Νέα

Κυριακή Κατσογρεσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 515
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Για μενα ειναι ανταξια της Σαντυ Κουτσοσταματη!

Ταναλιας

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ακούσει πάντως οτι στις VIP πτήσεις η Άραβες αφήνουν γερά πουρμπουάρ στις αεροσυνοδούς όπως θα άφηναν σε έναν υπάλληλό ξενοδοχείου, έχω μια γνωστή μου που σε μια πτήση πήρε 1000 ευρώ...δεν ξέρω βέβαια αν πρόσφερε έχτρα υπηρεσίες :grin:

Φίλη μου, personal shopper στο Harrod's εχει πάρει μπουρμπουαρ £6,000 απο γυναίκα σεΐχη. Δεν αντιλαμβάνονται το χρήμα όπως εμεις.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.614
Πόντοι
3.506
Φίλη μου, personal shopper στο Harrod's εχει πάρει μπουρμπουαρ £6,000 απο γυναίκα σεΐχη. Δεν αντιλαμβάνονται το χρήμα όπως εμεις.
Οταν τελειωσει το πετρελαιο και μεινουν μονο με τις καμηλες,να δουμε πως θα το αντιλαμβανονται...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.950
Πόντοι
9.931
Οταν τελειωσει το πετρελαιο και μεινουν μονο με τις καμηλες,να δουμε πως θα το αντιλαμβανονται...
Δεν ειναι χαζή τύπε, κάνουν επενδύσεις σε διαφόρους τομείς, οχι μόνο στο πετρέλαιο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.950
Πόντοι
9.931
Φίλη μου, personal shopper στο Harrod's εχει πάρει πουρμπουάρ £6,000 απο γυναίκα σεΐχη. Δεν αντιλαμβάνονται το χρήμα όπως εμεις.

Φιλος μου που είναι γκρουμ στην Μεγάλη Βρετανια εχει παρει πουρμπουάρ απο Άραβα 500 ευρω μονο και μονο επειδή κουβάλησε τις βαλίτσες στην σουίτα :grin:
Δεν νιώθουν το χρήμα, εκει που εμεις αφήνουμε 1-2 ευρω αυτοί θα αφήσουν κάνα 50αρικο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ακριβώς φίλε...
Σε 300 χρόνια όλα αυτά τα τερατουργήματα που έχουν χτίσει μέσα στην έρημο θα έχουν μισοσκεπαστεί από την άμμο. Όπως οι πολιτισμοί και τα μνημεία των Inkas, των Maya και των Αζτέκων που έχουν σκεπαστεί από τη βλάστηση της ζούγκλας.

Δεν ειναι χαζή τύπε, κάνουν επενδύσεις σε διαφόρους τομείς, οχι μόνο στο πετρέλαιο.
Κατ' αρχήν, το "χαζή", εννοείς "χαζοί", υποθέτω.
Αλλά φαίνεται ότι οι γενικές σου γνώσεις συμβαδίζουν με τις ορθογραφικές γνώσεις σου.
Ας τελειώσει το χρήμα που βγαίνει κάθε μέρα από τη γη τους με ρυθμούς $2 δις την ημέρα, και θα σου πω εγώ τι θα παίρνουν από τις... επενδύσεις τους.

Δεν αντιλαμβάνονται το χρήμα όπως εμεις.
Φιλος μου που είναι γκρουμ στην Μεγάλη Βρετανια εχει παρει πουρμπουάρ απο Άραβα 500 ευρω μονο και μονο επειδή κουβάλησε τις βαλίτσες στην σουίτα :grin:
Δεν νιώθουν το χρήμα, εκει που εμεις αφήνουμε 1-2 ευρω αυτοί θα αφήσουν κάνα 50αρικο.
Ακριβώς. Και λίγο λες.
Διότι αν εσύ βγάζεις €800, 1,500, 10.000 σου λέω εγώ το μήνα, αυτό είναι €0,23 το λεπτό (κάθε λεπτό). €0,00385 το δευτερόλεπτο (κάθε δευτερόλεπτο).

Ε, αυτός βγάζει €200 το δευτερόλεπτο. 120.000 την ώρα. Ή €21.600.000 το μήνα.
Ποιο πεντηντάρικο λες λοιπόν, και τι να συζητάμε τώρα....

Γι αυτό είπα, ναύαρχε, κανα κοσάρικο το μήνα θα καθαρίζει η μικρή. Τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα?

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Κατσογρεσάκη;

Κάτσε + γρασάκη (γράσο)...

Κάτσε νά στό γρασάρω;

Psychobaba

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
τρελες βιζιτες στο Ντουμπαι.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαι οταν μπαγιατεψει, θα την κανει "γραμματεα" του, δηλαδη εισηγητρια/δοκιμαστρια καινουργιων "τεμαχιων"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom