Νέα

Κυριακή Κατσογρεσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 515
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Λόγο καραντίνας η τυπισσα γυμνάζεται σπίτι φορώντας ενα αθλητικό μπουστακι χωρίς σουτιέν με αποτέλεσμα να διαγράφονται ολόκληρες οι συλικονατες βυζαρες :tits: :tits2: Μπείτε και δείτε τα στόρι της στο Instagram.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Λόγο καραντίνας η τυπισσα γυμνάζεται σπίτι φορώντας ενα αθλητικό μπουστακι χωρίς σουτιέν με αποτέλεσμα να διαγράφονται ολόκληρες οι συλικονατες βυζαρες :tits: :tits2: Μπείτε και δείτε τα στόρι της στο Instagram.
Ασε γιατι ειναι αμαρτια να τον παιζεις Μεγαλη Εβδομαδα!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
H κοπέλα είναι όλα τα λεφτά εμένα Μ αρέσει πολύ, αλλά είναι gym-freak είναι τουμπανη είναι δυνατή γενικά οι Κρητικές το χουν με το Γυμναστηριο.............
Εσύ άμα δεν είσαι σαν Αυτή που να πας............
Γυμναστηριακη είναι η Κοπέλα Γυμναστηριακοι θα της Αρέσουν.................
Αυτή Βαράει Πολύ Γυμναστική Κομπρεσέρ Γυμναστική θα τη δίνεις να κάνει στις φωτογραφίες μόνιμα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
H κοπέλα είναι όλα τα λεφτά εμένα Μ αρέσει πολύ, αλλά είναι gym-freak είναι τουμπανη είναι δυνατή γενικά οι Κρητικές το χουν με το Γυμναστηριο.............
Αυτή Βαράει Πολύ Γυμναστική Κομπρεσέρ Γυμναστική θα τη δίνεις να κάνει στις φωτογραφίες μόνιμα!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ δεν έχεις δει χοντρούς με κοκαλιάρες ;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931

Τύπε οι γυμναστηριακοι είναι ωραίοι να τους κοιτάς και να τους θαυμάζεις, με την ζωή που κάνει αυτη όμως μέχρι τώρα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να είναι γυμναστηριακος και φραγκατος ώστε να της προσφέρει όλοι αυτή την καλοπέραση και καλοζωία!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Δε ξέρω τι λες...............
Εγώ ξέρω ότι είναι πολύ όμορφη να ναι καλά.........
Πολλά από γυμναστική δε ξέρω 10 κιλά κάνει τρικεφαλα......
Έχει πολύ ωραίο σώμα σιγουρα, αλλά δες με τη μανία κάνει τα τρικεφαλα ένα πόδι μπροστά μετά το άλλο είναι Πορωμενη Σίγουρα και είναι και Φοβιστικη.............
Κορμάρα και λίγα Κιλα, Αλλά με τόση Γυμναστική Μπορεί να Πάει και για Bodybuilder το μάτι της γυαλίζει Αυτηνης της Γκομενας, θέλει και είναι έτσι θα μπορούσε να είναι και 105 Κιλά που Λέει ο Λόγος με Γυμναστική....

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Γενικά είναι λίγο Φοβιστικη Λόγω Ματιών και επειδή όπως είπα φαίνεται να έχει και αυτή τη Πορώση με το gym.......
Αυτό το Κορμί που Βλέπεις με Βάρη Φτιάχτηκε με Βάρη Συντηρείται!!!!!!!!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γενικά είναι λίγο Φοβιστικη Λόγω Ματιών και επειδή όπως είπα φαίνεται να έχει και αυτή τη Πορώση με το gym.......
Αυτό το Κορμί που Βλέπεις με Βάρη Φτιάχτηκε με Βάρη Συντηρείται!!!!!!!!!!
Εσυ τυπε για να μην γραφεις οτι θελεις να της ξεσκισεις τη μουνοτρυπα να την τσιμπουκωσεις βα της τρυγησεις το κωλοτρυπιδι και να της χυσεις τη μουρη ,πρεπει να πηδηξες!!!Ευγε!!!

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21
Έβλεπα στις πρώτες φωτογραφίες του νήματος, το πόσο γλυκιά κοπέλα ήταν.
Τώρα έχει γίνει σαν κακοτράβελος.

Τι σκατά για μυαλό κουβαλάνε αυτές οι γυναίκες ρε πούστη μου!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Έβλεπα στις πρώτες φωτογραφίες του νήματος, το πόσο γλυκιά κοπέλα ήταν.
Τώρα έχει γίνει σαν κακοτράβελος.

Τι σκατά για μυαλό κουβαλάνε αυτές οι γυναίκες ρε πούστη μου!
Εδώ είναι δύο φωτογραφίες της, η πρώτη αρκετά χρόνια πριν και η δεύτερη χθεσινή. Ποιες διαφορές βλέπεις στο πρόσωπο; Εγώ τη μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι στη χθεσινή φωτογραφία είναι τελείως αβαφη (βέβαια και στις δύο φωτογραφίες οι πλαστικοποιημένες βυζαρες κλέβουν την παράσταση)

Συνημμένα

• kyr.lats.5.jpg
    kyr.lats.5.jpg
    136,4 KB · Εμφανίσεις: 355
  • 95307814_156495929191493_5541027253956519947_n.jpg
    95307814_156495929191493_5541027253956519947_n.jpg
    101,5 KB · Εμφανίσεις: 197

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom