Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.675
Πόντοι
6.186
Έχεις δίκιο...όμως είναι άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων και άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας μυαλοφυγοδικων που κάνουν σαχλαμάρες στο εσωτερικό.
Φίλος μου που μένει στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα πιέζεται πολύ κάτι που δεν του είχε συμβεί ποτέ στα 8 χρόνια που είναι εκεί.Ολοι πιέζονται σε όλη την Ευρώπη...
Βεβιασμένες αποφάσεις του εκλογικού σώματος σε ώρα κρίσης δημιουργεί ακόμα βαθύτερες κρίσεις...εξάλλου ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ η Αριστερά είναι σαν τον λύκο στην αναμπουμπουλα....τότε ακριβώς χαίρεται...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
είδα κ τι κατάφερε η δεξιά...κ μην ακούσω τις μπαρούφες περί πολέμου οι τιμές άρχισαν να αυξάνονται πολύ πριν τον πόλεμο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
είδα κ τι κατάφερε η δεξιά...κ μην ακούσω τις μπαρούφες περί πολέμου οι τιμές άρχισαν να αυξάνονται πολύ πριν τον πόλεμο
ακομη τις συνεπειες του πολέμου δεν τις εχουμε δει λενε ... για να δουμε οταν θα έρθουν τι θα πουν οτι φταιει τότε , αφου εκαψαν την δικαιολογία του πολέμου απο τώρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Συρε ρε όνειδος των Χανίων μην σου έρθω στο λιμάνι και σε πιάσω με τις φάπες.
Δεν κλείσαμε το 15-19, γιατί να κλείσουμε αν έρθει ξανα ο ΣΎΡΙΖΑ; Πιο πιθανό είναι να κλείσουν τωρα -που έχουν ηδη κλείσει- πολλές επιχειρήσεις που κυβερνανε οι απόγονοι των λαδάδων.
Έλα μια βόλτα από το λιμάνι των Χανίων να δεις πως θα φύγεις μωρή λινάτσα. Πάρε και την αδερφή σου την Κασιανή για να έχει σασπένς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
θεωρείς ότι τώρα δεν υπάρχει αβεβαιότητα? μεγαλύτερη αβεβαιότητα δεν έχουμε νιώσει ξανά, χθες το βράδυ συζητούσαμε με τους δυο μου συνεταίρους εάν θα βγάλουμε τον χειμώνα στα 10 χρονιά πρώτη φορά κάναμε τέτοια συζήτηση. Αγόραζα τις πίτες από το φούρναρη 7 λεπτά την μια, χθες αγόρασα με 19 λεπτά! όταν του είπα τι θα γίνει ρε φίλε που θα φτάσει σε 6 μήνες μου απάντησε παρακάλα να έχω αλεύρι να σου φέρνω σε 6 μήνες, το κρέας άλλο 1ε πάνω χθες, το ηλιέλαιο είχε 8ε το 10λιτρο έχει φτάσει τα 40 κ δεν ψάχνουμε να βρούμε φτηνό απλά ψάχνουμε να βρούμε
Και για όλα αυτά φταίει ο κούλης, το μάθαμε κι αυτό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
φίλε εγώ έχω 35 άτομα μόνιμο προσωπικό στο ένα μαγαζί κ 4 άτομα στο άλλο ( εμάς του 3 συνεταίρους δεν τους υπολογίζω}, το ένα μαγαζί βγάζει τα έξοδα του κ το άλλο 4 μήνες τώρα μπαίνει μέσα κ ποιο πριν για άλλους 3 μήνες άπλα εβγαζε τα έξοδα του, εμείς όλοι έχουμε κ δεύτερες δουλείες εγώ ναυτικός οι άλλοι τα δικά τους κ προσπαθούμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε γιατί εάν κλείσει 35 οικογένειες θα χάσουν το εισόδημα τους κ αυτό είναι τραγικό.Να σκέφτεσαι ότι μπορεί να κλείσεις όχι γιατί έκανες κάποιο λάθος εσύ αλλά γιατί δεν έχει λεφτά ο κόσμος . Υπάρχει κ χειρότερο τα μαγαζιά με ρούχα , παρασκευή πήγα ιντερσπορτ κ κόσμος να βρω κάτι κ ήμουν μόνος μου μέσα, μιλάω με φίλους κ μου λένε ότι είναι μέρες που δεν κάνουν καν ταμείο
Ευτυχώς τύπε απάντησες στον άλλο τύπο πως "ούτε οι πολυεθνικές κονομάνε" σε περίοδο κρίσεων και αναστάτωσης παγκοσμίως. Ευχαριστώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μια εξαιρετική συνέντευξη που δείχνει ότι τα αίτια της κακοδαιμονίας μας δεν αγγίζονται από κανέναν κυβερνήτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Προκοπίου διάβασε ένα 10λογο που είχε συντάξει με τα παράλογα που συμβαίνουν όσο αφορά τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Εστίασε δεν και στο γεγονός ότι του ζητάει το κράτος 880.000 φόρο δωρεάς για κάθε ένα εκατομμύριο που φέρνει στην Ελλάδα το οποίο έχει κερδίσει στο εξωτερικό όμως: «Δεν είναι δυνατόν να επενδύσει στην πατρίδα σου κέρδη που αποκόμισες στο εξωτερικό και να σου έρθει φόρος δωρεάς ενώ η νομοθεσία προβλέπει και την έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα και όλοι οι υπουργοί, πρωθυπουργοί να σου λένε έχεις δίκαιο και να βασανίζεσαι 5 χρόνια για το αυτονόητο και να σου ζητάνε 880.000 φόρο δωρεάς από κάθε εκατομμύριο που βλακωδώς τα έφερες στην πατρίδα σου».

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μια εξαιρετική συνέντευξη που δείχνει ότι τα αίτια της κακοδαιμονίας μας δεν αγγίζονται από κανέναν κυβερνήτη.

Εσύ ειδικώς ρε μπούφο να διαβάσεις το 10:

10. "Η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση όσο αφορά τις επενδύσεις για να ξεμπλοκάρουν πράγματα..."

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εσύ ειδικώς ρε μπούφο να διαβάσεις το 10:

10. "Η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση όσο αφορά τις επενδύσεις για να ξεμπλοκάρουν πράγματα..."
Τύπε να υποθέσω μέλος της ΝΔ και με ταυτότητα μέλους.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τύπε να υποθέσω μέλος της ΝΔ και με ταυτότητα μέλους.

Screenshot_4.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom