Είσαι πολύ μικρός λοιπόν και σκέφτεσαι εν θερμώ. Εγώ που είμαι 37 σου λέω ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα πάει στα βράχια και δεν θα βρεις δουλειά ούτε τη δευτέρα παρουσία. Ο Τσίπρας δεν ξαναβγαίνει ούτως ή άλλως αν γίνουν ξανά εκλογές. Ο Γεωργιάδης λέει μαλακίες. Αυτός ήταν μνημονιακότερος όλων και ξαφνικά έγινε αντιμνημονιακός.
τι μαλακιες διαβαζω παναγια μου πρωινιατικα...! Ρε παλληκαρι αφου δε το κατεχεις μην εκτειθεσαι τουλάχιστον. Ο Αδωνις δεν είναι κατα των μνημονίων. Είναι κατα του μνημονίου της αριστεράς. Ο ανθρωπος μιλάει για αλλαγη της συνταγης του μνημονίου. Δηλαδη λέει αντι να βαζεις φόρους να το ανταλάξεις με κοψιμο δημοσίων δαπανων ΟΣΟ χρειαστει, γρηγορα να γίνουν ιδωτικοποιησεις και μεταρυθμυσεις οπως καταργηση συνδιακαλιστικου νόμου. Χίλιες φόρες έχει πει ότι το καλοκαιρι οι δανειστες του προτειναν του Τσιπρα κατάργηση του συνδιακαλιστικού νόμου με αντάλαγμα Ο πέσει ο ΦΠΑ 4 μονάδες και ο τσιπρας δεν το δέχτηκε! Ο άνθρωπος είναι κομουνιστης τι να κάνουμε, δεν κάνει για αυτη τη δουλεια.
Μη παραμυθιαζεις αυτους που δεν ξέρουν, οτι το μνημόνιο του τσιπρα είναι μονόδρομος. Δεν είναι μονόδρομος. Ισα ισα που οι ξένοι προτιμούν το κόψιμο δαπανων από τους φόρους. Ειναι πιο σιγουρα λεφτα. Με τους πολλούς φόρους δεν προκειτε το παλληκάρι παραπάνω να βρει ποτε δουλεια, δεν προκειτε η οικονομια να παρει μπρος. Απλά οι ξενοι δεχτηκαν αυτη τη συνταγή γιατί εχουν μπλέξει με εμας τους μαλάκες και δε μπορουν να ασχολούντε συνέχεια μαζί μας. Σου λέει αμα θελουν να καταστραφουν ας καταστραφουν, τουλάχιστον να μη φανει οτι φταιμε εμεις.
Απλά οι τύποι είναι άθλιοι και προσπαθουν να κερδίσουν χρόνο για να κυβερνούν απλώς. Ο σκουρλέτης σε ερώτηση για τις τράπεζες είπε ότι στη επικράτεια υπάρχουν 40 δις εκτος τραπεζων τα οποιά οπως είπε είναι
πολλα λεφτα. Οι τύποι απλώς θα βαζουν συνεχεια φόρους για να μην ξεβολέψουν την πελατεια τους γνωρίζοντας ότι υπαρχει λίπος ακόμα. Ετσι όμως δεν πάμε πουθενα, ή μαλλόν παμε προς τη τελικη καταστροφη το 16.
Μην μας τα ζαλίζεις λοιπον οτι το μνημόνιο τσιπα ειναι μονόδρομος, υπάρχει και αλλος δρομος...
ΥΓ: ολα αυτα δεν τα γραφω για σενα. τα γραφω για το παλληκαρι και για καποιους αλλους μπας και ξυπνησουν και μαθουν 5 πραγματα, εσυ ξερω οτι θα συνεχήσεις τη γνωστη παπαρολογια, εμπρος λοιπόν...για αυτο αλλωστε αγαπαμε την ελευθερια του λόγου