dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Νομίζω ότι και εσύ δικαιούσαιδε μου δίνουν κάνω leasing τυπε...ατιμη κοινωνια εχασα τοσα λεφτα
Νομίζω ότι και εσύ δικαιούσαιδε μου δίνουν κάνω leasing τυπε...ατιμη κοινωνια εχασα τοσα λεφτα
γέρο όχι κι εσύ...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος...Ολα αυτα σημαινουν δηλ. "Μπραβο Μητσοτακη, καλα εκανες και παρακολουθουσες τον Ανδρουλακη;"
Παναγια μου.................γέρο όχι κι εσύ...νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος...
200 χρόνια κυβερνά ο κυριάκος?
Που είσαι ρε τυπε;βρηκαν ευκαρια να κρατησουν στη ζωη με διασωληνωση το πεθαμενο το Πασοκ και τον πουθενα τον Ανδρουλακη πριν γινουν εκλογες μπας και παρει με το ζορι πανω απο 3 τοις εκατο και κανει παλι την τσοντα στην ΝΔ.
Ανδρουλακης θα κανει ακομη και give away στο instagram μπας και επιβιωσει απο την πανωλεθρια
υπερβολές...Παναγια μου.................
Εγώ τύπε επίδομα δεν καταδέχτηκα να πάρω ποτέ..ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τη νδ ούτε από κανέναν.....ευτυχώς δεν είμαι σε φάση που να μη μπορώ αλλιώς...αλλά προτιμώ να κάνω 50 χλμ λιγότερα παρά να καταδεχτώ να στηθώ στο τάξις να κάνω refresh για να μου βαλουν 30 και 40 ευρω στο λογαριασμο μου.Νομίζω ότι και εσύ δικαιούσαι
Την τελευταία φορά που τσεκαρα υπήρχαν και άλλα κόμματα στο ψηφοδέλτιο πέρα από ΝΔ και σφύριζα. Αν δεν ισχύει πλέον αυτό, να τους το πούμε να τα σβήσουν, να μη χαλάνε και τσάμπα μελανιυπερβολές...
από αλέξις προτιμητέο
Σε αναζητηση σκουπιδιασματος τυπε,το πιο κοντινο να φανταστεις ο τελειωμενος ο Ανδρουλακης,δες καταντιαΠου είσαι ρε τυπε;
E καλα ρε τύπε, ενα ριφρες θα κανεις, δεν θα παθεις και αγκυλωση στο δαχτυλο, ούτε η Μαρια Αντουανετα τετοια περηφανιαΕγώ τύπε επίδομα δεν καταδέχτηκα να πάρω ποτέ..ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τη νδ ούτε από κανέναν.....ευτυχώς δεν είμαι σε φάση που να μη μπορώ αλλιώς...αλλά προτιμώ να κάνω 50 χλμ λιγότερα παρά να καταδεχτώ να στηθώ στο τάξις να κάνω refresh για να μου βαλουν 30 και 40 ευρω στο λογαριασμο μου.
Δεν κρίνω φυσικά όσους έχουν πραγματική ανακγη και τα παίρνουν.
Και εγω σκουπιδιαζω τη κωλογρια απο τα Χανια τον Βλακοκ και εναν μαλακα που για να γραψει στο φορουμ μιλαει σε μικροφωνο....καταντια.Σε αναζητηση σκουπιδιασματος τυπε,το πιο κοντινο να φανταστεις ο τελειωμενος ο Ανδρουλακης,δες καταντια
μαζί σου.Την τελευταία φορά που τσεκαρα υπήρχαν και άλλα κόμματα στο ψηφοδέλτιο πέρα από ΝΔ και σφύριζα. Αν δεν ισχύει πλέον αυτό, να τους το πούμε να τα σβήσουν, να μη χαλάνε και τσάμπα μελανι
80 ευρώ αυ λη και 65 στην τράπεζα τυπε. Στα χρωστάνε από τα κλεμμένα. Δεν είναι κουπονακι διακοπώνΕγώ τύπε επίδομα δεν καταδέχτηκα να πάρω ποτέ..ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τη νδ ούτε από κανέναν.....ευτυχώς δεν είμαι σε φάση που να μη μπορώ αλλιώς...αλλά προτιμώ να κάνω 50 χλμ λιγότερα παρά να καταδεχτώ να στηθώ στο τάξις να κάνω refresh για να μου βαλουν 30 και 40 ευρω στο λογαριασμο μου.
Δεν κρίνω φυσικά όσους έχουν πραγματική ανακγη και τα παίρνουν.
Ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που εγραψες και με ΣΤΟΜΦΟ μαλιστα που πραγματικα δεν αξιζει καν να σου απαντησει καποιος....μονο ενα απλο πραγμα θα σου πω.Ολοι αυτοι που λιβανιζεις πρασινοι και μπλε ειναι αυτοι που σε χρεοκοπησαν σαν χωρα,ειναι αυτοι που φαγανε τα ταμειακα για να σωθουν οι τραπεζες,που φαγανε τις συνταξεις και που μειωσαν τους μισθους σε επιπεδα Βαλκανιων.@Hellraiser4Ever
διαφωτισέ με σε παρακαλώ που γράφω κάτι λάθος και συνεπώς προς τι ο γέλωτας κι η διαφωνία...
Και ακομα ξεχειλίζουν,Tι αναλαμπη ειναι αυτη ρε τύπε?
Εσενα σου εφταιγε ο Μητσοτακης μεχρι και για το οτι οι καδοι απορριμμάτων ξεχειλιζουν στους δρομους
Ελα ρε γιατι αμα δεν υπαρχουν πολιτικες περιπετειες τι θα κανουμε;Θα παμε σε πολεμο;Και ακομα ξεχειλίζουν,
Λογικο ομως και να μη θελω πολιτικες περιπέτειες στη χωρα οταν ο στολος ειναι εξω και οι εδ σε επιφυλακη.
Δε τα θέλω τύπε τους τα αφήνω να τα δώσουν σε κανέναν που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από μένα εγώ μπορώ και χωρίς 30 ευρώ βενζίνη για 3 μήνες.E καλα ρε τύπε, ενα ριφρες θα κανεις, δεν θα παθεις και αγκυλωση στο δαχτυλο, ούτε η Μαρια Αντουανετα τετοια περηφανια
ειναι και αλλοι... κουραδομαγκες.Ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που εγραψες και με ΣΤΟΜΦΟ μαλιστα που πραγματικα δεν αξιζει καν να σου απαντησει καποιος....μονο ενα απλο πραγμα θα σου πω.Ολοι αυτοι που λιβανιζεις πρασινοι και μπλε ειναι αυτοι που σε χρεοκοπησαν σαν χωρα,ειναι αυτοι που φαγανε τα ταμειακα για να σωθουν οι τραπεζες,που φαγανε τις συνταξεις και που μειωσαν τους μισθους σε επιπεδα Βαλκανιων.
Συνεχιζε να τους δοξαζεις για το θετικοτατο προσημο...κανει κρα αλλωστε οτι κατι τυπακια σαν και σενα και τον Αλεξ ειστε βολεμενοι καπου και τρωτε καλα.