Νέα

Κυριακή Κατσογρεσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 515
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το φαγατε το πατριωτακι ρεμαλια....
Επειδη εχει ΒΥΖΑΡΕΣ και ΚΩΛΑΡΑ?
Διαβαστε βιογραφικό και τωρα διαβαζει και για πιλότος....
Εγω ειμαι μαζί της....

Κι εγώ είμαι. Και μπράβο της. Και οι μαλακίες για βίζιτες κλπ που γράφτηκαν δεν έχουν βάση. Δεν παίρνει βίζιτες ο king να κάνουν παρέα με τα κουτσούβελα του στα ταξίδια.

Αλλά πουθενά δε διάβασα:
Πόσα να καθαρίζει το χρόνο τώρα αυτή, με τη δουλειά στο παλάτι?
Στη Σαουδική δεν υπάρχουν φόροι (μικτά = καθαρά).
Θα καθαρίζει κανα κοσάρικο το μήνα?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κι εγώ είμαι. Και μπράβο της. Και οι μαλακίες για βίζιτες κλπ που γράφτηκαν δεν έχουν βάση. Δεν παίρνει βίζιτες ο king να κάνουν παρέα με τα κουτσούβελα του στα ταξίδια.

Αλλά πουθενά δε διάβασα:
Μπααα...κανενα 10ρικο πιστευω, αλλα θα ειναι ολα πληρωμενα..Οποτε...μια χαρα..
ΥΓ: Το ρεμαλι που με ειπε ΕΠΟΠ ,10  AΦ.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Ιεραποστολικό να σε κοιτάζει με αυτες τις ματάρες ή στα τέσσερα με θέα τη κωλάρα της!!Πραγματικά είμαι σε δίλημμα!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ιεραποστολικό να σε κοιτάζει με αυτες τις ματάρες ή στα τέσσερα με θέα τη κωλάρα της!!Πραγματικά είμαι σε δίλημμα!
Αδερφε οπως και να την εχεις,σε στελνει αδιαβαστο...Σπανια το λεω αυτό,αλλα με αυτην τη γυναίκα εχω λαλήσει...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
με αυτην τη γυναίκα εχω λαλήσει...

Αν σε πάρει πρέφα ο king ότι κοιτάς το προσωπικό του, θα στον κόψει....

ishandfe-561638.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενταξει η κοπελα το ειπε μονη της θα ζοριστεί να γινει πιλοτος γιατι δεν το εχει με τα μαθηματικα και την γεωμετρια ως φιλόλογος, θα μπερδευει το πανω με το κατω και το ορθογωνιο με το σκαληνο, να της λεει ο άλλος 30 μοιρες νοτια και αυτή να ρωτα τι είναι οι μοιρες αν σου λενε το μελλον...

η δημοσιοκαφρα με βιδωσε που λεει κατακτα τους αιθερες...,
τι λες ρε στην νασα την πηρανε να δοκιμαζει πυραυλους?????
σερβιτορα αερος - αερος είναι, καφεδες και νερακια κουβαλάει για την ωρα δεν είναι στο τοπ γκαν.
η ομορφια της και η σεξουλικοτητα της μετρησαν.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

Αλλά πουθενά δε διάβασα:

μην παραμυθιαζεσαι , βασιλικη οικογενεια στην Σαουδικη Αραβια ειναι χιλιαδες ατομα .Ειναι απλως στα Vip οπως λεει το προφιλ της. Κατα τα αλλα κολωνοσκοπιση κανει η εταιρια σε καθε εργαζομενη ? Το πολυ να καθαριζει 5-6 χιλιαρικα (αμα ειναι based dubai πολυ λιγοτερα) . Δηλαδη αν της εδινε Αραβας (που αμα θελουν τα σκανε) 1-2 χιλιαρικα για ενα βραδυ νομιζεις δεν θα το επαιρνε ?? Γιατι εχει open instagram ?? Καμια κοπελα που δεν θελει τουλαχιστον flert δεν  to εχει open

Κατα τα αλλα οπως φαινεται στο video εχει βαλει DD σιλικονοβυζα κατι που την κανει κανονικη τσοντα ....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Εχω ακούσει πάντως οτι στις VIP πτήσεις η Άραβες αφήνουν γερά πουρμπουάρ στις αεροσυνοδούς όπως θα άφηναν σε έναν υπάλληλό ξενοδοχείου, έχω μια γνωστή μου που σε μια πτήση πήρε 1000 ευρώ...δεν ξέρω βέβαια αν πρόσφερε έχτρα υπηρεσίες :grin:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Εχω ακούσει πάντως οτι στις VIP πτήσεις η Άραβες αφήνουν γερά πουρμπουάρ στις αεροσυνοδούς όπως θα άφηναν σε έναν υπάλληλό ξενοδοχείου, έχω μια γνωστή μου που σε μια πτήση πήρε 1000 ευρώ...δεν ξέρω βέβαια αν πρόσφερε έχτρα υπηρεσίες :grin:
Ενταξει μωρε. Και να την πηδηξε τι έπαθε?

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
[instagram]https://www.instagram.com/p/Be3nPQ1hoDc/?taken-by=katsogresaki_kiriaki[/instagram]

Έτοιμοι να υποδεχθεί τον Άραβα στο λιαρ τζετ και να του χαρίσει μια αξέχαστη πτήση :grin:

Παιδιά, μήν τό χέζουμε καί όνομάζουμε όλα τά ίδιωτικά άεροσκάφη Lear Jet.

Τό συγκεκριμένο είναι τό Global Express τής Bombardier.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Παιδιά, μήν τό χέζουμε καί όνομάζουμε όλα τά ίδιωτικά άεροσκάφη Lear Jet.

Τό συγκεκριμένο είναι τό Global Express τής Bombardier.
Εχεις δίκιο τυπε το σωστό είναι να πεις τύπου Leat Jet, παρομοια κατάσταση είναι και με τα Chris Craft.

teleutaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
280
Η γκομενα συνδυάζει :

1. Πανέμορφο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια.  Χαίρεσαι και μόνο να τη βλέπεις.

2. Απίστευτα καβλιάρικο σώμα με καμπύλες  (πράγμα που δεν το έχουν όλες αυτές που έχουν ωραίο πρόσωπο).
3. Καλλιέργεια, που χαίρεσαι να την ακούς και να μιλάει. Δεν είναι γλάστρα ή στόκος (όπως οι περισσότερες που ανήκουν στην 1η ή 2η κατηγορία παραπάνω ή και στις δύο).

4.Και επιπλέον των παραπάνω και παρόλο ειδικά του 3ου (καλλιέργεια), φαίνεται να έχει και μια πουτανια και έλλειψη ντροπής αφού της άρεσει από ότι φαίνεται στις φωτός να τα δείχνει και να καβλωνει ότι βρεθεί στο διαβα της.

Νομίζω μετά από αυτα ότι αν έμπαινε ένα γκάλοπ για το ποιος την παντρευοταν εδώ και τώρα, το ποσοστό του ΝΑΙ θα έπαιρνε χουντικα ποσοστα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η γκομενα συνδυάζει :

1. Πανέμορφο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια.  Χαίρεσαι και μόνο να τη βλέπεις.

2. Απίστευτα καβλιάρικο σώμα με καμπύλες  (πράγμα που δεν το έχουν όλες αυτές που έχουν ωραίο πρόσωπο).
3. Καλλιέργεια, που χαίρεσαι να την ακούς και να μιλάει. Δεν είναι γλάστρα ή στόκος (όπως οι περισσότερες που ανήκουν στην 1η ή 2η κατηγορία παραπάνω ή και στις δύο).

4.Και επιπλέον των παραπάνω και παρόλο ειδικά του 3ου (καλλιέργεια), φαίνεται να έχει και μια πουτανια και έλλειψη ντροπής αφού της άρεσει από ότι φαίνεται στις φωτός να τα δείχνει και να καβλωνει ότι βρεθεί στο διαβα της.

Νομίζω μετά από αυτα ότι αν έμπαινε ένα γκάλοπ για το ποιος την παντρευοταν εδώ και τώρα, το ποσοστό του ΝΑΙ θα έπαιρνε χουντικα ποσοστα.
Μονο "αδερφη" θα τα της ελεγε οχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom