yparxoun kai oi pub tou roxy pou legetai nomizo roxy kai toy trocadero pou legetai santos ..kai ta dio einai dipla apo to roxy ,mporei ekeis na kanoniseis na pareis mia kopela gia 12ores einai 160 euros , alla yparxoun kai filipinezes pou doyleuan sto trocadero kai tora douleuoun mones opos Ruby kai Lorna
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύπρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 447K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giakumis_krikkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Απο Κυπρο ειμαι. ΑΝ καπιοσ μπορει να μου στειλει πμ με ελληνιδεσ η του ανατολικου μπλοκ. τηλεφωνα και λιγη περιγραφη με τιμη περιπου
Πάφος
Απέναντι από τους τάφους των Βασιλέων δίπλα από το ξενοδοχείο ΑΥΛΙΔΑ είναι ένα καμπαρέ.
Έχει 3 κοπέλες μόνο (2 ξανθιές και μία μελαχρινή ντραντάνα)
Το μαγαζί θέλει 80 Ευρό + 60 η κοπέλα .
Αν δεν έχετε δικό σας μέρος η όλη φάση γίνεται στο ξενοδοχείο ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (35 ευρό)
Από τις 2 το πρωϊ μέχρι τις 11 την επόμενη
Απέναντι από τους τάφους των Βασιλέων δίπλα από το ξενοδοχείο ΑΥΛΙΔΑ είναι ένα καμπαρέ.
Αν δεν έχετε δικό σας μέρος η όλη φάση γίνεται στο ξενοδοχείο ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (35 ευρό)
Πάφος
Αυτο το σχημα δεν συνισταται. Την εχω πατησει. Οι κοπελες ερχονται συνηθως ξενυχτισμενες και χωρις διαθεση και μετρανε τα λεπτα ποτε μπαφιασμενος θα τις διαλοστειλεις. Καλυτερη λυση οταν καποια τα αξιζει πραγματικα εναι να κλεισει κανεις το απογευμα της επομενης μερας μεχρι τις 08.00-9.00 το βραδυ που ξανανοιγει το κλαμπ.
τις βάζεις να κοιμηθούνε απ'τις 2 μεχρι τις 7. με 5 ωρες υπνο θα ξυπνήσουνε όλο νάζια hihihihihiΑυτο το σχημα δεν συνισταται. Την εχω πατησει. Οι κοπελες ερχονται συνηθως ξενυχτισμενες και χωρις διαθεση και μετρανε τα λεπτα ποτε μπαφιασμενος θα τις διαλοστειλεις. Καλυτερη λυση οταν καποια τα αξιζει πραγματικα εναι να κλεισει κανεις το απογευμα της επομενης μερας μεχρι τις 08.00-9.00 το βραδυ που ξανανοιγει το κλαμπ.
τις βάζεις να κοιμηθούνε απ'τις 2 μεχρι τις 7. με 5 ωρες υπνο θα ξυπνήσουνε όλο νάζια hihihihihi
Μα δεν ερχονται στις 2 ρε φιλε. Ερχονται 3 και 03.30 καμια φορα δηλ. πρεπει να το ξενυχτας και συ. Βαλε και που συνηθως στις 09.00 εχεις συσκεψη η πτηση επιστροφης και φτιαχτηκες.
Παντως θα παραδεχθω οτι αυτα ειναι και προσωπικα γουστα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα ριαλια ριαλια ριαλια
τις βάζεις να κοιμηθούνε απ'τις 2 μεχρι τις 7. με 5 ωρες υπνο θα ξυπνήσουνε όλο νάζια hihihihihi
Να προσθεσω και ενα επιπλεον ενδεχομενως προσωπικο θεμα: "τις βάζεις να κοιμηθούνε" Που τις βαζεις δηλ.? διπλα σου? Και μπορεις να κλεισεις ματι ρε φιλε? Εγω παντως οχι!
τότε τσιμπάς γκόμενα που είναι κι αεροσυνοδός.Μα δεν ερχονται στις 2 ρε φιλε. Ερχονται 3 και 03.30 καμια φορα δηλ. πρεπει να το ξενυχτας και συ. Βαλε και που συνηθως στις 09.00 εχεις συσκεψη η πτηση επιστροφης και φτιαχτηκες.
τότε τσιμπάς γκόμενα που είναι κι αεροσυνοδός.
Ναι και μετα τσιμπαει αυτη και ξυπνας γιατι εχει προσγειωση...
αυτο μου θυμισε τα λεγομενα των παιδιων στην ταυλανδη και κυριως του φαντομα για περιπτωσεις κλοπης απο κολ γκερλς εως ακραιες περιπτωσεις θανατου απο υπνωτικο με σκοπο την κλεψια.ωραιες εποχες ζουμε!!!Να προσθεσω και ενα επιπλεον ενδεχομενως προσωπικο θεμα: "τις βάζεις να κοιμηθούνε" Που τις βαζεις δηλ.? διπλα σου? Και μπορεις να κλεισεις ματι ρε φιλε? Εγω παντως οχι!
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γεια σας παιδες...πρωτο μου post στο site...
Ειχα παει στη Λευκωσια για μια εβδομάδα το 2005...δεν ξερω τι εχετε συναντήσει,εγω πηγα σε 2 στριπτιτζάδικα,στο Crazy Horse και σε ενα αλλο που δεν το θυμάμαι...
Και στα δύο,μόλις μπηκα με την παρέα μου άρχισαν να έρχονται κοπέλες και να ζητανε sex και οχι οπως γινεται εδω χορο,ποτα κτλ...Το σκεφτομουνα στην αρχη αλλα μολις ηρθε ενας μουναρος δεν αντισταθηκα...την πηρα στο μαγαζι σε ενα χωρο καλυμενο με κουρτινες με 30 λιρες...ειχα παθει πλακα με την γκομενα,την επισκεφτομουνα καθε βραδυ...30 λιρες τη φορα,συνενοηση μονο με την κοπελα,τα λεφτα στο μαγαζι...
Ιδιο σκηνικο και στο αλλο μαγαζι,με το που πηγαμε αρχισαν να ερχονται και να ρωτανε αν θες να τις πηδηξεις σε κατι δωματιακια που ειχανε...τιμη 35 λιρες,αν ησουν φανταρος 25!ψωνισα και απο εκει αλλα δεν ξαναπηγα ειχα κολλησει με την αλλη στο Crazy Horse...
Ειχα παει στη Λευκωσια για μια εβδομάδα το 2005...δεν ξερω τι εχετε συναντήσει,εγω πηγα σε 2 στριπτιτζάδικα,στο Crazy Horse και σε ενα αλλο που δεν το θυμάμαι...
Και στα δύο,μόλις μπηκα με την παρέα μου άρχισαν να έρχονται κοπέλες και να ζητανε sex και οχι οπως γινεται εδω χορο,ποτα κτλ...Το σκεφτομουνα στην αρχη αλλα μολις ηρθε ενας μουναρος δεν αντισταθηκα...την πηρα στο μαγαζι σε ενα χωρο καλυμενο με κουρτινες με 30 λιρες...ειχα παθει πλακα με την γκομενα,την επισκεφτομουνα καθε βραδυ...30 λιρες τη φορα,συνενοηση μονο με την κοπελα,τα λεφτα στο μαγαζι...
Ιδιο σκηνικο και στο αλλο μαγαζι,με το που πηγαμε αρχισαν να ερχονται και να ρωτανε αν θες να τις πηδηξεις σε κατι δωματιακια που ειχανε...τιμη 35 λιρες,αν ησουν φανταρος 25!ψωνισα και απο εκει αλλα δεν ξαναπηγα ειχα κολλησει με την αλλη στο Crazy Horse...
καλως ηρθες και καλη συνεχεια!γεια σας παιδες...πρωτο μου post στο site...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις