Ρωτάς γιατί είμαι κατά του ΕΝΦΙΑ ;;;
Πες ότι είσαι μπολσεβίκος, που μισείς την ιδιοκτησία , τους ιδιοκτήτες ακινήτων , όσους βγάζουν λεφτά και όσους έχουν επιχειρήσεις , σκάφη και αμαξάρες και επειδή ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ.
Και έχεις βρει το κόμμα που θα φέρει τον αληθινό κομμουνισμό και τη σοβιετική εξαθλίωση στην ελλάδα.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ως αυθεντικός μπολσεβίκος το ψηφίζεις.
Πραγματικα αγορι μου εισαι βραδυνους
Δεν μισω την ιδιοκτησια,αντιθετα τη γουσταρω με 1000, αλλα θεωρω απολυτα ορθο και κοινωνικα δικαιο οι εχοντες περιουσια (και για να σε προλαβω,ανηκω σε αυτους)να πληρωνουν καποιο φορο σε οφελος των ασθενεστερων.Αν διαφωνεις,δικαιωμα σου μεν ,δεν θ ασχοληθω να σε μεταπεισω δε.Απλα σου αναφερω οτι αυτο το μοντελο ακολουθει ο Ευρωπαικος καπιταλισμος.
Τωρα αν εισαι κατοχος πολλων ακινητων αλλα λογω μειωμενου εισοδηματος δεν μπορεις να πληρωσεις τον ΕΝΦΙΑ,σορρυ αλλα ξεφορτωσου καποια και διοχετευσε τα $$$ σου σε πιο παραγωγικες επενδυσεις.Μην κλαψουριζεις ομως που φορολογεισαι γι αυτα, ετσι πρεπει
FYI εχω επιχειρηση,για τα Ελληνικα δεδομενα μεγαλη, και την εκανα μονος μου (δε μου την αφησε ο μπαμπας μου η/και η μαμα μου)οπως σε πολλους σαν εσενα αφησαν ακινητα