Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αφού δεν αδειάζουμε εμείς τι σημασία έχει;
Νομίζω πολλοί θα ήθελαν να αδειάσουν...
Αφού δεν αδειάζουμε εμείς τι σημασία έχει;
Eννοείται αλλά από πίτα που δεν τρως....Νομίζω πολλοί θα ήθελαν να αδειάσουν...
Eννοείται αλλά από πίτα που δεν τρως....
Μάλλον με παρερμήνευσες, αλλιώς η τελευταία απάντηση δεν κολάει σε αυτό που έγραψα. Αφού δεν την γαμάει κάποιος από δω που την γουστάρει τι μας νοιάζει αν αδειάζει εκεί ο Αλαντίν κι ο Σούπερμαν. Ο λαός λέει, από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί; Και πάντα αυτή την άποψη έχω. Αφού δεν τη γαμάω εγώ τι με νοιάζει αν τη γαμάει ο πρίγκηψ κι ο εμίρης κι ο Αλη μπαμπά με τους 40 κλέφτες;Μην το λες φίλε.
Την εχω δειξει σε γνωστό μου και δεν ''συγκινήθηκε''
το ερωτημα ειναι ποιος αδειαζει σε αυτον τον κωλο?
Αραβοισλαμοπιθηκες ψωλες ( οπως προδικαζουν οι περισσοτεροι εδω μεσα , λογω της δουλειας που κανει το ξεκωαλαρι )
ή
Εγχωριοι επιχειρηματιες ή αλλοι λοιποι 'επιχειρηματιες'
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
Μάλλον με παρερμήνευσες, αλλιώς η τελευταία απάντηση δεν κολάει σε αυτό που έγραψα. Αφού δεν την γαμάει κάποιος από δω που την γουστάρει τι μας νοιάζει αν αδειάζει εκεί ο Αλαντίν κι ο Σούπερμαν. Ο λαός λέει, από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί; Και πάντα αυτή την άποψη έχω. Αφού δεν τη γαμάω εγώ τι με νοιάζει αν τη γαμάει ο πρίγκηψ κι ο εμίρης κι ο Αλη μπαμπά με τους 40 κλέφτες;
Η λογική λέει ότι θα είναι παλακίδα του πρίγκιπα. Τώρα αν γαμάνε κι'άλλοι με το αζημίωτο, είτε εκεί είτε στην Ελλάδα, δε μπορούμε να το ξέρουμε.
Αυτό δεν είναι παράλογο. Ο καθένας έχει τα στανταρακια του για το τι είναι όμορφο και τα γούστα ποικίλουν. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και πολλοί που δε θα τη βρίσκουν ενδιαφέρουσα. Εμένα οι Σλάβες μπροστα σε μια Λατίνα μου φαίνονται αδιάφορες και ξενέρωτες, πολλοί όμως θεωρούν το ακριβώς αντίθετο.Εννοούσα ότι δεν τον συγκινούσε οπτικά,σαν ομορφιά.
Αυτό δεν είναι παράλογο. Ο καθένας έχει τα στανταρακια του για το τι είναι όμορφο και τα γούστα ποικίλουν. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και πολλοί που δε θα τη βρίσκουν ενδιαφέρουσα. Εμένα οι Σλάβες μπροστα σε μια Λατίνα μου φαίνονται αδιάφορες και ξενέρωτες, πολλοί όμως θεωρούν το ακριβώς αντίθετο.
Γούστα είναι αυτά.
εχει φατσα σκληρου τραβελου ρε σεις....θα ηταν σε μερακληδες αραβες αεροσυνοδος!
ΤΥΠΕ και ο σημιτης εχει ορισμενες χωρις ελιες!