papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
Και τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσω τότε ρε μαν αφού κατάλαβες? Είμαι κακός εργοδότης εγώ κομπλέ μην έρθεις να δουλέψεις
Και τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσω τότε ρε μαν αφού κατάλαβες? Είμαι κακός εργοδότης εγώ κομπλέ μην έρθεις να δουλέψεις
Σωραίος τύπε
2/2 παιχτη, εσυ εισαι πιο ωραιοςΣωραίος τύπε
Στα τετοια μας, ο αλεξ δεν παει απο κέντρο, αρα δεν εχει αστεγους3 μυρια ειναι επισημως στα ορια της φτωχειας και ζουνε με λεμονοκουπες και το εξωτερικο απο το λαχανο απο τα σκουπιδια της λαικης,καθε πλατεια γειτονιας εχει 3-4 αστεγους,κεντρο τουλαχιστον 10.000
Μπα μη κλέβω και τη δόξα κανενός...εδώ είναι όλοι καθηγητές2/2 παιχτη, εσυ εισαι πιο ωραιος
αστεγος τυπε περιμενει saul να παρει τα επιδοματα και να του τα δωσειτολμας να αντιμιλήσεις στον Αλεξ για νουμερα;;;
Δεν θα μας πεις εσυ αγορινα ποσοι ειναι οι αστεγοι , αυτος θα σου πει , που δεν πιστευει καταγραφές , δημοσκοπησεις κτλ , εκτος αν βγαζουν +10 μοναδες την ΝΔ , ολα τα αλλα ειναι ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ , ΤΣΙΤΑΤΑ και το κανεις για τα λαικς
Και μην το΄λμησεις να του αντεπιτεθείς επειδη ειναι ΝΔ , τα μαθαμε τα κολπα σας μουνάκια
Τύπε εγώ κλέβω επιδόματα από τους πλούσιους και τα δίνω στους φτωχούς.αστεγος τυπε περιμενει saul να παρει τα επιδοματα και να του τα δωσει
τυπε δωσε ακριβης διευθυνση του φωτογραφικου ντοκουμεντου να μην περνάμε απο εκει , οπως και ο αρχηγος μαςαστεγος τυπε περιμενει saul να παρει τα επιδοματα και να του τα δωσει
Όταν περνάει από κάπου ο αρχηγός τύπε έχουν περάσει πριν οι ''σπέσιαλ φορσισ'' της φρουράς του και έχουν τσουβαλιάσει κάθε άστεγο να μην τον βλέπει η κάμερα και χαλάσει το πλάνο του αρχηγού .τυπε δωσε ακριβης διευθυνση του φωτογραφικου ντοκουμεντου να μην περνάμε απο εκει , οπως και ο αρχηγος μας
Μονο η πισπιριγκου μας δυσκολεψε λίγο ειναι η αλήθειαΜπα μη κλέβω και τη δόξα κανενός...εδώ είναι όλοι καθηγητές
για τον Αλεξ71 λεω τυπεΌταν περνάει από κάπου ο αρχηγός τύπε έχουν περάσει πριν οι ''σπέσιαλ φορσισ'' της φρουράς του και έχουν τσουβαλιάσει κάθε άστεγο να μην τον βλέπει η κάμερα και χαλάσει το πλάνο του αρχηγού .
άγαν βγει το πόρισμα της επιστημονικής ομάδας μπου θα έχει τελειώσει η ιστορία όχι όταν το πουν στον σκαιΜονο η πισπιριγκου μας δυσκολεψε λίγο ειναι η αλήθεια
και εγώ για τον ίδιο λέωγια τον Αλεξ71 λεω τυπε
Να πα να γαμηθει ο αλλος
δεν εχει φρουρα , είναι ταπεινός και δεξιός , οχι σαν κατι άλλα λαμόγιαάγαν βγει το πόρισμα της επιστημονικής ομάδας μπου θα έχει τελειώσει η ιστορία όχι όταν το πουν στον σκαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγώ για τον ίδιο λέω
Μετα τον προαυλισμοΑξιοπροσεκτη η επιμονη Ανδρουλακη να μην ενημερωθει απο αυτους που υποκλεπτανε τις συνομιλιες του!!!
Οικονόμου: "Αξιοπρόσεκτη η επιμονή του κ. Ανδρουλάκη στην άρνηση του να λάβει απαντήσεις"
Για "επιμονή του Νίκου Ανδρουλάκη να αρνείται να λάβει απαντήσεις", αναφορικά με την παρακολούθηση του τηλεφώνου του, κάνει λόγο ο Γιάννης Οικονόμου, ενώ εμμένει στη "νομιμότητά" της.www.news247.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα ρε αρκιντι αυριο τρωμε αρακα να πουμε....
Για την Αθηνα μιλας ή για την Μανιλα?3 μυρια ειναι επισημως στα ορια της φτωχειας και ζουνε με λεμονοκουπες και το εξωτερικο απο το λαχανο απο τα σκουπιδια της λαικης,καθε πλατεια γειτονιας εχει 3-4 αστεγους,κεντρο τουλαχιστον 10.000
Aν θελεις τη γνωμη της πρώην μου, που ανεφερα παραπανω οτι ζει μονη απο τα 18 της, μετρανε ως αχρηστοι και τεμπεληδες που δεν μπορουν να ξεκολλησουν απο το βρακι της μανας τους.Γιατί όταν κάποιος είναι άνεργος και μένει στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά τον παππού και τους γονείς του και τρώνε όλοι μαζί φακές μια βδομάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση?
υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν είχαν βοήθεια από συγγενείς θα ήταν πραγματικά άστεγοι. Αυτοί ως τι μετράνε?
Αν θες τη δίκη μου γνώμη ...αυτό ίσχυε μέχρι και πριν κάποια χρόνια. Σήμερα με την κατάσταση που επικρατεί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ μόνος σου εάν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή κάποιο άλλο εισόδημα εάν παίρνεις τον βασικό μισθό.Aν θελεις τη γνωμη της πρώην μου, που ανεφερα παραπανω οτι ζει μονη απο τα 18 της, μετρανε ως αχρηστοι και τεμπεληδες που δεν μπορουν να ξεκολλησουν απο το βρακι της μανας τους.
Kι εγω αυτα της ελεγα, και εβαζε το δαχτυλο στο στομα, και καλα οτι ξερνάει με τις βλακειες που της λεωΑν θες τη δίκη μου γνώμη ...αυτό ίσχυε μέχρι και πριν κάποια χρόνια. Σήμερα με την κατάσταση που επικρατεί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ μόνος σου εάν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή κάποιο άλλο εισόδημα εάν παίρνεις τον βασικό μισθό.
Έχει νόημα να σου παραθέσω νούμερα? Ούτε θα μπω σε συζήτηση για το πόση είναι η ανεργία στην Ελλάδα. Ναι υπάρχουν πααααρα πολλά τεμπελόσκυλα που περιμένουν τα επιδόματα και το ταμείο ενέργειας για να παρασιτήσουν...αλλά για κάθε 1 από αυτούς υπάρχουν 3 κανονικοί άνθρωποι που δεν βρίσκουν δουλειά η αυτή που βρίσκουν δεν πληρώνει όσα χρειάζεσαι σήμερα για να τη βγάλεις.
αν δεν ταιριάζατε......Kι εγω αυτα της ελεγα, και εβαζε το δαχτυλο στο στομα, και καλα οτι ξερνάει με τις βλακειες που της λεω