Δεν ξερω τι μου λες. Εγω δεν ειμαι υπουργειο να βγαζω μεσους ορους. Εγω ξερω οτι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ βενζιναδικο που βαζω παντα βενζινη, απο 2.44 πηγε 2.20 σημερα. Και αν το παρουμε ετσι, ο μεσος ορος ηταν 2.50-2.55. Το οτι ειναι 2.30 ειναι πτωση 25 λεπτα σε μια εβδομαδα, ναι ή οχι? Γιατι ρε πούστη μου εχετε τοσο μεγαλο προβλημα να παραδεχθειτε το αυτονοητο? Σας στενοχωρει οταν κατι παει καλα? Δεν μπορω να καταλαβω
ρε φιλε μην σε πιανει κριση. Καθε βενζιναδικο παιζει μπαλα με αλλες τιμες. Αμα θες να κανεις συγκριση κοιτας τον μεσο ορο και οχι ενα επιμερους βενζιναδικο.
Συγκεκριμενα η τιμη της βενζινης απτην προηγουμενη βδομαδα εχει αλλαξει γυρω στα 10-12 λεπτα, και οχι 25. Πως να το κανουμε δηλαδη; Και τα 10-12 λεπτα, οταν η μεση τιμη ειναι 2.30, καταλαβαινεις οτι εχουμε πολυ δρομο ακομα.
ΝΑΙ, επεσε λιγο η τιμη, οχι 25 λεπτα (10%) που ισχυριζεσαι, και δεν ξερουμε ποσο θα κανει να πεσει κι αλλο, ή να μην ξανανεβει.
Επισης σου ξαναλεω, στα νησια που το προβλημα ειναι μεγαλυτερο, η τιμη εξακολουθει να ειναι υψηλοτατη. Λογικο, ειναι νησια, αλλα ειναι ενα προβλημα που υπαρχει.
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για πανηγυρια,
ακομα, αυτο λεω.