You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
το αβαταρ γαμαει τυπεΓαμω το σπιτι του Κουλη
τα λεει ολα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.756
Ο μονος τιμιος κλεφτης πολιτικος που περασα , εκλεβε αυτος κλεβαμε και εμεις , τωρα τρωνε μονο τα μουνοπανα του Κουλη και ο ιδιοςτο αβαταρ γαμαει τυπε
τα λεει ολα
Τυπε κοιτα που μας εφερεΟ μονος τιμιος κλεφτης πολιτικος που περασα , εκλεβε αυτος κλεβαμε και εμεις , τωρα τρωνε μονο τα μουνοπανα του Κουλη και ο ιδιος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.756
Αυτοι που ψηφισαν μας πηγαν εκειΤυπε κοιτα που μας εφερε
Δεν πα να έβγαλες και Κολάμπια, λες ανοησίες.κρετινε μου εβγαλα το ΕΚΠΑ
Εκανα μεταπτυχιακα στο LBS
Μιλωντας περι χειραγωγησης μηντια,σου λεει κατι το ονομα Καλογριτσας?
Μιλωντας περι ελεγχου του θεμελιου λιθου της Δημοκρατιας ,το ονομα Παπαγγελοπουλος το εχεις ακουσει?
Αλλα ξερετε εσεις απο Δημοκρατικες διαδικασιες .....φιλοι του Μαδουρο γαρ και συγκατοικοι του Καμμενου............
Α,ναι μωρε ....Κανατε κι εκλογες με εναν υποψηφιο....
Σιχαματα,φασιστες του κερατα που θα μιλησετε για Δημοκρατια εσεις........
Αληθεια τυπε ,ποιος εχει προβλημα αντιληψης (αλλα και αντιληψεων)ειναι οφθαλμοφανες
Τραβα τωρα να δεις αν ερχομαι,γιατι εχεις αλλα πεντε χρονια Κυριακο (μινιμουμ)
κι αυτο.....πολυ σας τσουζει
Πιπα, ε πιπα
Ο Καλογρίτσας δεν έχει καμία σχέση με χειραγώγηση μίντια (δε θέλει 'η' το μίντια αγράμματε).
Ο Παπαγγελόπουλος κ.ά. διώκονται και στήνεται ειδικό δικαστήριο επειδή δεν άρεσαν στους αφέντες/καναλάρχες της χώρας η πληρωμή αδειών και φυσικά παίζεται χοντρό χρήμα πίσω από Νοβάρτις. Είχαν συνηθίσει να κάνουν ό,τι γουστάρουν.
Για Βαξεβάνη, Παπαδάκου και λοιπούς δημοσιογράφους, η εισαγγελέας έκανε απαλλακτική πρόταση.
Στα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, μαλακίες λες. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Συνέχισε να τρέφεσαι και να μοιράζεις το σανό της ΝΔ, Πρώτου Θέματος, ΣΚΑΙ, κ.λπ.
Κολαμπια?Δεν πα να έβγαλες και Κολάμπια, λες ανοησίες.
Ο Καλογρίτσας δεν έχει καμία σχέση με χειραγώγηση μίντια (δε θέλει 'η' το μίντια αγράμματε).
Ο Παπαγγελόπουλος κ.ά. διώκονται και στήνεται ειδικό δικαστήριο επειδή δεν άρεσαν στους αφέντες/καναλάρχες της χώρας η πληρωμή αδειών και φυσικά παίζεται χοντρό χρήμα πίσω από Νοβάρτις. Είχαν συνηθίσει να κάνουν ό,τι γουστάρουν.
Για Βαξεβάνη, Παπαδάκου και λοιπούς δημοσιογράφους, η εισαγγελέας έκανε απαλλακτική πρόταση.
Στα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, μαλακίες λες. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Συνέχισε να τρέφεσαι και να μοιράζεις το σανό της ΝΔ, Πρώτου Θέματος, ΣΚΑΙ, κ.λπ.
Γραμματισμενε μου ,γιατι τα μηντια ειναι μιντια?
Τσιμπα δυο....................
Ο Καλογριτσας δεν εχει σχεση με χειραγωγηση ,εεεεεε?
Για ψυχικο τσακωσε τα φραγκα των Λιβανεζων ο ηγετης,εεεε?
Αστο,αγορακι μου,παρε τα κουβαδακια σου και πηγαινε ακτη Κουμουνδουρου να παιξεις,εκει που λιαζονται οι προσφυγες
Συνεχισε να τρεφεσαι με κουπονια και να μοιραζεις το σανο του Ιβαν( καλος ανθρωπος,εεεε?) και της Αυγης
Μπεεεεεεεεεεεε
ΠΙΠΑ, Ε ΠΙΠΑ
Γιατι η ΝΔ κυβερνουσε στο Ματι? Εαν ειναι ετσι γιατι η Δουρου ΑΝΕΛΑΒΕ τις πολιτικες ευθυνες?Καταρχάς ας μη μιλήσουμε για τη φωτιά στο Μάτι, τις ευθύνες κ.λπ. γιατί δεν την παίρνει τη ΝΔ.
Δεύτερον η δωρεά Κύπρου που ήθελαν οι Κύπριοι και ο Τσίπρας να τη διαθέσουν για την ανέγερση νοσοκομείου, η ΝΔ θα τη διαθέσει:
- για κοινωνικές κατοικίες - τι σημαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω, όπως και με τι κριτήρια θα δοθούν και σε ποιους; Πυρόπληκτους, μη πυρόπληκτους/άστεγους; Έχω κάθε λόγο να μην εμπιστεύομαι τη ΝΔ σε τέτοια θέματα.
- για νυχτερινό κέντρο διασκέδασης - χωρίς λόγια.
Βρες τον απατεώνα!
Ο γιατρός είπε να λέμε ναι στις μαλακίες που πετάς.Κολαμπια?
Γραμματισμενε μου ,γιατι τα μηντια ειναι μιντια?
Τσιμπα δυο....................
Ο Καλογριτσας δεν εχει σχεση με χειραγωγηση ,εεεεεε?
Για ψυχικο τσακωσε τα φραγκα των Λιβανεζων ο ηγετης,εεεε?
Αστο,αγορακι μου,παρε τα κουβαδακια σου και πηγαινε ακτη Κουμουνδουρου να παιξεις,εκει που λιαζονται οι προσφυγες
Συνεχισε να τρεφεσαι με κουπονια και να μοιραζεις το σανο του Ιβαν( καλος ανθρωπος,εεεε?) και της Αυγης
Μπεεεεεεεεεεεε
ΠΙΠΑ, Ε ΠΙΠΑ
Γιατι εχει φιλοτιμοΓιατι η ΝΔ κυβερνουσε στο Ματι? Εαν ειναι ετσι γιατι η Δουρου ΑΝΕΛΑΒΕ τις πολιτικες ευθυνες?
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Η Τουλουπακη δεν καλεσε τον υποτιθεμενο κατηγουμενο ως μαρτυρα, γιατι?Δεν πα να έβγαλες και Κολάμπια, λες ανοησίες.
ποιος γιατρος τυπεΟ γιατρός είπε να λέμε ναι στις μαλακίες που πετάς.
ο κατσικογαμης Δρ Παυλος?
Γιατι εσυ μονον αυτον ακους
Γιατι εχει φιλοτιμο![]()
Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας στο Μάτι
Μάλιστα, να ακούσω τις παπαριές του Φρουζή που πήγε να φύγει από τη χώρα όπως κάποιοι άλλοι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Νομίζω παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αν και δεν ελπίζω να ξεκαθαρίσει κάτι. Θα τα μπουρδουκλώσουν ως συνήθως και όλοι θα φταίνε, ενώ συγχρόνως όλοι θα έχουν δίκιο.Η Τουλουπακη δεν καλεσε τον υποτιθεμενο κατηγουμενο ως μαρτυρα, γιατι?
![www.naftemporiki.gr](https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2022/11/OpenGraph.png)
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωση
χαου βερυ μτασ πιπας γιου αρ τυπε?Μάλιστα, να ακούσω τις παπαριές του Φρουζή που πήγε να φύγει από τη χώρα όπως κάποιοι άλλοι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Νομίζω παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αν και δεν ελπίζω να ξεκαθαρίσει κάτι. Θα τα μπουρδουκλώσουν ως συνήθως και όλοι θα φταίνε, ενώ συγχρόνως όλοι θα έχουν δίκιο.
![]()
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηwww.naftemporiki.gr
ειναι κακος ο Φρουζης τωρα?
ο μαρτυρας που θα αποκαλυπτε "το μεγαλυτερο σκανδαλο της μεταπολιτευσης"
Απο τον Αλεκση μαθατε την κωλοτουμπα ολοι,εεεε?
Γιατί είπε ποτέ κανείς ότι είναι καλός;;;;;;;;;; Ρε πόσο βλήμα είσαι; Οι μάρτυρες είναι πάντα καλοί;χαου βερυ μτασ πιπας γιου αρ τυπε?
ειναι κακος ο Φρουζης τωρα?
ο μαρτυρας που θα αποκαλυπτε "το μεγαλυτερο σκανδαλο της μεταπολιτευσης"
Απο τον Αλεκση μαθατε την κωλοτουμπα ολοι,εεεε?
stakaman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 696
- Πόντοι
- 86
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
μα αγορακι μου,πανω σ αυτον τον τυπο βασισατε "το σκανδαλο του αιωνα"Γιατί είπε ποτέ κανείς ότι είναι καλός;;;;;;;;;; Ρε πόσο βλήμα είσαι; Οι μάρτυρες είναι πάντα καλοί;
και στον Φιλιστορα (αν ξερεις τι εστι Φιλιστωρ Δεσταμπασιδης,αντιλαμβανεσαι)
Βλημα λοιπον αλλος ειναι
και μην πας να την κανεις γυριστη
Οπως ολα τα φασιστικα καθεστωτα ετσι κι εσεις προσπαθησατε με καθε μεσο να σπιλωσετε τα παντα και τους παντες
Και αν δεν ησασταν παντελως αχρηστοι κια γελοιοι μπορει και νασας εβγαινε
Αλλα αποτυχατε ετην οικονομια,στην αμυνα,στην εξωτερικη πολιτικη,στο μεταναστευτικο,στην υγεια
Αποτυχατε ακομη και....στην αποτυχια σας καισα ςξεφορτωθηκε αρον αρον ο κοσμος
Οποτε αλλου τα κουβαδκια σου και ουστ
ΠΙΠΑ ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΠΑ
Το ζητημα ειναι γιατι δεν το καλεσε η Τουλουπακη.... το επιασες?Μάλιστα, να ακούσω τις παπαριές του Φρουζή που πήγε να φύγει από τη χώρα όπως κάποιοι άλλοι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Νομίζω παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αν και δεν ελπίζω να ξεκαθαρίσει κάτι. Θα τα μπουρδουκλώσουν ως συνήθως και όλοι θα φταίνε, ενώ συγχρόνως όλοι θα έχουν δίκιο.
![]()
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηwww.naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση:
μα αγορακι μου,πανω σ αυτον τον τυπο βασισατε "το σκανδαλο του αιωνα"
και στον Φιλιστορα (αν ξερεις τι εστι Φιλιστωρ Δεσταμπασιδης,αντιλαμβανεσαι)
Βλημα λοιπον αλλος ειναι
και μην πας να την κανεις γυριστη
Οπως ολα τα φασιστικα καθεστωτα ετσι κι εσεις προσπαθησατε με καθε μεσο να σπιλωσετε τα παντα και τους παντες
Και αν δεν ησασταν παντελως αχρηστοι κια γελοιοι μπορει και νασας εβγαινε
Αλλα αποτυχατε ετην οικονομια,στην αμυνα,στην εξωτερικη πολιτικη,στο μεταναστευτικο,στην υγεια
Αποτυχατε ακομη και....στην αποτυχια σας καισα ςξεφορτωθηκε αρον αρον ο κοσμος
Οποτε αλλου τα κουβαδκια σου και ουστ
ΠΙΠΑ ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΠΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K