You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει τωρα μονο 2 ειχε βιασει....στους 3 καιγεσαι.ρε μαλακα...η πολιτικη και οικονομικη ρεμουλα ας πουμε οκ....
Αλλα αφησανε επισημα ενοχο ΕΞΩ! βιαστη ανηλικων....
ποση μποχα κρυβει το κωλοσωγο?
ποσο μαφια ειναι?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
πες ρε και ανησυχησα ....Ενταξει τωρα μονο 2 ειχε βιασει....στους 3 καιγεσαι.
στην αρχη τους ειχα για απλους λωποδυτες...τωρα πιστευω οτι ειναι παμφαγα μουνοπανα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Και τον αλλον τον στενο συνεργατη του Μητσοτακη ανηλικα πηδουσε αλλα του τα παραγραψαμε ολα.....δεν μασαμε εμεις.πες ρε και ανησυχησα ....
στην αρχη τους ειχα για απλους λωποδυτες...τωρα πιστευω οτι ειναι παμφαγα μουνοπανα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μλκ, αντε εγω ειμαι κομματοσκυλο, εσυ που μυξοκλαιγεσαι μερα νυχτα, μολις ξυπνησεις και πριν κοιμηθεις για τον κυριακο, τι στον πουτσο εισαι;Σκασε ρε κομματοσκυλε του ελεους....
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
Ποιοι αφήσανε, πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος. 12 χρόνια έφαγε και πήρε αναστολή μέχρι το εφετείο. ο κουφοντίνας με 10 φορές οσόια στα 20 χρόνια θα βγει. ο κορκονέας βγήκε στα 15, οι δολοφόνοι παοκτσήδες του βούλγαρου στη θεσσαλονίκη έκατσαν μέσα ούτε 2 χρόνια,ο κτήνος που κατέστρεψε τη Μυρτώ έκανε αίτηση αποφυλάκισης στα 10 χρόνια, επί συριζα και συνεχίζεται και τώρα έχουν βγει χιλιάδες εγκληματίες,δολοφόνοι,αλβανοί,λάθρο,γύφτοι. δεν έχεις καταλάβει που ζεις? ο λιγνάδης σε πείραξεΑλλα αφησανε επισημα ενοχο ΕΞΩ! βιαστη ανηλικων....
ποση μποχα κρυβει το κωλοσωγο?
ποσο μαφια ειναι?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ δεν εισαι απλα κομματοσκυλο εισαι τελειωμενο κομματοσκυλο....για ολα οσα λεμε εχεις να σχολιασεις κατι;Τιποτα κακο στον Μητσοτακη βρισκεις;Ρε μλκ, αντε εγω ειμαι κομματοσκυλο, εσυ που μυξοκλαιγεσαι μερα νυχτα, μολις ξυπνησεις και πριν κοιμηθεις για τον κυριακο, τι στον πουτσο εισαι;
Αμα λοιπον δεν εχεις να πεις τιποτα ειτε γιατι δεν σου κοβει ειτε γιατι εισαι βολεμενος να μην σχολιαζεις τους αλλους που δεν κρεμονται απο τα αρχιδια του καθε Μητσοτακη και εχουν γνωμη.....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
πουτσα μου....και ειπαμε ρε ανωμαλα μην καλυπτετε μαι μαλακια με μια αλλη......Ποιοι αφήσανε, πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος. 12 χρόνια έφαγε και πήρε αναστολή μέχρι το εφετείο. ο κουφοντίνας με 10 φορές οσόια στα 20 χρόνια θα βγει. ο κορκονέας βγήκε στα 15, οι δολοφόνοι παοκτσήδες του βούλγαρου στη θεσσαλονίκη έκατσαν μέσα ούτε 2 χρόνια,ο κτήνος που κατέστρεψε τη Μυρτώ έκανε αίτηση αποφυλάκισης στα 10 χρόνια, επί συριζα και συνεχίζεται και τώρα έχουν βγει χιλιάδες εγκληματίες,δολοφόνοι,αλβανοί,λάθρο,γύφτοι. δεν έχεις καταλάβει που ζεις? ο λιγνάδης σε πείραξε
για καλυτερους σας βγαλαμε οχι για καλυτερους μαλακες
αντε γαμωπροβατα κομματοσκυλα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Και εσυ πιστευεις οτι τυχαια η προεδρος του δικαστηριου υπερψηφισε να μην φυλακιστει ο Λιγναδης.....ο κολλητος της υπουργου Πολιτισμου και φιλος του Μητσοτακη;Ποιοι αφήσανε, πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος. 12 χρόνια έφαγε και πήρε αναστολή μέχρι το εφετείο. ο κουφοντίνας με 10 φορές οσόια στα 20 χρόνια θα βγει. ο κορκονέας βγήκε στα 15, οι δολοφόνοι παοκτσήδες του βούλγαρου στη θεσσαλονίκη έκατσαν μέσα ούτε 2 χρόνια,ο κτήνος που κατέστρεψε τη Μυρτώ έκανε αίτηση αποφυλάκισης στα 10 χρόνια, επί συριζα και συνεχίζεται και τώρα έχουν βγει χιλιάδες εγκληματίες,δολοφόνοι,αλβανοί,λάθρο,γύφτοι. δεν έχεις καταλάβει που ζεις? ο λιγνάδης σε πείραξε
Και ναι το ξερουμε οτι η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι τερμα για το πουτσο και πολιτικα ελεγχομενη απο την εκαστοτε κυβερνηση....αυτο τι σημαινει οτι δεν πρεπει να σχολιαζουμε οποτε διαπρατει καποιο σκανδαλο;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Τη βλακεια σου σχολιαζω τυπεΕσυ δεν εισαι απλα κομματοσκυλο εισαι τελειωμενο κομματοσκυλο....για ολα οσα λεμε εχεις να σχολιασεις κατι;Τιποτα κακο στον Μητσοτακη βρισκεις;
Αμα λοιπον δεν εχεις να πεις τιποτα ειτε γιατι δεν σου κοβει ειτε γιατι εισαι βολεμενος να μην σχολιαζεις τους αλλους που δεν κρεμονται απο τα αρχιδια του καθε Μητσοτακη και εχουν γνωμη.....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Αμα θελεις να σχολιασεις βλακεια πηγαινε μπροστα σε ενα καθρεπτη....θα τη δεις προσωποποιημενη.Τη βλακεια σου σχολιαζω τυπε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Εγω τυπε δεν ειμαι βλακας οπως λες, κομματοσκυλο με ειπες. Μαντεψε ποιος ειναι ο βλακας.Αμα θελεις να σχολιασεις βλακεια πηγαινε μπροστα σε ενα καθρεπτη....θα τη δεις προσωποποιημενη.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Kαψουρης,αλλα δεν του το λεμεΡε μλκ, αντε εγω ειμαι κομματοσκυλο, εσυ που μυξοκλαιγεσαι μερα νυχτα, μολις ξυπνησεις και πριν κοιμηθεις για τον κυριακο, τι στον πουτσο εισαι;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
οπου να ναι σκαει δικηγόρος του σαη με τη γνωστη ατακα με
ξεπερνάει πως μιλανε ολοι για μαλακια χωρις να ειναι μαλακες να πουμε
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Εδω γραφουμε και συζηταμε εμεις που δεν ξερουμε γραφη και αναγνωσηοπου να ναι σκαει δικηγόρος του σαη με τη γνωστη ατακα με
ξεπερνάει πως μιλανε ολοι για νομικά χωρις να ειναι δικηγόροι να πουμε
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Παλι εσυ εισαι....το ενα δεν αναιρει το αλλο.Εγω τυπε δεν ειμαι βλακας οπως λες, κομματοσκυλο με ειπες. Μαντεψε ποιος ειναι ο βλακας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Με τον Κυριακο; Ετσι εξηγειταιKαψουρης,αλλα δεν του το λεμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρις να εχουν σχεση με τα νομικα ειναι η ακριβης εκφραση, να τα λεμε κι αυταοπου να ναι σκαει δικηγόρος του σαη με τη γνωστη ατακα με
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Αστον γιατι μετα την ατακα τη πρωινη για τον Σημιτη πρεπει να εκαψε πολλα εγκεφαλικα κυτταρα....οπου να ναι σκαει δικηγόρος του σαη με τη γνωστη ατακα με
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Πσσσσσσσσς, τι ειπες τωρα ρε τυπε, καταστεναχωρηθηκα και μου εκανες τα μουτρα κρεας, εισαι εκπληκτικος ατακαδοροςΠαλι εσυ εισαι....το ενα δεν αναιρει το αλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις