Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με αυτο το πλευρο να κοιμασε...αυτοι που υπονοοεις ο μονος τροπος να φυγουν ειναι να μην τους ψηφιζει ο κοσμος στις εκλογες,

αλλα τι να κανουμε που τους εδωσε ο λαος διπλασιους ψηφους και απο τον βαγγελα ακομα...

γιαυτο θα συνεχίζετε να τους τρωτε στη μαπα μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα :-*

Μαλακίες. Μπορεί να τους ψήφισε για βουλευτές αλλά για πρόεδρο θα ψηφίσουν όλοι Βαγγέλα Μεϊμαράκη. Γιατί είναι έμπειρος, μετριοπαθής, κεντρώος και μέλος του κόμματος από το 1974. Και θα το δεις.

Επισκέπτης
Για ολοκληρωτικο φουντο βλεπω να πηγαινει η κατασταση εκει κατω.
Και αν συνοδευτει με παραλληλη εισοδο της Τουρκιας και εξοδο της Ελλαδας απο ΕΕ,ΟΝΕ σε λιγα χρονια η δευτερη γλωσσα θα ειναι η τουρκικη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Μαλακίες. Μπορεί να τους ψήφισε για βουλευτές αλλά για πρόεδρο θα ψηφίσουν όλοι Βαγγέλα Μεϊμαράκη. Γιατί είναι έμπειρος, μετριοπαθής, κεντρώος και μέλος του κόμματος από το 1974. Και θα το δεις.
πρωτα απο ολα ο μειμαρακης ειναι ο μπροστινος του καραμανλη, δεν ειναι καμμια αυτονομη πολιτικη προσωπικότητα. Δευτερον εγω δεν αποκλειω να κερδισει ο μειμαρακης, στις εσωκομματικες εκλογες, ισα ισα που μοιαζει να ειναι το φαβορι και το δεχομαι αυτο. Εγω απαντησα στα περι καποιοι θα φυγουν απο το κομμα. Αυτοι οι καποιοι, λοιπον θα δεις οτι θα πανε πολυ καλα στις εσωκομματικες και θα βγουν και αλλο ενισχυμενοι απο αυτη τη διαδικασια...

εγω πιστευω οτι μπορει και να κερδισουν αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη...

Επισκέπτης
πρωτα απο ολα ο μειμαρακης ειναι ο μπροστινος του καραμανλη, δεν ειναι καμμια αυτονομη πολιτικη προσωπικότητα.

Έλα μωρέ με αυτή την καραμέλα πια... Ο Μεϊμαράκης είναι απλά λογικός όπως είναι και ο Λεβέντης. Η κατάσταση στην Ελλάδα τώρα δεν χρειάζεται εγωισμούς αλλά λογική.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και τον περιπτερά που ειναι εξω απο τα γραφεια να βαλουμε, καλυτερος απο το ζωντοβολο θα ειναι.
δεν ειναι θεμα προσωπου ειναι θεμα αδιεξοδων πολιτικων εξωθεν επιβεβλημενων

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Για ολοκληρωτικο φουντο βλεπω να πηγαινει η κατασταση εκει κατω.
Και αν συνοδευτει με παραλληλη εισοδο της Τουρκιας και εξοδο της Ελλαδας απο ΕΕ,ΟΝΕ σε λιγα χρονια η δευτερη γλωσσα θα ειναι η τουρκικη.

Το "εδώ πάνω" πού βρίσκεται;

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Έλα μωρέ με αυτή την καραμέλα πια... Ο Μεϊμαράκης είναι απλά λογικός όπως είναι και ο Λεβέντης. Η κατάσταση στην Ελλάδα τώρα δεν χρειάζεται εγωισμούς αλλά λογική.

Ενταξει τυπε ψηφισε Βαγγελα να δωσει συναινεση στον Αλεξη για να συνεχισει να διοριζει τους δικους του στο Δημοσιο να αυξησει τις εισφορες και τους φορους να κοψει 40% τις συνταξεις να παει την υφεση στο 2016 στο 5% να διαλυσει την παιδεια και την υγεια εντελως να τα κανει πουτανα στο προσφυγικο και στην εξωτερικη πολιτικη και να δεις την ΧΑ σε ενα εξαμηνο 25%..Ορισμενοι ειστε εντελως στοκοι μου φαινεται...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Και κάπου εδώ μπαίνει ως καινοφανής κομματάρχης σε νεοπαγή σχηματισμό ο Πρίγκηψ Νικόλαος...  ;)

Ως ανάχωμα.

Αυτο ολο ακουγεται τελευταια αλλα δεν ξερω ποση βαση εχει...

Επισκέπτης
Ενταξει τυπε ψηφισε Βαγγελα να δωσει συναινεση στον Αλεξη για να συνεχισει να διοριζει τους δικους του στο Δημοσιο να αυξησει τις εισφορες και τους φορους να κοψει 40% τις συνταξεις να παει την υφεση στο 2016 στο 5% να διαλυσει την παιδεια και την υγεια εντελως να τα κανει πουτανα στο προσφυγικο και στην εξωτερικη πολιτικη και να δεις την ΧΑ σε ενα εξαμηνο 25%..Ορισμενοι ειστε εντελως στοκοι μου φαινεται...

Ποιος σου είπε ότι θα δώσει αβίαστα συναίνεση; Έχει πει πολλές φορές ότι δεν δίνει συναίνεση σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλά ο Γεωργιάδης απλά λέει μαλακίες. Ο άνθρωπος είναι τελικά τεράστιος κωλοτούμπας και καλά του τη λέει ο Μεϊμαράκης. Το θέμα είναι να σωθεί η χώρα, το καταλαβαίνεις; Διάβασες τη δήλωση του Στουρνάρα; Αν δεν περάσουν κάποια μέτρα τελειώσαμε γενικά. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν άλλη υπομονή.

Επισκέπτης

Στουρνάρας: Απαραίτητη η συναίνεση των κομμάτων

Συναίνεση των κομμάτων ώστε να περάσουν τα μέτρα ζητεί o διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για τη χώρα.

Με δήλωση του στο Mega ο κ. Στουρνάρας σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «Με την ψήφιση της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή, έχει καταγραφεί υψηλός βαθμός συναίνεσης. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση και η συναίνεση αυτή δεν πρέπει να διαρραγεί» και προσθέτει:

«Αντιθέτως, πρέπει να διατηρηθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα, να στηριχθεί η οριστική έξοδος από την κρίση και ανοίξει ο δρόμος προς την ανάπτυξη».

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ότι θα δώσει αβίαστα συναίνεση; Έχει πει πολλές φορές ότι δεν δίνει συναίνεση σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αλλά ο Γεωργιάδης απλά λέει μαλακίες. Ο άνθρωπος είναι τελικά τεράστιος κωλοτούμπας και καλά του τη λέει ο Μεϊμαράκης. Το θέμα είναι να σωθεί η χώρα, το καταλαβαίνεις; Διάβασες τη δήλωση του Στουρνάρα; Αν δεν περάσουν κάποια μέτρα τελειώσαμε γενικά. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν άλλη υπομονή.

Ρε μαλακα Πικερ με μενα μιλας οχι με το καθε τυχαρπαστο αμορφωτο μαλακισμενο που θα το κανει ντα η μανταμ Μερκελ και ο καθε μαλακοκαυλης Ευρωπαιος γραφιας...Στα @@ μου τι λεει ο Στουρναρας δεν θελω συναινεση γιατι αυτα που γραφει μεσα η μαλακια που υπεγραψε ο πουτανας γιος απλα δεν βγαινει. Εγω ειμαι 26 χρονων και παλευω 1 χρονο τωρα να βρω δουλεια στον ιδιωτικο τομεα χωρις αποτελεσμα. Γιατι να συναινεσει η ΝΔ? Για να μπουν και αλλοι φοροι για να πληρωνεται το δημοσιοκηφηναριο και να φευγουμε ολοι μεταναστες? Γιατι αφου οι μαλακες οι προηγουμενοι κουτσα στραβα βγαλαν ενα πλεονασμα και θα τρεχαμε αναπτυξη φετος. Θα πηγαινε καλυτερα το πραγμα.. Για τα 40δις που φορτωθηκαμε χρεος και οι μετοχες πηγαν στο 0 ποιος θα πληρωσει φορους τα επομενα 30χρονια? Ο εαμοβουλγαρος πουτανας γιος που τα χει λυμενα τα οικονομικα του ή ο εργαζομενος? Γραφω στα αρχιδια μου λοιπον την συναινεση του μπουχεσα Καραμανλη του ανεπαγγελτου Ναουμε και της Ντορας και στηριζω αυτον που θα παει την αριστερα στον φυσικο της χωρο..Στην φυλακη και τα ξερονησια για να απολογηθουν για τα εγκληματα τους..

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αυτο ολο ακουγεται τελευταια αλλα δεν ξερω ποση βαση εχει...

Αν σκεφτείς ότι δεν θα μπει μόνο για να σώσει την παρτίδα, αλλά για να κάνουμε και ακόμα ένα δημοψήφισμα,

όλο και μας ζυγώνει...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

οσο υπαρχουν νδ και τσυριζα σωτηρια δεν υπαρχει

Επισκέπτης
Εγω ειμαι 26 χρονων και παλευω 1 χρονο τωρα να βρω δουλεια στον ιδιωτικο τομεα χωρις αποτελεσμα.

Είσαι πολύ μικρός λοιπόν και σκέφτεσαι εν θερμώ. Εγώ που είμαι 37 σου λέω ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα πάει στα βράχια και δεν θα βρεις δουλειά ούτε τη δευτέρα παρουσία. Ο Τσίπρας δεν ξαναβγαίνει ούτως ή άλλως αν γίνουν ξανά εκλογές. Ο Γεωργιάδης λέει μαλακίες. Αυτός ήταν μνημονιακότερος όλων και ξαφνικά έγινε αντιμνημονιακός.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Είσαι πολύ μικρός λοιπόν και σκέφτεσαι εν θερμώ. Εγώ που είμαι 37 σου λέω ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα πάει στα βράχια και δεν θα βρεις δουλειά ούτε τη δευτέρα παρουσία. Ο Τσίπρας δεν ξαναβγαίνει ούτως ή άλλως αν γίνουν ξανά εκλογές. Ο Γεωργιάδης λέει μαλακίες. Αυτός ήταν μνημονιακότερος όλων και ξαφνικά έγινε αντιμνημονιακός.
τι μαλακιες διαβαζω παναγια μου πρωινιατικα...! Ρε παλληκαρι αφου δε το κατεχεις μην εκτειθεσαι τουλάχιστον. Ο Αδωνις δεν είναι κατα των μνημονίων. Είναι κατα του μνημονίου της αριστεράς. Ο ανθρωπος μιλάει για αλλαγη της συνταγης του μνημονίου. Δηλαδη λέει αντι να βαζεις φόρους να το ανταλάξεις με κοψιμο δημοσίων δαπανων ΟΣΟ χρειαστει, γρηγορα να γίνουν ιδωτικοποιησεις και μεταρυθμυσεις οπως καταργηση συνδιακαλιστικου νόμου. Χίλιες φόρες έχει πει ότι το καλοκαιρι οι δανειστες του προτειναν του Τσιπρα κατάργηση του συνδιακαλιστικού νόμου με αντάλαγμα Ο πέσει ο ΦΠΑ 4 μονάδες και ο τσιπρας δεν το δέχτηκε! Ο άνθρωπος είναι κομουνιστης τι να κάνουμε, δεν κάνει για αυτη τη δουλεια.

Μη παραμυθιαζεις αυτους που δεν ξέρουν, οτι το μνημόνιο του τσιπρα είναι μονόδρομος. Δεν είναι μονόδρομος. Ισα ισα που οι ξένοι προτιμούν το κόψιμο δαπανων από τους φόρους. Ειναι πιο σιγουρα λεφτα. Με τους πολλούς φόρους δεν προκειτε το παλληκάρι παραπάνω να βρει ποτε δουλεια,  δεν προκειτε η οικονομια να παρει μπρος. Απλά οι ξενοι δεχτηκαν αυτη τη συνταγή γιατί εχουν μπλέξει με εμας τους μαλάκες και δε μπορουν να ασχολούντε συνέχεια μαζί μας. Σου λέει αμα θελουν να καταστραφουν ας καταστραφουν, τουλάχιστον να μη φανει οτι φταιμε εμεις.

Απλά οι τύποι είναι άθλιοι και προσπαθουν να κερδίσουν χρόνο για να κυβερνούν απλώς. Ο σκουρλέτης σε ερώτηση για τις τράπεζες είπε ότι στη επικράτεια υπάρχουν 40 δις εκτος τραπεζων τα οποιά οπως είπε είναι πολλα λεφτα. Οι τύποι απλώς θα βαζουν συνεχεια φόρους για να μην ξεβολέψουν την πελατεια τους γνωρίζοντας ότι υπαρχει λίπος ακόμα. Ετσι όμως δεν πάμε πουθενα, ή μαλλόν παμε προς τη τελικη καταστροφη το 16.

Μην μας τα ζαλίζεις λοιπον οτι το μνημόνιο τσιπα ειναι μονόδρομος, υπάρχει και αλλος δρομος...

ΥΓ: ολα αυτα δεν τα γραφω για σενα. τα γραφω για το παλληκαρι και για καποιους αλλους μπας και ξυπνησουν και μαθουν 5 πραγματα, εσυ ξερω οτι θα συνεχήσεις τη γνωστη παπαρολογια, εμπρος λοιπόν...για αυτο αλλωστε αγαπαμε την ελευθερια του λόγου

Επισκέπτης
τι μαλακιες διαβαζω παναγια μου πρωινιατικα...! Ρε παλληκαρι αφου δε το κατεχεις μην εκτειθεσαι τουλάχιστον. Ο Αδωνις δεν είναι κατα των μνημονίων. Είναι κατα του μνημονίου της αριστεράς. Ο ανθρωπος μιλάει για αλλαγη της συνταγης του μνημονίου. Δηλαδη λέει αντι να βαζεις φόρους να το ανταλάξεις με κοψιμο δημοσίων δαπανων ΟΣΟ χρειαστει, γρηγορα να γίνουν ιδωτικοποιησεις και μεταρυθμυσεις οπως καταργηση συνδιακαλιστικου νόμου. Χίλιες φόρες έχει πει ότι το καλοκαιρι οι δανειστες του προτειναν του Τσιπρα κατάργηση του συνδιακαλιστικού νόμου με αντάλαγμα Ο πέσει ο ΦΠΑ 4 μονάδες και ο τσιπρας δεν το δέχτηκε! Ο άνθρωπος είναι κομουνιστης τι να κάνουμε, δεν κάνει για αυτη τη δουλεια.

Ρε μαλακοπίτουρα, όταν ο Γεωργιάδης ψήφιζε τα μνημόνια του Παπανδρέου και και του Σαμαρά δεν ψήφιζε φόρους; Τι μαλακίες λες πρωινιάτικα ρε γελοίε; Τώρα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος; Άντε μαλάκα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πιστεύω ότι η στιγμή να περάσουν όλοι ταμείο έχει μάλλον φτάσει.

Ο τσίπρας μετράει πόσοι δικοί του δεν θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό. Και του βγαίνουν απο 7 μέχρι 12. Ακόμη και στη περίπτωση των 7 η κυβέρνηση πέφτει. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάει ''εθνική συννενόηση''. Την εθνική βέβαια συνενόηση που ούτε ο ίδιος έδωσε στον Σαμαρά όταν ο Σαμαράς τη ζήτησε, την εθνική συνενόηση που ούτε ο Σαμαράς έδωσε στον Γιωργάκη όταν αρχικά ο Γιωργάκης την είχε ζητήσει.

Για όσους μπορούν να θυμούνται 5-6 χρόνια πριν αυτό που γράφω είναι σαφές. Και αποδεικνύει τον προφανή καιροσκοπισμό όλου του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Η μάχη για τη καρέκλα της εξουσίας και ας πάει να γαμηθεί η χώρα.

Οι λόγοι που όλο και περισσότεροι έλληνες επιλέγουν ουσιααστικά την αποχή γίνονται όλο και περισσότερο σαφείς.

Απο την άλλη μεριά η φαληρισμένη οικονομικά Νεα Δημοκρατία ( 200 εκατομύρια το χρέος της ) αδυνατεί να βρεί 5 δράμια κοινής λογικής και επιδίδεται σε μια αυτοκαταστροφική λογική που οδηγεί τα ποσοστά της στα επίπεδα του 15% αισίως. Την οικονοιμική χρεωκοπία του κόματος ακολουθεί και η εκλογική χρεωκοπία ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το Πασοκ απο το 38% στο 5%. Κρίμα γιατί σε ένα πολιτικό σύστημα η κεντροδεξιά χρειάζεται ιδίως αν θεσμικά έχει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ 10 και 20 Δεκέμβρη θα έρθει στη Βουλή το Ασφαλιστικό. Εκεί θα φανεί ''πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ??''.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Η οικουμενική , η Εκλογές.

Επιπλεον είναι περισσότερο απο σαφές ότι οι Ευρωπαίοι απλά έχουν βαρεθεί με τη πάρτη μας. Απλά δεν γουστάρουν να ασχοληθούν άλλο. Και είναι στο παρά πέντε να γυρίσουν να μας πουν ''Σάλτα και γαμηθείτε και εσείς και ο Γρύλος σας''.

Για όλους τους νεους, ο δρόμος της ξενιτιάς δυστυχώς γίνεται μονόδρομος.

Λυπάμαι που το λεω αλλά αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος και καταραμένος συνάμα. Ευλογημένος γιατί μπορεί να παράγει τα πάντα. Καταραμένος γιατί οι πολιτικοί του είναι απλώς  προδοτικά τομάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom