Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Καταλαβα βριζεις τους Ελληνες αλλα στο Ερντογαν που αντιπροσωπευει τον τουρκικο ιμπεριαλισμο, εισαι γατακι με κιθαρα...
την κιθαρα επιτηδες την εχω βαλει, για να τη χωνω στις κωλοτρουπιδες σας, που γουσταρετε τετοια πισωγλετζεδικα κολπετα και να παιζω τις χορδες για να διεγειρει το πουλακι σας.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Μαλακα ξυπνα το τουρκατζιαν δεν ειναι κατοχυρωμενο στο ΟΗΕ οπως το ονομα της Μακεδονιας ΜΑΣ που παραδωσατε για 30 αργυρια.....

Καλα γιατι δεν σκουζατε περσι που θυροκολησε η τουρκια στο ΟΗΕ το τουρκολιβυκο συμφωνο.... Καποιος μαλακας εκει στο ΣΥΡΙΖΑ σας τάιζει σανο και σαν βαζει να φωναζεται κατα το δοκουν
Το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ που σε έπιασε ο πόνος τώρα, κάπως έτσι ξεκίνησε και χάθηκε όπως με το τουρκατζίαν, επειδή κάποιοι ά(χ)ριστοι πατριώτες του συναφιού σου κοιμόντουσαν ή δεν τους ένοιαζε πραγματικά. Και μη μου στείλεις τώρα τις ξεφτιλισμένες δικαιολογίες του Μπαμπινιώτη περί συνεδρίου 1977 και Μακεδονικής γλώσσας. Βέβαια το Μακεδονικό ξεκίνησε πολλά χρόνια νωρίτερα και άκρη δε θα βγάλουμε αν το πιάσουμε.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
την κιθαρα επιτηδες την εχω βαλει, για να τη χωνω στις κωλοτρουπιδες σας, που γουσταρετε τετοια πισωγλετζεδικα κολπετα και να παιζω τις χορδες για να διεγειρει το πουλακι σας.
οταν δεν βαζεται ατομα σε υπουργικους θωκους που την πεφτουν χυδαια σε γυναικες. Αλλωστε το Αλεκση κουκουλωσε το πεφτουλα πρεσβη της βενεζουελας για να μην θιγει η αριστερα....:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ντροπη σου Παπαφιληπς

Τι λένε τα θύματα για τον πρώην Πρέσβη της Βενεζουέλας​

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ που σε έπιασε ο πόνος τώρα, κάπως έτσι ξεκίνησε και χάθηκε όπως με το τουρκατζίαν, επειδή κάποιοι ά(χ)ριστοι πατριώτες του συναφιού σου κοιμόντουσαν ή δεν τους ένοιαζε πραγματικά. Και μη μου στείλεις τώρα τις ξεφτιλισμένες δικαιολογίες του Μπαμπινιώτη περί συνεδρίου 1977 και Μακεδονικής γλώσσας. Βέβαια το Μακεδονικό ξεκίνησε πολλά χρόνια νωρίτερα και άκρη δε θα βγάλουμε αν το πιάσουμε.
Ξεκινησε οταν η αριστερα ηθελε να παραδωσει εθνικο εδαφος στους Βουλγαρους. Δες τι λεει ο Ριζοσπαστης rizospastis.gr - Η 5η Ολομέλεια και το Μακεδονικό (Α')

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
οταν δεν βαζεται ατομα σε υπουργικους θωκους που την πεφτουν χυδαια σε γυναικες. Αλλωστε το Αλεκση κουκουλωσε το πεφτουλα πρεσβη της βενεζουελας για να μην θιγει η αριστερα....:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ντροπη σου Παπαφιληπς

Τι λένε τα θύματα για τον πρώην Πρέσβη της Βενεζουέλας​

ασε λιγναδη πισωγλετζε, σας ειδαμε και φετο :effemine:
δε χρειαζετε να πουμε για γεωργιαδηδες :gay:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεις το Μακεδονικό με το turkaegean. Διαφορετικά θέματα. Το τουρκατζίαν προέκυψε από το πουθενά γιατί πιάστηκε στον ύπνο(;) η κυβέρνηση. Εδώ ο ΣΚΑΙ το έλεγε από τον Οκτώβριο νομίζω. Μα κανένας δεν πήρε χαμπάρι; Πάλι τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις. Λίγη ντροπή!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Η Ελλαδα ειναι σε μνημονια και εποπτεια και θα ειναι για πολλα χρονια. Για παραδειγμα η κρατικη περιουσια ειναι δεσμευμενη απο τους ξενους απο συριζα

Την ρητρα αναπροσαρμογης την θεσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ..... Ευθυνες εχει και η ΝΔ για οσα χρονια κυβερνησε μεχρι το 2010 αλλα προφανως δεν εχει ο Κυριακος που δεν ηταν υπουργος μεχρι το 2010....

Μπορουμε να κανουμε μια φιλοσοφικη κουβεντα γιατι χρεοκοπησαμε..... δεν με πειραζει.... αλλα ακομα και τοτε που το δανεικο χρημα ετρεχε στην ελλαδα ενα 30% ηταν κατω απο το οριο της φτωχειας....

Εαν εσυ ανηκεις σε αυτο ποσοστο και δουλευει 12 ωρα το καταλαβαινω αλλα εισαι μια μειοψηφια.... τωρα εαν μου ελεγε οτι δουλευω 8 ωρο και παιρνω 600 ευρω θα καταλαβαινα.... αλλα τι θα μπορουσε να κανει σε 3 χρονια ο Κυριακος που εισαγει πιο πολλα προιοντα απο οσα εξαγει..... να διπλασιασει το μισθο με δανεικα....

Λες οτι τα παει καλα με πολιτικες (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ) απο εξω, γιατι πιστευεις οτι εαν ανεβει ο κουτσουμπα ή η Λεπεν στην Γαλλια δεν θα λογαριαζουν τους "εξω"? Απλα ο βαθμος εξαρτησης αλλαζει.....

ο Κυριακος κρινεται συγκριτικα με τον εκαστοτε αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης... Σημερα ειναι ο Αλεξης αυριο μπορει να ειναι ο Ανδρουλακης...... ο Αλεξης δεν εφερε καμια επενδυση στην ελλαδα ο κυριακος εφερε 4-5 ..... ολα συγκριτικα ειναι στην ζωη.... συγνωμη που γινομαι ωμος αλλα ετσι ειναι....

Αυτο που μπορω με καθε ειλικρινεια να σου πω ειναι οτι οντως να μετρα που εχει παρει η ΝΔ δεν βοηθανε τα εισοδηματα κατω των 15000 ευρω ετησιως αλλα τα μεγαλυτερα απο αυτα.... αλλα σε μια τριετια δεν μπορεις να γυρισει τα παντα τουμπα....

Ειναι και θεμα προτεραιοποιησης..... για φαντασου να μην δωσει λεφτα για οπλα και να δωσει λεφτα σε εσενα..... να κανουν ντου οι τουρκοι...... μετα θα τον κρεμασουν οι ροδιτες που θα ερθουν σαν προσφυγες στον πειραια....

Ο Σκουρλέτης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ να αναστείλει το χρηματιστήριο ενέργειας, που ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε​

Τύπε από που να το πιάσω και που να τελειώσω με αυτά που γράφεις....τα οποία πάντα τα συνοδέψεις με ένα βιντεάκια για το ΣΥΡΙΖΑ λες και εγώ θέλω να τους βλέπω τους απατεώνες.

Για αρχή ας μην το κάνουμε προσωπικό άσε τι κάνω εγώ μπορεί να είμαι ο πιο φτωχομπινες η ένα κλασικό μέλος του bou(βλεπε εισδημα πανω απο 150Κ το χρονο :confused:)

Τώρα για το νόημα όσων λες....δεν έχω καμία διάθεση να κάνω συζήτηση για το πως χρεοκόπησε η χώρα...ξέρω πολύ καλά...και οποίος έχει βασική αντίληψη μπορεί να καταλάβει. Εσύ νομίζεις ότι στην Ελλάδα σήμερα η μειοψηφία είναι που δουλεύει 12ωρα αλλά επειδή στην Ελλάδα σήμερα τα 600 που παινρει ένας μέσος κλασικός υπάλληλος δεν φτάνουν...καταλληγει να δουλεύει 10-12 ώρες για 800 - 1000 ευρώ. Και αν νομίζεις ότι τα 1000 ευρώ φτάνουν για να ζήσεις αξιοπρεπώς σήμερα τότε δεν ζεις εδώ. Έφταναν μέχρι το 2020...από εκεί και μετά εισοδήματα κάτω από 15Κ το χρόνο παίρνουν τεράστιο πούλο στην Ελλάδα του Εθνικού Ηγέτη.

Καλά τα λες ότι από την ώρα που μπήκε στην καρέκλα του δεν βοήθησε τα εισοδήματα των 15Κ και κάτω...αυτό που δεν λες είναι ότι κυρίως βοήθησε τα εισοδήματα των 50Κ και πάνω....και την μεγαλύτερη βοήθεια την πήραν τα εισοδήματα που δεν θα μάθεις ποτέ ποσά είναι γιατί στα νησιά Κέιμαν και στην Ελβετία δεν μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες...

Τα σκάνδαλα είναι πολλά αλλά βαριέμαι να μαλώσω πάλι γιατί είναι εσχάτη ξεφτίλα να εκμεταλευονται τον κοβιντ που ο άλλος έκλεινε το μαγαζί του για να δώσουν 200Κ βοήθεια σε κάτι περιοδικά μόδας....γάματο αυτό...

Αν θες να βοηθήσεις τα χαμηλά εισοδήματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι από το να δανειστείς λεφτά....και αποδείχθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ σε αυτό...διότι για να βγάλει 1-2 δις παραπάνω το μεγάλο πορτοφόλι άφησε τον κόσμο έρμαιο στην αυθαίρετη τιμολόγηση του κάθε παρόχου.

Αν δεν του φτάνει η τριετία για να βοηθήσει τους πραγματικά φτωχούς...γιατί μέχρι τώρα ξόδευε τον χρόνο και το χρήμα του για να βοηθήσει τους πραγματικά πλούσιους....άκου αυτό.....να χαμηλώσει τον γαμημενο φόρο στα καύσιμα για να μην βάζεις την αμόλυβδη με 2,6 το λίτρο και κυριότερα το πετρέλαιο με 2,3 το λίτρο. Για όσο διαρκεί ο ενεργειακή κρίση..όχι για πάντα..μη χάσουν και τη μασαμπουκα.. Αντί να μοιράζει 15-20 εκατμυρια με τις λίστες πέτσα και να δίνει 10 ευρώ το μήνα βοήθημα για βενζίνη καλό είναι να βάλει ένα πλαφόν στην αισχροκερδια των ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ αλλά και λοιπών χονδρεμπόρων που εκμεταλευονται τον πόλεμο για να πλουτίσουν.

Τώρα αυτά τα ''θες να μην πάρει αεροπλάνα για να δώσει σε εσένα λεφτά'' δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα απαντήσω.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ασε λιγναδη πισωγλετζε, σας ειδαμε και φετο :effemine:
δε χρειαζετε να πουμε για γεωργιαδηδες :gay:
Μπορει να μας πεις εαν η κυρια ειναι μελος του ΣΥΡΙΖΑ?

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Επίσης σταρχίδια μου τι έγραφε ο Ριζοσπάστης και τι ήθελαν να κάνουν οι Κομμουνισταί στα μέσα του προηγούμενου αιώνα. Όπως έχει φανεί περισσότερα κολλητηλίκια έχει η ΝΔ με το ΚΚΕ. Μια χαρά μασουλάνε μαζί και αλληλοϋποστηρίζονται τεχνιέντως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Τύπε από που να το πιάσω και που να τελειώσω με αυτά που γράφεις....τα οποία πάντα τα συνοδέψεις με ένα βιντεάκια για το ΣΥΡΙΖΑ λες και εγώ θέλω να τους βλέπω τους απατεώνες.

Για αρχή ας μην το κάνουμε προσωπικό άσε τι κάνω εγώ μπορεί να είμαι ο πιο φτωχομπινες η ένα κλασικό μέλος του bou(βλεπε εισδημα πανω απο 150Κ το χρονο :confused:)

Τώρα για το νόημα όσων λες....δεν έχω καμία διάθεση να κάνω συζήτηση για το πως χρεοκόπησε η χώρα...ξέρω πολύ καλά...και οποίος έχει βασική αντίληψη μπορεί να καταλάβει. Εσύ νομίζεις ότι στην Ελλάδα σήμερα η μειοψηφία είναι που δουλεύει 12ωρα αλλά επειδή στην Ελλάδα σήμερα τα 600 που παινρει ένας μέσος κλασικός υπάλληλος δεν φτάνουν...καταλληγει να δουλεύει 10-12 ώρες για 800 - 1000 ευρώ. Και αν νομίζεις ότι τα 1000 ευρώ φτάνουν για να ζήσεις αξιοπρεπώς σήμερα τότε δεν ζεις εδώ. Έφταναν μέχρι το 2020...από εκεί και μετά εισοδήματα κάτω από 15Κ το χρόνο παίρνουν τεράστιο πούλο στην Ελλάδα του Εθνικού Ηγέτη.

Καλά τα λες ότι από την ώρα που μπήκε στην καρέκλα του δεν βοήθησε τα εισοδήματα των 15Κ και κάτω...αυτό που δεν λες είναι ότι κυρίως βοήθησε τα εισοδήματα των 50Κ και πάνω....και την μεγαλύτερη βοήθεια την πήραν τα εισοδήματα που δεν θα μάθεις ποτέ ποσά είναι γιατί στα νησιά Κέιμαν και στην Ελβετία δεν μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες...

Τα σκάνδαλα είναι πολλά αλλά βαριέμαι να μαλώσω πάλι γιατί είναι εσχάτη ξεφτίλα να εκμεταλευονται τον κοβιντ που ο άλλος έκλεινε το μαγαζί του για να δώσουν 200Κ βοήθεια σε κάτι περιοδικά μόδας....γάματο αυτό...

Αν θες να βοηθήσεις τα χαμηλά εισοδήματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι από το να δανειστείς λεφτά....και αποδείχθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ σε αυτό...διότι για να βγάλει 1-2 δις παραπάνω το μεγάλο πορτοφόλι άφησε τον κόσμο έρμαιο στην αυθαίρετη τιμολόγηση του κάθε παρόχου.

Αν δεν του φτάνει η τριετία για να βοηθήσει τους πραγματικά φτωχούς...γιατί μέχρι τώρα ξόδευε τον χρόνο και το χρήμα του για να βοηθήσει τους πραγματικά πλούσιους....άκου αυτό.....να χαμηλώσει τον γαμημενο φόρο στα καύσιμα για να μην βάζεις την αμόλυβδη με 2,6 το λίτρο και κυριότερα το πετρέλαιο με 2,3 το λίτρο. Για όσο διαρκεί ο ενεργειακή κρίση..όχι για πάντα..μη χάσουν και τη μασαμπουκα.. Αντί να μοιράζει 15-20 εκατμυρια με τις λίστες πέτσα και να δίνει 10 ευρώ το μήνα βοήθημα για βενζίνη καλό είναι να βάλει ένα πλαφόν στην αισχροκερδια των ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ αλλά και λοιπών χονδρεμπόρων που εκμεταλευονται τον πόλεμο για να πλουτίσουν.

Τώρα αυτά τα ''θες να μην πάρει αεροπλάνα για να δώσει σε εσένα λεφτά'' δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα απαντήσω.
ο καρατζατερρυς ειναι πανιβλαξ, οπως και ο κλωνοχλεχλες με τον πιμποδικηγορο.
τα εχουμε πολλακις.
για δουλεμα μονο...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
ο καρατζατερρυς ειναι πανιβλαξ, οπως και ο κλωνοχλεχλες με τον πιμποδικηγορο.
τα εχουμε πολλακις.
για δουλεμα μονο...
Εγώ τύπε βλέπω πάντα την φωτεινή πλευρά της ζωής....μιλάω σε όλους σαν να μην είναι γαλάζιοι πράσινοι και κόκκινοι φροροι :confused:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Μπορει να μας πεις εαν η κυρια ειναι μελος του ΣΥΡΙΖΑ?

Οι συσχετίσεις που κάνεις είναι τουλάχιστον αστείες. Ένας ψηφοφόρος μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Μακάρι να τους πιάναμε όλους τους ανώμαλους και να τους μπουζουριάζαμε. Ένας ανώμαλος αιρετός όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στην κυβέρνηση ή να τον καλύπτουν και να τον υποστηρίζουν τα συντρόφια του. Κατάλαβες τη διαφορά;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Εγώ τύπε βλέπω πάντα την φωτεινή πλευρά της ζωής....μιλάω σε όλους σαν να μην είναι γαλάζιοι πράσινοι και κόκκινοι φροροι :confused:
μαζι σου, ετσι κανω και εγω για να εχω αποψη και για τις δυο πλευρες.
αλλα εδω τα μαστορια νομιζουν οτι ειμαι συριζα και κοιτανε να ξεπλυνουν τα αυτονοητα.
μιλαμε για διανοιες μαλακιας.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Τυπε δεν εχω την προθεση να σε προσβαλω...... και δεν το εκανα πιστευω..... εαν το εκανα ζηταω συγνωμη....... στο κατω κατω δεν εισαι παπαφιλιπς και μιχαλακης....

Εαν θες να σου πω οτι σε 3 χρονια ο οποιος πρωθυπουργος θα τάισει 10 εκ ελληνες οταν οι 8 στους 10 ελληνες δεν πληρωνουν φορο τοτε θα σου πω ψεμματα...

Και θα σου πω και μια αλλη αλληθεια με καθε σεβασμο σε οτι μπορεις να παιρνας...... ακομα και εαν δεν υπηρχε φορος στην βενζινη..... και παλι η τιμη της βενζινης τον Ιουνιο του 2022 θα ηταν μεγαλυτερη απο την τιμη της βενζινη το ιουνιο του 2022 με φορο στην Ελλαδα.... αυτη την στιγμη υπαρχει πολεμο....

Εχω την αισθηση οτι τα υπερκερδη φορολογουνται εχει ψηφιστει νομος.....και ο καθενας δηλωνει ανα τριμηνο οτι κερδιζει εαν εχει επιχειρηση ξεχωρα απο την φορολογικη του δηλωση...

Τωρα οταν μιλας για τους 50+..... πλειοψηφια αυτων που ευνοηθηκα απο την καταργησει του φορου κληρονομιας ειναι οσοι ειναι κατω απο 50κ σε απολυτους αριθμους.... Και στο κατω κατω ο κυριακος κρινεται απο αυτα που υποσχεθηκε.... οπως για παραδειγμα να καταργησει την φορολογια για εισοδηματα κατω των 10 κ που ειχε βαλει το Αλεκση.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οι συσχετίσεις που κάνεις είναι τουλάχιστον αστείες. Ένας ψηφοφόρος μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Μακάρι να τους πιάναμε όλους τους ανώμαλους και να τους μπουζουριάζαμε. Ένας ανώμαλος αιρετός όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στην κυβέρνηση ή να τον καλύπτουν και να τον υποστηρίζουν τα συντρόφια του. Κατάλαβες τη διαφορά;
Απανταω παπαφιλπς με τροπο που του αρμοζει οταν αναφερει το κερκυραιο γεωργιαδη..... ρωταω η κυρια ειναι στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ?..... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
αλλα εδω τα μαστορια νομιζουν οτι ειμαι συριζα και κοιτανε να ξεπλυνουν τα αυτονοητα.
Εγώ έχω δηλώσει ανοιχτά ότι πουλάω την ψήφο μου...ότι δέχομαι με το κατάλληλο αντίτιμο να προμοταρω κόμματα και πολιτικά πρόσωπα...ότι μπορώ να γίνω το πιο ποταπό σκουλήκι και να υποστηρίξω με πειθώ ακόμα και το ναι του δημοψηφίσματος..η το χαράτσι στη ΔΕΗ του Βενιζέλου...

αλλά κανένα κόμμα δεν μου έχει κάνει οικονομική πρόταση ακόμα...προτιμάνε αυτούς που ποστάρουν βιντεάκια από ομάδα αλήθειας και σελίδα της αυγής :undecided-old:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αστα ρε Εφιαλτη (εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι το βαφτιστικο σου) σου εχει υποσχεθει ο Ερντογαν να σε κανει δοτο Δημαρχο Γλυφαδας..... εγινε τωρα και αντικειμενικος που στις 11 / 10 φορες βρυζεις τον Κυριακο.....

Τελικα εισαι εναντια του Φασισμου (τουρκικου)? Μπορει ο Ερντι να επεμβαινει στα εσωτερικα της ελλαδος και να κατεθυνει ψηφους? Εσυ ο "αντικειμενικος" δεν θα πεις κατι για χαρη της δημοκρατιας και της λαικης κυριαρχιας?..... και της λαοκρατιας??? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Παπαφιλπς οπως ξερεις εγω συχναζω στο τοπικ "πολεμος στην ουκρανια και συνεπειες για την ελλαδα", ελα εκει μαζοχα να σε βριζω..... μην με κανεις να μπαινω σε αυτη την ομαδα για να σε μπινεληκωνω και χασω τον Μιχαλακη και τον Βολκανο.... ΑΞΙΖΟΥΝ αυτοι κραξιμο....

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Με το turkaegean κανονικά τώρα έπρεπε να σκάσουμε μύτη με κανένα HellenicThrace και άσε τους τουρκαλάδες μετά να αποδείξουν πως και γιατί η Ανατολική Θράκη ανοικει στην Τουρκία.

Βέβαια με το πολιτικό κεφάλαιο που έχουμε πάλι καλά να λέμε που ζούμε και υπάρχουμε. Μόνο αυτό.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Διψάει για λάθρο ο τσιπροκουλης,
Δε ντρεπεται λιγο, ας παει στην ωραια αθηνα και θα βρει πολλους τετοιους,