Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Παπαφιλπς οπως ξερεις εγω συχναζω στο τοπικ "πολεμος στην ουκρανια και συνεπειες για την ελλαδα", ελα εκει μαζοχα να σε βριζω..... μην με κανεις να μπαινω σε αυτη την ομαδα για να σε μπινεληκωνω και χασω τον Μιχαλακη και τον Βολκανο.... ΑΞΙΖΟΥΝ αυτοι κραξιμο....
καρατζατερρυ βλαχομπαρμπαδι, πανε κοιμησου αλλα 10 χρονια ρε συ μια.
μη μας ζαλιζεις με τις αρλουμπες σου.
και τοτε μαλακιες ελεγες, οπως και τωρα.
σε διαβασα και ουτε για φτυσιμο στο γραμματοσημο δεν κανεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Τυπε δεν εχω την προθεση να σε προσβαλω...... και δεν το εκανα πιστευω..... εαν το εκανα ζηταω συγνωμη....... στο κατω κατω δεν εισαι παπαφιλιπς και μιχαλακης....

Εαν θες να σου πω οτι σε 3 χρονια ο οποιος πρωθυπουργος θα τάισει 10 εκ ελληνες οταν οι 8 στους 10 ελληνες δεν πληρωνουν φορο τοτε θα σου πω ψεμματα...

Και θα σου πω και μια αλλη αλληθεια με καθε σεβασμο σε οτι μπορεις να παιρνας...... ακομα και εαν δεν υπηρχε φορος στην βενζινη..... και παλι η τιμη της βενζινης τον Ιουνιο του 2022 θα ηταν μεγαλυτερη απο την τιμη της βενζινη το ιουνιο του 2022 με φορο στην Ελλαδα.... αυτη την στιγμη υπαρχει πολεμο....

Εχω την αισθηση οτι τα υπερκερδη φορολογουνται εχει ψηφιστει νομος.....και ο καθενας δηλωνει ανα τριμηνο οτι κερδιζει εαν εχει επιχειρηση ξεχωρα απο την φορολογικη του δηλωση...

Τωρα οταν μιλας για τους 50+..... πλειοψηφια αυτων που ευνοηθηκα απο την καταργησει του φορου κληρονομιας ειναι οσοι ειναι κατω απο 50κ σε απολυτους αριθμους.... Και στο κατω κατω ο κυριακος κρινεται απο αυτα που υποσχεθηκε.... οπως για παραδειγμα να καταργησει την φορολογια για εισοδηματα κατω των 10 κ που ειχε βαλει το Αλεκση.
Δεν προσβάλλομαι τύπε ιδιαίτερα όταν μιλάμε για πολιτικά και κοινωνικά θέματα στο Ίντερνετ...καλιστα μπορεί στην πραγματικότητα εσύ να είσαι ο τύπος που παίρνεις 600 για να ποστάρεις βιντεάκια στο Ίντερνετ και εγώ αυτός που παίρνει 50Κ+ και απλά να βαρέσει να περνάω την ώρα μου....η το αντίθετο..ποτέ δε θα μάθουμε όποτε δεν παίρνω τίποτα προσωπικά.

Το 8 στους 10 δεν πληρώνουν φόρους θες να το κανείς λίγο πιο λιανά? Ποιος δεν πληρώνει φόρους? Και ποιο είναι το ''δυναμικό κοινό'' στην φορολογία? Αν μιλάς για τα κοπροσκηλα τους Δημόσιους μαζί σου ναι...δεν πληρώνουν φόρους και παίρνουν και καλά λεφτά...να μια καλή λύση για τον Μέγιστο Ηγέτη...ας κόψει κάνα 100-200αρι από τα σκατοσκυλα που παίρνουν 1.500Χ14 στην ΔΕΗ και κάτι δέκο ...ούτε αυτό μπορεί να το κάνει στην τριετία ε? Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις? όχι απλά πληρώνουν φόρους..αλλά χωρίς υπερβολές αυτές στηρίζουν όλη την οικονομία....πληρώνουν και πληρώνουν και δεν σταματάνε...ασχρτα με τις μαλακιες που λένε στα κανάλια..κουβέντες καφενείου δηλαδή. Ο μόνος που φοροδιαφεύγει είναι η λιανική..και εκεί όχι πάντα....αλλά ξέρεις ποιος φοροδιαφεύγει πραγματικά???

Κάτι γιατροί και δικηγόροι και μεγαλομηχανικοι με συνεργεία κτλπ...αυτοί...πας...σου κόβουν τον κωλο...και σου λένε με απόδειξη 1.300 χωρίς απόδειξη 900....και ξέρεις ποιοι φοροδιαφεύγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε αυτή τη χώρα??? Οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοπαρχοι και γενικά το μεγάλο κεφάλαιο...διότι για κάθε αύξηση φόρου και ακρίβειας θα βάλουν την κυβέρνηση να νομοθετήσει ώστε να τα πάρουν μέσω της τιμολόγησης η μέσω κάποιας κρατικής βοήθειας ή μέσω αγύριστων δανείων...η με αλλά πιο σκοτεινά μέσα.

Και όχι φίλε μου ο Κυριάκος δεν κρίνεται για αυτά που υποσχέθηκε...κρίνεται για αυτά που έκανε και θα κάνει...και κυριότερα για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...αυτά με την υπερφορολόγηση πες τα σε κανέναν που ξυπνάει το πρωί και πάει λαϊκή όχι σε εμένα...(χωρίς παρεξήγηση αν μιλάω ωμά όπως είπες και πριν)...Ναι πες του ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που πλέον θες 10Κ μόνο για ανοίκειο και ΔΕΗ και δεν θα μας τα φορολογήσει κιόλας.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
:jerking:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν προσβάλλομαι τύπε ιδιαίτερα όταν μιλάμε για πολιτικά και κοινωνικά θέματα στο Ίντερνετ...καλιστα μπορεί στην πραγματικότητα εσύ να είσαι ο τύπος που παίρνεις 600 για να ποστάρεις βιντεάκια στο Ίντερνετ και εγώ αυτός που παίρνει 50Κ+ και απλά να βαρέσει να περνάω την ώρα μου....η το αντίθετο..ποτέ δε θα μάθουμε όποτε δεν παίρνω τίποτα προσωπικά.

Το 8 στους 10 δεν πληρώνουν φόρους θες να το κανείς λίγο πιο λιανά? Ποιος δεν πληρώνει φόρους? Και ποιο είναι το ''δυναμικό κοινό'' στην φορολογία? Αν μιλάς για τα κοπροσκηλα τους Δημόσιους μαζί σου ναι...δεν πληρώνουν φόρους και παίρνουν και καλά λεφτά...να μια καλή λύση για τον Μέγιστο Ηγέτη...ας κόψει κάνα 100-200αρι από τα σκατοσκυλα που παίρνουν 1.500Χ14 στην ΔΕΗ και κάτι δέκο ...ούτε αυτό μπορεί να το κάνει στην τριετία ε? Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις? όχι απλά πληρώνουν φόρους..αλλά χωρίς υπερβολές αυτές στηρίζουν όλη την οικονομία....πληρώνουν και πληρώνουν και δεν σταματάνε...ασχρτα με τις μαλακιες που λένε στα κανάλια..κουβέντες καφενείου δηλαδή. Ο μόνος που φοροδιαφεύγει είναι η λιανική..και εκεί όχι πάντα....αλλά ξέρεις ποιος φοροδιαφεύγει πραγματικά???

Κάτι γιατροί και δικηγόροι και μεγαλομηχανικοι με συνεργεία κτλπ...αυτοί...πας...σου κόβουν τον κωλο...και σου λένε με απόδειξη 1.300 χωρίς απόδειξη 900....και ξέρεις ποιοι φοροδιαφεύγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε αυτή τη χώρα??? Οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοπαρχοι και γενικά το μεγάλο κεφάλαιο...διότι για κάθε αύξηση φόρου και ακρίβειας θα βάλουν την κυβέρνηση να νομοθετήσει ώστε να τα πάρουν μέσω της τιμολόγησης η μέσω κάποιας κρατικής βοήθειας ή μέσω αγύριστων δανείων...η με αλλά πιο σκοτεινά μέσα.

Και όχι φίλε μου ο Κυριάκος δεν κρίνεται για αυτά που υποσχέθηκε...κρίνεται για αυτά που έκανε και θα κάνει...και κυριότερα για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...αυτά με την υπερφορολόγηση πες τα σε κανέναν που ξυπνάει το πρωί και πάει λαϊκή όχι σε εμένα...(χωρίς παρεξήγηση αν μιλάω ωμά όπως είπες και πριν)...Ναι πες του ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που πλέον θες 10Κ μόνο για ανοίκειο και ΔΕΗ και δεν θα μας τα φορολογήσει κιόλας.
Συγνωμη ειναι 53,73% και οχι 80% Φορολογικές δηλώσεις: Οι 7 στους 10 δεν θα πληρώσουν επιπλέον φόρο - Αναλυτικά στοιχεία - enikonomia.gr

Τα πραγματα για καθε πρωθυπουργο ειναι δεδομενα και οταν λεω για καθε πρωθυπουργο εννοω καθε αρχηγο κομματος που θα κερδισει τις εκλογες

Εαν βαλει χερι γερο στους δημοσιους θα παραλυσει το κρατος οπως γινοταν καποτε με την ΔΕΗ του φωτοπουλου....

ο Φορος στις μικρες επιχειρησεις εχει πεσει αλλα και στις προκαταβολη εχει πεσει.... απο τα επιπεδα τσιπρα.... εαν τον νοιωσει γρηγορα θα μειωθουν αποτομα τα εσοδα του κρατους και δεν παιρνουν οι ελληνες επιδοματα οποτε ο καθε πρωθυπουργος θα αυτοκτονησει..... ακομα ακουω καποιου συριζαιου να λενε πριν 3 χρονια "ο Αλεξης μας εδωσε 13 συνταξη 400 ευρω"

Τυπε επειδη βρισκομαι κοντα σε συνεργειο αυτοκινητων.... πλεον και αυτοι εχουν υποχρεωση να κοβουν αποδειξη που συνδεεται με την εφορια..... ναι το φαινομενο που λες υπαρχει..... αλλα το τανγκο χρειαζεται 2 και ο ενας ειναι ο πελατης.... Για αυτο αλλωστε οι αποδειξεις απο αυτα τα επαγγελματα που λες ποιανουν διπλα στο αφορολογητο.... αλλα οφειλεις να παραδεχτεις οτι το φαινομενο αυτο εχει αρχισει να μειωνεται και απο τσιπρα περιοδο....

Προφανως και το μεγαλο κεφαλαιο εχει ευθυνες..... αλλα μην παμε σε εποχες σημιτη που τους διωξαμε και πηγαν βουλγαρια και μειναμε ανεργοι... Το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα. Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν.... Αντι να μιζεριαζουμε ας κανουμε μια χωρα που θα εξαγει...... καποτε η νοτια κορεα και το βιετναμ ηταν λασποχωρια , τωρα δεν ειναι.... δεν μπορουμε να εξισωσουμε πληρως το χασμα των ταξεων.... τουλαχιστον να το μειωσουμε

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
:jerking:

Τυπε ο Αλεξης ξερει Αγγλικα?

Για να χτυπησεις Μητσοτακη βαζεις το χιο? Κοιτα τι λεει ο Στεφανος.... συμφωνεις με το υφος?

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΣΕΝ?:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
καρατζατερρυ βλαχομπαρμπαδι, πανε κοιμησου αλλα 10 χρονια ρε συ μια.
μη μας ζαλιζεις με τις αρλουμπες σου.
και τοτε μαλακιες ελεγες, οπως και τωρα.
σε διαβασα και ουτε για φτυσιμο στο γραμματοσημο δεν κανεις.
Τελικα, τι θα κανουμε τουρκαφιλιπς? Θα μου ερχεσαι στο αλλο ποστ να σε καυλαντιζω? Δημαρχαρα μου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Τελικα, τι θα κανουμε τουρκαφιλιπς? Θα μου ερχεσαι στο αλλο ποστ να σε καυλαντιζω? Δημαρχαρα μου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ρε βλαμμένε τελικά πληρώνεσαι ή το κάνεις δωρεάν;
τι διαολο,τοσο ερωτα με τον Κουλη τον καταστροφέα;
βλεπω κατι μαλακες γερους αλλα και νεους που δινουν και τον κωλο τους για τον κούλη
έκανα πολλούς "φίλους" πέρα για αυτόν τον λόγο,εννοώ τον έρωτα με τον κούλη - την τρέλα με τα εμβόλια κτλ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456
Γιατι το ΠΑΣΟΚ δεν τάιζε το παλιο μεγκα? Ο Τσιπρας δεν ηθελε να στησει το συριζο-καναλο με τον καλογριτσα? Ο Τσιπρας μεσω κουντουρα δεν μοιραζε χρησμα για ευνοικες δημοσκοπησεις?

Η ουσια ειναι οτι Κυριακος εφερε 4-5 μεγαλες επενδυσεις, εκοψε 15 φορους , στρωνει το στρατο ..... κατι κανεις.... αλλος δεν εκανε τιποτα

Με κονδύλια του υπουργείου πλήρωνε τις δημοσκοπήσεις η Κουντουρά​

Τρέχουν οι επενδύσεις..
Να αφήσει την πράσινη ανάπτυξη κ τα πράσινα άλογα, να ανοίξει τα λιγνιτοεργοστασια της ΔΕΗ
( τα έκλεισε ο άριστος καμία 10ρια χρόνια πρωτος στην ΕΕ) γιατί θα ανάβουμε το κερί το σπαρματζετο κ θα κινούμαστε με ποδήλατο..
:confused: :confused: :confused:
IMG_20220519_222017.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
πανε και ερχομαι.
παρε για το δρομο και το βραδυνο σου γαλατακι, μην τυχον σε κοψει :cum:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Συγνωμη ειναι 53,73% και οχι 80% Φορολογικές δηλώσεις: Οι 7 στους 10 δεν θα πληρώσουν επιπλέον φόρο - Αναλυτικά στοιχεία - enikonomia.gr

Τα πραγματα για καθε πρωθυπουργο ειναι δεδομενα και οταν λεω για καθε πρωθυπουργο εννοω καθε αρχηγο κομματος που θα κερδισει τις εκλογες

Εαν βαλει χερι γερο στους δημοσιους θα παραλυσει το κρατος οπως γινοταν καποτε με την ΔΕΗ του φωτοπουλου....

ο Φορος στις μικρες επιχειρησεις εχει πεσει αλλα και στις προκαταβολη εχει πεσει.... απο τα επιπεδα τσιπρα.... εαν τον νοιωσει γρηγορα θα μειωθουν αποτομα τα εσοδα του κρατους και δεν παιρνουν οι ελληνες επιδοματα οποτε ο καθε πρωθυπουργος θα αυτοκτονησει..... ακομα ακουω καποιου συριζαιου να λενε πριν 3 χρονια "ο Αλεξης μας εδωσε 13 συνταξη 400 ευρω"

Τυπε επειδη βρισκομαι κοντα σε συνεργειο αυτοκινητων.... πλεον και αυτοι εχουν υποχρεωση να κοβουν αποδειξη που συνδεεται με την εφορια..... ναι το φαινομενο που λες υπαρχει..... αλλα το τανγκο χρειαζεται 2 και ο ενας ειναι ο πελατης.... Για αυτο αλλωστε οι αποδειξεις απο αυτα τα επαγγελματα που λες ποιανουν διπλα στο αφορολογητο.... αλλα οφειλεις να παραδεχτεις οτι το φαινομενο αυτο εχει αρχισει να μειωνεται και απο τσιπρα περιοδο....

Προφανως και το μεγαλο κεφαλαιο εχει ευθυνες..... αλλα μην παμε σε εποχες σημιτη που τους διωξαμε και πηγαν βουλγαρια και μειναμε ανεργοι... Το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα. Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν.... Αντι να μιζεριαζουμε ας κανουμε μια χωρα που θα εξαγει...... καποτε η νοτια κορεα και το βιετναμ ηταν λασποχωρια , τωρα δεν ειναι.... δεν μπορουμε να εξισωσουμε πληρως το χασμα των ταξεων.... τουλαχιστον να το μειωσουμε
Κοίταγε τύπε...επειδή από ότι βλέπω σε καίει περισσότερο να κανείς συγκρίσεις με Τσίπρα να σου πω από τώρα ότι εγώ τροφή στα 0,60/post δεν δίνω.

Άρα η λογική σου είναι :

Α) δεν μπορούμε να βάλουμε χέρι στους δημόσιους κόπρους επειδή θα παραλύσει το κρατος
Β) μην φορολογήσουμε και το μεγάλο κεφάλαιο γιατί θα φύγει και θα κλαίμε.
Γ) Μη ζητάμε και πολλά ο Τσιάρας ήταν χειρωτερος...

Αν λοιπόν η λύση σου είναι να αποδεχθούμε το ότι μια ζωή θα μας γαμαει ο κάθε κουλής που τον γαμαει ο κάθε πάροχος που πίνει καφέ με τον κάθε πετρέλαια του Τέξας.....

και αφού εσύ προτείνεις μια χώρα που θα εξάγει με την φτηνή εργασία του εγχώριου ανρθωπινου δυναμικού και γενικά να γίνουμε Ταϊβανέζοι...

και οφου δε μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα των τάξεων...ε ας κάτσει η πλεμπα σπίτι της χωρίς ρεύμα...ναι αρχίσει να ρίχνει τα πιστόλια 10 10 στις ρήτρες και στις βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ...ας μείνουν άδεια τα βενζινάδικα και τα σούπερ μάρκετ για κάνα μήνα....ας κάνει ο skai τηλεθεαση 2%...ας μη μπει χρημα στα κρατικα ταμεια για λιγο καιρο...

και θα σου πω εγώ μετά πως θα βρεθούν λύσεις...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ρε βλαμμένε τελικά πληρώνεσαι ή το κάνεις δωρεάν;
τι διαολο,τοσο ερωτα με τον Κουλη τον καταστροφέα;
βλεπω κατι μαλακες γερους αλλα και νεους που δινουν και τον κωλο τους για τον κούλη
έκανα πολλούς "φίλους" πέρα για αυτόν τον λόγο,εννοώ τον έρωτα με τον κούλη - την τρέλα με τα εμβόλια κτλ
Kαταλαβα και εσυ ψεκασμενος. Ο Μπιλ Γκέιτς θελει να εξολοθρευσει την ανθρωποτητα:2funny::2funny::2funny::2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Κοίταγε τύπε...επειδή από ότι βλέπω σε καίει περισσότερο να κανείς συγκρίσεις με Τσίπρα να σου πω από τώρα ότι εγώ τροφή στα 0,60/post δεν δίνω.

Άρα η λογική σου είναι :

Α) δεν μπορούμε να βάλουμε χέρι στους δημόσιους κόπρους επειδή θα παραλύσει το κρατος

Αν λοιπόν η λύση σου είναι να αποδεχθούμε το ότι μια ζωή θα μας γαμαει ο κάθε κουλής που τον γαμαει ο κάθε πάροχος που πίνει καφέ με τον κάθε πετρέλαια του Τέξας.....

και αφού εσύ προτείνεις μια χώρα που θα εξάγει με την φτηνή εργασία του εγχώριου ανρθωπινου δυναμικού και γενικά να γίνουμε Ταϊβανέζοι...

και οφου δε μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα των τάξεων...ε ας κάτσει η πλεμπα σπίτι της χωρίς ρεύμα...ναι αρχίσει να ρίχνει τα πιστόλια 10 10 στις ρήτρες και στις βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ...ας μείνουν άδεια τα βενζινάδικα και τα σούπερ μάρκετ για κάνα μήνα....ας κάνει ο skai τηλεθεαση 2%...ας μη μπει χρημα στα κρατικα ταμεια για λιγο καιρο...

Λιγο πολυ ετσι ειναι εαν και δεν συμφωνω με το υφος σου αλλιως Κουβα.

Α. Δεν εχεις σκεφτει γιατι κανεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) δεν τα εχει βαλει αμεσα με τους δημοσιους? Θα πεσει αμεσως... Απο τον Αρη ηρθες? Συγνωμη για το σαρκασμο αλλα τυπε ετσι δουλευει το συστημα.....
Β. Ναι να φορολογησουμε το κεφαλαιο αλλα να μην μας φυγει....
Γ. Ναι στις δημοκρατιες καποιος καταψηφιζεται χωρις να πιστευει ο ψηφοφορος οτι ο νικητης ειναι ικανος αλλα ικανοτερος απο το χαμενο....

Δεν ειπα να γινουμε Ταιβαν..... αλλα αντιλαμβανεσαι οτι δεν μπορει η Ελλαδα αλλα και οι Ευρωπη να εχει υψηλα μεροκαματα και χαμηλα προιοντα.....

Δεν ειπα να κατσει η πλεμπα χωρις ρευμα αλλα το βενζινη ειναι χρημαστηριακο προιον το οποιο η Ελλαδα εισαγει και δεν ΠΑΡΑΓΕΙ.... ΚΑΙ προπαντων δεν μπορει να καθορισει την τιμη του,,,

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ειπες τιποτα? δεν ακουσα..

Μεταφέρουν σηκωτή γυναίκα που φώναξε στον Τσίπρα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη​

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261

Άρα η λογική σου είναι :

με κατι ταγαρια τυπου καρατζατερρυ, πιμποδικηγορου και κλωνοχλεχλε εχουμε μεινει στο '50 ακομα.

Τελευταία τροποποίηση:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
πανε και ερχομαι.
παρε για το δρομο και το βραδυνο σου γαλατακι, μην τυχον σε κοψει :cum:
Δημαρχαρα μου ποσα ξερεις και δεν μου λες.... οθωμανε μου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Καλα ρε τυπε περα απο την πλακα.... εσυ σαν συνειδητος αριστερος που αγωνιζοσουν για απλη αναλογικη και εκδημοκρατισμο της ελληνικης κοινωνιας (δικαιωματα σε μεταναστες, λοατκι και γυναικες) και καταδικαζεις καθημερινα τον Κουλη.....

Δεν θα πεις κατι που απο την μια ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιζει ολα τα εξοπλιστικα ενω η Τουρκια διεκδικει τα παντα στο Αιγαιο (δηλαδη ολα αρχιζουν και τελειωνουν στο Τουρκατζιαν) και παραλληλα ο ερντογαν προσπαθει να καταλυσει την Δημοκρατια δινοντας γραμμη σε καποιους στην Ελλαδα?

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
με κατι ταγαρια τυπου καρατζατερρυ, πιμποδικηγορου και κλωνοχλεχλε εχουμε μεινει στο 50 ακομα.
Ζουλαπι εσυ το θεσαρα την κονομησες, το δημαρχιλικι το εχεις στο τσεπακι σου..... Ελπιζω να βαλεις την Νατασα στο Δημο Γλυφαδα.... Σου προτεινω μαθημα τουρκικων.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Λιγο πολυ ετσι ειναι εαν και δεν συμφωνω με το υφος σου αλλιως Κουβα.

Α. Δεν εχεις σκεφτει γιατι κανεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) δεν τα εχει βαλει αμεσα με τους δημοσιους? Θα πεσει αμεσως... Απο τον Αρη ηρθες? Συγνωμη για το σαρκασμο αλλα τυπε ετσι δουλευει το συστημα.....
Β. Ναι να φορολογησουμε το κεφαλαιο αλλα να μην μας φυγει....
Γ. Ναι στις δημοκρατιες καποιος καταψηφιζεται χωρις να πιστευει ο ψηφοφορος οτι ο νικητης ειναι ικανος αλλα ικανοτερος απο το χαμενο....

Δεν ειπα να γινουμε Ταιβαν..... αλλα αντιλαμβανεσαι οτι δεν μπορει η Ελλαδα αλλα και οι Ευρωπη να εχει υψηλα μεροκαματα και χαμηλα προιοντα.....

Δεν ειπα να κατσει η πλεμπα χωρις ρευμα αλλα το βενζινη ειναι χρημαστηριακο προιον το οποιο η Ελλαδα εισαγει και δεν ΠΑΡΑΓΕΙ.... ΚΑΙ προπαντων δεν μπορει να καθορισει την τιμη του,,,
Και τι με νοιάζει εμένα ρε μαν τι έχει κάνει η κάθε παράταξη στο παρελθόν? Για να μη χάσουν αυτοί τους ψήφους των αχρήστων θα δουλεύω εγώ για να τους πληρώνω με τους φόρους μου? Ε γιαυτο σου λεω...να ρίξω 2-3 μήνες πιστόλι το ΦΠΑ να τους πληρώσει ο κουλής από τα δικά του λεφτά...να δουλέψει αλλιώς το σύστημα...

Το κεφάλαιο δεν πάει πουθενά...βρίσκει τρόπους να πληρώνουμε εμείς τους φόρους του...έτσι παραμένει κεφάλαιο και εμείς πλεμπα...και αν νομίζεις ότι για το κεφάλαιο τα 15 και 20 και 30Κ το χρόνο δεν είναι πλεμπα....

Αν προβείτε η Ελλάδα να γίνει μια χώρα που ο Έλληνας θα δουλεύει με 350 ευρώ εθνικό μισθολόγιο (όπως λέγανε στα μνημόνια) για να έρθει εδώ ο ''επενδυτής'' και να φτιάξει φτηνά και και να πουλήσει ακριβότερα τα ''made in europe'' οχι ευχαριστουμε τυπε. Επενδυσεις ναι φυσικα...και με δημοσιο χρημα ναι...αλλα οχι με αυτον τον τροπο που πανε τωρα.

Η τιμή της βενζίνης δεν καθορίζεται όταν έρχεται το βαρέλι στο διυλιστήριο...καθορίζεται πολύ υψηλή στην Ελλάδα από τον φόρο που υπααρχει...να μη λέμε και μαλακιες...με το συμπάθειο...αν πέσει ο φόρος και μπει πλαφόν στο κέρδος των εταιρειών πετρελαιειδων όλα γίνονται...αλλά...χάνει το μεροκάματο ο κάθε υπουργός?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Ζουλαπι εσυ το θεσαρα την κονομησες, το δημαρχιλικι το εχεις στο τσεπακι σου..... Ελπιζω να βαλεις την Νατασα στο Δημο Γλυφαδα.... Σου προτεινω μαθημα τουρκικων.....
πανε πεσε γιδοπροβατο, αρκετες μαλακιες ειπες και σημερα.
και αυριο μερα ειναι.
μην ανησυχεις, εδω θα'μαστε και θα σε περιμενουμε.
παρε και το τσαγακι σου τωρα :wanker:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Ο Σκαι το πήρε χαμπάρι η ακόμα περιμένει εντολές τι να δείξει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom