Κατ’αρχας ενα μεγαλο συγγνωμη στο φιλο axer που δεν του ανταπεδωσα τις πληροφοριες,αλλα δεν ειχα κατι να του στειλω..
Μετα απο ενα τριημερο ολονυχτιο σαφαρι στα στριπτιτζαδικα της Λευκωσιας,(πηγα σε 6 διαφορετικα),θα σας πω με λιγα λογια τις εντυπωσεις μου..
Τα στριπτιτζαδικα της Λευκωσιας δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα της Αθηνας..
Και τα 6 που πηγα ηταν σχετικα μικρα και με διακοσμηση,ξεπεσμενου κωλομπαρου της δεκαετιας του 80 στην Αθηνα..
Γυναικες λιγες σε καθε μαγαζι,και αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση,ειναι οτι δεν ειχαν και πελατες..Στη καλυτερη περιπτωση,συναντησα σε ενα μαγαζι 30 ατομα,Σαββατο βραδυ..Οι Κυπριοι,απο οτι καταλαβα,δεν εχουν σε μεγαλη εκτιμηση αυτα τα μαγαζια...
Και πως να τα εχουν,οταν το πραγματικο παιχνιδι γινεται στα κλαμπ..Πηγα σε 2 μαγαζια και επαθα πλακα με το τροπο που διασκεδαζουν...Οι ανθρωποι ειναι «εξω καρδια»..Τρελλο κεφι..Ανεβαιναν στα τραπεζια..τις καρεκλες..Χαμος..Καμμια σχεση με αυτο το «δηθεν» της Αθηναικης διασκεδασης.. «Παιρνω ενα ποτο στο χερι,καθομαι ορθιος στο μπαρ,ψιλολικνιζομαι στους ρυθμους της μουσικης και «το παιζω ιστορια»..Οι Κυπριες πολυ ανετες και κουκλες..Α!Ειχε και πολλες ρωσσιδες!
Μου εκανε επισης εντυπωση,η αγαπη που αισθανομουνα να με περιβαλει,οταν ακουγοντας την προφορα μου καταλαβαιναν οτι ειμαι Ελλαδιτης..Σκιζοντουσαν να με εξυπηρετησουν..ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ..ΤΕΛΟΣ..
Το μονο που μου εσπαγε τα νευρα,ηταν η εμμονη τους να μιλανε Αγγλικα..Δεν τους φτανει ο ΒΙΑΣΜΟΣ που εχει υποστει το Κυπριακο εθνος απο την Αγγλικη κυριαρχια,θελουν να μιλανε και Αγγλικα τρομαρα τους..
Επανερχομαι στο θεμα στριπτιτζαδικα...
Το καλο ειναι οτι οποια γκομενα γουσταρεις μπορεις να τη φορτωσεις επιτοπου..Αν πας και αργα γυρω στις 2,με το πρωτο ποτο που κερνας,»στη πεφτει» ο σερβιτορος και σου λεει το παραμυθι,ποσα να σκασεις για να τη φορτωσεις..Πολλα λεφτα..30-50 λιρες μου ζητησανε..Χωρια τις 6-7 λιρες για το δικο μου ποτο και τις 13-15 λιρες για το ποτο της γκομενας..
Μαζι με αυτα που επρεπε να δωσεις και στη γκομενα το κουστουμι πηγαινε απο 100-150 λιρες για το φορτωμα..(170-250 ευρω...Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη)..Ειδικα για τη ποιοτητα των γυναικων,που κυκλοφορουσε (Φιλιπινεζες και Ρωσσιδες) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
Πιο φτηνα γινεται η δουλεια μεσω των ταξιτζηδων,που εχουν καποια τηλεφωνα ο καθενας,με γκομενες που συνεργαζονται...Με 60-70 λιρες εισαι ΟΚ..(100-120 ευρω)..Αλλα περνεις γουρουνι στο σακι...
Με λιγα λογια..Η Κυπρος δεν κανει για σεξοτουρισμο..Ειναι ΑΚΡΙΒΑ και δεν αξιζει..Τωρα αν συνδιαστει το ταξιδι και για επαγγελματικους λογους,αλλαζει το πραγμα...θα βρειτε καποιο τροπο να "ξεχαρμανιασετε"!!!