Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Πρακτικά πώς θα αλλάξει αυτό όμως ;
Οι άξιοι και μορφωμένοι πώς θα μπουν στην πολιτική και θα αναδειχθούν ;
Τιποτα δεν μπορει να αλλαξει, πλεον. "Η γινεσαι Βενεζουελα-Κουβα, η, υπακους στις πολιτικες αυτων που σε χρηματοδοτουν και χρωστας για τα επομενα 100 χρονια. Τοσο απλα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΠΙΝΑΤ πως περνας στη σαντορινη, ωραιο το ηλιοβασιλεμα :jerking: ?
περνας... τελεια ??? :2funny:
ακομα φωτος περιμενουμε :confused:

Eγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο πουτσαράς δεν έχει καμιά ανάγκη να "διαφημίσει" το εργαλειο του. Αντιθέτως οι peanut (που είναι το σωστό, μιας κι είσαι αρχιμαλάκας αγράμματος), δεν χάνουν ευκαιρία να πούνε για το "τεράστιο" καβλί τους (τα " " δεν είναι τυχαία).

Μάντεψε ποιος έχει πουτσαλάκι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1629187840588.jpeg

1629187846823.jpeg

Συνημμένα

• 1629187790114.jpeg
    1629187790114.jpeg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 1629187796430.jpeg
    1629187796430.jpeg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πως την αντεχεις την πουτανα την ζωη σου ρε μαλακα?
Kαλά, μίλησε ο αρχιμαλάκας (κυριολεκτικά) που τον παίζει και κλαίει!!!
(κι είναι μεγάλη κότα πουτανίτσα για να κάνει παράθεση) :)

1629188402767.png

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Eγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο πουτσαράς δεν έχει καμιά ανάγκη να "διαφημίσει" το εργαλειο του. Αντιθέτως οι peanut (που είναι το σωστό, μιας κι είσαι αρχιμαλάκας αγράμματος), δεν χάνουν ευκαιρία να πούνε για το "τεράστιο" καβλί τους (τα " " δεν είναι τυχαία).

Μάντεψε ποιος έχει πουτσαλάκι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1629187840588.jpeg

1629187846823.jpeg
ρε πινατ, πηγες σαντορινη για να την παιξεις στο ηλιοβασιλεμα και συναμα διαβαζεις και τις κριτικες μου... τοσο πολυ σε καβλωσαν ?
ειλικρινα χαιρομαι :grin:
τις φωτος φανταζομαι που εχω ανεβασει, τις εχεις δει και αυτες εε ?
για πες, ποσες τραβηξες εκει ?

ακομα περιμενουμε τις δικες σου, τις τελειες... απο το ηλιοβασιλεμα :2funny:

και ασε τον @alex71 ...τραβαει κουπι απο χθες.
κλαιει και οδυρεται για τον χαρδαλια, που τον εστειλε μια ωρα αρχυτερα.
ακομα να το ξεπερασει ο κακομοιρης...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε πινατ, πηγες σαντορινη για να την παιξεις στο ηλιοβασιλεμα και συναμα διαβαζεις και τις κριτικες μου... τοσο πολυ σε καβλωσαν ?
ειλικρινα χαιρομαι :2funny:
τις φωτος φανταζομαι που εχω ανεβασει, τις εχεις δει και αυτες εε ?
για πες, ποσες τραβηξες εκει ?

και ασε τον @alex71 ...τραβαει κουπι απο χθες.
κλαιει και οδυρεται για τον χαρδαλια, που τον εστειλε μια ωρα αρχυτερα.
ακομα να το ξεπερασει ο κακομοιρης...
Άλλα λόγια βρε παιδιά κι η μπάλα στην εξέδρα!!!!

Παίξε με το πουτσαλάκι σου ρε αρχιμαλάκα αγράμματε, σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το site!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Άλλα λόγια βρε παιδιά κι η μπάλα στην εξέδρα!!!!

Παίξε με το πουτσαλάκι σου ρε αρχιμαλάκα αγράμματε, σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το site!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
με αλλον βλεπω να γελαει ολο το site πινατ...
μαλλον με δυο, γιατι προστεθηκε και ο ασβος τωρα τελευταια.
οι 2 τιμημενοι αρχιμαλακες του site ειστε
:2funny:

ακομα περιμενουμε φωτος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
με αλλον βλεπω να γελαει ολο το site πινατ...
μαλλον με δυο, γιατι προστεθηκε και ο ασβος τωρα τελευταια.
οι 2 τιμημενοι αρχιμαλακες του site ειστε

ακομα περιμενουμε φωτος
Σε φτύνουν, δεν βρέχει μαλάκα :)

Έτσι, να κόβεται ο χαβαλές στους μικροτσούτσουνους που κομπάζουν για την "ψωλάρα" τους!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Σε φτύνουν, δεν βρέχει μαλάκα :)

Έτσι, να κόβεται ο χαβαλές στους μικροτσούτσουνους που κομπάζουν για την "ψωλάρα" τους!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εσυ και ο ασβος θα ειστε το βουτυρακι στο πρωϊνο αρχιμαλακες του site.
κλωτσοσκουφι θα σας πηγαινω, βατσινωμενα σαμιαμιδια:cum:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
αρχιμαλακες του site, πινατ και ασβε, χαιρομαι που σας παω κωλοφερατζα χωρις να εχετε ουτε ενα στοιχειο εναντια μου και επειδη σας αρεσει το γαμησι που σας ριχνω εδω και 10 μερες, την επομενη φορα θα ανεβασω αφιερωση με τα ονοματα σας για να καβλωσετε περισσοτερο βατσινωμενα πιτσουνακια μου. σας χυνω οπως σας γουσταρει και σας αρμοζει, στη μαπα και παω για καφε. τα λεμε πιο μετα αγαπουλες μου.
:cum::cum:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αρχιμαλακες του site, πινατ και ασβε, χαιρομαι που σας παω κωλοφερατζα χωρις να εχετε ουτε ενα στοιχειο εναντια μου και επειδη σας αρεσει το γαμησι που σας ριχνω εδω και 10 μερες, την επομενη φορα θα ανεβασω αφιερωση με τα ονοματα σας για να καβλωσετε περισσοτερο βατσινωμενα πιτσουνακια μου. σας χυνω οπως σας γουσταρει και σας αρμοζει, στη μαπα και παω για καφε. τα λεμε πιο μετα αγαπουλες μου.
:cum::cum:
Τι στοιχεία να έχουμε βρε αρχιμαλάκα που το έπαιζες αρχιγαμιάς στο τίντερ "συμβουλεύοντας" τους νέους!!! Κι έχεις γαμήσει μόνο τις παλάμες σου εναλλάξ μαλάκα μπινέ!!!

Που ήσουν ένα χαζοχαρούμενο μαλακιστήρι και σου έκοψα το βήχα και το πήρες στα σοβαρά? Έτσι πρέπει παλιοπουτάνα φτωχομπινεδιάρα! Ετσι ΠΡΕΠΕΙ!!!! :tooth:

Που προσπαθείς να ακουστείς (γιατί στην ζωή σου είσαι για φάπες από όλους) γράφοντας με μεγάλα χρωματιστά γράμματα, ΜΠΑΣ και διαβάσει κανείς τις πίπες που λες μαλάκα!!!!

Άντε τώρα γράψε καμιά κριτική εκθειάζοντας τα μικρό σου τσουτσουνάκι μαλάκα με πατέντα!!!! :)

Εδώ θα τρως γαμήσι μια ζωή!

Και η ερώτηση: Τι δουλειά κάνεις? :)

P.S.: Βάζε και κάνα τόνο ρε αρχιμαλάκα αγράμματε! ή μήπως γράφεις από το κινητό που έλεγε ο άλλος ο υπερμαλάκας μπούλης? ή από το PC και δεν σε βολεύει? ή δεν ξέρεις καν? :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Τι στοιχεία να έχουμε βρε αρχιμαλάκα που το έπαιζες αρχιγαμιάς στο τίντερ "συμβουλεύοντας" τους νέους!!! Κι έχεις γαμήσει μόνο τις παλάμες σου εναλλάξ μαλάκα μπινέ!!!

Που ήσουν ένα χαζοχαρούμενο μαλακιστήρι και σου έκοψα το βήχα και το πήρες στα σοβαρά? Έτσι πρέπει παλιοπουτάνα φτωχομπινεδιάρα! Ετσι ΠΡΕΠΕΙ!!!! :tooth:

Που προσπαθείς να ακουστείς (γιατί στην ζωή σου είσαι για φάπες από όλους) γράφοντας με μεγάλα χρωματιστά γράμματα, ΜΠΑΣ και διαβάσει κανείς τις πίπες που λες μαλάκα!!!!

Άντε τώρα γράψε καμιά κριτική εκθειάζοντας τα μικρό σου τσουτσουνάκι μαλάκα με πατέντα!!!! :)

Εδώ θα τρως γαμήσι μια ζωή!

Και η ερώτηση: Τι δουλειά κάνεις? :)

P.S.: Βάζε και κάνα τόνο ρε αρχιμαλάκα αγράμματε! ή μήπως γράφεις από το κινητό που έλεγε ο άλλος ο υπερμαλάκας μπούλης? ή από το PC και δεν σε βολεύει? ή δεν ξέρεις καν? :tooth:
τιμημενε αρχιμαλακα του site, συνεχισε να μου κανεις διαφημιση.
στην καραπουτσακλαρα μου και στις αρχιδαρες μου σε γραφω, εσενα και την αλλη τη βρωμιαρα.
οσο και να σκουζεται, θα σας γαμαω και θα σας ποτιζω με σπερμα, οποτε θελω εγω :babycry:
ο πεινασμενος λενε... ξερεις τι ονειρευεται εεε ???? :confused:
ετσι και εσυ, διαβαζεις τις κριτικες μου εκει στην σαντορινη που εχεις παει να παιξεις το νανοπουλακι σου στο ηλιοβασιλεμα :jerking:, βλεπεις και τις φωτος που ανεβαζω, καβλωνεις (λεμε τωρα) και το λιγουρευεσαι :pipa1:
για κατι τετοιες γαμημενες μπουστρες σαν και σενα, εχω βαλει στην υπογραφη το ΟΧΙ GAYS αρχιμαλακα τιμημενε του site και εσυ εισαι η αποδειξη.
σαν εσενα και την αλλη τη βρωμουσα τη γρια τον κουραδοασβο, που δε ξερει τι να γραψει και ολο κωλοτριβεται σαν την αγαμητη παρθενα :assshake:
θα σας γλενταω μεχρι βρυξελλες βατσινωμενες σκουληκαντερες...
και επειδη μας εχεις ζαλισει τις μπαλες με το τι επαγγελμα κανουμε ολοι, transporter ειμαι και θα σε παω γαμιωντας μεχρι βρυξελλες. τι σε νοιαζει μωρη ψωλαρπαχτρα τι δουλεια κανει ο αλλος ?
εκει να διαβαζεις τις κριτικες μου, να λιγουρευεσαι το καβλι μου και να παιζεις το νανοπουλακι σου, γιατι μεχρι εκει εισαι...:cum: αντε μεχρι και μεταξουργειο στα γυφτακια, με το τρελο ειδοσημα που βγαζεις απο τη συγγρου τα βραδια :2funny:
και δε χρειαζεται να ανεβασω και εγω κατι απο τα δικα σου, το εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι που σε εχουν περασει ενα μερεμετι ενας ενας.
τσαο αγκαπι μο τορα :sopase:
τωρα που γυρισα, παω να σε εκκενωσω και μια by the way :shit:

ακομα φωτος περιμενουμε α ρ χ ι μ α λ α κ α πινατ

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τιμημενε αρχιμαλακα του site, συνεχισε να μου κανεις διαφημιση.
στην καραπουτσακλαρα μου και στις αρχιδαρες μου σε γραφω, εσενα και την αλλη τη βρωμιαρα.
οσο και να σκουζεται, θα σας γαμαω και θα σας ποτιζω με σπερμα, οποτε θελω εγω :babycry:
ο πεινασμενος λενε... ξερεις τι ονειρευεται εεε ???? :confused:
ετσι και εσυ, διαβαζεις τις κριτικες μου εκει στην σαντορινη που εχεις παει να παιξεις το νανοπουλακι σου στο ηλιοβασιλεμα :jerking:, βλεπεις και τις φωτος που ανεβαζω, καβλωνεις (λεμε τωρα) και το λιγουρευεσαι :pipa1:
για κατι τετοιες γαμημενες μπουστρες σαν και σενα, εχω βαλει στην υπογραφη το ΟΧΙ GAYS αρχιμαλακα τιμημενε του site και εσυ εισαι η αποδειξη.
σαν εσενα και την αλλη τη βρωμουσα τη γρια τον κουραδοασβο, που δε ξερει τι να γραψει και ολο κωλοτριβεται σαν την αγαμητη παρθενα :assshake:
θα σας γλενταω μεχρι βρυξελλες βατσινωμενες σκουληκαντερες...
και επειδη μας εχεις ζαλισει τις μπαλες με το τι επαγγελμα κανουμε ολοι, transporter ειμαι και θα σε παω γαμιωντας μεχρι βρυξελλες. τι σε νοιαζει μωρη ψωλαρπαχτρα τι δουλεια κανει ο αλλος ?
εκει να διαβαζεις τις κριτικες μου, να λιγουρευεσαι το καβλι μου και να παιζεις το νανοπουλακι σου, γιατι μεχρι εκει εισαι...:cum: αντε μεχρι και μεταξουργειο στα γυφτακια, με το τρελο ειδοσημα που βγαζεις απο τη συγγρου τα βραδια :2funny:
και δε χρειαζεται να ανεβασω και εγω κατι απο τα δικα σου, το εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι που σε εχουν περασει ενα μερεμετι ενας ενας.
τσαο αγκαπι μο τορα :sopase:
τωρα που γυρισα, παω να σε εκκενωσω και μια by the way :shit:

ακομα φωτος περιμενουμε α ρ χ ι μ α λ α κ α πινατ
Σκούξε αρχιμαλάκα μικροτσούτσουνε, γράφε με κεφαλαία, γράφε με μπλε, γράφε με σεντόνια μπας και ακουστείς! Ο κλασσικός αρχιμαλάκας του bou είσαι που σε γλεντάμε νυχθημερόν!!!

Ρούφα χεσίδι μικροψώλη άεργε μαλάκα!!!! :tooth:

1629229943615.jpeg

1629229951612.jpeg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Σκούξε αρχιμαλάκα μικροτσούτσουνε, γράφε με κεφαλαία, γράφε με μπλε, γράφε με σεντόνια μπας και ακουστείς! Ο κλασσικός αρχιμαλάκας του bou είσαι που σε γλεντάμε νυχθημερόν!!!

Ρούφα χεσίδι μικροψώλη άεργε μαλάκα!!!! :tooth:

1629229943615.jpeg

1629229951612.jpeg
πως σε γλενταω ετσι μωρη νεοδημοκρατικη μπαρμπαμαλακια .. πως ???
διαβαζεις κριτικες μου και καβλωνει το φυστικακι σου :cum:
#μητσοτακη_γαμιεσαι
#μπαρμπαπηδουλα_γαμιεσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πως σε γλενταω ετσι μωρη νεοδημοκρατικη μπαρμπαμαλακια .. πως ???
διαβαζεις κριτικες μου και καβλωνει το φυστικακι σου :cum:
#μητσοτακη_γαμιεσαι
#μπαρμπαπηδουλα_γαμιεσαι
Τι με γλεντάς ρε αρχιμαλάκα που έχεις γίνει ρόμπα και στο τιντερ!
Αρχιμαλάκα άνεργε αμόρφωτε παπάρα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Έχεις κόμπλεξ με το πουτσαλάκι σου μαλάκα ε? Ε, όλοι οι μικροτσούτσουνοι μπαίνουν σε φόρουμς για να δείξουν πόσο γαμιάδες είναι επειδή έχουν πουτσαλάκι! PEANUT μαλάκα!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αλήθεια, πόσο ανάγκη έχεις να το λες ότι τον έχεις μεγάλο και χοντρό? Τοσοδούλι είναι? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Τι με γλεντάς ρε αρχιμαλάκα που έχεις γίνει ρόμπα και στο τιντερ!
Αρχιμαλάκα άνεργε αμόρφωτε παπάρα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Έχεις κόμπλεξ με το πουτσαλάκι σου μαλάκα ε? Ε, όλοι οι μικροτσούτσουνοι μπαίνουν σε φόρουμς για να δείξουν πόσο γαμιάδες είναι επειδή έχουν πουτσαλάκι! PEANUT μαλάκα!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αλήθεια, πόσο ανάγκη έχεις να το λες ότι τον έχεις μεγάλο και χοντρό? Τοσοδούλι είναι? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ΠΙΝΑΤ γαμιεσαι ρε μαλακα

#μητσοτακη_γαμιεσαι
#μπαρμπαπηδουλα_γαμιεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom