Τύπε από που να το πιάσω και που να τελειώσω με αυτά που γράφεις....τα οποία πάντα τα συνοδέψεις με ένα βιντεάκια για το ΣΥΡΙΖΑ λες και εγώ θέλω να τους βλέπω τους απατεώνες.
Για αρχή ας μην το κάνουμε προσωπικό άσε τι κάνω εγώ μπορεί να είμαι ο πιο φτωχομπινες η ένα κλασικό μέλος του bou(βλεπε εισδημα πανω απο 150Κ το χρονο
)
Τώρα για το νόημα όσων λες....δεν έχω καμία διάθεση να κάνω συζήτηση για το πως χρεοκόπησε η χώρα...ξέρω πολύ καλά...και οποίος έχει βασική αντίληψη μπορεί να καταλάβει. Εσύ νομίζεις ότι στην Ελλάδα σήμερα η μειοψηφία είναι που δουλεύει 12ωρα αλλά επειδή στην Ελλάδα σήμερα τα 600 που παινρει ένας μέσος κλασικός υπάλληλος δεν φτάνουν...καταλληγει να δουλεύει 10-12 ώρες για 800 - 1000 ευρώ. Και αν νομίζεις ότι τα 1000 ευρώ φτάνουν για να ζήσεις αξιοπρεπώς σήμερα τότε δεν ζεις εδώ. Έφταναν μέχρι το 2020...από εκεί και μετά εισοδήματα κάτω από 15Κ το χρόνο παίρνουν τεράστιο πούλο στην Ελλάδα του Εθνικού Ηγέτη.
Καλά τα λες ότι από την ώρα που μπήκε στην καρέκλα του δεν βοήθησε τα εισοδήματα των 15Κ και κάτω...αυτό που δεν λες είναι ότι κυρίως βοήθησε τα εισοδήματα των 50Κ και πάνω....και την μεγαλύτερη βοήθεια την πήραν τα εισοδήματα που δεν θα μάθεις ποτέ ποσά είναι γιατί στα νησιά Κέιμαν και στην Ελβετία δεν μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες...
Τα σκάνδαλα είναι πολλά αλλά βαριέμαι να μαλώσω πάλι γιατί είναι εσχάτη ξεφτίλα να εκμεταλευονται τον κοβιντ που ο άλλος έκλεινε το μαγαζί του για να δώσουν 200Κ βοήθεια σε κάτι περιοδικά μόδας....γάματο αυτό...
Αν θες να βοηθήσεις τα χαμηλά εισοδήματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι από το να δανειστείς λεφτά....και αποδείχθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ σε αυτό...διότι για να βγάλει 1-2 δις παραπάνω το μεγάλο πορτοφόλι άφησε τον κόσμο έρμαιο στην αυθαίρετη τιμολόγηση του κάθε παρόχου.
Αν δεν του φτάνει η τριετία για να βοηθήσει τους πραγματικά φτωχούς...γιατί μέχρι τώρα ξόδευε τον χρόνο και το χρήμα του για να βοηθήσει τους πραγματικά πλούσιους....άκου αυτό.....να χαμηλώσει τον γαμημενο φόρο στα καύσιμα για να μην βάζεις την αμόλυβδη με 2,6 το λίτρο και κυριότερα το πετρέλαιο με 2,3 το λίτρο. Για όσο διαρκεί ο ενεργειακή κρίση..όχι για πάντα..μη χάσουν και τη μασαμπουκα.. Αντί να μοιράζει 15-20 εκατμυρια με τις λίστες πέτσα και να δίνει 10 ευρώ το μήνα βοήθημα για βενζίνη καλό είναι να βάλει ένα πλαφόν στην αισχροκερδια των ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ αλλά και λοιπών χονδρεμπόρων που εκμεταλευονται τον πόλεμο για να πλουτίσουν.
Τώρα αυτά τα ''θες να μην πάρει αεροπλάνα για να δώσει σε εσένα λεφτά'' δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα απαντήσω.