Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ασε γιατι ειναι αμαρτια να τον παιζεις Μεγαλη Εβδομαδα!Λόγο καραντίνας η τυπισσα γυμνάζεται σπίτι φορώντας ενα αθλητικό μπουστακι χωρίς σουτιέν με αποτέλεσμα να διαγράφονται ολόκληρες οι συλικονατες βυζαρες Μπείτε και δείτε τα στόρι της στο Instagram.
H κοπέλα είναι όλα τα λεφτά εμένα Μ αρέσει πολύ, αλλά είναι gym-freak είναι τουμπανη είναι δυνατή γενικά οι Κρητικές το χουν με το Γυμναστηριο.............
Εσύ άμα δεν είσαι σαν Αυτή που να πας............
Γυμναστηριακη είναι η Κοπέλα Γυμναστηριακοι θα της Αρέσουν.................
Αυτή Βαράει Πολύ Γυμναστική Κομπρεσέρ Γυμναστική θα τη δίνεις να κάνει στις φωτογραφίες μόνιμα!!!!!!!!!!!!!!!
H κοπέλα είναι όλα τα λεφτά εμένα Μ αρέσει πολύ, αλλά είναι gym-freak είναι τουμπανη είναι δυνατή γενικά οι Κρητικές το χουν με το Γυμναστηριο.............
Εσύ άμα δεν είσαι σαν Αυτή που να πας............
Γυμναστηριακη είναι η Κοπέλα Γυμναστηριακοι θα της Αρέσουν.................
Αυτή Βαράει Πολύ Γυμναστική Κομπρεσέρ Γυμναστική θα τη δίνεις να κάνει στις φωτογραφίες μόνιμα!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ τυπε για να μην γραφεις οτι θελεις να της ξεσκισεις τη μουνοτρυπα να την τσιμπουκωσεις βα της τρυγησεις το κωλοτρυπιδι και να της χυσεις τη μουρη ,πρεπει να πηδηξες!!!Ευγε!!!Γενικά είναι λίγο Φοβιστικη Λόγω Ματιών και επειδή όπως είπα φαίνεται να έχει και αυτή τη Πορώση με το gym.......
Αυτό το Κορμί που Βλέπεις με Βάρη Φτιάχτηκε με Βάρη Συντηρείται!!!!!!!!!!
Φρίκηηηηη!
Ορθώς εμίλησεςΦρίκηηηηη!
Εδώ είναι δύο φωτογραφίες της, η πρώτη αρκετά χρόνια πριν και η δεύτερη χθεσινή. Ποιες διαφορές βλέπεις στο πρόσωπο; Εγώ τη μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι στη χθεσινή φωτογραφία είναι τελείως αβαφη (βέβαια και στις δύο φωτογραφίες οι πλαστικοποιημένες βυζαρες κλέβουν την παράσταση)Έβλεπα στις πρώτες φωτογραφίες του νήματος, το πόσο γλυκιά κοπέλα ήταν.
Τώρα έχει γίνει σαν κακοτράβελος.
Τι σκατά για μυαλό κουβαλάνε αυτές οι γυναίκες ρε πούστη μου!