Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όχι, αλλά στηρίζω την κυβέρνηση όσο ο επόμενος πιθανός ΠΘ είναι ο αμόρφωτος καταληψίας.
Αααα, άρα αν εγώ ανεβάσω κάρτα μέλους της ΝΔ εσύ δεν έχεις να μας ανεβάσεις κάτι ανάλογο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Αααα, άρα αν εγώ ανεβάσω κάρτα μέλους της ΝΔ εσύ δεν έχεις να μας ανεβάσεις κάτι ανάλογο.
πόσους ποντους εχει η κάρτα σου τυπε ? δικαιουσε το -10% στο Milner τυρι του τοστ ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
παιζει καμμια πιστωτικη καρτα να μπουμπουνισουμε τυποι?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πόσους ποντους εχει η κάρτα σου τυπε ? δικαιουσε το -10% στο Milner ?
Παπάρια δικαιούμαι. Για συναισθηματικούς λόγους την ανανεώνω. Και κα΄θε τρεις και λίγο μας στέλνει κι ο Μητσοτάκης mail με τίτλο "Η Ελλάδα αλλάζει" με τα πεπραγμένα του. Κι ο κουφάκλας που χειρίζεται το mail του τα στέλνει ότι ώρα να 'ναι. Μέχρι και στις δύο τα ξημερώματα έχει έρθει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Παπάρια δικαιούμαι. Για συναισθηματικούς λόγους την ανανεώνω. Και κα΄θε τρεις και λίγο μας στέλνει κι ο Μητσοτάκης mail με τίτλο "Η Ελλάδα αλλάζει" με τα πεπραγμένα του. Κι ο κουφάκλας που χειρίζεται το mail του τα στέλνει ότι ώρα να 'ναι. Μέχρι και στις δύο τα ξημερώματα έχει έρθει.
ετσι και μαθει ο Αλεξ οτι εχεις καρτα μελους ΝΔ θα σε ζητησει σε γάμο ..
Εχω στην θεση σου δεν θα εκανα τετοια αποκάλυψη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ετσι και μαθει ο Αλεξ οτι εχεις καρτα μελους ΝΔ θα σε ζητησει σε γάμο ..
Εχω στην θεση σου δεν θα εκανα τετοια αποκάλυψη
Στην ουσία είναι ένας εύσχημος τρόπος κομματικής οικονομικής ενίσχυσης. Τα κουπόνια θεωρούνται πασσε΄.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Στην ουσία είναι ένας εύσχημος τρόπος κομματικής οικονομικής ενίσχυσης. Τα κουπόνια θεωρούνται πασσε΄.
εχεις βαψει την εξωπορτα μπλε ?
εχεις τουλαχιστον 3 φωτογραφιες της οικογενειας μεσα στο σπιτι?
Εχεις φυλακτο με την εικόνα της Ντορας Μπαγκογιαννη στο αμάξι ?
Ελα ξεδιπλωσου παιδι της δεξιάς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Χρυσή AEGEAN, Platinum APLHA, Spire Ambassador IHG; :confused:
λερα σκετη εισαι .. χρυση ετζιαν εχουν και οι αλβανοι επιχειρηματίες στην Ελλαδα η πιο ευκολη χρυση που μπορει να βγει ηταν ..
Πλατινενια Αλφα... ισουται με καρτα μελους στα βιντεοκλαμπ SEVEV που υπηρχαν παλια
Μυρισε φτωχεια παλι το νημα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
οχι ειμαι μονο ιδεολογος:sad2:
παντως εχει αρχισει το νημα να γινεται αυστηρα ταξικο , Γιατροι , δικηγόροι , συμβολαιογράφοι, επιστημονες .. εγω πρωην επιχειρηματίας ντρεπομαι εδω μεσα ..
Θα σκασει και κανα μηνυμα απο Elon Musk καμιά μερά και θα τραυλίζουμε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εχεις βαψει την εξωπορτα μπλε ?
εχεις τουλαχιστον 3 φωτογραφιες της οικογενειας μεσα στο σπιτι?
Εχεις φυλακτο με την εικόνα της Ντορας Μπαγκογιαννη στο αμάξι ?
Ελα ξεδιπλωσου παιδι της δεξιάς
Όχι ρε συ. Δεν την χωνεύω τη Ντόρα. Τον Κυριάκο τον ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές γιατί τότε τον θεωρούσα την καλύτερη επιλογή. Και του αναγνωρίζω ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε τη ΝΔ. Έμεινε να παλέψει όταν η Ντόρα έκανε δικό της βιλαέτι. Αλλά για την οικογένεια δεν έχω καλή άποψη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Όχι ρε συ. Δεν την χωνεύω τη Ντόρα. Τον Κυριάκο τον ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές γιατί τότε τον θεωρούσα την καλύτερη επιλογή. Και του αναγνωρίζω ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε τη ΝΔ. Έμεινε να παλέψει όταν η Ντόρα έκανε δικό της βιλαέτι. Αλλά για την οικογένεια δεν έχω καλή άποψη.
και που να πάει ρε τυπε και εσυ αυτος ο βλαμμένος ?
Αν παει να κανει κομμα μεχρι και η Μαρεβα θα τον παρατησει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
παντως εχει αρχισει το νημα να γινεται αυστηρα ταξικο , Γιατροι , δικηγόροι , συμβολαιογράφοι, επιστημονες .. εγω πρωην επιχειρηματίας ντρεπομαι εδω μεσα ..
Θα σκασει και κανα μηνυμα απο Elon Musk καμιά μερά και θα τραυλίζουμε

Αμα ειναι τυπε να γινω επενδυτης κι εγω. Με 1000 ευρω στην Εθνικη Τραπεζα. Προκειμενου να συμμετασχω, να γινω κι εγω κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom