papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.493
- Πόντοι
- 27.261
μου αρεσει που ξερεις και καλοτρωςΟι μπάμιες είναι γευστικοτατες ,υγιεινές και καθαρίζουν άμεσα το παχύ έντερο.
μου αρεσει που ξερεις και καλοτρωςΟι μπάμιες είναι γευστικοτατες ,υγιεινές και καθαρίζουν άμεσα το παχύ έντερο.
Είσαι άδικος. Εδώ ετοιμαζόταν να φτερνιστείκοψε φατσα ρε παιχτη
τον εκοψα λες και το καταπιε ?Είσαι άδικος. Εδώ ετοιμαζόταν να φτερνιστεί
Κι εσενα αν σε λεγανε Χασαν και ζουσες στα βαθη του Αφγανισταν, μπορει τωρα να ησουν φανατικος μουσουλμανος ταλιμπαν, πού μας οδηγει το συγκεκριμενο επιχειρημα "αμα δεν τον λεγανε Μητσοτακη"?Τα εισαγωγικά στο γόνος δε χρειάζονται, διορισμένος γόνος είναι.
Αμα δεν τον λέγανε Μητσοτάκη...άσε.
25 μηνες?Η κυβερνηση συμφωνα με τις δημοσκοπησεις,θα απολαυσει σε εικοσιπεντε μηνες,αλλη μια τετραετια.
εσυ που θες να καταληξεις με αυτη την μαλακία που εγραψες , ταλιμπαν θα γινοταν , οχι πρωθυπουργοςΚι εσενα αν σε λεγανε Χασαν και ζουσες στα βαθη του Αφγανισταν, μπορει τωρα να ησουν φανατικος μουσουλμανος ταλιμπαν, πού μας οδηγει το συγκεκριμενο επιχειρημα "αμα δεν τον λεγανε Μητσοτακη"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα περάσει το 25%, γιατί δεν βάζεις ότι έχεις και δεν έχεις σε στοίχημα?Το ποσοστο που θα παρει η νδ, θα ειναι πραγματικα αποκεφαλισμος.
Γκιλοτινα.
Tότε να με συγχωρεις, αλλά μπορεις να κάνεις bet request σε οποιαδηποτε στοιχηματικη εταιρεια και να γινεις πλούσιος.Το ποσοστο που θα παρει η νδ, θα ειναι πραγματικα αποκεφαλισμος.
Γκιλοτινα.
Ο συγκεκριμενος ειναι εντελώς αγραμματος πολιτικά. Δεν εχει ούτε μυρωδια απο πολιτικη.Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα περάσει το 25%, γιατί δεν βάζεις ότι έχεις και δεν έχεις σε στοίχημα?
Αν πας στην Αγγλία, θα σου δώσουν απόδοση κοντά στο 20.
Toυ εδωσε παραταση τυπε...Κι εσενα αν σε λεγανε Χασαν και ζουσες στα βαθη του Αφγανισταν, μπορει τωρα να ησουν φανατικος μουσουλμανος ταλιμπαν, πού μας οδηγει το συγκεκριμενο επιχειρημα "αμα δεν τον λεγανε Μητσοτακη"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
25 μηνες?
Σε 15 μηνες τελειωνει η τετραετια
Στην αρχη του βιντεο ο Πλευρης ειναι?Η κυβερνηση συμφωνα με τις δημοσκοπησεις,θα απολαυσει σε εικοσιπεντε μηνες,αλλη μια τετραετια.Ο κοσμος παντου απολαμβανει και χαιρεται που εχει Αριστους ηγετες στο τιμονι
Στην αρχη του βιντεο ο Πλευρης ειναι?
εγω ενα εχω να πω, εχουν περασει καραγκιοζηδες και καραγκιοζηδες πρωθυπουργοι στο παρελθον, απο σημιτη μεχρι αλ6, αλλα συνθημα να παει να γαμηθει δεν ειχε κανενας τους... αυτο λεει πολλα, ακομα για μια χωρα σαν την Ελλαδα...
Προσωπικα εγω, στα οικονομικα τον κατατασω μαζι με τους αλλους: ασχετος, επικινδυνος και κλεφτης, οπως και οι προηγουμενοι. Εκει που ο κουλης εχει ξεφυγει νομιζω ειναι η προπαγανδα και τα fake news. η συχνοτητα που τα ΜΜΕ/fb/ινστα κτλπ μοιραζουν σανο εχει ξεφυγει. Μονο αν μπεις στην ομαδα αληθειας και δεις τι τους ταιζουν.... Ελλας στο μεγαλειο σουΔεν περιμενα οτι θα βρεθει πιο αθλιος πρωθυπουργος απο τον ΓΑΠ.
Αλλα βρεθηκε.
Δεν τον ειχα για τοσο μαλακα τον κουλη.
Ο τυπος το τερματισε.