barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Η σκατοπουστα ο κτηνιατρος εγραψε για φαγοποτι, ρωτα την τι εννοουσε.Νομίζω το σκάνδαλο δε έγκειται στην αργοπορία της υλοποίησης του έργου.
Η σκατοπουστα ο κτηνιατρος εγραψε για φαγοποτι, ρωτα την τι εννοουσε.Νομίζω το σκάνδαλο δε έγκειται στην αργοπορία της υλοποίησης του έργου.
Τα αρχιδια μου κουνηθηκαν.Εχω φερει αποδεικτικο υλικο οτι εισαι γεροντοπουστα που παζαρευει το τρυπιο κωλοτρυπηδι του με μια πουτανα....αυτο σου αρκει ανυπαρκτε μαιντανε.
Βλακοκ τραβα στον Τετα να σε γαμησει περιμενει....Η σκατοπουστα ο κτηνιατρος εγραψε για φαγοποτι, ρωτα την τι εννοουσε.
Να τα λες σωστα γεροντοπουστα....Το ξεχειλωμενο μου κωλοτρυπηδι υγρανθηκε
Γεματος ειναι ο σκληρος δισκος σου μερακλακο, ΓΕΜΑΤΟΣ.Βλακοκ τραβα στον Τετα να σε γαμησει περιμενει....
Σαν το κώλο σου που είναι γεμάτος Πακιστανικα χυσαμολια ξεφτιλογερε...Γεματος ειναι ο σκληρος δισκος σου μερακλακο, ΓΕΜΑΤΟΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο μαλακας, ποσο να ειναι αραγε, πεμπτη δημοτικου;
Αστο, δεν το σωζεις, μας εδειξες τα βιτσια σου. Αντε, πηγαινε για λιγο διαβασμα, σε 2-3 βδομαδες ξεκινανε τα δημοτικα.Σαν το κώλο σου που είναι γεμάτος Πακιστανικα χυσαμολια ξεφτιλογερε...
Η 114 εκτος ρέντινες,Ναι μαλακα ανιδεε, αφου γαμησε οποιον αναπνεει στη χωρα αφησε «γεματα» ταμεια.
Μπουφο.
Άντε πήγαινε να σε στραποναρει η Τετα και μετά στον Πακογαμια σου...χορτασες ξεφτιλικι και σήμερα γεροντοπουστα.Αστο, δεν το σωζεις, μας εδειξες τα βιτσια σου. Αντε, πηγαινε για λιγο διαβασμα, σε 2-3 βδομαδες ξεκινανε τα δημοτικα.
ω ρε πούστη μου απογευματιάτικα και πεινάω....
το βράδυ στης Κιαρας θα έχουμε τραπέζι , αν δεν περασει κανας Αντισθένηςω ρε πούστη μου απογευματιάτικα και πεινάω....
Κοιτα να γραψεις κανενα μυθιστορημα τυπε γιατι με 3,60 απο το νοσοκομειο δε σε βλεπω.Άντε πήγαινε να σε στραποναρει η Τετα και μετά στον Πακογαμια σου...χορτασες ξεφτιλικι και σήμερα γεροντοπουστα.
αυτη σου λεει τυπε νομιζω , την Καμπουρε΄ληΕμαθε και την Τετα ο βλαχος
Που να τη ξέρω ρε γεροντοπουστα; Σαν και σένα είμαστε να ξημεροβραδιαζομαστε στα νήματα με τις πουτανες και να τις παρακαλάμε να μας μιλήσουν ρε ναυάγιο;Εμαθε και την Τετα ο βλαχος
Άμα δείξει κωλο η Κιαρα στείλε πμ, κάπου εδώ θα ειμαι.το βράδυ στης Κιαρας θα έχουμε τραπέζι , αν δεν περασει κανας Αντισθένης
Αφού θέλεις να μιλήσουμε για το 15Το ότι επί Καραμανλή το χρέος πολλαπλασιάστηκε σου περνάει αδιάφορο.
Το ξύλο που μοιράζουν οι μπάτσοι όσο είναι στην κυβέρνηση η δεξιά και αυτό αδιάφορο σου περνάει;
Φυσικά πάντα για όλα φταίει ο Τσίπρας.
Από τη στιγμή που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση οι δεξιοί βγάλατε καντήλες.
Α! Και κάτι ακόμη γενικότερα προς τους δεξιούς.
Βρείτε ένα σενάριο που δεν θα σας έφταιγε ο Τσίπρας.
Εξελέγη, οκ για να δούμε τι θέλατε για να είστε ικανοποιημένοι.
Πάμε στο 15 που σας στοιχειώνει.
Πληρώνει τους δανειστές; Κακός γιατί έπρεπε να αφήσει το Σαμαρά να τελειώσει αυτός τα μνημόνια.
Δεν πληρώνει; Βλάπτει την χώρα γιατί ασκεί πίεση στους δανειστές η οποία έχει αντίκτυπο στο λαό.
Κάνει δημοψήφισμα βγαίνει όχι. Οκ βγαίνουμε από την ΕΕ. Τι θα λέγατε; Μας έκανε Αλβανία. Αισχος!
Το κάνει ναι; Μας κορόιδεψε.
Δεν κάνει δημοψήφισμα; Είναι ίδιος με τους προηγούμενους.
Θα μπορούσα να συνεχίσω να δίνω παραδείγματα αλλά κουράστηκα να γράφω.
Πείτε ότι έχετε πρόβλημα με τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και γενικά αυτό που πρεσβεύει η αριστερά να τελειώνουμε.
.
Ασταμάτητο γέλιο όταν μας λετε ότι τα 37 δις που άφησε ο Τσίπρας είναι από φόρους και δεν τα έβαλε απ'την τσέπη του.Ναι μαλακα ανιδεε, αφου γαμησε οποιον αναπνεει στη χωρα αφησε «γεματα» ταμεια.