Εγώ είχα γνωρίσει κάποιον που δουλευει σε ένα καμπαρέ. Πήρα κοπέλες 1-2 φορές με 200 ευρώ το βράδυ. Στην αρχή έφαγα 1-2 ήττες (πχ ερχοταν μόνο μετά την δουλειά που σημαίνει ότι δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου, δεν ήταν με σφιχτό κορμί όπως μου αρέσουν κτλ) αλλά αφού του εξήγησα ότι δεν θα ξαναέπαιρνα (έπαιρνα περίπου 2 φορές την βδομάδα) με έφτιαξε καλά. Μου έστειλα μια που ήταν όπως του είπα και μου την φέρνει με 200 ευρώ από τις 8 το βράδυ εώς το πρωί. Οι κοπέλες που έχω δει δεν είναι επιπέδου CT αλλά υπάρχουν και πολλές που είναι αρκετά όμορφες (έχω γνωρίσει και CT χειρότερες). Και σημαντικό... τα 200 ευρώ/βράδυ δεν παίζουν Ελλάδα ούτε με το χειρότερο μπάζο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύπρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 451K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τα "Μαμουνια" με το τρελλο συστημα εινα ακομα ανοιχτα?
αυριο το απογευμα θα ειμαι Λαρνακα διανυκτερευση με τη δουλεια.Θελει κανας συναγωνιστης απο κει να "κυκλοφορησουμε" παρεα?στο golden bay θα μενω..εχει κ 2-3 μπαρακια εκει απεναντι...
Ετσι παιδια,μακριά από μαυρες!!Εκτός του ότι ειναι πηγες εστιας μικροβίων και μολυσματικων ασθενειων,περισσότερα ''σεξουαλικα κολπα'' σου κανουν πριν να τους σκασεις το παραδακι,παρά μετά.φιλε δεν ξερω αν παιζει τιποτα αλλα σου λεω μακρια. αλλο οτι βλεπεις προτου πληρωσεις κι αλλο αφου πληρωσεις. 5 φορες την εχω πατησει.
Η απόλυτη βαρεμάρα,βαριούνται που αναπνέουν κ' δεν δουλευουν τα λεφτα τους,αλλά δουλεύουν τον κόσμο!!!
Αλλα εχε στο νου σου οτι ενω η Ελλαδα δεχεται σε δημοσιους και κρατικους οργανισμους Κυπριους, η Κυπρος δεν το κανει αυτο για Ελληνες.Παραδειγμα η Cyprus Airways.
Αδερφέ μη ξεχνάς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια οι καφετέριές τους είχαν πινακίδα :
"Απαγορεύονται σκυλιά και έλληνες φαντάροι"
Τέτοιες πινακίδες ουδεποτε υπηρξαν. σιγουρα μιλας για την καφετερια da capo. ΑΘηναίος την είχε (κάποιος Μπότος Κώστας) και ο λογος που δεν επετρεπε σε ελδυκαριους την είσοδο (όπως είχα ακούσει τότε να λέει ο ίδιος σε κάποιο φίλο του) ειναι γιατι καθονταν για φραπε 4-5 ωρες και κατα συνέπεια ητανε κρατημένο το καθε τραπεζι. Οταν σκανε 20-25 ελδυκάριοι και σου κρατανε 10-12 τραπεζια απ'τα 20 για 5 ωρες φυσιολογικό ειναι να δυσανασχετεις. Αλλο ειναι μεσα σε 5 ωρες να πανε 3 φορες διαφορετικά άτομα κι αλλο οι ιδιοι. Περισσότερα λεφτά βλέπεις.Αδερφέ μη ξεχνάς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια οι καφετέριές τους είχαν πινακίδα :
"Απαγορεύονται σκυλιά και έλληνες φαντάροι"
Αναφορά από ΜΑΤΡΙΞ:
Πήγα χθες με κάτι συνάδελφους που ήθελαν να πάρουν γυναίκα. Εγώ δεν πήρα αλλά μια που ήμουν ο μόνος που μίλαγε ελληνικά και είχα τον γνωστό στο μαγαζί ρώτησα όλες τις λεπτομέριες.
Οι επιλογές που είχε ο φίλος μου που ενδιαφερόταν ήταν:
1. Να την πάρει το βράδυ μετά που θα σχολάσει (Παρασκεύη/Σάββατο κλείνουν στις 4; τις υπόλοιπες μέρες πιο νωρίς) μέχρι το μεσημεράκι. Αυτό θα στοίχιζε 160 για το μαγαζί (μαζί με ότι και να έπινε η κοπέλα) και 80 για την κοπέλα. Σύνολο 240. Το καλό ήταν ότι η κοπέλα μένει καμιά ώρα μαζί σου και μπορείς να της μιλήσεις, να την γνωρίσεις και να σπάσει λίγο ο πάγος.
2. Να την πάρει την άλλη μέρα από 1-7 με 200 ευρώ σύνολο
Τελικά επέλεξε την 1η και πήρε μία που ήταν ελευθερη. Σχεδόν όλες ήταν ωραίες και επίπεδου στριπ σε Ελλάδα (ίσως όχι οι τοπ μουνάρες). Ειδικά η Τζούλια ήταν θεά αλλά ήταν κλεισμένη. Από ότι μου είπε ο φίλος μου παίρνουν τηλέφωνο από το απόγευμα και τις κλείνουν οπότε καλό είναι να πάτε νωρίς να τις δείτε, να τις κλείσετε και να φύγετε.
Εγώ είχα αποφασίσει ότι δεν θα πάρω παρόλο που όσο ήμουν εκεί το σκεφτομουν μια που ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Πες τε μου σε πόσα μέρη μπορείς να πάρεις ωραία γυναίκα από cabaret μόνο με 200-250 ευρώ για το υπόλοιπο βράδυ; Ασε που αν σε γνωρίσουν και παίρνεις συχνά σε προσέχουν περισσότερο. Αυτό νομίζω δεν ισχύει ούτε σε πρώην ανατολικές χώρες πια. Αν βρεθείτε στην Κύπρο για δουλειά αξίζει να δοκιμάσετε.
PS: Οπως σε όλα τα μέρη να προσέχετε μην σας πιάσουν κορόιδα
Πήγα χθες με κάτι συνάδελφους που ήθελαν να πάρουν γυναίκα. Εγώ δεν πήρα αλλά μια που ήμουν ο μόνος που μίλαγε ελληνικά και είχα τον γνωστό στο μαγαζί ρώτησα όλες τις λεπτομέριες.
Οι επιλογές που είχε ο φίλος μου που ενδιαφερόταν ήταν:
1. Να την πάρει το βράδυ μετά που θα σχολάσει (Παρασκεύη/Σάββατο κλείνουν στις 4; τις υπόλοιπες μέρες πιο νωρίς) μέχρι το μεσημεράκι. Αυτό θα στοίχιζε 160 για το μαγαζί (μαζί με ότι και να έπινε η κοπέλα) και 80 για την κοπέλα. Σύνολο 240. Το καλό ήταν ότι η κοπέλα μένει καμιά ώρα μαζί σου και μπορείς να της μιλήσεις, να την γνωρίσεις και να σπάσει λίγο ο πάγος.
2. Να την πάρει την άλλη μέρα από 1-7 με 200 ευρώ σύνολο
Τελικά επέλεξε την 1η και πήρε μία που ήταν ελευθερη. Σχεδόν όλες ήταν ωραίες και επίπεδου στριπ σε Ελλάδα (ίσως όχι οι τοπ μουνάρες). Ειδικά η Τζούλια ήταν θεά αλλά ήταν κλεισμένη. Από ότι μου είπε ο φίλος μου παίρνουν τηλέφωνο από το απόγευμα και τις κλείνουν οπότε καλό είναι να πάτε νωρίς να τις δείτε, να τις κλείσετε και να φύγετε.
Εγώ είχα αποφασίσει ότι δεν θα πάρω παρόλο που όσο ήμουν εκεί το σκεφτομουν μια που ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Πες τε μου σε πόσα μέρη μπορείς να πάρεις ωραία γυναίκα από cabaret μόνο με 200-250 ευρώ για το υπόλοιπο βράδυ; Ασε που αν σε γνωρίσουν και παίρνεις συχνά σε προσέχουν περισσότερο. Αυτό νομίζω δεν ισχύει ούτε σε πρώην ανατολικές χώρες πια. Αν βρεθείτε στην Κύπρο για δουλειά αξίζει να δοκιμάσετε.
PS: Οπως σε όλα τα μέρη να προσέχετε μην σας πιάσουν κορόιδα
πες οτι παμε νωρις, τις βλέπουμε και τις κλεινουμε. ποτε και σε ποιον δίνουμε τα λεφτά;
άντε και τα εδωσα στις 22:00 για παραδειγμα και έφυγα. Εισαι σίγουρος οτι θα παρω την κοπέλα στις 4:00;
Η μηπως την κλεινω και πληρώνω στις 4 που θα παω να την πάρω;
άντε και τα εδωσα στις 22:00 για παραδειγμα και έφυγα. Εισαι σίγουρος οτι θα παρω την κοπέλα στις 4:00;
Η μηπως την κλεινω και πληρώνω στις 4 που θα παω να την πάρω;
Στο καμπαρέ που πήγαμε προχθές ήταν ο τύπος που είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ οπότε δεν είχα πρόβλημα να τον εμπιστευτώ. Καλα κάνεις πάντως και προσέχεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Τα 160 ευρώ είναι δήθεν και καλά για τα ποτά της κοπέλας οπότε τα πληρώνεις στο μαγαζί πριν φύγεις. Τα υπόλοιπα 80 τα δίνεις μετά στην κοπέλα. Εχει ένα ρίσκο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Εξάλλου (εκτός αν έχεις κάποιο γνωστό να σε συστήνει) μάλλον δεν θα σου στειλουν καν κοπέλα χωρίς να σε ξέρουν, οπότε θα πρέπει να πας τουλάχιστον μία φορά.
Προτείνω την 1η φορά να πας αργά ωστε να μην φύγεις μέχρι να κλείσουν. Οσο πιο νωρίς πας τόσες περισσότερες επιλογές από ελευθερες κοπέλες θα έχεις αλλά θα βαρεθείς αν μείνεις πολλές ώρες. Ακόμα και αν την κλείσεις θα πρέπει να περιμένεις να κλεισει το μαγαζί (4μμ Παρασκευή/Σάββατο) Και δεν θα πρότεινα να τους δώσεις τα 160 για τα ποτά και να φύγεις την πρώτη φορά για να στην στείλουν μετά στο δωμάτιο σου. Πήγαινε λοιπόν πιες το ποτάκι σου, χάζεψε τις γκόμενες που σου αρέσουν και προσπάθησε να βρεις καμιά που να μην είναι κλεισμένη. Αν κάποιες κλεισμένες σου αρέσουν προσπάθησε να θυμάσαι τα ονόματα τους για την επόμενη φορά. Εγώ πχ προχθές δεν ήθελα να πάρω αλλά πήγα για την παρέα και για να τις δω και να ξέρω πια να επιλέξω όταν χρειαστώ.
Επίσης σημαντικό είναι ότι αν η κοπέλα σε γουστάρει σου δίνει το τηλέφωνο της και μπορείς να της μιλάς όταν δεν δουλευει. Είναι πολύ πιο φιλικό (αν πέσεις σε καλή γιατί έχει και ψωνάρες). Δεν μπορείς να την κανονίσεις εκτός μπαρ γιατί 1ον δεν έχει ελευθερη ώρα, 2ον θα της δημιουργήσεις πρόβλημα, 3ον θα χάσεις το κονέ :-ppppp
Προτείνω την 1η φορά να πας αργά ωστε να μην φύγεις μέχρι να κλείσουν. Οσο πιο νωρίς πας τόσες περισσότερες επιλογές από ελευθερες κοπέλες θα έχεις αλλά θα βαρεθείς αν μείνεις πολλές ώρες. Ακόμα και αν την κλείσεις θα πρέπει να περιμένεις να κλεισει το μαγαζί (4μμ Παρασκευή/Σάββατο) Και δεν θα πρότεινα να τους δώσεις τα 160 για τα ποτά και να φύγεις την πρώτη φορά για να στην στείλουν μετά στο δωμάτιο σου. Πήγαινε λοιπόν πιες το ποτάκι σου, χάζεψε τις γκόμενες που σου αρέσουν και προσπάθησε να βρεις καμιά που να μην είναι κλεισμένη. Αν κάποιες κλεισμένες σου αρέσουν προσπάθησε να θυμάσαι τα ονόματα τους για την επόμενη φορά. Εγώ πχ προχθές δεν ήθελα να πάρω αλλά πήγα για την παρέα και για να τις δω και να ξέρω πια να επιλέξω όταν χρειαστώ.
Επίσης σημαντικό είναι ότι αν η κοπέλα σε γουστάρει σου δίνει το τηλέφωνο της και μπορείς να της μιλάς όταν δεν δουλευει. Είναι πολύ πιο φιλικό (αν πέσεις σε καλή γιατί έχει και ψωνάρες). Δεν μπορείς να την κανονίσεις εκτός μπαρ γιατί 1ον δεν έχει ελευθερη ώρα, 2ον θα της δημιουργήσεις πρόβλημα, 3ον θα χάσεις το κονέ :-ppppp
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε παίδες το στριπτιζάδικο elizze που είναι στην Λευκωσία είναι καλό ? την άλλη φορά που θα ξανά πάω θέλω να τα γαμήσω όλα εκεί . για πείτε καμία πρόταση .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις