Σολτς ειπε για ανταλλαγη οχι για αποστολη των Μαρντερ στα νησια.... Βρες μου μια δηλωση σε παρακαλω να το δωFake news!!! Σοβαρά; Θα βγάλεις ψεύτες όλους τους στρατιωτικούς που φωνάζουν; Θα βγάλεις ψεύτη τον Σολτς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Τα όπλα στην Ουκρανία τα στέλνεις ΤΩΡΑ όμως. Δημιουργείς κενό; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να χαρίζεις απαραίτητο οπλισμό της χώρας που πληρώθηκε με αίμα σε ξένη χώρα και μάλιστα σε περίοδο δύσκολη. Αυτό πάει για προδοσία.Οταν εξεταση τα Μαρντερ ο Ελληνικος στρατος και τα κρινει επιχειρησιακα τοτε θα γινει η αλλαγη......
ΚΟΣΤΟΣ δεν υπαρχει εαν διαβασες τα αρθρα, θα γινει ανταλλαγη..... εαν ερθουν και εγγραφει κοστος στο προυπολογισμο ΤΟΤΕ κανουμε κριτικη...
Εγώ να σου βρω; Εσύ να με διαβεβαιώσεις ότι δε θα τα στείλεις που ο καριολης ο Παναγιώτοπουλος αρνείται εδώ και μια βδομάδα να δώσει στοιχεία!!!Σολτς ειπε για ανταλλαγη οχι για αποστολη των Μαρντερ στα νησια.... Βρες μου μια δηλωση σε παρακαλω να το δω
Αφου ακομα δεν εχει υπογραφτει η επισημη συμφωνια πως να την δωσει.... ???? Ναι μου βρεις σε ποια δηλωση του ο Σολτς μιλησε για αποστολη των Μαρντερ στα νησια....Εγώ να σου βρω; Εσύ να με διαβεβαιώσεις ότι δε θα τα στείλεις που ο καριολης ο Παναγιώτοπουλος αρνείται εδώ και μια βδομάδα να δώσει στοιχεία!!!
Τι είχε δηλώσει ο καγκελάριος της Γερμανίας
«Θα παράσχουμε στην Ελλάδα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού», δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τη διήμερη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο καγκελάριος της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Ο Σολτς δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είδους οχήματα μάχης πεζικού θα παραδώσει το Βερολίνο στην Ελλάδα - ή τι είδους όπλα θα παραδώσει η Αθήνα στο Κίεβο.«Τα υπουργεία Άμυνας θα επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες και θα εφαρμόσουν γρήγορα αυτή τη συμφωνία», είπε.Τι προβλέπει η συμφωνία με τη Γερμανία για τα τεθωρακισμένα: Τι θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία – Τι θα παραλάβει από το Βερολίνο
Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας
www.ethnos.gr
Πλάκα μου κάνεις; Επειδή μας παραθέτεις ελλιπέστατο άρθρο της πουτσας από το έθνος νομίζεις θα ψαρώσω; Πότε θα γνωστοποιήσει ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ο Παναγιωτόπουλος τα στοιχεία της συμφωνίας στη Βουλή και στο ΓΕΣ; Όταν την υπογράψει; Όπλα και πυρομαχικά εστάλησαν και στέλνονται. Αποφασίζουν και κάνουν μόνοι τους τελικά ό,τι γουστάρουν;Αφου ακομα δεν εχει υπογραφτει η επισημη συμφωνια πως να την δωσει.... ???? Ναι μου βρεις σε ποια δηλωση του ο Σολτς μιλησε για αποστολη των Μαρντερ στα νησια....
Τι είχε δηλώσει ο καγκελάριος της Γερμανίας
«Θα παράσχουμε στην Ελλάδα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού», δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τη διήμερη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο καγκελάριος της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Ο Σολτς δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είδους οχήματα μάχης πεζικού θα παραδώσει το Βερολίνο στην Ελλάδα - ή τι είδους όπλα θα παραδώσει η Αθήνα στο Κίεβο.«Τα υπουργεία Άμυνας θα επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες και θα εφαρμόσουν γρήγορα αυτή τη συμφωνία», είπε.
Τι προβλέπει η συμφωνία με τη Γερμανία για τα τεθωρακισμένα: Τι θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία – Τι θα παραλάβει από το Βερολίνο
Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυναςwww.ethnos.gr
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Προδοσίες, κρεμαλες, σας εχω σιχαθεί μερικους πλεονΓια εμένα γιατι ;
Δεν χάρισα εγω τα όπλα που ειναι απο τους φόρους μου
Εγινε ΚΥΣΕΑ κ τα χάρισε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ….;;;;;
ποια επιτροπή με στρατιωτικούς έδωσε το οκευ ;
Εαν ενέργησε απο μόνος του πρεπει να στηθεί ΚΡΕΜΑΛΑ για Κούλη
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
πες το κ'έτσιλαονουδουλα θες να πεις.
Και επίσης ο Σολτς δήλωσε ότι θα υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στην αποστολή των όπλων προς εμάς.
Tυπε .... ο Τραγκας εξυβριζε ολους τους πολιτικους επι μνημονιου ως γερμανοτσολιαδες και κανεις δεν εβαλε την εφορια να τον ψαξει με σκοπο να τον σταυρωσει.....Ναι όσο αποδείξεις δεν "υπήρχαν" στον Φράγκα και έφτασε ζάμπλουτος
Προϊστάμενος σε τελωνείο είναι man, όχι country manager σε εταιρεία για να καθαρίζει 3200€
Ρητορικο ερωτημα το παραπανω..... Υποθετω οτι οι Σαμαροβενιζελοι εβαλαν την εφορια την περιοδο 2012-2015 και θα βρηκαν τα απλυτα του Γιωργαρου..... το θεμα ειναι γιατι δεν βγηκαν στην δημοσιοτητα?
Κερδισμενοι θα ηταν Μερκελ, Τομσεν Σαμαροβενιζελοι.....
Συμπερασμα.... ο Τραγκας ηταν ο μπροστινος αλλων πιο μεγαλων ψαριων.... και ενδεχεται η "περιουσια" του να μην ειναι μονο 100 εκ
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.378
- Πόντοι
- 1.056
Γιατι προφανως δεν εχει καμια αποδειξη γι' αυτο.
Προϊσταμενος σε τελωνείο, σου λεει δεν μπορει, θα τα παιρνει.
Απο το συγκεκριμένο τελώνιο περνάω εδω και χρονιά, περίπου 2 φόρες το μηνά,
κάθε φορά που περνάω βλέπω φορτηγατζήδες και κυρίως αυτοκίνητα που ειναι με ξένες πινακίδες και φορτωμένο πορτ-παγκαζ....
να βάζουν 10-20 ευρώ μέσα στην αδεία κυκλοφορίας οταν την δίνουν στον τελωνειακό.
Έχω παρατηρήσει οτι οι υπάλληλοι τα χρήματα δεν τα βάζουν στην τσέπη τους άλλα στο συρτάρι, που σημαίνει οτι στο τέλος της βάρδιας τα μοιράζονται.
Γίνετε τοσο απροκάλυπτα που μερικές φόρες τους ακούω να φωνάζουν στους φορτηγατζήδες "ΚΑΦΕ".....οταν δεν έχουν βάλει το χατζιλικι μέσα στην άδεια.
Προφανώς γίνετε απο όλους και ειναι συνεννοημενοι στο τέλος της βάρδιας να τα μοιράζονται.
Εχω σκεφτεί να βγάλω βιντεο με το κινητο και να το ανεβάσω στο youtube άλλα για να το πιάσω σωστα πρέπει η κάμερα να μπει μέσα στο παραθυράκι που δίνεις την άδεια κυκλοφορίας.
Για να σου δώσω να καταλάβεις κάπως ετσι ειναι... και την άδεια την δίνεις μέσα στο παραθυράκι.
Τελευταία τροποποίηση:
To αρθρο που βαζεις οντως μιλαει για χρονοκαθυστερηση.....Και επίσης ο Σολτς δήλωσε ότι θα υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στην αποστολή των όπλων προς εμάς.
Ο Υπουργος ομως στην Βουλη Μιλησε για ταυτοχρονη ανταλλαγη στην ομιλια του στην Βουλη. Αναμενουμε να μιλησει με την Γερμανιδα ομολογο του για την διεθευτηση των συνομιλιων
Ομιλία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων & Αμύνης κατά την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και την αμυντική αρωγή στην Ουκρανία - Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε αναλυτικώς και κατόπιν αιτήματός του, σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, τα μέλη της Διαρκούς
www.mod.mil.gr
Παναγιωτόπουλος για τα γερμανικά τεθωρακισμένα: «Ταυτόχρονη ανταλλαγή, δεν θα αποδυναμώσουμε την άμυνά μας» - iefimerida.gr
Λεπτομέρειες για την επί της αρχής συμφωνία τής χώρας μας με τη Γερμανία, προκειμένου να ανταλλάξει σοβιετικού τύπου τεθωρακισμένα με πιο σύγχρονα, έδωσε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.
www.iefimerida.gr
Παναγιωτόπουλος για τα γερμανικά τεθωρακισμένα Marder: Δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία
Πότε θα μεταφερθούν προς την Ουκρανία τα σοβιετικά BMP-1 του ελληνικού στρατού - Μας ζητάνε διάφορα να στείλουμε, σε κάποια λέμε ευθαρσώς «όχι», είπε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
www.protothema.gr
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.309
- Πόντοι
- 3.556
Κάποιους κράταγε κάποιοι τον κράταγαν. Ισορροπημένο αλισβερίσι.Tυπε .... ο Τραγκας εξυβριζε ολους τους πολιτικους επι μνημονιου ως γερμανοτσολιαδες και κανεις δεν εβαλε την εφορια να τον ψαξει με σκοπο να τον σταυρωσει.....
Ρητορικο ερωτημα το παραπανω..... Υποθετω οτι οι Σαμαροβενιζελοι εβαλαν την εφορια την περιοδο 2012-2015 και θα βρηκαν τα απλυτα του Γιωργαρου..... το θεμα ειναι γιατι δεν βγηκαν στην δημοσιοτητα?
Κερδισμενοι θα ηταν Μερκελ, Τομσεν Σαμαροβενιζελοι.....
Συμπερασμα.... ο Τραγκας ηταν ο μπροστινος αλλων πιο μεγαλων ψαριων.... και ενδεχεται η "περιουσια" του να μην ειναι μονο 100 εκ
Το συμπέρασμα που λες είναι παντελώς άσχετο με το ποστ μου. Το σωστό συμπέρασμα για την περίπτωση του τελωνειακού, είναι πως αποδείξεις υπάρχουν, άλλο αν θα τις βγάλει όποιος για να σταματήσει η "αιμορραγία" από το παράσιτο.
Στα αρχιδια μου ο υπουργός σου και ο πρωθυπουργός σου. Είναι δυο απατεώνες και ψεύτες! ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ κι αυτό τα λέει όλα.To αρθρο που βαζεις οντως μιλαει για χρονοκαθυστερηση.....
Ο Υπουργος ομως στην Βουλη Μιλησε για ταυτοχρονη ανταλλαγη στην ομιλια του στην Βουλη. Αναμενουμε να μιλησει με την Γερμανιδα ομολογο του για την διεθευτηση των συνομιλιων
Ομιλία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων & Αμύνης κατά την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και την αμυντική αρωγή στην Ουκρανία - Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε αναλυτικώς και κατόπιν αιτήματός του, σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, τα μέλη της Διαρκούςwww.mod.mil.gr
Παναγιωτόπουλος για τα γερμανικά τεθωρακισμένα: «Ταυτόχρονη ανταλλαγή, δεν θα αποδυναμώσουμε την άμυνά μας» - iefimerida.gr
Λεπτομέρειες για την επί της αρχής συμφωνία τής χώρας μας με τη Γερμανία, προκειμένου να ανταλλάξει σοβιετικού τύπου τεθωρακισμένα με πιο σύγχρονα, έδωσε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.www.iefimerida.gr
Παναγιωτόπουλος για τα γερμανικά τεθωρακισμένα Marder: Δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία
Πότε θα μεταφερθούν προς την Ουκρανία τα σοβιετικά BMP-1 του ελληνικού στρατού - Μας ζητάνε διάφορα να στείλουμε, σε κάποια λέμε ευθαρσώς «όχι», είπε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυναςwww.protothema.gr
Σταματώ εδώ. Με κουράζει να αντιμετωπίζω κομματοσκυλίαση.
Ο "Καριολης" πηρε σε προνομιακη τιμη (3 δις) 3 μπελαρα οταν ολοι του ελεγαν 2,5 χρονια πριν να αγορασει με 3 δις 2 μπελαρα?Πλάκα μου κάνεις; Επειδή μας παραθέτεις ελλιπέστατο άρθρο της πουτσας από το έθνος νομίζεις θα ψαρώσω; Πότε θα γνωστοποιήσει ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ο Παναγιωτόπουλος τα στοιχεία της συμφωνίας στη Βουλή και στο ΓΕΣ; Όταν την υπογράψει; Όπλα και πυρομαχικά εστάλησαν και στέλνονται. Αποφασίζουν και κάνουν μόνοι τους τελικά ό,τι γουστάρουν;
Λιγο σεβασμος για τα εξοπλιστικα που εχεις τρεξει ο υπουργος..... τα οποια ολα καταψηφισε ο Αλεξης...
Συνεχίζεις τα ΨΕΜΑΤΑ!!! Σου θίξαμε τον υπουργό.Ο "Καριολης" πηρε σε προνομιακη τιμη (3 δις) 3 μπελαρα οταν ολοι του ελεγαν 2,5 χρονια πριν να αγορασει με 3 δις 2 μπελαρα?
Λιγο σεβασμος για τα εξοπλιστικα που εχεις τρεξει ο υπουργος..... τα οποια ολα καταψηφισε ο Αλεξης...
Συνεχίζεις τα ΨΕΜΑΤΑ!!! Σου θίξαμε τον υπουργό.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.564
- Πόντοι
- 27.261
CATANAΔΕC +++
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μην κοιτας στον καθρεφτη τοτε. Γιατι δυσκολευομαι να θυμηθω μεγαλυτερο κομματοσκυλο απο σενα.Σταματώ εδώ. Με κουράζει να αντιμετωπίζω κομματοσκυλίαση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις