Τύπε...παίρνεις απαντήσεις από εμένα τύπου ποσό πάει το πόστ και για τα γαλάζια αφεντικά σου για δυο λόγους.
Όλες οι απαντήσεις σου έρχονται με ένα κείμενο με στοιχεία τα οποία τις περισσότερες φορές ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο της συζήτησης μας. Δεν προβάλεις επιχειρήματα ούτε νομίζεις ότι είσαι πονηρός με το να μπλέκεις τον άλλον με χιλιάδες λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία συνοχή. Για αυτό και κανένας εδώ δεν μπορεί να καταλάβει 9 στις 10 φορές τι θες να πεις.
Ξέρεις ποιοι άλλοι το κάνουν αυτό? Οι υπουργοί όταν τους κάνουν ερωτήσεις στην τηλεόραση...και αφού σου αρέσουν τα παραδείγματα να δεις την συνέντευξη του Βορίδη πριν 2-3 μέρες που τον ρώταγε η δημοσιογράφος (του σκαι παρεπιπτόντως...άντε πες τώρα εσύ για αντιπολίτευση)...τον ρώταγε γιατί έπαιξαν οι παραιτήσεις και το διάγγελμα του πφ αφού όλα έγιναν κατα το νόμο...
και ο Βορίδης έλεγε για 5 λεπτά ποσά καλά έχει κάνει η κυβέρνηση και πως ο σύριζα φέρνει εμπόδιο στις μεταρυθμισεις. Σου θυμίζει κάτι? Εσένα? Όταν ποστάρεις άσχετα και τα κλείνεις με το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν 4 χρόνια? Αν θες λοιπόν σοβαρές απαντήσεις να γράφεις και εσύ σοβαρά πράγματα και να μην θεωρείς χαζό τον συνομιλητή σου.
Για να σου απαντήσω σοβαρά λοιπόν σε αυτά που έγραψες...ακόμα και αθώοι να ήταν αυτοί οι 2...δεν σημαίνει τίποτα ούτε αποδεικνύει οτιδήποτε σχετικά με την σημερινή κατάσταση. Εξηγώ : Είτε έκαναν παρανομία στην οποία περίπτωση καλώς απολύθηκαν και πρέπει να εξετασθεί ποιος άλλος γνώριζε για την παρανομία...η δεν έκαναν παρανομία και τους παραίτηση ο πθ όπως έλεγε και ο άλλος από πάνω για τα μάτια του κόσμου.
Εγώ έχω πει την άποψη μου η οποία είναι ότι η ευπ καλώς κάνει και δρα κακώς κάνει αν χρησιμοποιεί spyware και ιδιαιτερα απο third party ετραιρειες.
Φαντάζομαι από τη σύγχυση σου δεν ξέρεις τι λες
Για ποιο ΣΥΡΙΖΑ μιλάςς
Για πια άσχετα μιλάς;
Είπα εγώ τίποτα για ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη συζήτηση;
Είναι άσχετο ότι επέμενες σε 5-6 ποστ ότι εάν δεν ήταν ένοχοι δεν θα παραιτούντο
Είναι άσχετο ότι σου έβαλα σε αντιδιαστολή του επιχειρήματος σου ότι αυτό που λες δεν ισχύει γιατί Ρουσόπουλος Βουλγαράκης και Αγγέλου παραιτήθηκαν και βρέθηκαν μετά αθώοι
Εάν τα ανωτέρω δεν τα καταλαβαίνουν τι να σου πω λυπάμαι πάρα πολύ
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ
Και να παραιτήθηκαν λες εσύ για τα μάτια του κόσμου
Άρα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αυτό που έλεγα εγώ από την αρχή
Και για τους ίδιους λόγους δεν ξέρουμε αν το ήξερε ή όχι ο Κούλης
Και όπως την άλλη φορά σου σου είχα πει ότι τελειώνει η συζήτηση και την τελείωσα από τη δικιά μου πλευρά έτσι πιστεύω ότι εδώ τελειώνει η διαφωνία μας