flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 456
Ρε τον Κυριακουλα τον μπηχτη...
Ρε τον Κυριακουλα τον μπηχτη...
Σιγα μην αυτοεξοριστεί κιολαςάντε να έρθει η άγια ημέρα των εκλογών,να πάρει δρόμο επιτέλους
Και ποιός θα έρθει μετά και θα σωθούμε?
Εδώ νοθευσαν οι Νεοδημοκρατες τις εκλογές του κόμματός τους...άντε να έρθει η άγια ημέρα των εκλογών,να πάρει δρόμο επιτέλους
Μην τους τα λες αυτα τυπε. ΠαρεξηγούνταιΕδώ νοθευσαν οι Νεοδημοκρατες τις εκλογές του κόμματός τους...
Ε ας μου κάνουν μήνυση νσ τα αποδείξουμε στα δικαστήρια.Μην τους τα λες αυτα τυπε. Παρεξηγούνται
Με τον πιμποδικηγορο δεν θα φτασεις καν στα δικαστηριαΕ ας μου κάνουν μήνυση νσ τα αποδείξουμε στα δικαστήρια.
δεν ξέρω,όλα μπουρδέλα είναιΚαι ποιός θα έρθει μετά και θα σωθούμε?
δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν μεταξύ τους φίλεΕδώ νοθευσαν οι Νεοδημοκρατες τις εκλογές του κόμματός τους...
δεν ξέρω,όλα μπουρδέλα είναι
απλά αυτός ο "πολιτικός ξεφτίλας",ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει από την χώρα
δηλαδή έκανε τα προφανή ,να του πούμε και μπράβο;Ναι αλλά κάτι αεροπλανάκια τα πήρε, κάτι κύματα εισβολής λαθρομεταναστών στον έβρο τα απέκρουσε.
Δεν νομιζω οτι αμφισβητει κανενας οτι η περιοδος που ευθυνεται ειναι το 2007-2009. Απλως στον ΓΑΠ πρεπει να καταλογισουμε οτι για ενα εξαμηνο παριστανε την στρουθοκαμηλο.Για τα μνημόνια κύριος υπεύθυνος είναι ο μπουχέσας της Ραφήνας. Θα πάρει μερικά χρόνια αλλά εντέλει θα το καταλάβουν και οι δεκσοί.
Ρε τύπε μπας και διαχειριζονται περισσοτερα ατομα το προφιλ σου?Σιγα μην αυτοεξοριστεί κιολας
Θα ξαναβγει, το σκηνικό ειναι ετσι φτιαγμένο για να ξαναβγει,
Και παλια δηλαδη ετσι ηταν,
Δηλαδη οι ηγετες της υπερδυναμης εε που φτωχυναν τους λαους τους κατα 30 τοις εκατο σε ενα μηνα θα πρεπει να πανε κρεμάλα;
Μια χαρα ειναι ο κουλης
Ο Αβραμοπουλος και ο Δενδιας? Ξεχνα τοΌχι, άλλος έχει το δακτυλίδι της διαδοχής (βασικά δυο, ο ένας είναι αξιωματούχος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και ο άλλος υπουργός εδώ)
Τι εκανα παλι.Ρε τύπε μπας και διαχειριζονται περισσοτερα ατομα το προφιλ σου
Ρε τύπε μπας και διαχειριζονται περισσοτερα ατομα το προφιλ μου?
Δεν νομιζω οτι αμφισβητει κανενας οτι η περιοδος που ευθυνεται ειναι το 2007-2009. Απλως στον ΓΑΠ πρεπει να καταλογισουμε οτι για ενα εξαμηνο παριστανε την στρουθοκαμηλο.