Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Για πες, ποιο οικονομικο εγκλημα εχει διαπραξει?

Μην μπερδευεσαι, αλλοι ειναι στη φυλακη
Η αυξηση του χρεους της ΝΔ σε 5 χρονια απο τα 118 εκατομμυρια σε 342 πως αιτιολογειται;
Δεν γνωριζω αν ειναι ποινικο, αλλα η μη αποπληρωμη του συνιστα τεραστια ηθικη ευθυνη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σαφώς με το μνημόνιο μας γάμησαν τα πρεκια...ο τσιπροκιο όμως μας φόρτωσε εκατό δις με την περήφανη διαπραγμάτευση και γάμησε το σύμπαν..
μπορεις να μου εξηγησεις πως προκυπτουν αυτα τα 100 δις;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν ψάχνω τώρα ούτε να μου τάξεις χίλια ευρώ.. ψάξε το και θα δεις
για hoax μου φαινεται οπως και οτι δηθεν πηρε μεταγγραφη απο βουλγαρια
ξεμπροστιασα τον μπαρμπαπηδουλα για την μεταγγραφη, δεν μπορω να καθομαι να ψαχνω καθε hoax

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
για hoax μου φαινεται οπως και οτι δηθεν πηρε μεταγγραφη απο βουλγαρια
ξεμπροστιασα τον μπαρμπαπηδουλα για την μεταγγραφη, δεν μπορω να καθομαι να ψαχνω καθε hoax
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν είναι

Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
194
Πόντοι
1

8/6/21

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν δραστικά από 9 εκατ. Ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020. Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Επίσης στο πλαίσιο διάταξης που προβλέπεται στο Καταστατικό της από το 2016, η ΝΔ δεν επιτρέπεται να δανείζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και φυσικά δεν έχει δανειστεί. Στον ετήσιο δημοσιευμένο απολογισμό υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή με την ένδειξη «Αναλήψεις δανείων» που πάντα έχει ποσό 0.

Αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι. Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. Ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. Ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. Ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. Ευρώ. Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. Ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. Ευρώ σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις.»

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.506
Πόντοι
266
μπορεις να μου εξηγησεις πως προκυπτουν αυτα τα 100 δις;
παπαδοπουλοσ του συριζα 30 με 35 δισ
δεδες βουλευτης του συριζα 86 δισ

βιζερ 200 δισ

μια αναλυση

Ο Διοικητής της ΤτΕ κ. Γιάννης Στουρνάρας μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στο άρθρο μου του Αυγούστου με τη λογιστική αποτύπωση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αναφέρει:"Όποια μέθοδο και να χρησιμοποιήσει κάποιος, το κόστος προκύπτει πολύ σημαντικό. Ακόμα και αν αγνοηθούν εντελώς τα δυναμικά στοιχεία, η στατική ανάλυση, δηλαδή ανάλυση σε παρελθόντα χρόνο και με γεγενημένα αποτελέσματα, δείχνει κόστος κοντά στα 47 δισεκ. ευρώ, όπως υπολόγισε ο κ. Γιώργος Προκοπάκης σε άρθρο του στην Καθημερινή στις 26 Αυγούστου φέτος".

Στο άρθρο είχα καταγράψει τις διαφορές των ιδίων μεγεθών αμέσως πριν την ανάληψη της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛους και με την αποχώρησή τους. Αφορά μόνον το δημόσιο και ΔΕΝ είναι η ζημία της διαπραγμάτευσης 2015, μιάς και την τετραετία που μεσολάβησε το τσουνάμι των μη αναγκαίων πριν μέτρων "βελτίωσε" την λογιστική εικόνα. Αυτή η ζημία, αδιαμφισβήτητη γιατί προκύπτει από τις επίσημες εκθέσεις, ήταν €47 δις.
Αυτή είναι η αρχή για να υπολογίσει όποιος θέλει την πραγματική ζημία. Στη βάση αυτή προστίθενται ποσά όπως:
1. Η ζημία από την απεμπόληση των κερδών 2015-16 των ομολόγων SMP/ANFA, €5.3 δις
2. Η ζημία των μετόχων τραπεζών, πλην δημοσίου, και των ομολογιούχων τραπεζών, περίπου €10 δις- μεταξύ αυτών η Εκκλησία της Ελλάδος, το ΕΚΠΑ, ασφαλιστικά ταμεία.
Και αυτά τα ποσά μπορεί να υπολογιστούν με ακρίβεια και χωρίς αμφισβητήσεις - data από την ΕΚΤ χρειάζονται. Μαζί με τη βάση, το σύνολο είναι πια €62 δις.
Τα υπόλοιπα στοιχεία ζημιών, είναι εκτιμήσεις.
1. Η διαφορά των αχρείαστων (το 2015) μέτρων από το mail Χαρδούβελη - διορθωμένο έστω με αστοχία μέχρι την άνοιξη 2015. Εκτίμηση δική μου, €13 δις
2. Η σάρωση των διαθεσίμων το 2015 - καταγράφεται ως μεταχρονολογημένες και κυλιόμενες υποχρεώσεις που εξοφλούνται ως υποχρεώσεις του δημοσίου. Δική μου εκτίμηση: κατ' ελάχιστον €8 δις. Είναι τα πλεονάσματα που δεν πήγαν σε τόκους.
3. Η απώλεια ΑΕΠ. Ο Βίζερ την εκτιμά σε τουλάχιστον 20% ή €36 δις. Αυτός είναι πλούτος που χάθηκε.
4. Οι απώλειες της οικονομίας από τους κεφαλαιακούς ελέγχους. Το νούμερο, εάν ποτέ κάποιος επιχειρήσει να το προσεγγίσει, θα είναι τρομακτικό.
Αν παρακολουθείτε τα νούμερα, συζητάμε για άμεσα μετρήσιμη ζημία της τάξεως των €80 δις, συν απώλειες ΑΕΠ τουλάχιστον €36 δις, συν την κεραμίδα των κεφαλαιακών ελέγχων στην οικονομία.
Αν η ΤτΕ, ως πλέον αρμόδια και με σχετική τεχνογνωσία, υπολογίσει κάποτε το κόστος των κεφαλαιακών ελέγχων, πιστεύω πως η παλιότερη εκτίμηση του Βίζερ για €200 δις θα φαντάζει μετριοπαθής.

Πηγή: Reporter.gr

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Ρε άντε παραδεχθείτε πως άν ήταν ο Τσιπρας και η παρέα του στην εξουσία τώρα με τον COVID θα ήμασταν για κλάματα ρε... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜOY ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Δλδ δεν ενόχλησε κανέναν που ο Τσιπρας βγήκε στην εξουσία έχοντας τάξει σκίσιμο μνημονίων, αυξήσεις μισθών και γω δεν ξέρω τι αλλο (φυσικά τα βούρλα που τον ψηφισαν και χόρευαν στο συνταγμα με το ΟΧΙ φταίνε) ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι Έφαγε δυο κλωτσιες στον κώλο απο την Μερκελ και μετα εκτελουσε εντολές. ΔΛΔ ολά καλά? Που είναι το σκισμένο μνημόνιο..... ΟΕΟ?

Να αναψετε κανένα κερί στην εκκλησία με την ΝΔ γιατί αναβαθμίζουν όλη την Ελλάδα, εστησαν εμβολιαστικά κέντρα σε λίγες μέρες, ο Χαρδαλιάς δεν έχει βάλει κώλο κάτω και τρέχει συνέχεια... Με τον μονο που δεν έχει ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πιερρακάκης γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει....χαχαχα. Οι ξένες εταιρίες νιώθουν ασφάλεια να επενδύσουν και το κάνουν..
Αλλά πρώτα θέλω απάντηση για τα σκισμένα μνημόνια και πως θα χορεύαμε την Ευρώπη στο ταψί. Τελικά εφάρμοσε μνημόνια χωρίς προηγούμενο και χρέωσε την ΕΛλάδα παραπάνω, άσε που κοντέψανε να μας πετάξουμε έξω.

ΥΓ: Ναι μάγκες βούρλο ή χαζός πρέπει να είσαι αν πίστεψες πως ο Τσιπρας θα έσκιζε μνημόνια και θα γαμόυσε την Ευρώπη..... «στα αλλα νεα της ημέρας γαμάω τόσο καλά που τα κορίτσια με πληρώνουνε κιόλας. Εχει πέσει σύρμα στην Ρωσία και κατεβαίνουν εκατοντάδες να με γνωρίζουν.....» Θα έλεγε ο Τσιπρας αν είχε λογαριασμό εδω.

Μην αρχίσω για τον Πολάκη, ΑΣΧΕΤΟΣ ΛΕΜΕ, θα μέναμε χωρίς φάρμακα και όλα θα ερχόντουσαν με έκτακτη εισαγωγή. Τόσο ασχετος και αυτός... Από τα υπόγεια και τις καταλήψεις βρέθηκαν να κυβερνάνε..... γιατί δεν ξαναβγήκανε ρε παιδιά. Τώρα να γίνουν εκλογές πάλι ο Κούλης θα βγει. Ποιοι θα βγούνε, ο όχλος του Τσίπρα, οι άσχετοι, που οι μισοί δεν ξέρουν να συννενοηθούν και έχουν άγνοια βασικών πραγμάτων, τα ταγάρια... ρε αντε πάντα Βενεζουέλα. Επίσης να μοιράζετε και τον μισθό σας στους φτωχότερους απο εσας,... Δεν είναι μόνο οι βιομήχανοι..

Αν συνέχιζε ο μαλάκας θα ζητούσαμε οικονομική βοήθεια απο την Βενεζουέλα .....
Τα 37 δις που άφησε ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ να δούμε τι θα αφήσει ο Κυριάκος βλάκα ε βλάκα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.230
Πόντοι
6.056
στομα σου

poustis.jpg

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εξαιρώ τους λοβοτομημένους φτωχούς που πήγαν και ψήφισαν ΝΔ-Μιζοτάκη το 2019...είστε ανίατη περίπτωση βλακείας
και ολοκληρωτικά ηλίθιοι!

Εαν δεν σας το λέει κανείς σας το λέω εγώ. Είστε ηλίθιοι και εντελώς για τον πούτσο άτομα....

Σε όλους τους υπόλοιπους ρωτάω:
Πώς γίνεται ένας πρωθυπουργός που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του να έχει αποκτήσει και να συντηρεί 36 σπίτια!
Να πληρώνει για αυτά ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κηπουρούς και δεν συμμαζεύεται.
Κάθε νέο χρόνο να αποκτά και 2-3 πανάκριβα καινούργια.
Ταυτόχρονα να εξυπηρετεί καμία 10αριά δάνεια ύψους πάνω από 2.000.000 ευρώ.
Nα έχει να συντηρήσει ταυτόχρονα και 8 αυτοκίνητα, ένα φορτηγό, 2-3 μηχανές.
Να σπουδάζει παιδιά και να πληρώνει δίδακτρα στο Harvard.
Να ζει χλιδάτη ζωή και να αλλάζει κοστούμια δυο φορές την εβδομάδα.
Παράλληλα να διατηρεί οικογενειακές καταθέσεις πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Και όλα αυτά με εισόδημα κάτω από 100.000 ευρώ τον
χρόνο.

Ας μου λύσει κάποιος αυτή την απορία , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!

υγ . Αν ΔΕΝ εχεις καράβια....Αν ΔΕΝ εχεις εργοστάσια και ....έχεις ψηφίσει ΝΔ μην κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις....
Δεν απάντω σε λοβοτομημένους χρυσαυγήτες που τους αρέσει να στραπονιάζονται μόνοι τους..
Στο μεταξύ ένας ακόμη δεν εχει απαντήσει στο ποστ μου και φαίνεται μια ερώτηση που θα μείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

«ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜOY ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Δλδ δεν ενόχλησε κανέναν που ο Τσιπρας βγήκε στην εξουσία έχοντας τάξει σκίσιμο μνημονίων, αυξήσεις μισθών και γω δεν ξέρω τι αλλο (φυσικά τα βούρλα που τον ψηφισαν και χόρευαν στο συνταγμα με το ΟΧΙ φταίνε) ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι Έφαγε δυο κλωτσιες στον κώλο απο την Μερκελ και μετα εκτελουσε εντολές. ΔΛΔ ολά καλά? Που είναι το σκισμένο μνημόνιο.»

Αλλά εγω θα απαντήσω
Ανήκω στην μεσαία τάξη.. Προσωπικά έχω πάρει ανάσες γιατί εδω και χρόνια και με αποκορύφωμα τον Τσίπρα με γαμούσανε στην φορολογία, με λίγα λόγια απο τον μισθό μου έμενε το 46%. Κατα Τσίπρα μάλιστα όποιος δεν είχε βασικό μισθό ή και κάτι ψιλά παραπάνω, έπεφτε φορολογικός οργασμός.. Ο Κούλης (για τον οποίον είχα αμφιβολίες) έδωσε κίνητρα στις ιδιωτικές και πολυεθνικές εταιρίες να επενδύσουν, είναι αυτές που δημιουργούν τις μεσαίες τάξεις και αυτές που κινούν την οικονομία. Στα δε φάρμακα, ενω έχουμε τις φθηνότερες τιμές στην Ευρώπη, οι προτάσεις του Τσίπρα περί φαρμάκων καταστροφικές, μονόδρομος να φύγουν οι φαρμακευτικες (κάποιες έφυγαν), να μένουμε χωρίς φάρμακα (μόνο μέσω έκτακτης εισαγωγής με τιμές ακριβότερες/ εξωτερικού φυσικά). Επίσης ο Κούλης είναι στα Ευρωπαϊκά lobby, και τον σέβονται, ο Αλεξάκης από που ρε πρωθυπουργός? Ξαναγυρίζοντας, γενικά οι συριζαίοι είχαν μια άποψη να καιγονται τα πρόβατα του διπλανού. Έχουν ξεμπλοκάρει επενδύσεις εκατομμυρίων που ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εχουμε γίνει απίστευτες βελτιώσεις στην ψηφιακή υποστήριξη, τέρμα οι ουρές. Είμαστε πλέον στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα. ΑΝ δεν υπήρχε η γαμημένη πανδήμια, τώρα θα είχε πάρει μπροστα όλη η οικονομία (ολοι στον ιδιωτικό τομέα έλεγαν πως υπάρχει κίνηση όπως και οι επιχειρηματίες έβλεπαν άνοδο στα έσοδά τους). Τέλος όταν βλέπεις τον Αλεκσακο να υμνεί την οικονομία της Βενεζουέλας, να πιστεύει πως το κράτος θα παράξει τα φάρμακα που χρειαζόμαστε, να θέλει να καταστρέψει τις κακές πολυεθνικές... ε ναι μεγάλε, φοβάσαι για το πόσο κακό μπορεί να κάνει στην χώρα. ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
και νταξει, να εισαι ο μητσοτακης, κοιτας την παρτη σου, το σοι σου, να βολεψεις τα παιδια σου για να σε διαδεχθουν κτλ... Δεν το δεχομαι, αλλα το καταλαβαινω ως το ακρον αωτον της απληστιας και της τεμπελιας, να αρμεξει οσα περισσοτερα μπορει.

Να ψηφιζεις μητσοτακη ή ακομα χειροτερα να υποστηριζεις δημοσια το μητσοτακη ομως, εισαι τουλαχιστον για λυντσαρισμα ή για κρεμασμα. Το καρκινωμα της Ελλαδος.
Ό,τι πεις σφουγγοκωλάριε του Κούλη...
Αντε ρε ταγάρι, κομπλεξικέ... καημένε...

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τα 37 δις που άφησε ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ να δούμε τι θα αφήσει ο Κυριάκος βλάκα ε βλάκα
Ναι αφού μας γάμησε στη φορολογία και στέγνωσε την αγορα, με χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές....

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?? ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΑ 700 ευρω τον ΒΑΣΙΚΟ? ΑΜΕΣΑ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?? ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΑ 700 ευρω τον ΒΑΣΙΚΟ? ΑΜΕΣΑ?
καλα ρε κομματοσκυλο, ειναι κυβερνηση ο Κουλης, τα εχει κανει ολα πουτανα, και το μονο σου επιχειρημα το τι εκανε ο Τσιπρας πριν 4 χρονια; Εισαι καθυστερημενος; Κεφαλαια γιατι γραφεις, και καλα βροντοφωναζεις ποσο σου αρεσει το καυλι του Μητσοτακη στο στομα σου; Ξαναειπα, πατος αποπατος ειστε εσυ και το συναφι σου, λυντσαρισμα αμεσα.

Και επειδη καλος εισαι για ενα φορουμ που ανωνυμα γραφεις πιπες, για βγες σε μια τυχαια πλατεια γεματη με κοσμο και πες τα αυτα δυνατα, και θα δεις τι θα γινει. Δεν βρεχει βλακα, σας φτυνουν. Και μην γραψεις παλι για το Συριζα, γαμω και το Συριζα και την ΝΔ και ολα τα κομματοσκυλα. Αλλα δεν θα χρεωσετε αρχικαρκινωματα της κοινωνιας ολα τα στραβα της σχεδον 50χρονης μεταπολιτευτικης ελλαδας σε ενα κομμα που κυβερνησε με το ζορι 4 χρονια

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
καλα ρε κομματοσκυλο, ειναι κυβερνηση ο Κουλης, τα εχει κανει ολα πουτανα, και το μονο σου επιχειρημα το τι εκανε ο Τσιπρας πριν 4 χρονια; Εισαι καθυστερημενος; Κεφαλαια γιατι γραφεις, και καλα βροντοφωναζεις ποσο σου αρεσει το καυλι του Μητσοτακη στο στομα σου; Ξαναειπα, πατος αποπατος ειστε εσυ και το συναφι σου, λυντσαρισμα αμεσα.

Και επειδη καλος εισαι για ενα φορουμ που ανωνυμα γραφεις πιπες, για βγες σε μια τυχαια πλατεια γεματη με κοσμο και πες τα αυτα δυνατα, και θα δεις τι θα γινει. Δεν βρεχει βλακα, σας φτυνουν. Και μην γραψεις παλι για το Συριζα, γαμω και το Συριζα και την ΝΔ και ολα τα κομματοσκυλα. Αλλα δεν θα χρεωσετε αρχικαρκινωματα της κοινωνιας ολα τα στραβα της σχεδον 50χρονης μεταπολιτευτικης ελλαδας σε ενα κομμα που κυβερνησε με το ζορι 4 χρονια
Εσύ δηλαδή είσαι αντικειμενικός και σιχαίνεσαι το ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο με τη ΝΔ ε; Άντε τράβα ρε προβοκατορα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
πασοκ-νδ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΚΑΝΑΝ πριν το Συριζα?
Όποτε εκλεγόταν ο ένας, έδιωχνε τους υπαλλήλους που διόρισε ο άλλος για να βολεψει τους δικούς του.

Γαλάζια παιδιά με τ όνομα.Τωρα με ΝΔ η οικογένεια Μητσοτάκη έχει άπαντες, αδερφές, ανήψια βολεμενους

• Like
Αντιδράσεις: ave.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Όποτε εκλεγόταν ο ένας, έδιωχνε τους υπαλλήλους που διόρισε ο άλλος για να βολεψει τους δικούς του.

Γαλάζια παιδιά με τ όνομα.Τωρα με ΝΔ η οικογένεια Μητσοτάκη έχει άπαντες, αδερφές, ανήψια βολεμενους
Στην γαλαζια αδερφη ηταν το ερωτημα. Εγω τα ξερω.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Στο μεταξύ ένας ακόμη δεν εχει απαντήσει στο ποστ μου και φαίνεται μια ερώτηση που θα μείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

«ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜOY ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Δλδ δεν ενόχλησε κανέναν που ο Τσιπρας βγήκε στην εξουσία έχοντας τάξει σκίσιμο μνημονίων, αυξήσεις μισθών και γω δεν ξέρω τι αλλο (φυσικά τα βούρλα που τον ψηφισαν και χόρευαν στο συνταγμα με το ΟΧΙ φταίνε) ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι Έφαγε δυο κλωτσιες στον κώλο απο την Μερκελ και μετα εκτελουσε εντολές. ΔΛΔ ολά καλά? Που είναι το σκισμένο μνημόνιο.»

Αλλά εγω θα απαντήσω
Ανήκω στην μεσαία τάξη.. Προσωπικά έχω πάρει ανάσες γιατί εδω και χρόνια και με αποκορύφωμα τον Τσίπρα με γαμούσανε στην φορολογία, με λίγα λόγια απο τον μισθό μου έμενε το 46%. Κατα Τσίπρα μάλιστα όποιος δεν είχε βασικό μισθό ή και κάτι ψιλά παραπάνω, έπεφτε φορολογικός οργασμός.. Ο Κούλης (για τον οποίον είχα αμφιβολίες) έδωσε κίνητρα στις ιδιωτικές και πολυεθνικές εταιρίες να επενδύσουν, είναι αυτές που δημιουργούν τις μεσαίες τάξεις και αυτές που κινούν την οικονομία. Στα δε φάρμακα, ενω έχουμε τις φθηνότερες τιμές στην Ευρώπη, οι προτάσεις του Τσίπρα περί φαρμάκων καταστροφικές, μονόδρομος να φύγουν οι φαρμακευτικες (κάποιες έφυγαν), να μένουμε χωρίς φάρμακα (μόνο μέσω έκτακτης εισαγωγής με τιμές ακριβότερες/ εξωτερικού φυσικά). Επίσης ο Κούλης είναι στα Ευρωπαϊκά lobby, και τον σέβονται, ο Αλεξάκης από που ρε πρωθυπουργός? Ξαναγυρίζοντας, γενικά οι συριζαίοι είχαν μια άποψη να καιγονται τα πρόβατα του διπλανού. Έχουν ξεμπλοκάρει επενδύσεις εκατομμυρίων που ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εχουμε γίνει απίστευτες βελτιώσεις στην ψηφιακή υποστήριξη, τέρμα οι ουρές. Είμαστε πλέον στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα. ΑΝ δεν υπήρχε η γαμημένη πανδήμια, τώρα θα είχε πάρει μπροστα όλη η οικονομία (ολοι στον ιδιωτικό τομέα έλεγαν πως υπάρχει κίνηση όπως και οι επιχειρηματίες έβλεπαν άνοδο στα έσοδά τους). Τέλος όταν βλέπεις τον Αλεκσακο να υμνεί την οικονομία της Βενεζουέλας, να πιστεύει πως το κράτος θα παράξει τα φάρμακα που χρειαζόμαστε, να θέλει να καταστρέψει τις κακές πολυεθνικές... ε ναι μεγάλε, φοβάσαι για το πόσο κακό μπορεί να κάνει στην χώρα. ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
τυπε πραγματικα ζεις σε αλλο κοσμο. ενταξει λογικο αφου αποτι βλεπουμε ολοι εισαι κομματοσκυλο και μαλλον ενημερωνεσαι απο τα πετσωμενα μμε. απο που να πιασουμε αυτα που λες.. τη φορολογια τοσα χρονια ποιος την ανεβασε εκει που ειναι τωρα? ΝΔ.. ποιες ιδιωτικες και πολυεθνικες εταιριες ηρθανε και τι μισθους δινουν ξερεις να μας πεις γιατι κ αυτο προλογος ειναι. ειναι λεει στα ευρωπαικα λομπι και τον σεβονται, που το ειδες αυτο τυπε γιατι εκει που επρεπε να φανει το ποσο τον σεβονταν εκαναν τεμεναδες τον τουρκο κ τον κουλη τον γραψανε στα παπαρια τους κανονικα. εδω ουτε η "γυναικα" του , η μανα του και η αδερφη του δεν τον σεβονται , ξυπνα . το οτι δωσανε επενδυσεις σε μηλιωνηδες, λαυρεντιαδηδες και μυτιληναιους το βαφτισατε οτι ξεμπλοκαρανε επενδυσεις εκατομμυριων ε? ειμαστε λεει στις πρωτες θεσεις της ευρωπης στην ψηφιακη υποστηριξη.. γελανε και οι πετρες τυπε , εισαι η χωρα με τις πιο ακριβες τηλεπικοινωνίες και χειροτερες ταυτοχρονα. κατι παει να κανει ο πιερρακακης ισως ειναι ο μοναδικος που δεν ειναι τσιρκο εκει μεσα αλλα αραξε.. τα συστηματα της εκπαιδευσης που θα δουλευανε αψογα πεσανε κατευθειαν. Αν δεν υπηρχε η πανδημια αν αν αν , εσυ ακουσες τον αδωνι να σου λεει οτι η οικονομια θα πηγαινει βζνννννν (γιατι μονο βζν μπορουσε να πει, οχι πως θα παει η οικονομια μπροστα), την ωρα που προ πανδημιας οι δεικτες ηταν ηδη αρνητικοι και το πιστεψες. σταικουρας ελεγε με τη βοηθεια του θεου θα παει καλα η οικονομια.. τσιρκο ολκης. τυπε αν σε εχουν βολεψιε πουθενα και τα παπαγαλιζεις οκ δεκτο να μας πουλας το παραμυθι τους, αν οχι τοτε εισαι για λυπηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom