Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τα μουνιά Μπάκος - Καϋμενάκης έχουν περισσότερους...γιατι δεν εστειλες κανα Γεωργιανο να κανει ανανεωση στο συμβολαιο που σου σπασανε;
Τα μουνιά Μπάκος - Καϋμενάκης έχουν περισσότερους...γιατι δεν εστειλες κανα Γεωργιανο να κανει ανανεωση στο συμβολαιο που σου σπασανε;
θα χτυπαμε καουμποικα θειο....με συστημαΤα μουνιά Μπάκος - Καϋμενάκης έχουν περισσότερους...
To ιδιο θα κανουν και σε μενα στους 6 μηνες....ετσι κανουν ολοι στους 6 μηνες σπανε ολα τα σταθερα για να σε γαμανε με τα κυμαινομενα που τους πληρωνει ο Μητσοτακης.Μαζί θα τους γαμήσουμε αν γίνει μαλακία, υπέγραψα πριν 10 μέρες και περιμένω να δω τα πρώτα τιμολόγια...
Πριν ήμουν volton σταθερό με 0,16 και μου σπάσαν τα συμβόλαια στο 6μηνο τα μουνιά.
Μλκ μας έχει βάλει ο Κυριάκουλας να κάνουμε ανταρτοπόλεμο με τις εταιρείες ρεύματος...θα χτυπαμε καουμποικα θειο....με συστημα
Κυβερνηση ΑΒ Βασιλοπουλος.....κουπονακια και εχει ο Θεος!!!Μλκ μας έχει βάλει ο Κυριάκουλας να κάνουμε ανταρτοπόλεμο με τις εταιρείες ρεύματος...
Ελπίζω να μην εκπόνησε κάποιο σχέδιο για την δημιουργία Σοβιετικής κομμούνας...Κυβερνηση ΑΒ Βασιλοπουλος.....κουπονακια και εχει ο Θεος!!!
Το σχεδιο για τα ενοικια το ακουσες;Μιλαμε για τρελο κλαμα!!!
Με τα ενοικια θα ριξουμε οτι γελιο δεν εχουμε ριξει τοσα χρόνια ..Κυβερνηση ΑΒ Βασιλοπουλος.....κουπονακια και εχει ο Θεος!!!
Το σχεδιο για τα ενοικια το ακουσες;Μιλαμε για τρελο κλαμα!!!
Συμφωνα με τις διαρροες θα επιδοτει τους ιδιοκτητες οσων διαμερισματων ειναι σκουπιδια να τα φτιαξουν για να τα νοικιαζουν μακροπροθεσμα και οχι βραχυπροθεσμα....με τη λογικη οτι ετσι θα αυξηθει η διαθεσιμοτητα και θα πεσουν οι τιμες των ενοικιων!!!Ελπίζω να μην εκπόνησε κάποιο σχέδιο για την δημιουργία Σοβιετικής κομμούνας...
στο μεταξυ αυτο το κολπακι θα οδηγησει χιλιαδες ενοικιαστες στον δρομο και ακομα αυξηση τιμων....Συμφωνα με τις διαρροες θα επιδοτει τους ιδιοκτητες οσων διαμερισματων ειναι σκουπιδια να τα φτιαξουν για να τα νοικιαζουν μακροπροθεσμα και οχι βραχυπροθεσμα....με τη λογικη οτι ετσι θα αυξηθει η διαθεσιμοτητα και θα πεσουν οι τιμες των ενοικιων!!!
Οχι βεβαια οτι οι ιδιοκτητες αυτοι μολις αρπαξουν τα λεφτα και τα φτιαξουν θα δουνε σε τι τιμες νοικιαζουν οι αλλοι διπλα τους και θα βαλουν ακριβως τις ιδιες τιμες....θα γραφουν στις αγγελιες κιολας οτι οι διαμερισματαρες τους ειναι προσφατα ανακαινισμενες με λεφτα του κρατους!!!
Πήγε πριν κάνα μήνα επίσκεψη στον τραγο που υπογράφει συστατικές επιστολές κ βαφτίζει πράκτορες..Ο Ντογιακος τι κανει;Προχωραει την ερευνα δυνατα βλεπω....φωναξε και τον αλλον τον ΑΡΔ να πει οτι παρακολουθουσαν και τον Μητσοτακη και πηγε για τα μπανακια του....
Γενικώς τι προτείνεις ανομία και αταξία;
Να μην τηρούνται οι νόμοι ή να τηρούνται ορισμένοι;
Και ποιοι να μην τηρούνται;
αυτοί που δεν αρέσουν σε σένα αυτοί που δεν αρέσουν σε μένα ;
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα έχω ακριβώς την εντελώς αντίθετη γνώμη
Δεν ξέρω αν κυκλοφορείς σε μμμ
Αλλά εγώ που κυκλοφορώ
Δεν έχω δει τον τελευταίο χρόνο ποτέ έλεγχο για ανφορούνται οι μάσκες ή όχι
Ενώ παλιά όταν ήτανε σκληρά τα πράγματα γινόντουσαν έλεγχοι
πιο πιθανο ειναι να την παθει απο εδω μεσα επειδη εχει ζαλισει τ αρχιδιαΕντάξει αδερφέ βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος.
Αφού στέκεσαι στη μάσκα και όχι στη γενικευμένη κατάχρηση βίας από το κράτος δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
Αν επίσης θεωρείς ότι πρέπει να χάνονται ζωές για να τηρούνται οι νόμοι το κόβω εδώ γιατί έχεις πρόβλημα αξιών και παιδείας.
Αν βρεθείς στο κρατητήριο με σπασμένα κόκκαλα για ένα κατούρημα, ένα εισιτήριο που δεν πλήρωσες ή για μια μπλούζα, ένα τατουάζ κτλ. ξαναμιλάμε τότε.
Θα το αντέξουν το κρύο του χειμώνα οι νοικοκυραίοι κυρπαντεληδες.
Οι τιμες για τον Σεπτεμβρη σχεδον διπλασιες απο τον Αυγουστο....1 δις τσονταραμε για να μην χασουν τα κερδη τους οι παροχοι τον Αυγουστο 2δις κοντα αυτον τον μηνα.Λεφτα υπαρχουν!!!
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Κάθε μήνα θα βλέπουνε ποια είναι φθηνότερη κ θα κάνουμε αίτηση??? Η παγίδα που είναι??
Οι τιμες για τον Σεπτεμβρη σχεδον διπλασιες απο τον Αυγουστο....1 δις τσονταραμε για να μην χασουν τα κερδη τους οι παροχοι τον Αυγουστο 2δις κοντα αυτον τον μηνα.Λεφτα υπαρχουν!!!
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γενικευμένη κατάχρηση βίαςΕντάξει αδερφέ βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος.
Αφού στέκεσαι στη μάσκα και όχι στη γενικευμένη κατάχρηση βίας από το κράτος δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
Αν επίσης θεωρείς ότι πρέπει να χάνονται ζωές για να τηρούνται οι νόμοι το κόβω εδώ γιατί έχεις πρόβλημα αξιών και παιδείας.
Αν βρεθείς στο κρατητήριο με σπασμένα κόκκαλα για ένα κατούρημα, ένα εισιτήριο που δεν πλήρωσες ή για μια μπλούζα, ένα τατουάζ κτλ. ξαναμιλάμε τότε.