Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δε μπορεις να κλεισεις ματι εεεε?
Αρχιμαλάκα μικροτσούτσουνε κομπλεξικέ! Έχεις δουλειά εσύ αύριο? :)

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

εμ βεβαια με τοση χυσαμολη που σε εχω ποτισει, πως να κοιμηθεις ? :cum:
Κρεμουλα στις παλάμες σου.... ή μάλλον στα δαχτυλάκια σου με το καβλάκι που έχεις!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

εχουν μπουκωσει οι αμυγδαλες σου μωρη σαντορινια γαλαζοπετρα :pipa1:
ρε πως σε γλενταω ετσι ρε νεοδημοκρατικε τιμημενε αρχιμαλακα ... πως ???

#μητσοτακη_γαμιεσαι
#μπαρμπαπηδουλα_γαμιεσαι_ρε_αρχιμαλακα
:2funny:
5η φορά copy/paste.

5η φορά η μπάλα στην εξέδρα!

Άπειρες φορές ξεφτίλας μικροτσούτσουνος!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Αρχιμαλάκα μικροτσούτσουνε κομπλεξικέ! Έχεις δουλειά εσύ αύριο? :)

Κρεμουλα στις παλάμες σου.... ή μάλλον στα δαχτυλάκια σου με το καβλάκι που έχεις!

5η φορά copy/paste.

5η φορά η μπάλα στην εξέδρα!

Άπειρες φορές ξεφτίλας μικροτσούτσουνος!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ελα μπαρμπαμαλακα παιξοπουλη, διαλεξε...

πινατ1.jpg
μπαρμπαπηδουλας - σαντορινη.jpeg

#μητσοτακη_γαμιεσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ελα μπαρμπαμαλακα παιξοπουλη, διαλεξε...

πινατ1.jpg
μπαρμπαπηδουλας - σαντορινη.jpeg
Κάπως έτσι είναι το καβλάκι σου και στις κριτικές σου γράφεις ότι είσαι ψωλαράς και δεν μπορούν να τον πάρουν όλον οι πουτάνες ε? :tooth:

1629242368440.jpeg

1629242374601.jpeg

#μητσοτακη_γαμιεσαι
6η φορά!!!

Εκτός από αρχιμαλάκας μικροτσουτσουνος, είσαι και εμμονικός αρχιμαλάκας μικροτσουτσουνος! Μαζί πάνε αυτά!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Κάπως έτσι είναι το καβλάκι σου και στις κριτικές σου γράφεις ότι είσαι ψωλαράς και δεν μπορούν να τον πάρουν όλον οι πουτάνες ε? :tooth:

1629242368440.jpeg

1629242374601.jpeg

6η φορά!!!

Εκτός από αρχιμαλάκας μικροτσουτσουνος, είσαι και εμμονικός αρχιμαλάκας μικροτσουτσουνος! Μαζί πάνε αυτά!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
διαλεξε μωρη γαλαζια σαλμονελα και ασε τις ζουζουνιες τωρα, τοσο ποτισμα ουτε στον βρωμοασβο δεν εριξα :cum:
αφου το ξερω οτι γουσταρεις και σου αρεσει, γι'αυτο κωλοτριβεσαι και εσυ απο το πρωϊ σημερα :assshake:
σου εχουν λειψει τα πακικα χυσακια εκει που πας στο μεταξουργειο και εχουν αρχισει οι
παρενεργειες ηδη, μωρη βατσινωμενη κουραδα.

#μητσοτακη_γαμιεσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
διαλεξε μωρη γαλαζια σαλμονελα και ασε τις ζουζουνιες τωρα, τοσο ποτισμα ουτε στον βρωμοασβο δεν εριξα :cum:
Τι να διαλέξω? Αφού είσαι και μικροτσούτσουνος και αρχιμαλάκας και εμμονικος και κομπλεξικός! :tooth:

αφου το ξερω οτι γουσταρεις και σου αρεσει, γι'αυτο κωλοτριβεσαι και εσυ απο το πρωϊ σημερα :assshake:
Ξεφτυλιζω κάτι σκουπίδια σαν εσένα, το έχω πει επανειλημμένως ότι είναι το χόμπι μου. Κι όπως δουλεύαμε τον βαντάμα παλιά για τις ικανότητες ninja που έλεγε ότι είχε, έτσι τώρα δουλεύουμε εσένα με το μικρό καβλάκι σου που πασχίζεις να μας πεις απο τις κριτικές σου ότι είναι ψωλάρα!!!! Κατάντια μεγάλε, είσαι πλεμπα!!! :)

σου εχουν λειψει τα πακικα χυσακια εκει που πας στο μεταξουργειο και εχουν αρχισει οι
παρενεργειες ηδη, μωρη βατσινωμενη κουραδα.
Oτα θα διασωληνωθείς θα έρθω να κατούρησε στον ορό σου μέσα και να κλάσω στον αναπνευστήρα σου, μην ανησυχείς! :)

#μητσοτακη_γαμιεσαι
Κλασικός εμμονικος μικροτσουτσουνος αρχιμαλάκας κομπλεξικός!
7η φορά? Αν θυμάμαι καλά! Πάρε αναφορά για σπαμ :tooth:

Kι εκτος αυτών, έχω σκοπό να σου δημιουργήσω αυτοάνοσο πουτανακι! Σαν αυτα που έβγαλες όταν σε παράτησε η γκομενα επειδή έχεις μικρή τσουτσού αρχιμαλάκα!!!! Σε κατούρησε στη μάπα η γκομενα και σου έβγαλε τα κόμπλεξ όλα για το τσουτσουνάκι σου κι έβγαλες αυτοάνοσα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Τι να διαλέξω? Αφού είσαι και μικροτσούτσουνος και αρχιμαλάκας και εμμονικος και κομπλεξικός! :tooth:

Ξεφτυλιζω κάτι σκουπίδια σαν εσένα, το έχω πει επανειλημμένως ότι είναι το χόμπι μου. Κι όπως δουλεύαμε τον βαντάμα παλιά για τις ικανότητες ninja που έλεγε ότι είχε, έτσι τώρα δουλεύουμε εσένα με το μικρό καβλάκι σου που πασχίζεις να μας πεις απο τις κριτικές σου ότι είναι ψωλάρα!!!! Κατάντια μεγάλε, είσαι πλεμπα!!! :)

Oτα θα διασωληνωθείς θα έρθω να κατούρησε στον ορό σου μέσα και να κλάσω στον αναπνευστήρα σου, μην ανησυχείς! :)

Κλασικός εμμονικος μικροτσουτσουνος αρχιμαλάκας κομπλεξικός!
7η φορά? Αν θυμάμαι καλά! Πάρε αναφορά για σπαμ :tooth:

Kι εκτος αυτών, έχω σκοπό να σου δημιουργήσω αυτοάνοσο πουτανακι! Σαν αυτα που έβγαλες όταν σε παράτησε η γκομενα επειδή έχεις μικρή τσουτσού αρχιμαλάκα!!!! Σε κατούρησε στη μάπα η γκομενα και σου έβγαλε τα κόμπλεξ όλα για το τσουτσουνάκι σου κι έβγαλες αυτοάνοσα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
καλωστηνα τη σαντορινια, πρωϊνη πρωϊνη, το γαλαζιο σαπιοκουδουνο του site και του πακικομεταξουργειου. ξυπνησε και ηρθε να κωλοτριφτει παλι :assshake:
πως εισαι σημερα φυστικοζουζουνα μου ? :rose:
παλι με θυμοσουν χθες και μουσκεψε το πουλακι σου εεε ? ?
εδω θα σε εχω στα 4 και θα σε ποτιζω μωρη πετουγια, μεχρι να σου πεταχτουν τα χυσια μου απο τα αυτια σου, γιατι τα ματια στα εχω ηδη ασπρισει εδω και 2 βδομαδες.
ρουφα και καταπινε οπως μονο εσυ ξερεις καρχια μεταξενια καταπιολα :pipa1:
βατσινωμενη μπουστρα εχεις χεστει και εχει παει το τσερλιο στην καλτσα με αυτα που ακους εε?? ερχεται η σειρα σου, παρε μετρα :priest:
οτι και να λες, οσες μαλακιες και να γραφεις θα σε γαμαω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ... ΤΕΛΟΣ. :fuck1:
την αναφορα βαλτηνα στην κοκκινοπη κωλαθρα σου, αν σου εχει μεινει τιποτα χωρος δηλαδη και κοιτα αν εχω αφησει και τα @@ μου εκει απο χθες.
πανε τραβα διαβασε ξανα καμια κριτικη μου να καβλωσεις και ελα να σε ασπρισω παλι λουλακι.

ααα και σου εκανα μιξη τελικα, γιατι εισαι και αναποφασιστη φραπεδιαρα :effemine:

#μητσοτακη_γαμιεσαι
σαντορινια.jpg

υ/γ 1- φωτος ακομα περιμενουμε
υ/γ2 - ξεχασα να σε ρωτησω, η πρωϊνη με την ανατολη :jerking: πηγε καλα ?

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλωστηνα τη σαντορινια, πρωϊνη πρωϊνη, το γαλαζιο σαπιοκουδουνο του site και του πακικομεταξουργειου. ξυπνησε και ηρθε να κωλοτριφτει παλι :assshake:
πως εισαι σημερα φυστικοζουζουνα μου ? :rose:
παλι με θυμοσουν χθες και μουσκεψε το πουλακι σου εεε ? ?
εδω θα σε εχω στα 4 και θα σε ποτιζω μωρη πετουγια, μεχρι να σου πεταχτουν τα χυσια μου απο τα αυτια σου, γιατι τα ματια στα εχω ηδη ασπρισει εδω και 2 βδομαδες.
ρουφα και καταπινε οπως μονο εσυ ξερεις καρχια μεταξενια καταπιολα :pipa1:
βατσινωμενη μπουστρα εχεις χεστει και εχει παει το τσερλιο στην καλτσα με αυτα που ακους εε?? ερχεται η σειρα σου, παρε μετρα :priest:
οτι και να λες, οσες μαλακιες και να γραφεις θα σε γαμαω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ... ΤΕΛΟΣ. :fuck1:
την αναφορα βαλτηνα στην κοκκινοπη κωλαθρα σου, αν σου εχει μεινει τιποτα χωρος δηλαδη και κοιτα αν εχω αφησει και τα @@ μου εκει απο χθες.
πανε τραβα διαβασε ξανα καμια κριτικη μου να καβλωσεις και ελα να σε ασπρισω παλι λουλακι.

ααα και σου εκανα μιξη τελικα, γιατι εισαι και αναποφασιστη φραπεδιαρα :effemine:

#μητσοτακη_γαμιεσαι
σαντορινια.jpg

υ/γ 1- φωτος ακομα περιμενουμε
υ/γ2 - ξεχασα να σε ρωτησω, η πρωϊνη με την ανατολη :jerking: πηγε καλα ?
Σκουπίδια σαν κι εσένα γαμάω κάθε μέρα!
Εμμονικά σκουπίδια σαν εσένα, επίσης κάθε μέρα!
Μικροτσούτσουνα εμμονικά σκουπίδια σαν εσένα... έχω συναντήσει πολλά! ΕΙλικρινά, τύπος που να εξυμνεί το πουλάκι του είναι αποκλειστικά και μόνο μικροτσούτσουνος! Καβλάκι έχεις και βλέπω πήρες επ' ώμου την φωτογραφία που σου έστιελα :)
Αρχιμαλάκες μικροτσουτσουνους εμονικούς κομπλεξικά σκουπίδια έχω εσένα!

Κάτσε τώρα και ψήσου αρχιμαλάκα ψωλόχυμα κι εγώ στην πισίνα μου :)

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
μπορειτε να βρειτε ενα δωματιο εσεις οι δυο να απολαυσετε τον ερωτα σας μακρυα απο αδιακριτα ματια.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
κάτι μεταξύ χιτλερ και σταλιν ο ένας λέει στον άλλο για το πόσο χειρότερος είναι όταν και οι δυο είναι οι χειρότεροι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπορειτε να βρειτε ενα δωματιο εσεις οι δυο να απολαυσετε τον ερωτα σας μακρυα απο αδιακριτα ματια.
Sorry, μου αρέσει να τον χύνω δημοσίως. Κάνε ignore αν δεν αντέχεις :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κάτι μεταξύ χιτλερ και σταλιν ο ένας λέει στον άλλο για το πόσο χειρότερος είναι όταν και οι δυο είναι οι χειρότεροι.
Eσύ ποιο κλωνάρι είσαι που μέσα σε 5 μέρες μπήκες στο νόημα? :)
Σιγά μην πεις, αλλά λέμε τώρα!!!! :tooth:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eσύ ποιο κλωνάρι είσαι που μέσα σε 5 μέρες μπήκες στο νόημα? :)
Σιγά μην πεις, αλλά λέμε τώρα!!!! :tooth:
Σωστο αυτο που λες, επιασα το νοημα

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
ουτε εσυ χυνεις ουτε ο αλλος χυνει απλα βριζεστε ειναι ενας φαυλος κυκλος που κανεις δε κερδιζει, στη τελικη κλειστε ενα ραντευου και παιξτε μπουκετιδια, αυτο το πραμα που κανετε δεν εχει κανενα νοημα.τιποτα.μηδεν.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
ουτε εσυ χυνεις ουτε ο αλλος χυνει απλα βριζεστε ειναι ενας φαυλος κυκλος που κανεις δε κερδιζει, στη τελικη κλειστε ενα ραντευου και παιξτε μπουκετιδια, αυτο το πραμα που κανετε δεν εχει κανενα νοημα.τιποτα.μηδεν.
δεν πιστευω πως θα καταλαβουν και πολλα απο αυτα που λες. Μην ζοριζεσαι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Σκουπίδια σαν κι εσένα γαμάω κάθε μέρα!
Εμμονικά σκουπίδια σαν εσένα, επίσης κάθε μέρα!
Μικροτσούτσουνα εμμονικά σκουπίδια σαν εσένα... έχω συναντήσει πολλά! ΕΙλικρινά, τύπος που να εξυμνεί το πουλάκι του είναι αποκλειστικά και μόνο μικροτσούτσουνος! Καβλάκι έχεις και βλέπω πήρες επ' ώμου την φωτογραφία που σου έστιελα :)
Αρχιμαλάκες μικροτσουτσουνους εμονικούς κομπλεξικά σκουπίδια έχω εσένα!

Κάτσε τώρα και ψήσου αρχιμαλάκα ψωλόχυμα κι εγώ στην πισίνα μου :)
το μονο που γαμας, και εσυ, ειναι οι δυο παλαμες σου που εχουν βγαλει φουσκαλες μπαγλαμα. :jerking2:
εκει στην πισινα που λες οτι εισαι βατσινωμενη πορδοκλανιτσα, πλυνε τη σουφριτσα σου καλα οπως ξερεις, κανε μπουρμπουλιθρες για να καθαρισει καλα και καλεσε με παλι για να στη γεμισω με τα χυσια μου και την καβλαρα μου, που τοσο πολυ σου ελειψαν απο χθες.:fuck1:
πεσε στα 4 και ρουφα νανοτσουνη μπουστρα :pipa1:
και μην το κουνησεις αν δε σου πω ΕΓΩ.
σου ειπα, θα σε γαμαω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ τρυπια.

#μητσοτακη_γαμιεσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το μονο που γαμας, και εσυ, ειναι οι δυο παλαμες σου που εχουν βγαλει φουσκαλες μπαγλαμα. :jerking2:
Καλά βρς τίποτα δικό σου να πεις αμόρφωτο ζωάδι, αυτά στα έχω πει εγώ κάτι δεκάδες ποστς πριν. Μία μου κλέβεις την φωτογραφία του μικροτσούτσουνου που σου έστειλα, μία μου κλέβεις αυτό για τις παλάμες... έλεος ρε μπαγλαμα αρχιμαλάκα, κάνε και κάτι μόνος σου (εκτός από το να τον παίζεις!!!) :tooth:

εκει στην πισινα που λες οτι εισαι βατσινωμενη πορδοκλανιτσα, πλυνε τη σουφριτσα σου καλα οπως ξερεις, κανε μπουρμπουλιθρες για να καθαρισει καλα και καλεσε με παλι για να στη γεμισω με τα χυσια μου και την καβλαρα μου, που τοσο πολυ σου ελειψαν απο χθες.:fuck1:
Eσύ στην μπανιέρα σου αρχιμαλάκας μικροτσούτσουνε. Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ και έτσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ! :dancing:

πεσε στα 4 και ρουφα νανοτσουνη μπουστρα :pipa1:
και μην το κουνησεις αν δε σου πω ΕΓΩ.
σου ειπα, θα σε γαμαω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ τρυπια.
Aυτά που σου κάνουν τα πακια μου λες? Κι αυτό κλεμμένο το έχεις? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

#μητσοτακη_γαμιεσαι
1) 3 κλεψίματα και ένα copy/paste! Φαίνεται πόσο αρχιμαλάκας είσαι!
2) Μνεία στο καβλάκι σου στις κριτικές σου. Φαίνεται πόσο μικροτσούτσουνος είσαι :)

paparophilips1.jpg

paparophilips3.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Καλά βρς τίποτα δικό σου να πεις αμόρφωτο ζωάδι, αυτά στα έχω πει εγώ κάτι δεκάδες ποστς πριν. Μία μου κλέβεις την φωτογραφία του μικροτσούτσουνου που σου έστειλα, μία μου κλέβεις αυτό για τις παλάμες... έλεος ρε μπαγλαμα αρχιμαλάκα, κάνε και κάτι μόνος σου (εκτός από το να τον παίζεις!!!) :tooth:

Eσύ στην μπανιέρα σου αρχιμαλάκας μικροτσούτσουνε. Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ και έτσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ! :dancing:

Aυτά που σου κάνουν τα πακια μου λες? Κι αυτό κλεμμένο το έχεις? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1) 3 κλεψίματα και ένα copy/paste! Φαίνεται πόσο αρχιμαλάκας είσαι!
2) Μνεία στο καβλάκι σου στις κριτικές σου. Φαίνεται πόσο μικροτσούτσουνος είσαι :)

paparophilips1.jpg

paparophilips3.jpg
σιγα μην καθομαι και διαβαζω τις μαλακιες σου ρε τραγογιδο.
εδω σε παω τρενο 2 βδομαδες :fuck1: , σιγα μην κοιταω τις δικαιολογιες και τα κουκουλωματα σου.
σου ειπα να σηκωθεις μωρη πακικη βρωμοτρυπα ?
μεινε και ρουφα μεχρι την τελευταια σταγονα :pipa1:

#μητσοτακη_γαμιεσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σιγα μην καθομαι και διαβαζω τις μαλακιες σου ρε τραγογιδο.
εδω σε παω τρενο 2 βδομαδες :fuck1: , σιγα μην κοιταω τις δικαιολογιες και τα κουκουλωματα σου.
Ναι φαίνεται ότι ΔΕΝ τα διαβάζεις... γράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια! Πλέμπα αρχιμαλάκα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

σου ειπα να σηκωθεις μωρη πακικη βρωμοτρυπα ?
Το κολλητάρι σου ο ave μένει σε πάκικες τρύπες! Δως του χαιρετίσματα! Έφαγε καραμούζα? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μεινε και ρουφα μεχρι την τελευταια σταγονα :pipa1:
Mικροτσούτσουνε αρχιμαλάκα κομπλεξικέ :)

#μητσοτακη_γαμιεσαι
Συνέχισε το copy/paste. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, τα δικά μου κλέβεις! Τόσο αμόρφωτο τραγί είσαι! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Ναι φαίνεται ότι ΔΕΝ τα διαβάζεις... γράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια! Πλέμπα αρχιμαλάκα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Το κολλητάρι σου ο ave μένει σε πάκικες τρύπες! Δως του χαιρετίσματα! Έφαγε καραμούζα? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Mικροτσούτσουνε αρχιμαλάκα κομπλεξικέ :)

Συνέχισε το copy/paste. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, τα δικά μου κλέβεις! Τόσο αμόρφωτο τραγί είσαι! :tooth:
ΠΙΝΑΤ διαβαζω κατι αλλους μαλακες σαν και σενα τωρα, γιατι εχουν πιο πολυ ενδιαφερον απο σενα τον αρχιμαλακα και τον ασβο πλεον.
σε κατουραω λιγο :piss:και θα ερθω μετα να σε γαμησω παλι οπως εσυ ξερεις :fuck1:
παιξε με την κωλοτρουπιδα σου εσυ τωρα εκει στην πισινα, οσο θα σε εχω στο κλασιμο και τα λεμε πιο μετα αγκαπι μο :rose:

και ακομα φωτος περιμενουμε γιδι.

#μητσοτακη_γαμιεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom