εγω κύπριος είμαι 30+ χωρις καθόλου εμπειρίες με καμπαρέ, μπαρ ή πορνεία στη Λευκωσία (δηλαδή σεξ δεν έκανα, απλά πηγα για το ποτό σε κανα μερικά μπαρ) απλά έγινα μέλος ωστε να πω την άποψή μου για το θέμα, έτσι με τα λίγα που γνωρίζω και τα πολλά που ακούω από φίλους και συναδέλφους.
άποψη μου είναι πως τυχεροί είστε ελλάδα, έχετε ποικιλία και καλές τιμές, εδω κάτω δεν παίζει να έρθει κανείς μόνο για το πήδημα, κοστίζουν ακριβά καμπαρέ κλπ. φυσικά πριν δέκα χρόνια παλιά κοστίζανε πολύ περισσότερο σε σημερινές τιμες 250 ευρω για ενα πήδημα όσο ομορφη και ναναι η κοπέλλα όχι δε θα πάρω. τώρα κύπρο θα βρεις τις ανατολικές από Α ποιότητα μέχρι τα τάρταρα αλλά όλα υπερπληρώνονται. 40 ευρω μινιμουμ η διαμονή στα λίγα ξενοδοχεία, με μέτριας ποιότητας δωμάτια.
οι κινέζες ήρθανε πριν 5 χρόνια περίπου. πιο πολλες σαν φοιτητριες ακόμη και 35+ ετων φοιτήτριες και δεν πατούσανε στα κολλέγια και τις βρισκεις κοντά στο ΟΧΙ κέντρο λευκωσίας, ή πέριξ της υπεραγοράς Αθηαινίτη στην Παλουριώτισσα διότι κοντά νοικιάζουν και διαμένουν. κρατανε τη τσάντα τους και κυκλοφορούν πεζές ή με ποδηλατα
. κάποτε μπαίνανε σε αυτοκίνητα και αγνώστων και κάνανε την πρόταση τους, μετά οργανωθηκανε και δουλευουν με τηλέφωνα μπας και συλληφθούν. έχουνε και κανενα κινέζο από κοντά για προστασία, εννοείται "φοιτητής" και αυτός. η φράση "αυτή η Κινέζα είναι του πεντολίρου" δηλαδη δεκα ευρω, είναι χαρακτηριστική δε ξερω αν ισχύει ακόμη, ναι ριξανε τις τιμές και οι ιδιοκτήτες καμπαρε που είσπρατταν 60-70+ λίρες με κάθε πώληση ανησύχησαν κι άλλο μετά και το άνοιγμα στα κατεχόμενα, οι γέροντες το χάρηκανε πολύ και άρχισαν να ψάχνουν βιάγκρα στα γεράματα να πηδήξουνε φτηνό ασιατικό μουνί. αλλά λίγες έχουν (κατ εμένα τουλάχιστο) έστω τη μέτρια ποιότητα των υπολοίπων ανατολικοευρωπαίων που είναι σταθερή αξία.
πιστευω είναι ακριβά εδω πέρα διότι δεν υπάρχουν τα μπουρδέλα με την έννοια την ελλαδίτικη που πας σε αρκέτα στην αθηνα διαλέγεις και πας για τα περαιτέρω, οι δηλωμένες πόρνες στη λευκωσία των 300.000 ψυχών αντε να είναι δέκα με το ζόρι όλες πάνω των 35, κάποιες φτάνουν 50+ (ξέρω και μια κάνει και άλλη δουλεια τα πρωινά διανομέας σε μια εταιρεία).
τα μασσατζίδικα στις εφημερίδες ενδιαφέρον είναι αλλά κανείς με σώας τα φρένας δε θα πήγαινε. κατ αρχάς ειναι πρόσκληση στην αστυνομία να τους κάνουν καμμια έφοδο και το τελευταίο που θέλω είναι να πάω σε τέτοιο διαμέρισμα καινα φοβάμαι ότι σε λίγο θα μπουκάρει η αστυνομία. άσε που κάποιοι ιδιοκτήτες μασσαζ έχουν καμερες κρυφες και φανερές και ίσως δεις τη φάτσα σου κάποτε κάπου. υπάρχει και κατεγραμμένο το τηλεφωνό σου στο βιβλιαράκι της επιχείρησης και σε περίπτωση μετέπειτα εφόδου της αστυνομίας ίσως δεχθείς κάποια κλήση για να δώσεις κατάθεση στο τμήμα ;).
δωρεάν είναι να γνωρίσεις κοπέλλα του καμπαρέ για εκτός καμπαρέ συνευρέσεις αν το μπορείς και ικανοποιεις τις όποιες απαιτήσεις της αλλά και να δουλεψεις λίγο με τις κύπριες. όσον αφορά την προφορά εδώ αυτά που σας λένε εκεί κάτω είναι κουραφέξαλα τα πιο πολλά, χοντρά κυπριακά στα χωριά θα ακούσεις, ενώ έχουν βελτιώθεί οι γυναίκες πολύ εμφανισιακά τουλαχιστο, από ταμπού άλλο τίποτα όμως και άμα δούνε ελλαδίτη αν δεν το ξέρετε μάθετε το ξεκινάτε με πλεονέκτημα την γλώσσα, την προφορά και δε συμμαζευεται. το βλέπουν ως ένα σημείο και σαν γνωριμία γάμου, κάποιες ναι κάποιες όχι απ το χέρι σας είναι αν θα πιαστήτε στα δίκτυα.
αυτά