Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Σημερα πληροφορήθηκα για ένα Crystal club στη Λάρνακα και είναι κοντά σε κάποιο κυκλικό κόμβο (δυστυχως δεν ξέρω που ακριβως είναι) πιθανόν στην περιοχή που αρχιζουνε τα ξενοδοχεία.
Είδα για μια φιλιπινέζο-ισπανίδα με όνομα Grace. Η τιμή είναι 120 για το club και 100 για την κοπέλα. είναι διαθέσιμη απο τις 3 το πρωι μέχρι το μεσημέρι. Επίσης αν την παρεις απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ η τιμη του club ειναι 80. Επίσης πληροφορήθηκα ότι δουλευει εκει ενα γκαρσόνι Παναγιωτης και πρεπει να μιλήσετε μ' εκεινον.
Αν βολεύει καποιον η Λάρνακα και η τιμή... :)

rdp

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά

στην Λάρνακα εκεί στον κυκλικό κόμβο έχει πολλά καμπαρέ. Κοντα στο λιμάνι είναι, απο φοινικούδες προχωράς προς ανατολικά.

εκεί υπάρχει ένα καμπαρέ που λέγεται δαντέλα. το μαγαζι παίρνει 90 και η κοπέλα 60 ίσχυουν οι ιδιες ωρες που ανέφερε ο προλαλησαντας

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ναι τωρα που το λες κατι ειχανε πει και για δαντελα οτι ειναι κοντα στο crystal αρα εκει θα ειναι.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Σημερα πληροφορήθηκα για ένα Crystal club στη Λάρνακα και είναι κοντά σε κάποιο κυκλικό κόμβο (δυστυχως δεν ξέρω που ακριβως είναι) πιθανόν στην περιοχή που αρχιζουνε τα ξενοδοχεία.
Είδα για μια φιλιπινέζο-ισπανίδα με όνομα Grace. Η τιμή είναι 120 για το club και 100 για την κοπέλα. είναι διαθέσιμη απο τις 3 το πρωι μέχρι το μεσημέρι. Επίσης αν την παρεις απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ η τιμη του club ειναι 80. Επίσης πληροφορήθηκα ότι δουλευει εκει ενα γκαρσόνι Παναγιωτης και πρεπει να μιλήσετε μ' εκεινον.
Αν βολεύει καποιον η Λάρνακα και η τιμή... :)
Θα το τσεκαρω στις 27/7. Ευχαριστω πολυ!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Civ Sota μας λες κι εντυπώσεις ε! ;)

milo30

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος πάντως ενδιαφέρεται για κινεζούλες ας κάνει κάμια βόλτα απο Λήδρας.Εγώ μετά από μικρό περίπατο (5') πέτυχα αρκετές.Ξενοδοχείο Rimi (παροδος Λήδρας 35Ε) και 40Ε η κοπέλα,τιμή που ελιναι διαπραγματεύσιμη αν θες να μπεις σε παζάρια.Μια χαρά.Εξάλλου είναι αμρτία να μένεις Λευκωσί ακαι να μην έχεις πάει ποτέ με κινέζα, ειδικά για τους λάτρεις της Απω Ανατολής
ΥΓ σήμα κατατεθέν οι ομπρελίτσες.99% επιτυχία

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Όποιος πάντως ενδιαφέρεται για κινεζούλες ας κάνει κάμια βόλτα απο Λήδρας.Εγώ μετά από μικρό περίπατο (5') πέτυχα αρκετές.Ξενοδοχείο Rimi (παροδος Λήδρας 35Ε) και 40Ε η κοπέλα,τιμή που ελιναι διαπραγματεύσιμη αν θες να μπεις σε παζάρια.Μια χαρά.Εξάλλου είναι αμρτία να μένεις Λευκωσί ακαι να μην έχεις πάει ποτέ με κινέζα, ειδικά για τους λάτρεις της Απω Ανατολής
ΥΓ σήμα κατατεθέν οι ομπρελίτσες.99% επιτυχία
40 ευρω για πόση ώρα μιλάμε;

milo30

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για μια φορά..δεν βιαζόταν πάντως ούτε είχαμε βάλει ρολόι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
για μια φορά..δεν βιαζόταν πάντως ούτε είχαμε βάλει ρολόι
όχι φίλε, 75 ευρω για μια φορα με κινεζα που μαζευεις απ'το δρόμο δε λεει καθόλου.
εγω είχα δώσει 10 λίρες (17 ευρω) πριν μερικούς μήνες για 15 λεπτά όταν ήτανε στην περιοχή του πιλακούτα. με 25 ευρώ ερχότανε και η φίλη της αλλά δε μου άρεσε.
με 50-60 ευρω πας σε γυναίκα απο αγγελία σε δικό της χώρο και σίγουρα είναι πολύ καλύτερη απο την κινεζα.
στις κινεζες απλα πετας 15-20 ευρω όταν βαρίεσαι να πηδηξεις την παλαμη σου :cheesy:

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους, θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να μου δωσει καποια πληροφορια για την Λευκωσια οπου βρισκομαι τωρα για κατι ευκολο (δηλ το σεναριο τρεχα σε στριπτιζαδικο, δες διαλεξε και κανονισε για τις 3 τη νυχτα δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα για μενα). Ευχαριστω

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Καλησπερα σε ολους, θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να μου δωσει καποια πληροφορια για την Λευκωσια οπου βρισκομαι τωρα για κατι ευκολο (δηλ το σεναριο τρεχα σε στριπτιζαδικο, δες διαλεξε και κανονισε για τις 3 τη νυχτα δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα για μενα). Ευχαριστω
ριξε μια ματια στην εφημεριδα χρυσες ευκαιρίες στις ροζ σελίδες. κυριακή όμως δεν ξερω αν θα βρεις κατι ανοικτό.

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εχεις να προτινεις κατι ρε μεγαλε ? Στειλε ΠΜ αν υπαρχει κατι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
οχι δεν εχω τιποτα :(

analover

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
exei paei kanis me tin lorna i joy epeidi tis exo xasei?
ελα φίλε με τη Lorna  δοκιμασα στο τηλεφωνο που μου εδωσες αλλά για να βρεθούμε ηθελε το τηλεφωνο σου στην ελλαδα.Αν θεσ στειλε μου προσωπικο μυνημα.

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
παιδες εχουν αλλαξει τοσο τα πραγματα?η ετυχε σε μενα?οπως ειχα πει,πηγα σε 2 μαγαζια στυλ στριπ δικου μας εδω...μονο που εκει οι γκομενες δεν ερχοντουσαν για ποτο η χορο,αλλα για σεξ...30-35 λιρες σε δωματιακια μεσα στο μαγαζι,οτι ωρα και να πηγαινες...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
hmmm απ'οτι φαίνεται άλλαξαν πολλά πράγματα. στην Κύπρο υπάρχει πλεον το ευρώ.
Εσυ μιλάς για λίρες η έκανες λάθος και ήθελες να πεις 30-35 ευρω;

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εγω λέω να μην μπω στο λινκ.
γιατί αραγε;;;;  :2funny:

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
hmmm απ'οτι φαίνεται άλλαξαν πολλά πράγματα. στην Κύπρο υπάρχει πλεον το ευρώ.
Εσυ μιλάς για λίρες η έκανες λάθος και ήθελες να πεις 30-35 ευρω;

για λιρες μιλαω...ειχα παει μαιο 2005...αν θελεις λεπτομερειες στειλε πμ...
και αναφερομαι στη Λευκωσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom