Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Να αναψετε κανένα κερί στην εκκλησία με την ΝΔ γιατί αναβαθμίζουν όλη την Ελλάδα...
Ό,τι πεις σφουγγοκωλάριε του Κούλη...
Να αναψετε κανένα κερί στην εκκλησία με την ΝΔ γιατί αναβαθμίζουν όλη την Ελλάδα...
ρε τον πινατ ρεσαν τσιουαουα που γαβγιζει ειναι ο βλακας
θυμαμαι που διαβαζα τα ποστ του για το πως κατεληξε στα 40+ στο πατρικο του και τον λυπομουν
Πως κατεφερε να αυξησει το χρεος της ΝΔ απο τα 118 εκατομμυρια στα 342 μεσα σε 5 χρονια;;Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ....ο Μητσοτάκης μοιάζει διάνοια μπροστά τους
Ενα δις νά το πάει αρκεί οι κατσαπλιαδες να μην ανέβουν ξανάΠως κατεφερε να αυξησει το χρεος της ΝΔ απο τα 118 εκατομμυρια στα 342 μεσα σε 5 χρονια;;
Τεραστια διανοια
Να το πληρωσεις εσυ Μυστη μου και ολα καλαΕνα δις νά το πάει αρκεί οι κατσαπλιαδες να μην ανέβουν ξανά
Μέχρι κι ο ΓΑΠ ήταν διάνοια μπροστά στα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑΕυτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ....ο Μητσοτάκης μοιάζει διάνοια μπροστά τους
για βρεστα μια, να εχω να διαβαζω αυριο το πρωϊ στη δουλεια.θυμαμαι που διαβαζα τα ποστ του για το πως κατεληξε στα 40+ στο πατρικο του και τον λυπομουν
Καλο κουράγιο.Τυπε κατάλαβα...πέρνα με το 90% που περιγράφω
Στραπόνιασμα απο την Μαρέγγα.
Ελπίζω να σε φτύνει και στην μούρη και να το χαίρεσαι.
τι εχεις χασει ρε φιλεγια βρεστα μια, να εχω να διαβαζω αυριο το πρωϊ στη δουλεια.
παω να την πεσω, κουραστηκα να τονε σημερα ολη μερα
5η μερα σαντορινη και οπως βλεπεις ακομα περιμενουμε φωτο απο το φραπεδιαρη
Πλήρωσα αρκετά με ΣΥΡΙΖΑΝα το πληρωσεις εσυ Μυστη μου και ολα καλα
Διοτι θα καταληξει να το πληρωσουμε ολοι μεσω της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων
Και δεν γουσταρω να πληρωνω για μπαταχτσηδες
Αν εσυ γουσταρεις εμπρος να τους το αποπληρωσεις
Για πεΠλήρωσα αρκετά με ΣΥΡΙΖΑ
Για πες, ποιο οικονομικο εγκλημα εχει διαπραξει?Αυτός ο γελοίος ο κουλης χρωςτα σε δάνεια πάνα απο 1 εκ ευρω !
Ποτε θα ξεχρεώσει ; Ποσο ετων θα ειναι ; Μας δουλεύει , γιατι δεν τον βαζουν σε φυλακη για οικονομικα εγκλήματα;
Έχετε δει αλλον πρωθ στην ΕΕ , δοσατζη ;
Και μόνο που ισιωσε τον εφκα και τις κρατήσεις των μισθωτών φτάνειΓια πε
οι μειωσεις μισθων και η αυξηση της φορολογιας εγινε επι σαμαροβενιζελωνΚαι μόνο που ισιωσε τον εφκα και τις κρατήσεις των μισθωτών φτάνει
Σαφώς με το μνημόνιο μας γάμησαν τα πρεκια...ο τσιπροκιο όμως μας φόρτωσε εκατό δις με την περήφανη διαπραγμάτευση και γάμησε το σύμπαν..οι μειωσεις μισθων και η αυξηση της φορολογιας εγινε επι σαμαροβενιζελων
τοτε μπηκαν τα λουκετα και κοπηκαν οι μισθοι
για τον σαμαρα δεν βλεπω να εχεις καποιο μενος