Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
εισαι εντελως για πανηγυρια ... αρα μας λες οτι ειναι λαθος ο πινακας με τις αξιες ...
Δηλαδη εκαναν ολες τις αλλες χωρες σωστα και στην δικια μας η εκαναν λαθος ή δεν ηξεραν να υπολογισουν σωστα γιατι δεν ξερουν ΑΥΤΟΙ ...
Μαλιστα ... μηπως τοτε εχουν κανει και στις αλλες χωρες λαθος ;;; και ειναι ακομα πιο χαμηλα ; εεεε ;;; για πες μας ..

Αλλα άσε να σου πω το καλυτερο , κατσε βγαλε εσυ μεσοσταθμικη τιμη γκιγκαμπαιτ , με πραξεις , παραπομπες τιμων , τροπο υπολογισμου και πες μας εσυ ποσο ειναι , οχι να λες μονο δεν ειναι σωστο .. να μας πεις και πιο ειναι το σωστο κιολας. Δεν θα μενεις στην υποθεση σου , πες μας ποσο ειναι

Και απο εκει και μετα ετοιμασου να στειλουμε τις πραξεις σου στην υπηρεσία ή ποιος στο πουτσο εβγαλε τον πινακα και να τον παμε γαμιωντας , ρεντικολο θα τον κανουμε .. που θα πουν τα μουνια οτι ειναι πανακριβα εδω τα δεδομένα..
Οι μέσοι όροι είναι τιμές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα

Εγώ λέω για πακέτα ότι οι Έλληνες παίρνουν πακέτα και όχι σκέτα gigabyte

Η έρευνα της ίδιας εταιρείας για τα πακέτα που βρίσκει την Ελλάδα 75η στις 220 είναι άλλη

Στις τιμές σκέτο gigabyte που δεν συμπεριλαμβάνουν τα πακέτα η Ελλάδα πάντα ήταν ακριβή παραδείγματος χάρη επί ΣΥΡΙΖΑ

Το υψηλότερο κόστος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κατά μέσο όρο έχει η Ελλάδα, εν συγκρίσει με τις λοιπές χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Cable.co.uk, η οποία συγκέντρωσε δεδομένα από 6,313 πακέτα σε 230 χώρες μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 28 Νοεμβρίου 2018.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.306
Πόντοι
12.756
Τι λεει εδω ρε παιδια;Τι συκοφαντιες ειναι αυτες για χαλασουν την εικονα του Ελλαδα 2.0;
εχει προσφορές με γρηγορο ιντερνετ ,κατσε θα μπει ο λαικος βαρδος με το μικροφωνο και θα στα πει αναλυτικα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.306
Πόντοι
12.756
Οι μέσοι όροι είναι τιμές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα
Εγώ λέω για πακέτα ότι οι Έλληνες παίρνουν πακέτα και όχι σκέτα gigabyte
εσυ γι αυτο που λες , για το τι παιρνουν/αγοραζουν οι Ελληνες, ή θα ανεβασεις ερευνα ή δικα σου στοιχεια με παραπομπες σε ερευνες κτλ , που να αποδεικνυει αυτο που ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ/ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ/ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ

Διαφορετικα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ .

Στις τιμές σκέτο gigabyte που δεν συμπεριλαμβάνουν τα πακέτα η Ελλάδα πάντα ήταν ακριβή παραδείγματος χάρη επί ΣΥΡΙΖΑ
ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , ειμαστε ακριβοι , και ασε τα επι συριζα και μαλακιες που γραφεις οι τιμες οσο πιο παλια και τοσο πιο ακριβες , δεν ειναι επι καθε κομματος τιμη , δεν ειναι ΦΟΡΟΙ !!! ξυπνα

Παμε παρακατω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
εσυ γι αυτο που λες , για το τι παιρνουν/αγοραζουν οι Ελληνες, ή θα ανεβασεις ερευνα ή δικα σου στοιχεια με παραπομπες σε ερευνες κτλ , που να αποδεικνυει αυτο που ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ/ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ/ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , ειμαστε ακριβοι , και ασε τα επι συριζα και μαλακιες που γραφεις οι τιμες οσο πιο παλια και τοσο πιο ακριβες , δεν ειναι επι καθε κομματος τιμη , δεν ειναι ΦΟΡΟΙ !!! ξυπνα

Παμε παρακατω
Νιπλη, αρχίζεις και Νταιμαζεις επικίνδυνα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.306
Πόντοι
12.756

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
μας φευγει ο Αλεξ , αμα μας φυγει και αυτο το βλημα που θα ξεσκαμε μου λες ;;;
Οτι μπορω κανω για να τον κρατησω ζωντανο
Έτσι και συνεχίσεις θα βάλω κώλους από 150 μέτρα μακριά :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Παμε παρακατω
Γιατί να τα αφήσω επί ΣΥΡΙΖΑ
Και τότε είμαστε πιο ακριβοί και τώρα είμαστε πιο ακριβοί
Σ αρέσει δεν σου αρέσει

Και κατάλαβε το άλλη είναι η έρευνα για πακέτα που στην έβαλα

Δεν θες να τη διαβάσεις δικαίωμά σου

Οι Έλληνες αγοράζουν πακέτα και όχι σκέτα gigabyte ως επί το πλείστον

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Λες για μεμονωμένα γεγονότα
Πόσοι που τους κάναν έλεγχο πήδησαν από το παράθυρο και σκοτώθηκαν
Και για αυτό φταίει η αστυνομία ε;

Όπως ξέρεις και μιλάω για το προσωπικό σου παράδειγμα
Οι κλέφτες κάνουν τις κλοπές τους αργά το βράδυ 3:30 4:30 5:00 το πρωί

Είναι άσχημο λοιπόν για προληπτικούς λόγους και η αστυνομία να κάνει σε μερικούς που κυκλοφορούν αργά ελέγχους;

Είχες ταυτότητα και σε πήγαν στο τμήμα;
Εν πάση περιπτώσει τώρα με την ηλεκτρονική εφαρμογή και να μην έχεις θα την κατεβάσεις στο κινητό σου και θα τελειώνει το θέμα;

Τι χαρτί να έχουν;

Πρέπει να έχουν χαρτιά για να κάνουν έλεγχο στο δρόμο;

Ποτέ δεν σου έχουν κάνει έλεγχο Αν οδηγείς αυτοκίνητο προληπτικά χωρίς λόγο για άδεια δίπλωμα ασφάλεια ΚΤΕΟ και λοιπά;

Αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας

Οποιαδήποτε βία Αν σου έκαναν εσένα στο αστυνομικό τμήμα χωρίς εσύ να εξασκήσεις βία είναι απαράδεκτη

Πολλές φορές έχω δει στο μετρό ελέγχους με παρούσα την αστυνομία που βάζουνε ανθρώπους που δεν έχουν εισιτήριο στην άκρη και τους ζητούν τα στοιχεία τους και λοιπά δεν βλέπω καμία βία

Όσον αφορά τον Κωστόπουλο οι δύο πολίτες κρίθηκαν ένοχοι
Και οι τέσσερις αστυνομικοί αθώοι με ισχυρή μειοψηφία να είναι ένοχοι

Αρχικά εσύ είπες πριν ότι οι μπάτσοι σπάνια στην πέφτουν για μια μπλούζα, σκουλαρίκι κτλ. Τώρα σου λέω ότι με σταματήσανε απλά επειδή ήμουν μεθυσμένος!
Το τι ώρα κυκλοφορούν οι κλέφτες είναι δική σου άποψη
Μπες μια στο YouTube και θα βρεις δεκάδες περιπτώσεις με απρεπή προς τον πολίτη συμπεριφορά από τους μπάτσους.

Όλα τα επιχειρήματα σου προϋποθέτουν ο πολίτης να συνεργαστεί και να ακολουθήσει την πολιτική του καλού παιδιού.

Δεν λες πουθενά αν ο πολίτης αντισταθεί τι πρόκειται να ακολουθήσει.
(Εννοείται ότι αναφέρομαι στο μέσο άνθρωπο που έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν εκκρεμεί σε βάρος του τίποτα.)

Τέλος για τον Ζακ είναι γεγονός ότι 9 στις 10 φορές οι μπάτσοι τη βγάζουν λάδι.

Σε άλλες χώρες περισσότερο, άλλου λιγότερο. Σε παρακαλώ μην το αντικρούσεις αυτό γιατί είναι απλή στατιστική. Το Βέλγιο μάλιστα τιμωρήθηκε πρόσφατα για αυτό.

Τέλος επειδή ο λόγος σου αναδίδει μια οσμή μπατσίλας ευχαριστώ πολύ για το διάλογο, δεν θα συνεχίσω.

Μπορείς ελεύθερα να με βρίσεις όσο θέλεις.
Καλή συνέχεια.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αρχικά εσύ είπες πριν ότι οι μπάτσοι σπάνια στην πέφτουν για μια μπλούζα, σκουλαρίκι κτλ. Τώρα σου λέω ότι με σταματήσανε απλά επειδή ήμουν μεθυσμένος!
Το τι ώρα κυκλοφορούν οι κλέφτες είναι δική σου άποψη
Μπες μια στο YouTube και θα βρεις δεκάδες περιπτώσεις με απρεπή προς τον πολίτη συμπεριφορά από τους μπάτσους.

Όλα τα επιχειρήματα σου προϋποθέτουν ο πολίτης να συνεργαστεί και να ακολουθήσει την πολιτική του καλού παιδιού.

Δεν λες πουθενά αν ο πολίτης αντισταθεί τι πρόκειται να ακολουθήσει.
(Εννοείται ότι αναφέρομαι στο μέσο άνθρωπο που έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν εκκρεμεί σε βάρος του τίποτα.)

Τέλος για τον Ζακ είναι γεγονός ότι 9 στις 10 φορές οι μπάτσοι τη βγάζουν λάδι.

Σε άλλες χώρες περισσότερο, άλλου λιγότερο. Σε παρακαλώ μην το αντικρούσεις αυτό γιατί είναι απλή στατιστική. Το Βέλγιο μάλιστα τιμωρήθηκε πρόσφατα για αυτό.

Τέλος επειδή ο λόγος σου αναδίδει μια οσμή μπατσίλας ευχαριστώ πολύ για το διάλογο, δεν θα συνεχίσω.

Μπορείς ελεύθερα να με βρίσεις όσο θέλεις.
Καλή συνέχεια.
Σέβομαι ότι δεν θα συνεχίσεις το διάλογο αλλά δεν πρέπει να σου απαντήσω για να έχω δήθεν τον τελευταίο λόγο

Έτσι και θα κάνω με μία εξαίρεση

Ούτε σε έβρισα ούτε θα σε βρίσω ούτε βρίζω κανέναν

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ , ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!!!!
Εδώ υπάρχει μία εξήγηση για τα απεριόριστα data σχέση με το 1gb και λοιπά

Δεν θέλει βέβαια έρευνα για να σου αποδείξω ότι σχεδον οποιοσδήποτε Έλληνας
Αν δει ένα GB 9 δολάρια δηλαδή περίπου8 ευρώ
Και 4gb μαζί με un limited τηλέφωνα και μηνύματα 15 ευρώ για ένα μήνα
Όπως και πάρα πολλά παρόμοια πακέτα όλων των εταιρειών
Θα προτιμήσει το πρώτο
Σχεδόν κανένας

Και παρόλα αυτά

Άλλη έρευνα συγκρίνει τα πακέτα
Αλλη τα gigabyte

Και ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση το 1819 επί ΣΥΡΙΖΑ είμαστε πάλι ακριβότεροι

Και επειδή λέμε τα ίδια δεν επανέρχομαι

Μπορείς να έχεις τον τελευταίο λόγο

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Eτσι αδερφε...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...σιγα μην ασχοληθουμε γιατι φτασαμε μονοι μας σε αυτα τα χαλια(τα πεντοχιλιαρα ηταν πετσετακια παλιοτερα)...εμεις ειμασταν μαγκες και καραμπουζουκληδες και λαρτζ και σκορπαγαμε...ε να μας τα σβησουν...

Φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό που λες μόνο που αυτό είναι ένα κομμάτι μόνο του τι έγινε.

Τα μνημόνια ήταν προγράμματα που έτρεξαν για να απορροφήσουν οι ξένοι τα προβλήματα που θα εσκαγαν από την ελληνική χρεοκοπία.

Δεν βοήθησαν εμάς! Από το 2011 στο 2014 το χρέος αυξήθηκε αντί να μειωθεί όπως θα ήταν λογικό μετά από ένα "πακέτο διάσωσης".

Την προηγούμενη γενιά έχεις όλα τα δίκια να την κατηγορείς, αλλά για το σωστό λόγο.

Πούλησαν την Ελλάδα και μας άφησαν σκλάβους.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι οι δανειστές μας όμως λειτούργησαν ακριβώς όπως λειτουργεί η μαφία.

Σου χρωστάω 2 και δεν έχω να σου δώσω.

Μου δίνεις 2 για να σου δώσω και σου χρωστάω 2+ γιατί πρέπει και εσύ κάτι να βγάλεις μωρέ.

Μετά δεν έχω 2+ αλλά επειδή δεν έχω με κάνεις ντα και τα 2+ τα κάνεις όσο γουστάρεις γιατί είμαι στο έλεος σου.

Όταν πλέον δεις ότι δεν βγαίνει πουθενά με απειλείς ότι θα με σκοτώσεις αν δεν σου δώσω ότι έχω και δεν υποθήκευσω ότι υπάρχει περίπτωση να έχω στο μέλλον. Στο μεταξύ όμως έχεις και τη δύναμη να με τελειώσεις, οπότε γουστάρεις και αν το να με τελειώσεις σου στοίχιζε και κάτι τα μνημόνια έκοψαν και αυτό το ενδεχόμενο.

Ακριβώς έτσι λοιπόν μπρο μου δουλεύει η μαφία. Αν τώρα βρίσκεις δικαιολογία για τους ξένους τι να πω;

Μόνο μην μου πεις ότι φταίω εγώ που αρχικά δανείστηκα τα πρώτα 2€.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.306
Πόντοι
12.756
Εδώ υπάρχει μία εξήγηση για τα απεριόριστα data σχέση με το 1gb και λοιπά

Δεν θέλει βέβαια έρευνα για να σου αποδείξω ότι σχεδον οποιοσδήποτε Έλληνας
Αν δει ένα GB 9 δολάρια δηλαδή περίπου8 ευρώ
Και 4gb μαζί με un limited τηλέφωνα και μηνύματα 15 ευρώ για ένα μήνα
Όπως και πάρα πολλά παρόμοια πακέτα όλων των εταιρειών
Θα προτιμήσει το πρώτο
Σχεδόν κανένας

Και παρόλα αυτά

Άλλη έρευνα συγκρίνει τα πακέτα
Αλλη τα gigabyte

Και ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση το 1819 επί ΣΥΡΙΖΑ είμαστε πάλι ακριβότεροι

Και επειδή λέμε τα ίδια δεν επανέρχομαι

Μπορείς να έχεις τον τελευταίο λόγο
στοιχεια δεν εχεις , τι αγοραζουν οι ελληνες , με τι ποσό κτλ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , δεν στηριζεται πουθενα η αποψη σου .. Κοινως παραμμυθα , την ιδια αξια εχουν..
αυθαίρετα συμπερασματα βγαζεις και προσωπικες σου αποψεις , αρα τζιφος τιποτα , "τι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι "

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό που λες μόνο που αυτό είναι ένα κομμάτι μόνο του τι έγινε.

Τα μνημόνια ήταν προγράμματα που έτρεξαν για να απορροφήσουν οι ξένοι τα προβλήματα που θα εσκαγαν από την ελληνική χρεοκοπία.

Δεν βοήθησαν εμάς! Από το 2011 στο 2014 το χρέος αυξήθηκε αντί να μειωθεί όπως θα ήταν λογικό μετά από ένα "πακέτο διάσωσης".

Την προηγούμενη γενιά έχεις όλα τα δίκια να την κατηγορείς, αλλά για το σωστό λόγο.

Πούλησαν την Ελλάδα και μας άφησαν σκλάβους.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι οι δανειστές μας όμως λειτούργησαν ακριβώς όπως λειτουργεί η μαφία.

Σου χρωστάω 2 και δεν έχω να σου δώσω.

Μου δίνεις 2 για να σου δώσω και σου χρωστάω 2+ γιατί πρέπει και εσύ κάτι να βγάλεις μωρέ.

Μετά δεν έχω 2+ αλλά επειδή δεν έχω με κάνεις ντα και τα 2+ τα κάνεις όσο γουστάρεις γιατί είμαι στο έλεος σου.

Όταν πλέον δεις ότι δεν βγαίνει πουθενά με απειλείς ότι θα με σκοτώσεις αν δεν σου δώσω ότι έχω και δεν υποθήκευσω ότι υπάρχει περίπτωση να έχω στο μέλλον. Στο μεταξύ όμως έχεις και τη δύναμη να με τελειώσεις, οπότε γουστάρεις και αν το να με τελειώσεις σου στοίχιζε και κάτι τα μνημόνια έκοψαν και αυτό το ενδεχόμενο.

Ακριβώς έτσι λοιπόν μπρο μου δουλεύει η μαφία. Αν τώρα βρίσκεις δικαιολογία για τους ξένους τι να πω;

Μόνο μην μου πεις ότι φταίω εγώ που αρχικά δανείστηκα τα πρώτα 2€.
Δεν ασχολούμαι για τα πριν από το μνημόνιο

Με το παράδειγμά σου στη μαφία πας να δανειστείς Αν δεν σου δανείζει κανείς άλλος

Εμείς λοιπόν προσπαθήσαμε με Ρωσία με κίνα κάτι με νότια Αμερική να μας δώσουν
πετρέλαιο τίποτα
Οι αγορές μας δάνειζαν με κάτι τεράστια επιτόκια

Και βρέθηκε η Ευρώπη να μας δανείζει με επιτόκια μικρότερα από ότι δανείζονταν η ίδια

Και επειδή ήξερε ότι στα παλαιότερα δάνεια που περνάμε
Να το πω ευγενικά δεν υπήρχε και η καλύτερη διαχείριση

Για να μη συνεχιστεί αυτό μας έβαλε σκληρά μέτρα

Καταναλώναμε περισσότερο από ότι παράγαμε και αυτό γινόταν επειδή περνάμε δανεικά

Αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί
Με τον ίδιο τρόπο

Έπρεπε να κόψουμε δαπάνες ή να αυξήσουμε τα έσοδα
Στο πρώτο μνημόνιο έγινε ένα μείγμα Κ υριως υπέρ των δαπανών
Στο δεύτερο πολλοί υπέρ των δαπανων
Με τον ΕΝΦΙΑ εξαίρεση
Στο τρίτο κυρίως υπέρ των φόρων με το νόμο κατρούγκαλου εξαίρεση

Και κάθε κυβέρνηση κράταγε τις δεσμεύσεις της προηγούμενης και έβαζε και δικές της

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.796
Πόντοι
19.795
Μην ανησυχεις για μενα τύπε, εντος πολυ ολιγου θα πληρωνω την βενζινη 0,58 ευρω το λιτρο, εσεις καθιστε εδω που γαμιεται ο Κουλης
Άλεξ, αν φύγεις δεν σέ πειράζει να συστηνομαι εγώ σαν Αλέξανδρος στις καινούργιες κορρασιδες;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
στοιχεια δεν εχεις , τι αγοραζουν οι ελληνες , με τι ποσό κτλ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , δεν στηριζεται πουθενα η αποψη σου .. Κοινως παραμμυθα , την ιδια αξια εχουν..
αυθαίρετα συμπερασματα βγαζεις και προσωπικες σου αποψεις , αρα τζιφος τιποτα , "τι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι "
Μωρε μαλακα και μονο που λες στον παπαγαλο οτι ειμαστε οι πιο ακριβοι στην Ευρωπη και αυτος σου απανταει ναι αλλα και επι Συριζα ειμασταν επρεπε να γυρισεις να του πεις σαλτα γαμησου και εσυ και ο Συριζα και να τελειωσει η συζητηση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom