barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Αυτό λεω ρε παπάρα, με τι την κάναμε λάστιχο εμείς και τι υλικό έχουν τώρα τα κωλόπαιδα.ασε ρε μαλακα που την ειχες κανει λαστιχο
Αυτό λεω ρε παπάρα, με τι την κάναμε λάστιχο εμείς και τι υλικό έχουν τώρα τα κωλόπαιδα.ασε ρε μαλακα που την ειχες κανει λαστιχο
παντως η ιστορία έδειξε οτι εμεις εχουμε λιγοτερα ψυχολογικάΑυτό λεω ρε παπάρα, με τι την κάναμε λάστιχο εμείς και τι υλικό έχουν τώρα τα κωλόπαιδα.
Κοφτους το ιντερνετ 10 ημερες και θα αυτοκτονουν σαν χαπατα.Αυτό λεω ρε παπάρα, με τι την κάναμε λάστιχο εμείς και τι υλικό έχουν τώρα τα κωλόπαιδα.
σοφες κουβεντες.Κοφτους το ιντερνετ 10 ημερες και θα αυτοκτονουν σαν χαπατα.
παντως η ιστορία έδειξε οτι εμεις εχουμε λιγοτερα ψυχολογικά
γερος ανθρωπος τυπε , τι λες να έλεγε ; μαλακιές σαν κάτι παπαγαλακια της δεξιάς ;σοφες κουβεντες.
πας να γινεις ο προσωπικος μου px75 ;; για να ξερω τυπε
απεναντίας ,επαυξάνω τις απόψεις σου με ντοκουμένταπας να γινεις ο προσωπικος μου px75 ;; για να ξερω τυπε
15 χρονων θυμαμαι, δουλευα τα καλοκαιρια σε ενα γραφειο στη Πλατεια Κλαθμωνος. Με στελνει το αφεντικο σε μια δουλεια στο Συνταγμα. Βγαινοντας απο το κτηριο μια μιλφαρα με σουπερ μινι και απο πισω 4-5 λιγουρια να την ακολουθουν. Μαζι και εγω, με κατευθυνση ομως αντιθετη απο την δουλεια που ειχα προς Ομονοια. Και αυτο για να φυσιξει λιγο αυγουστιατικο αερακι, να της σηκωσει την φουστα και να δουμε την κυλοτα της. Κυλοταρα, οχι πορδοκοφτης που φοράνε τώρα τα κοριτσάκια.Αυτό λεω ρε παπάρα, με τι την κάναμε λάστιχο εμείς και τι υλικό έχουν τώρα τα κωλόπαιδα.
15 χρονων θυμαμαι, δουλευα τα καλοκαιρια σε ενα γραφειο στη Πλατεια Κλαθμωνος. Με στελνει το αφεντικο σε μια δουλεια στο Συνταγμα. Βγαινοντας απο το κτηριο μια μιλφαρα με σουπερ μινι και απο πισω 4-5 λιγουρια να την ακολουθουν. Μαζι και εγω, με κατευθυνση ομως αντιθετη απο την δουλεια που ειχα προς Ομονοια. Και αυτο για να φυσιξει λιγο αυγουστιατικο αερακι, να της σηκωσει την φουστα και να δουμε την κυλοτα της. Κυλοταρα, οχι πορδοκοφτης που φοράνε τώρα τα κοριτσάκια.
παντως η ιστορία έδειξε οτι εμεις εχουμε λιγοτερα ψυχολογικά
Έτσι ακριβώς σε όλαΚοφτους το ιντερνετ 10 ημερες και θα αυτοκτονουν σαν χαπατα.
πως αλλιώς να μανιπουλάρουν τη "γούνα" χωρίς κυλότα βράκα ?Κυλοταρα, οχι πορδοκοφτης που φοράνε τώρα τα κοριτσάκια.
Ορίστε, ήσουν κωλο-παιδο κι έγινες κωλόγερος15 χρονων θυμαμαι, δουλευα τα καλοκαιρια σε ενα γραφειο στη Πλατεια Κλαθμωνος. Με στελνει το αφεντικο σε μια δουλεια στο Συνταγμα. Βγαινοντας απο το κτηριο μια μιλφαρα με σουπερ μινι και απο πισω 4-5 λιγουρια να την ακολουθουν. Μαζι και εγω, με κατευθυνση ομως αντιθετη απο την δουλεια που ειχα προς Ομονοια. Και αυτο για να φυσιξει λιγο αυγουστιατικο αερακι, να της σηκωσει την φουστα και να δουμε την κυλοτα της. Κυλοταρα, οχι πορδοκοφτης που φοράνε τώρα τα κοριτσάκια.
Από μικρός φαιννομουνα ότι..............θα μεγαλωσω.Ορίστε, ήσουν κωλο-παιδο κι έγινες κωλόγερος
Την δουλεια την εκανες,Από μικρός φαιννομουνα ότι..............θα μεγαλωσω.
να σε ρωτησω , πηγαινες πανω στο κυλικειο της Καραγιωργης Σερβιας ; στο κτηριο της Εθνικης τραπεζας λεωΑπό μικρός φαιννομουνα ότι..............θα μεγαλωσω.
Aν εννοεις την δουλεια που με ειχε στειλει το αφεντικο; Ναι την εκανα με καμμια ωρα καθυστερηση. Ακουσα το βρισιδι της ζωης μου απο το αφεντικο, πηρε τηλεφωνο και τον πατερα μου και του ειπε οτι αν το ξανακανω θα με εδιωχνε απο την δουλεια. Γι αυτο θυμαμαι αυτη την ιστορια.Την δουλεια την εκανες,
που με την σωρευμένη σοφία του γουστάρει το μουνί γυαλί και ας μη το μολογάειΟρίστε, ήσουν κωλο-παιδο κι έγινες κωλόγερος
Εκει ενα ουζερι δεν ηταν;να σε ρωτησω , πηγαινες πανω στο κυλικειο της Καραγιωργης Σερβιας ; στο κτηριο της Εθνικης τραπεζας λεω
Εκει ενα ουζερι δεν ηταν;
To ουζερί που λες ήταν πριν την κατοχή, ο νίπλης λέει για μετά που έγινε κυλικείο.Εκει ενα ουζερι δεν ηταν;