Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω ενα εχω να πω, εχουν περασει καραγκιοζηδες και καραγκιοζηδες πρωθυπουργοι στο παρελθον, απο σημιτη μεχρι αλ6, αλλα συνθημα να παει να γαμηθει δεν ειχε κανενας τους... αυτο λεει πολλα, ακομα για μια χωρα σαν την Ελλαδα...
Υπομονη πεντεμισι χρονακια ακομη, θα συνηθισετε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
εγω ενα εχω να πω, εχουν περασει καραγκιοζηδες και καραγκιοζηδες πρωθυπουργοι στο παρελθον, απο σημιτη μεχρι αλ6, αλλα συνθημα να παει να γαμηθει δεν ειχε κανενας τους... αυτο λεει πολλα, ακομα για μια χωρα σαν την Ελλαδα...
Λες τύπε να ξύπνησε ο κόσμος? Εγώ λέω μπααααααα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.275
Πόντοι
2.456

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.275
Πόντοι
2.456
Προσωπικα εγω, στα οικονομικα τον κατατασω μαζι με τους αλλους: ασχετος, επικινδυνος και κλεφτης, οπως και οι προηγουμενοι. Εκει που ο κουλης εχει ξεφυγει νομιζω ειναι η προπαγανδα και τα fake news. η συχνοτητα που τα ΜΜΕ/fb/ινστα κτλπ μοιραζουν σανο εχει ξεφυγει. Μονο αν μπεις στην ομαδα αληθειας και δεις τι τους ταιζουν.... Ελλας στο μεγαλειο σου
Τυπε εδώ έχει κολαουζους σε διατεταγμένη υπηρεσία στο μπου..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Ναι!
Απορω πως ξεφυγε απο το μανιασμενο πληθος, δεν θα εβρισκαν μετα ουτε δειγμα του...
Ο ίδιος πλευρης που πήγε στα Εξάρχεια είναι? Είσαι σίγουρος??? Τόλμησε να πάει στο άβατο στα Εξάρχεια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και φοβήθηκε τον λαό που τον αγαπάει? ΕΙΣΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ?

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.627
Πόντοι
6.186
Το καλοκαίρι θα έχουμε εκλογές, ο βλάκας θα πάει να τα παίξει όλα για όλα μπας κ ξανά βγει, σου λέει όλοι όσοι με βρίζουν το καλοκαίρι θα είναι στις παραλίες, τα γεροντια που είναι ακόμα μαζί μου θα έρθουν να με ψηφίσουν, εάν πάω κανονικά σε εκλογές δεν θα βγω με τπτ. Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε αυτή την φορά να φύγει αυτό το σκουπίδι από την κυβέρνηση.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Το καλοκαίρι θα έχουμε εκλογές, ο βλάκας θα πάει να τα παίξει όλα για όλα μπας κ ξανά βγει, σου λέει όλοι όσοι με βρίζουν το καλοκαίρι θα είναι στις παραλίες, τα γεροντια που είναι ακόμα μαζί μου θα έρθουν να με ψηφίσουν, εάν πάω κανονικά σε εκλογές δεν θα βγω με τπτ. Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε αυτή την φορά να φύγει αυτό το σκουπίδι από την κυβέρνηση.
Αυτοί που έβγαλαν το σύνθημα ΜΤΚΓ να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάνε παραλία....αλλα στην κάλπη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενα στοιχηματακι οτι ΔΕΝ θα γινουν εκλογες το καλοκαιρι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοί που έβγαλαν το σύνθημα ΜΤΚΓ να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάνε παραλία....αλλα στην κάλπη.
Το 0,0005% που βριζει τον εκλεγμενο πρωθυπουργο της χωρας δεν μας απασχολει τι θα ψηφισει

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
140 χώρες ψήφισαν στον ΟΗΕ εναντίον της Ρωσίας πέντε υπέρ και 35 απείχαν με ποιους θέλεις να μαστε με τους 140 με τους πέντε η με τους 35
Οι 5 υπέρ και οι 35 που απείχαν, πληθυσμιακά είναι πολύ πιο πάνω από τον μισό πληθυσμό της γης. Ναι συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να ακολουθούμε την πλειοψηφία. Είναι σαφώς δημοκρατικό. Άρα με τις 5.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936

Το 0,0005% που βριζει τον εκλεγμενο πρωθυπουργο της χωρας δεν μας απασχολει τι θα ψηφισει
Από που προκύπτει το νούμερο αυτό?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Κι αυτό για σένα δείχνει ότι το πρόβλημα είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας και δεν δείχνει την αθλιότητα των τρολ της αντιπολίτευσης; :vomit:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Με τον Κούλη κόλλησες, σε έτρωγε το σαράκι

Κι ύστερα καταλάβαμε… γαμιέσαι πουτινάκι

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ρε leclerc βάλε κανένα καλό έδεσμα φωτό !

Αφού έχεις καλό γούστο,
και ψηφίζεις ΝΔ,
υποστηρίζεις ... τον Κούλη ;
Η ΝΔ πρέπει να έχει ένα αρχοντάνθρωπο
πρωθυπουργό, όχι ένα αυτιστικό τραμπάκουλα
μισάνθρωπο και αντιπαθή !
ΝΔ σημαίνει ωραίες Δαπίτισσες καλοντυμένες,
τύπους με ωραία κουστούμια, με στυλ,
όχι αυτό το απωθητικό κατασκεύασμα
τον Κούλη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αμα ξανά βγει θα πεσει τρελό γέλιο. Για να μη πω τίποτα χειρότερο

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Οι 5 υπέρ και οι 35 που απείχαν, πληθυσμιακά είναι πολύ πιο πάνω από τον μισό πληθυσμό της γης. Ναι συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να ακολουθούμε την πλειοψηφία. Είναι σαφώς δημοκρατικό. Άρα με τις 5.
Έχει πλάκα να μπερδεύεις έτσι τους αριθμούς

Καταρχάς η 5η όποιες δεν καταδίκασαν τη Ρωσία έχουν ελάχιστο ποσοστό εκτός από τη Ρωσία αλλά και μαζί με την Ρωσία
Θυμίζω Λευκορωσία Ρωσία Βόρειο Κορέα Συρία ερυθραια

Το απέχω δεν μετράει σε αυτή την περίπτωση απέχω σημαίνει ούτε υπέρ ούτε κατά

- άρα ποιες ήτανε υπέρ της Ρωσίας ποιες ήταν κατά

Οι κατά ήταν σαφώς περισσότερο και σαν πληθυσμό και σαν αριθμο

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.627
Πόντοι
6.186
Αμα ξανά βγει θα πεσει τρελό γέλιο. Για να μη πω τίποτα χειρότερο
ελπίζω να μην ξανά βγει γιατί θα έχουμε παρατράγουδα, εάν ήταν μια φορά ανεγκέφαλος κ αποφασίζουμε κ διατάζουμε μετά θα είναι 100

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.627
Πόντοι
6.186

φίλε συγνώμη που στο χαλάω αλλά αυτός ο αριθμός είναι πάνω από το 50% της χωράς κ αυτό θα φανεί από τα ανεβασμένα ποσοστά του συριζα-κιναλ στις εκλογές. όπως θα φανεί κ από την αποχή. Μην ξεχνάς οτι κ το 2019 ζορίστηκε να πάρει τις εκλογές (7,5 μονάδες διάφορα) κ η αποχή (που ποντάρει πάλι ) τότε ήταν στο 43% του πληθυσμού . Να στο πω κ ποιο απλά από τους γνωστούς μου μόνο εγώ πήγα κ ψήφισα τα υπόλοιπα 20-25 άτομα πήγαν για δουλειά η για μπάνιο κ κανένας τους δεν ήταν ψηφοφόρος της νδ έτσι βγαίνεις πρωθυπουργός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom