Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παληκαρια, μολις γυρισα απο Λευκωσία. Μια βδομάδα και περασα ζαχαρη...
Λεπτομερειες αυριο μολις βρω χρόνο

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, ο συναγωνιστης που μιλησε για ταξιτζηδες εχει δικιο...
Ειναι ενας πολυ καλος τροπος να παρεις τις κοπελλες χωρις να χρειάεται να πληρωσεις γα..σιάτικα στα καμπαρε
Ο ταξιτζης που με πηρε απο το αεροδρομιο, κανονισε και το ιδιο βραδυ ειχα ένα πανεμρφο ουκρανακι στο κρεβατι μου (100Ε σ' αυτην + 10 για τον ταξιτζη)
Και το ιδιο επαναληφθηκε και τις επομενες μερες με Μολδαυία
Εχω και τηλεφωνα των κοριτσιων για οποιον τα θελει

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
100 ευρω η λίρες;
για πόση ώρα; τι ωρες τις πηρες;
είχανε δικό τους χώρο η σε δικό σου;

thanks  :grin:

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να δώσω ειδικά για Λευκωσία ακριβείς οδηγίες!!!! Τα γάμησα όλα 2μιση χρόνια εκεί!

Επισκέπτης
Απο οτι διαβαζω η Κυπρος ειναι αρκετα υπολογισιμη για σεξοτουρισμο.Φτηνες  ρωσιδοουκρανεζες και ποικιλια...

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λευκωσια τρελα μουνια τρελη ζωη απο γυναικες εχω παει παρα πολλες φορες και εχω αμερτητες ιστοριες να σας πω.
Το μονο που εχω να αναφερω ειναι οτι θελεις φραγκα πολλα οχι γιατι δεν θα περασεις και με λιγα καλα αλλα εχει τοσες επιλογες και τοσα μουνια που δεν θα ξερεις τι να πρωτο διαλεξεις το μονο που θα επιστισω την προσοχη ειναι να κανετε παζαρι γιατι αμα σε καταλαβουν οτιτα εχεις ζητανε οτι θελουν ποτε μα ποτε μην δεχτειτε την πρωτη τιμη οσο για τις γκομενες συνηθως τις περνετε κατα τις 3.00 το πρωι και τις αφηνετε το μεσημερι αφου βεβαια τις ταισετε τις κανετε μπανιο στην πισινα η σαουνα  στο SPA του ξενοδοχειου σας.
Οι περισοτερες δε γαμιουνται σαν λισασμενες η στην χειροτερη σαν να ηταν η καλυτερη γκομενα του γραφειου σας αν πεσετε σε σωστες καταστασεις οποιος παει λεμεσω θα το θυματε για ολοι του την ζωη

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
100 ευρω η λίρες;
για πόση ώρα; τι ωρες τις πηρες;
είχανε δικό τους χώρο η σε δικό σου;

thanks  :grin:

Εγω προτιμώ νατις παιρνω το απογευματακι κατα τις 6. Εχουν να πανε στο καμπαρε στις 8.30. Εχουν κοιμηθει, ειναι πιο ξεκουραστες. Και με βολευει και μενα, για να εχω τη νυχτα για τη δικη μου ξεκουραση!
Επισκεπτης ειμαι στη Λευκωσιά - παντα σε ξενοδοχειο

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ, μη λες ότι μπορείς - κάνε το!
Ακριβείς οδηγίες, είναι οτι ακριβώς χρειαζόμαστε.
Είμαστε όλο αυτιά...

Μπορώ να δώσω ειδικά για Λευκωσία ακριβείς οδηγίες!!!! Τα γάμησα όλα 2μιση χρόνια εκεί!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παω αυριο λεμεσο για 5 μερες...
καμια βοηθεια? εστω και σε pm...

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
sorry φιλε μου, δεν ξερω για λεμεσο - αλλα για λευκωσια τα ΡΜ δινουν και παιρνουν :)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
sorry φιλε μου, δεν ξερω για λεμεσο - αλλα για λευκωσια τα ΡΜ δινουν και παιρνουν :)
Εαν καποιος ευγενης συναγωνιστης εχει τη καλοσυνη,ας μου στειλει κι εμενα κανενα πμ για Λευκωσια...Θα παω το επομενο τριημερο και θα μεινω μονο Παρασκευη και Σαββατο βραδυ...Οπως καταλαβαινετε δεν θα εχω το χρονο "να ψαχτω"...
Οπως λεει και το ψευδονυμο μου..ειμαι Πιπινομανιακ...
Καθε λοιπον πληροφορια για μικροκαμομενα,αδυνατουλικα μωρακια,καθε εθνικοτητας (με εφεση στο ανατολικο μπλοκ βεβαια),ειναι ευπροσδεκτη και θα εκτιμηθει δεοντως..
Ευχαριστω εκ των προτερων...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
κάτι τελείως άσχετο. μηπως έφτασες στην Κύπρο με aegean την παρασκευή γύρω στις 15:30 από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Εαν καποιος ευγενης συναγωνιστης εχει τη καλοσυνη,ας μου στειλει κι εμενα κανενα πμ για Λευκωσια...Θα παω το επομενο τριημερο και θα μεινω μονο Παρασκευη και Σαββατο βραδυ...Οπως καταλαβαινετε δεν θα εχω το χρονο "να ψαχτω"...
Οπως λεει και το ψευδονυμο μου..ειμαι Πιπινομανιακ...
Καθε λοιπον πληροφορια για μικροκαμομενα,αδυνατουλικα μωρακια,καθε εθνικοτητας (με εφεση στο ανατολικο μπλοκ βεβαια),ειναι ευπροσδεκτη και θα εκτιμηθει δεοντως..
Ευχαριστω εκ των προτερων...

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές.
Συνχωρήστε τυχόν λάθη μου αλλά είναι το πρώτο post που κάνω.
Χθες γύρισα απο Λευκωσία και μπορώ να πω οτι έφαγα πίκρα.
Είχα κατέβει για δουλειά οποτε ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος.
Κατα τις 12.15 το βράδυ πήγα στην κενρική πλατεία που είναι η πιάτσα των ταξί και ρώτησα για κάνα κινεζάκι αλλά στάθηκα άτυχος.
Μου ήπαν οτι τώρα τελευταία κάνει συνέχεια ντού η αστυνομία καιτις μαζεύει.
Οι ταξιτζίδες ήταν πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν πήραν δυο-τρία τηλέφωνα αλλά λόγο ώρας δεν βρήκαν τίποτα.
Επίσης μου πρότειναν Ρωσιδάκι απο καμπαρέ αλλά επειδή ήταν νωρίς θα έπρεπε να πληρώσω γύρω στις 130 λίρες (222 ευρώ).
Αυτό που μου είπαν είναι οτι αν πας νωρίς στην περιοχή γύρω απο την πλατεία γύρω στις 8 βγαίνουν τα κινεζάκια και κόβουν βόλτες, οπότε κάνεις παιχνίδι μόνος σου και παζάρι. Μου είπαν οτι με 35-50 λιρες (60-85 ευρώ) τισ παίρνεις για όλη νύχτα.
Σε κάνα δίμηνο που θα ξαναπάω θα δοκιμάσω.

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε sweetteaser - γιατι δεν πηγες λιγο παραδίπλα στη Ρηγαινης που ειναι μια σειρα απο καμπαρε? (Roxy, Miami κλπ). Ολο και κατι θα τσιμπουσες απο κει...

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Φιλε sweetteaser - γιατι δεν πηγες λιγο παραδίπλα στη Ρηγαινης που ειναι μια σειρα απο καμπαρε? (Roxy, Miami κλπ). Ολο και κατι θα τσιμπουσες απο κει...

Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά... γύρω στο Φλεβάρη που θα ξαναπάω.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε sweetteaser μια συμβουλή για τις κινέζες. προτού πάρεις καποια φρόντισε να εισαι πολύ κοντά της όταν θα μιλήσετε και δες μπας και βρωμάει το στόμα της απ'τα αθλια φαγητά που τρώνε γιατί την πάτησα μια νύχτα που πηγα με μια και κόντεψα να κάνω εμετο απ'τη μπόχα. η τουλάχιστο πάρε μαζί σου 5-6 κουτιά τσίχλες και κάθε 5 λεπτά να της χωνεις μια στο στόμα. Επίσης παίζει και φάση να έχεις προφυλακτικά μέντας μαζί σου. λολ  :grin: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom