρα
Καταναλώναμε περισσότερο από ότι παράγαμε και αυτό γινόταν επειδή περνάμε δανεικά
Αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί
Με τον ίδιο τρόπο
Έπρεπε να κόψουμε δαπάνες ή να αυξήσουμε τα έσοδα
Στο πρώτο μνημόνιο έγινε ένα μείγμα Κ υριως υπέρ των δαπανών
Στο δεύτερο πολλοί υπέρ των δαπανων
Με τον ΕΝΦΙΑ εξαίρεση
Στο τρίτο κυρίως υπέρ των φόρων με το νόμο κατρούγκαλου εξαίρεση
Και κάθε κυβέρνηση κράταγε τις δεσμεύσεις της προηγούμενης και έβαζε και δικές της
Φίλε μου η τοκογλυφία είχε ξεκινήσει πολύ πριν τα μνημόνια. Αυτά τα θαλασσοδάνεια ήταν για να μας βάλουν στο τρυπάκι του χρέους. Αφού ο γέρος του Κούλη υπέγραψε την παραίτηση μας από τις αξιώσεις για το κατοχικό δάνειο, τότε έτρεξε απεριόριστο χρήμα κυρίως από Γερμανία.
Αυτό που έχασε με τον πόλεμο το κέρδισε μέσω οικονομίας. Δες το σε μεγαλύτερο χρονικό εύρος.
Επίσης το πολιτικό και οικονομικό μείγμα που τέλος πάντων φτιάχτηκε για να εξυπηρετηθεί αυτή η τοκογλυφία ήταν κυρίως διαταγές από τους έξω.
Για να φέρω και ένα απλό παράδειγμα, φαντάσου τώρα ότι κατηγορείς τον Αδάμ που έφαγε το μήλο και ξεχνάς τι προηγήθηκε πριν από αυτό και ποιος του το τάισε.
Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι μόλις τολμήσαμε να πούμε φτάνει αυτό το πράγμα με την παράταση της αποπληρωμής και πάμε να δούμε πως θα σταματήσουμε να παίρνουμε δανεικά για να πληρώνομε τα προηγούμενα, αντί έστω να μας χαλαρώσουν λίγο το λουρί για να φτιάξουμε μια πλεονασματική οικονομία, μας τιμώρησαν με άλλα 80+ δις ή όσο λένε τέλος πάντων ότι στοίχησε η διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και μας έκαναν πλήρη αφαίμαξη μέσω φόρων για να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους.
Τέλος ειλικρινά απορώ πως ο λαός συνεχίζει και έχει στην εξουσία ακριβώς τα ίδια άτομα που του έκαναν όλα αυτά.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.877
- Πόντοι
- 5.506
Ξεχασες και το αβραμης και αλλο ενα σε 333Ρε Μαλεα poustkh kithara ή maximos555. Τους εχεις πει τι δουλεια εκανες; Γκαρσονα της φαπας. Παλιογελοια μορφη. Λατρη των τσοντοσινεμα
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ οτι μαλακια διαβασεις απο αλλα ΝΑΥΑΓΙΑ την καταπινεις
ΒΟΔΙ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.877
- Πόντοι
- 5.506
Exeis gamisei foititriaGamiesai
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 3.656
Οχι δεν φταις που δανειστικες τα 2.Φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό που λες μόνο που αυτό είναι ένα κομμάτι μόνο του τι έγινε.
Τα μνημόνια ήταν προγράμματα που έτρεξαν για να απορροφήσουν οι ξένοι τα προβλήματα που θα εσκαγαν από την ελληνική χρεοκοπία.
Δεν βοήθησαν εμάς! Από το 2011 στο 2014 το χρέος αυξήθηκε αντί να μειωθεί όπως θα ήταν λογικό μετά από ένα "πακέτο διάσωσης".
Την προηγούμενη γενιά έχεις όλα τα δίκια να την κατηγορείς, αλλά για το σωστό λόγο.
Πούλησαν την Ελλάδα και μας άφησαν σκλάβους.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι οι δανειστές μας όμως λειτούργησαν ακριβώς όπως λειτουργεί η μαφία.
Σου χρωστάω 2 και δεν έχω να σου δώσω.
Μου δίνεις 2 για να σου δώσω και σου χρωστάω 2+ γιατί πρέπει και εσύ κάτι να βγάλεις μωρέ.
Μετά δεν έχω 2+ αλλά επειδή δεν έχω με κάνεις ντα και τα 2+ τα κάνεις όσο γουστάρεις γιατί είμαι στο έλεος σου.
Όταν πλέον δεις ότι δεν βγαίνει πουθενά με απειλείς ότι θα με σκοτώσεις αν δεν σου δώσω ότι έχω και δεν υποθήκευσω ότι υπάρχει περίπτωση να έχω στο μέλλον. Στο μεταξύ όμως έχεις και τη δύναμη να με τελειώσεις, οπότε γουστάρεις και αν το να με τελειώσεις σου στοίχιζε και κάτι τα μνημόνια έκοψαν και αυτό το ενδεχόμενο.
Ακριβώς έτσι λοιπόν μπρο μου δουλεύει η μαφία. Αν τώρα βρίσκεις δικαιολογία για τους ξένους τι να πω;
Μόνο μην μου πεις ότι φταίω εγώ που αρχικά δανείστηκα τα πρώτα 2€.
Φταις που ενω χρειαζοσουν 2,εσυ ειδες την ευκαιρια και δανειστικες 12 για να κανεις τον ομορφο.
Εκει λοιπον ξεκινησε το προβλημα.Τα 2 θα εβρισκες να τα επιστρεψεις.Τα 12 ομως,οταν γαμας πρωτογενη τομεα,αφηνεις την ασυδοσια και την λαμογια να βασιλευει και συνεχιζεις να θες να κανεις τον ομορφο δεν θα τα επιστρεψεις.Ξερεις τι θα κανεις?Θα δανειστεις κι αλλα για αυτα τα 12.Και συνεχιζεις να κανεις τον ομορφο,γιατι σου αρεσει να αλλαλαζουν τα πληθη κατω απο τα μπαλκονια και να σε φωναζουν "προχωρα".Ε αμα μου φωναζεις "προχωρα" ΄και "μαζι σου",μαλακας ειμαι να μη συνεχισω?
Φίλε μου η τοκογλυφία είχε ξεκινήσει πολύ πριν τα μνημόνια. Αυτά τα θαλασσοδάνεια ήταν για να μας βάλουν στο τρυπάκι του χρέους. Αφού ο γέρος του Κούλη υπέγραψε την παραίτηση μας από τις αξιώσεις για το κατοχικό δάνειο, τότε έτρεξε απεριόριστο χρήμα κυρίως από Γερμανία.
Αυτό που έχασε με τον πόλεμο το κέρδισε μέσω οικονομίας. Δες το σε μεγαλύτερο χρονικό εύρος.
Επίσης το πολιτικό και οικονομικό μείγμα που τέλος πάντων φτιάχτηκε για να εξυπηρετηθεί αυτή η τοκογλυφία ήταν κυρίως διαταγές από τους έξω.
Για να φέρω και ένα απλό παράδειγμα, φαντάσου τώρα ότι κατηγορείς τον Αδάμ που έφαγε το μήλο και ξεχνάς τι προηγήθηκε πριν από αυτό και ποιος του το τάισε.
Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι μόλις τολμήσαμε να πούμε φτάνει αυτό το πράγμα με την παράταση της αποπληρωμής και πάμε να δούμε πως θα σταματήσουμε να παίρνουμε δανεικά για να πληρώνομε τα προηγούμενα, αντί έστω να μας χαλαρώσουν λίγο το λουρί για να φτιάξουμε μια πλεονασματική οικονομία, μας τιμώρησαν με άλλα 80+ δις ή όσο λένε τέλος πάντων ότι στοίχησε η διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και μας έκαναν πλήρη αφαίμαξη μέσω φόρων για να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους.
Τέλος ειλικρινά απορώ πως ο λαός συνεχίζει και έχει στην εξουσία ακριβώς τα ίδια άτομα που του έκαναν όλα αυτά.
Κατοχικό δάνειο και Μητσοτάκης
προσφυγή της Ελλάδας στη Χάγη για το Δίστομο επαναφέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.
Με δήλωσή του στην "Καθημερινή" το 2011, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκτιμά ότι μόνον η υπόθεση του αναγκαστικού δανείου του 1942 έχει πιθανότητες επιτυχίας.
"Το κατοχικό δάνειο είναι μοναδική περίπτωση. Δεν δημιουργεί νομικό προηγούμενο για τη Γερμανία, μπορεί να το αποδεχτεί. Υπάρχει δανειακή σύμβαση και άρα η νομική θέση της Ελλάδος είναι πολύ ισχυρή. Εκεί θα έπρεπε να ρίξουμε το βάρος μας", τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος θεωρεί λογική και έντιμη την απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση να παρέμβει στη Χάγη.
Aρα ο κων Μητσοτάκης είναι υπέρ της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου και δεν υπέγραψε τίποτα από αυτά που λες
2 δεν κατάλαβα οι Γερμανοί έβαλαν τον Βαρουφάκη να μας στοιχίσει 85 δις για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους;
3 Αν κατάλαβα καλά ισχυρίζεσαι ότι επί Σαμαρά θέλαμε να ξεπληρώσουμε το χρέος και Γερμανοί δεν το θέλανε και φέραν το ΣΥΡΙΖΑ και τον Βαρουφάκη για να μη γίνει αυτό;
4 για το τοκογλυφία αμφιβάλλω
,5 Για το διαταγές απέξω αποδείξεις
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.569
- Πόντοι
- 3.936
Ξεχασες και αλλο ενα
Συνημμένα
Δεν κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη διχασμένη προσωπικότηταμας φευγει ο Αλεξ , αμα μας φυγει και αυτο το βλημα που θα ξεσκαμε μου λες ;;;
Οτι μπορω κανω για να τον κρατησω ζωντανο
Πού στο φανερό γκάλοπ 28/6 του 22 εδώ στο πολιτικές εξελίξεις ψήφισες Νέα Δημοκρατία και είσαι από τους μεγαλύτερους υβριστές της
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
ενταξει τυπε , εισαι μεγάλη περίπτωση ..Δεν κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη διχασμένη προσωπικότητα
Πού στο φανερό γκάλοπ 28/6 του 22 εδώ στο πολιτικές εξελίξεις ψήφισες Νέα Δημοκρατία και είσαι από τους μεγαλύτερους υβριστές της
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Στέλεχος της ΝΔ είναι αλλά στην εσωτερική αντιπολίτευση...Δεν κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη διχασμένη προσωπικότητα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι δελφινοςΣτέλεχος της ΝΔ είναι αλλά στην εσωτερική αντιπολίτευση...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.622
- Πόντοι
- 6.056
To αρνεισαι δηλαδη? Ή μηπως μουτζουρωσες το ψηφοδελτιο για να βγει ακυρο?Αυτα δεν μας τα πες.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΣενταξει τυπε , εισαι μεγάλη περίπτωση ..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΗ , και η κουλή ο δαλαιλαμαTo αρνεισαι δηλαδη? Ή μηπως μουτζουρωσες το ψηφοδελτιο για να βγει ακυρο?Αυτα δεν μας τα πες.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΣ
Καλαμπούρι έχει που εδώ ορισμένοι που βρίζουν κυβέρνηση λένε το ίδιο ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ
Αλλά μόνο την κυβέρνηση βρίζουν
Και οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντίπαλοι δεν λένε τίποτα για τη δήλωση του Τσίπρα που την έχω ξαναβάλει
Όσοι αμφιβάλλετε πολιτικές εξελίξεις exit poll 28/6/ 22
ΝΔ
Το προηγούμενο όνομα από τον νιπλης αρχίζει από φο και το επόμενο αρχίζει από fi με κεφάλαια
Για να το βρείτε πιο εύκολα
Δεν μου φταίνε οι άλλοι που έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για να βάλω το στιγμιότυπο οθόνης
Αλλά μόνο την κυβέρνηση βρίζουν
Και οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντίπαλοι δεν λένε τίποτα για τη δήλωση του Τσίπρα που την έχω ξαναβάλει
Ψήφισες ή όχι Νέα Δημοκρατία σε αυτό το γκάλοπ;ενταξει τυπε , εισαι μεγάλη περίπτωση ..
Εσύ να δειςενταξει τυπε , εισαι μεγάλη περίπτωση ..
Όσοι αμφιβάλλετε πολιτικές εξελίξεις exit poll 28/6/ 22
ΝΔ
Το προηγούμενο όνομα από τον νιπλης αρχίζει από φο και το επόμενο αρχίζει από fi με κεφάλαια
Για να το βρείτε πιο εύκολα
Δεν μου φταίνε οι άλλοι που έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για να βάλω το στιγμιότυπο οθόνης
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
Γιατι ντρεπονται ;;;;;Δεν μου φταίνε οι άλλοι που έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για να βάλω το στιγμιότυπο οθόνης
Αφου το ειχα πει οτι ψηφισα ΝΔ ,
χάνεις υγρά τυπε ;
Γιατι ντρεπονται ;;;;;
Αφου το ειχα πει οτι ψηφισα ΝΔ ,
χάνεις υγρά τυπε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το γκάλοπ της 28/2/22 δεν λέει τι ψήφισες
άλλα τι θα ψηφίσεις θα ψηφίσεις λοιπόν πάλι Νέα Δημοκρατία;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
ρωτα με τι ψηφισα στο δημοψηφισμαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το γκάλοπ της 28/222 δεν λέει τι ψήφισες
άλλα τι θα ψηφίσεις θα ψηφίσεις λοιπόν πάλι Νέα Δημοκρατία;
Δεν με νοιάζει τι ψήφισες με νοιάζει ότι στο γκάλοπ που έκανε το μπου γράφεις ότι θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία και όλα σου τα ποστ ειναι εναντίονρωτα με τι ψηφισα στο δημοψηφισμα
Και όχι μόνο αυτό λέει ειρωνεύεσαι και τους άλλους παρά να κοιτάζεις τον εαυτό σου
Στον καθρέφτη
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
Είδες τι πουστιές κάνει ???Δεν με νοιάζει τι ψήφισες με νοιάζει ότι στο γκάλοπ που έκανε το μπου γράφεις ότι θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία και όλα σου τα ποστ ειναι εναντίον
Και όχι μόνο αυτό λέει ειρωνεύεσαι και τους άλλους παρά να κοιτάζεις τον εαυτό σου
Στον καθρέφτη
Και μετά απορούμε ποιος ψήφισε Κυριάκο και πήρε τόσο ποσοστό
Εεεε ρε κάτι πράγματα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.875
- Πόντοι
- 506
H Παραγουάη ειναι η δευτερη φτωχοτερη χωρα της Νότιας Αμερικής με μεσο κατα κεφαλη εισοδημα 4.000 δολάρια. Το αφορολόγητο είναι στα 22.500 δολάρια και η φορολογία στο 10%.
Εμεις ομως κερδάμε γιατι εχουμε fuel pass
Εμεις ομως κερδάμε γιατι εχουμε fuel pass
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις