barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Που να τη ξέρω ρε γεροντοπουστα; Σαν και σένα είμαστε να ξημεροβραδιαζομαστε στα νήματα με τις πουτανες και να τις παρακαλάμε να μας μιλήσουν ρε ναυάγιο;
Που να τη ξέρω ρε γεροντοπουστα; Σαν και σένα είμαστε να ξημεροβραδιαζομαστε στα νήματα με τις πουτανες και να τις παρακαλάμε να μας μιλήσουν ρε ναυάγιο;
Kαλός μαλάκας είσαι και συ, μπράβο στον τσίπρα που σας έπεισε οτι τα λεφτά που μας ρούφηξε το μεδούλι "τα άφησε στα ταμεία".Ασταμάτητο γέλιο όταν μας λετε ότι τα 37 δις που άφησε ο Τσίπρας είναι από φόρους και δεν τα έβαλε απ'την τσέπη του.
Δεν έχουν καταλάβει οι απόγονοι του Σωκράτη και του Πλάτωνα ότι αυτό που λέμε είναι ότι Τσίπρας -σε αντίθεση με τους άλλους- τα άφησε για τον λαό και δεν τα έφαγε.
Τραβα φαε στραπον από Τεα Τετα Έλενα κλπ τώρα.
Τραβα μωρη πουσταρα να στις βρεξει η Τετα μας ζαλισες τα αρχιδια Σαββατιατικα....Διαβάστε μπούφοι τι είναι τα 37 δις. ΒΟΔΙΑ ΔΙΠΟΔΑ.
Σούπερ καταθέτης το κράτος με λογαριασμό 37 δισ. ευρώ
Πώς τετραπλασιάσθηκαν οι καταθέσεις του Δημοσίου από το 2015, «στεγνώνοντας» την αγορά. Έρχεται νέα «αφαίμαξη» των φορέων ευρύτερου δημόσιου τομέα.www.economistas.gr
Θελω να μου τις βρεξει η Τετα
Και τι θέλεις τώρα, να σου πούμε και συγχαρητήρια;
μαλακας
Ναυαγιο της ζωης εισαι ρε κακομοιρηηηηη....ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι!!!
Ξεφτιλογερε λειπει ο Πακογαμιας σου διακοπες και για ανθρωπιστικους λογους σε παω πιπα κωλο σημερα ολη μερα.....μαλακας
Ναι στραπονιάρη, έτσι θα 'ναι.Διαβάστε μπούφοι τι είναι τα 37 δις. ΒΟΔΙΑ ΔΙΠΟΔΑ.
Σούπερ καταθέτης το κράτος με λογαριασμό 37 δισ. ευρώ
Πώς τετραπλασιάσθηκαν οι καταθέσεις του Δημοσίου από το 2015, «στεγνώνοντας» την αγορά. Έρχεται νέα «αφαίμαξη» των φορέων ευρύτερου δημόσιου τομέα.www.economistas.gr
Ξεροχυνω που εμαθα σε ολο το σαι οτι ο Βλακοκ εκτος απο γεροντοπουστας ειναι και στραπονιαρης!!!Ναι στραπονιάρη, έτσι θα 'ναι.
Τα 3 τελευταία χρόνια το χρέος ανέβηκε κατά 37.6 δις, τα διαθέσιμα μειώθηκαν κατά 3.8 δις και στο χρέος δεν υπολογίζονται τα 23 δις του "Ηρακλής" .
Δηλαδη αύξηση χρέους κατά τουλάχιστον 64.4 δις.
Γραψε κι άλλα να γελάσουμε τώρα
Καλά, μεταξύ μας ήταν χρόνια γνωστό αυτό.Ξεροχυνω που εμαθα σε ολο το σαι οτι ο Βλακοκ εκτος απο γεροντοπουστας ειναι και στραπονιαρης!!!
Tι πρεσβεύει η αριστερά τύπε;
Ενοίκιο τύπεΝα πούμε όμως και για τον Τσίπρα που αγόρασε βίλα πάνω στο κύμα στο Σούνιο...