Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πριν δύο εβδομάδες Σιγκαπούρη και Μαλαισία που ήμουν έβλεπα στην τβ να μελετουσαν το ελληνικό οικονομικό θαύμα....
Στο σωστό δρόμο είμαστε, θαύμα δεν υπάρχει.

Πες εσύ ποιον θεωρείς αυτή τη στιγμή πιο ικανό για πρωθυπουργό.

Τσίπρα
Ανδρουλάκη
Κουτσούμπα
Βελόπουλο
Βαρουφάκη
Κασιδιάρη
Κάποιον άλλο...
Ακούω την ενναλακτική σου....

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.155
Πόντοι
6.186
Παλικαρι μου, εκλογες εντος του 2022 δεν γινονται.
Πρεπει να γυρισει η χρονια, να καταργηθει με τον νεο προυπολογισμο η εισφορα αλληλεγγυης και να παρουν και μια αυξησουλα οι δημοσιοι.
Σεπτέμβρη βαριά Οκτώβρη να δούμε ποιος θα πέσει μέσα αλεξ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Στο σωστό δρόμο είμαστε, θαύμα δεν υπάρχει.

Πες εσύ ποιον θεωρείς αυτή τη στιγμή πιο ικανό για πρωθυπουργό.

Τσίπρα
Ανδρουλάκη
Κουτσούμπα
Βελόπουλο
Βαρουφάκη
Κασιδιάρη
Κάποιον άλλο...
Ακούω την ενναλακτική σου....
Η εναλλακτική μου είναι ο .....Κώστας μπακογιαννης :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.948
Πόντοι
9.931
Παλικαρι μου, εκλογες εντος του 2022 δεν γινονται.
Πρεπει να γυρισει η χρονια, να καταργηθει με τον νεο προυπολογισμο η εισφορα αλληλεγγυης και να παρουν και μια αυξησουλα οι δημοσιοι.
Νομίζω εχει πει και αυξησης στις συντάξεις η κατι τέτοιο. Μολις καρπωθεί ολα τα παραπάνω στις κρυφές δημοσκοπήσεις θα προκηρύξει εκλογές.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Πριν δύο εβδομάδες Σιγκαπούρη και Μαλαισία που ήμουν έβλεπα στην τβ να μελετουσαν το ελληνικό οικονομικό θαύμα....
να μαθαίνουν μπαλίτσα σιγά σιγά,
επιδόματα,κουπόνια δίνουνε > ? να μάθουνε να δίνουν , ο κούλις δίνει .
πάρτε τα @@ μας πλεμπαίοι Μαδουραίοι :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
H δευτερη ειναι σιγουρη. Για την τριτη προφανως ειναι αδυνατο να προβλεψει κανενας. Να θυμισω οτι δεν εχει υπαρξει πρωθυπουργος στη μεταπολιτευση να κερδισει τριτη συνεχομενη τετραετια.
Αλλα κ αλλα εμαθα εγω για το συνεδριο....
Εμαθα οτι ο Μητσοτακης χειροκροτηθηκε οταν μπηκε....... Αλλα οταν μπηκε ο Κωστακης εγινε ο κακος χαμος...Μονο που δεν φωναζαν ολοι "Κωστας,Κωστας"...Επισης ειδα πολλα στελεχη να μην χειροκροτανε και να εχουν τα χερια σταυρωμενα...Ξερεις αυτο το "παιχνιδι" με το χειροκροτημα ε?? Υπαρχουν κ ατομα μεσα που βλεπουν ποιος χειροκροταει κ ποιος οχι....κ μετα το αναφερουν στον αρχηγο... Εμαθα επισης απο πελατη μου, που καταγεται απο το γνωστο "ΝΔ χωριο" στα Σερρες,οτι το ζαβο εχει απομονωθει,κ δεν το θελει κανεις....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εμαθα οτι ο Μητσοτακης χειροκροτηθηκε οταν μπηκε....... Αλλα οταν μπηκε ο Κωστακης εγινε ο κακος χαμος...Μονο που δεν φωναζαν ολοι "Κωστας,Κωστας"...Επισης ειδα πολλα στελεχη να μην χειροκροτανε και να εχουν τα χερια σταυρωμενα...Ξερεις αυτο το "παιχνιδι" με το χειροκροτημα ε?? Υπαρχουν κ ατομα μεσα που βλεπουν ποιος χειροκροταει κ ποιος οχι....κ μετα το αναφερουν στον αρχηγο... Εμαθα επισης απο πελατη μου, που καταγεται απο το γνωστο "ΝΔ χωριο" στα Σερρες,οτι το ζαβο εχει απομονωθει,κ δεν το θελει κανεις....
Πως ξεπεσες έτσι...από κει που μας έδινες εσωτερική πληροφόρηση για το τι συζητιέται στο Κρεμλίνο τώρα ακούμε τι γίνεται στα καφενεία της Πρώτης Σερρών...:confused::confused::confused:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Πως ξεπεσες έτσι...από κει που μας έδινες εσωτερική πληροφόρηση για το τι συζητιέται στο Κρεμλίνο τώρα ακούμε τι γίνεται στα καφενεία της Πρώτης Σερρών...:confused::confused::confused:
εχω στην Ρουμανια ενα Κοφι Αιλαντ και πηγαινω καφεδες ντελιβερι Κρεμλινο-Πρωτη,με το μηχανακι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν με εκπλησσει αν στην κοιτιδα του Καραμανλισμου υπαρχουν καποιοι που στραβωνουν με το μητσοτακέικο, 40 χρονια τωρα αυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι λες μωρέ ? τον ψυχωτικό που χτυπιόταν σε πανελλαδική μετάδοση ?

Νικήτα Κακλαμάνη γουστάρεις τύπε ? Δένδια ?
να σου βρω άξιους ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρώπους
για το κόμμα πριν βουλιάξει σε ποσοστά γαπ ...
ο πρώτος θα είσαι μετά τη κηδεία που θα κριτικάρεις τη παρένθεση βλαΚούλι
Καλος και αγιος ο Δενδιας, αλλά πού ηταν το 2016 να υποβαλει υποψηφιοτητα?
Δεν εβρισκε τις υπογραφες ή κωλωσε επειδη τοτε το κομμα ηταν κατω απο 30%?
Τωρα πεταξε το πουλακι. Ο Κουλης τολμησε τότε και δικαιωθηκε.
Οποιος το "αφηνει γι αργοτερα" την παταει.
Εφτασε ο Κουλης 40% το κομμα, για να το βρει ετοιμο ο Δενδιας? Τσου...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017